L'azienda ha risposto
Behulpzaam-kennis -denk mee kan het niet opnoemen meisje die beneden zat heel veel kennis en help je van A to Z goed bezig en ze hebben heelveel op voorraad waar anderen nog van moeten leren
Snelle levering ondanks Black Friday periode. Klantenservice snel en goed bereikbaar. Servicegericht: voor inbouwledspots had ik een pakket incl fitting, beugel en lasdoosjes erbij besteld. Dit was... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.
Koningsbeltweg 51, 1329 AE , Almere, Paesi Bassi
- 036 525 1444
- info@ledlichtdiscounter.nl
- ledlichtdiscounter.nl
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Grote, enorm gevarieerde voorraad, niet duur en razendsnelle verzending.
Dinsdagavond laat besteld, donderdag ochtend in de bus. Een groot assortiment, wat je ook zoekt qua verlichting hier vind je dat, voor ongelofelijk lage prijzen en razendsnel bezorgd. Ik heb verder niks meer te wensen van een webshop, zo moet dat!
Prima prijs uitstekend product !
Een lichtpunt onder de bedrijven
De communicatie is heel erg duidelijk en snel.
Het verzenden van de producten kon niet sneller.
De producten zijn 100% naar mijn zin.
Erg vaak maak ik helaas anders mee.
Voor mij is dit een top bedrijf.
Gebruikt product ontvangen, geen geld terug!
Verlichting was niet gelijk aan de beschrijving en duidelijk al eens teruggestuurd. Ik heb het geretourneerd maar kreeg niet het aankoopbedrag terug wegens 'geopende verpakking'. Nou dat was het dus al toen ik het ontving!
Het huismerk 'Spectrum LED' is ook echt rommel, het goedkoopste van het goedkoopste. De concurrent bied tegen dezelfde of iets hogere prijzen echt véél betere verlichting.

Gewoon goede prijs kwalieitverhouding
Behulpzaam-kennis -denk mee kan het…
Op tijd ontvangen en een prima product!
Snel geleverd- goede prijs kwaliteit
Snel geleverd, goede prijs.
Prima product voor consumentengebruik.
Verkoper weigert kosteloze retour na onjuiste compatibiliteitsclaim over dimbare lampen.
De verkoper geeft aan de de lampen dimlicht compatibel zijn. Bij het testen thuis schijnt dit niet zo te zijn.
De verkoper geeft aan dat ze niet altijd compatible zijn en dat het dus afhankelijk is van je systeem.
Toen ik niet blij was met het antwoord (want ik vind dat je hier dan de systemen aan moet geven waarmee de lamp wel compatibel is) vroeg ik of ik ze terug mocht sturen. Dat kon maar dan moest ik het wel zelf betalen.

1 artikel besteld en 3 slechte ervaringen ontvangen
1. De bestelde plafondspot had volgens de website een levertijd van 1 dag. Dit bleek meer dan een week te zijn.
2. De ontvangen plafondspot is van slechte kwaliteit en heeft een verbogen metalen buitenkant en een lakbeschadiging.
3. Op mijn retouraanvraag is na 5 dagen nog steeds niet geen reactie gekomen. Mail is niet beantwoord. Telefonisch 15 minuten in de wacht gestaan. Heb het maar opgegeven.

Jammer
tot mijn verbazing sturen ze een lamp (glas) in een envelop
resultaat= ontvangst een envelop vol scherven = Pech

Snelle levering.
Snelle levering.
Producten voldoen volledig aan beschrijving.
Interessante prijzen!
Snelle levering en een scherpe prijs
Snelle levering en een scherpe prijs
De volgende dag al in huis echt top
Verkeerd product geleverd
Verkeerd product geleverd, moet eerst beoordeeld worden wie voor de retourkosten moet opdraaien, en dan duurt het echt weken voordat je je geld terugkrijgt, niet best

Risposta di Ledlichtdiscounter
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.