Ledlichtdiscounter Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, ondanks dat achteraf na de bestelling het product niet op voorraad was hebben ze direct contact opgenomen erover dat het wat langer kon duren en of ik daar akkoord mee was. Voorderest a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had er spullen besteld, maar ik kreeg geen melding van de koerier DHL dat de zending onderweg zou zijn, na contact met de webshop stuurde ze mij kosteloos een nieuwe bestelling toe nu via DPD koe... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Afgelopen woensdag een lamp binnen gekregen zon ophangclips. 2 mails naar de klantenservice gesuurd en een whatsapp gestuurd . Wat denk je ,geen reactie gekregen . Kan dus mijn lamp niet ophange... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering ondanks Black Friday periode. Klantenservice snel en goed bereikbaar. Servicegericht: voor inbouwledspots had ik een pakket incl fitting, beugel en lasdoosjes erbij besteld. Dit was... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di elettronica

Scritti dall'azienda

Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

717 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

127 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

ik koos after-pay als betaalmiddel

ik koos after-pay als betaalmiddel, kreeg toen bericht dat het artikel pas verzonden zou worden na betaling.

20 dicembre 2025
Logo di Ledlichtdiscounter

Risposta di Ledlichtdiscounter

Beste Rien,

Dank u wel voor uw bericht.

Betalen via AfterPay (Klarna) betekent inderdaad dat u achteraf kunt betalen. Het is echter wel nodig dat de AfterPay/Klarna-aanvraag eerst volledig wordt afgerond en door Klarna wordt goedgekeurd. Pas na deze autorisatie kunnen wij de bestelling aan onze kant verwerken en verzenden.

Het gaat hierbij dus niet om het voldoen van de betaling vooraf, maar om het succesvol doorlopen van het goedkeuringsproces bij Klarna. Zodra dit is bevestigd, wordt uw bestelling automatisch verder in behandeling genomen.

Mocht u hierbij vragen hebben of hulp nodig hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

herlevering na schade

mijn eerste levering is verongelukt in het transport. Onmiddellijk telefonisch melding gedaan. Dit is erg professioneel opgelost en in no time werden de nieuwe aangeleverd. Top !!!

5 gennaio 2026

Een ramp qua service!

Een ramp qua service!
2de Ledvance breedstraler met defecte sensor. Insinueren dat dit te wijten is aan een door mij verkeerd gemaakte aansluiting (terwijl de 2de ledstraler wél 7 maanden perfect heeft gewerkt). Wat is het nut van 5 jaar garantie als Ledlichtdiscounter niet eens meer reageert?

31 dicembre 2025
Logo di Ledlichtdiscounter

Risposta di Ledlichtdiscounter

Beste Paul

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te vernemen dat u ontevreden bent over de gang van zaken en dat uw tweede breedstraler inmiddels ook een defect vertoont.

Graag willen we vooropstellen dat wij niets willen insinueren met betrekking tot uw vakmanschap. Het is echter een standaard onderdeel van ons garantieproces om te verifiëren of de installatie volgens de voorschriften is uitgevoerd. Dit doen wij niet om de verantwoordelijkheid af te schuiven, maar om externe factoren uit te sluiten en u in de toekomst een werkende oplossing te garanderen.

Het feit dat de lamp zeven maanden correct heeft gefunctioneerd, nemen wij uiteraard mee in de beoordeling. Als u ons kunt bevestigen dat de aansluiting volledig conform de handleiding is uitgevoerd, zullen wij dit direct meewegen in de verdere afhandeling van uw garantieaanvraag.

Wij streven ernaar om de beloofde garantieperiode waar te maken en willen dit dan ook graag correct met u oplossen.

Valutata 5 stelle su 5

Prima service ook na een jaar

Twee van de 32 geleverde lampjes bleken na een jaar kapot te gaan. Na een kort contact via de mail ontving ik twee nieuwe lampjes. Service zoals je het verwacht maken zij ook daadwerkelijk waar. Super.

8 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede service. Een lamp was binnen de garantieperiode kapot gegaan. Na de melding hiervan kreeg ik heel snel een reactie en werd er snel een nieuwe lamp opgestuurd.

30 novembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più