Ledlichtdiscounter Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, ondanks dat achteraf na de bestelling het product niet op voorraad was hebben ze direct contact opgenomen erover dat het wat langer kon duren en of ik daar akkoord mee was. Voorderest a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had er spullen besteld, maar ik kreeg geen melding van de koerier DHL dat de zending onderweg zou zijn, na contact met de webshop stuurde ze mij kosteloos een nieuwe bestelling toe nu via DPD koe... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Afgelopen woensdag een lamp binnen gekregen zon ophangclips. 2 mails naar de klantenservice gesuurd en een whatsapp gestuurd . Wat denk je ,geen reactie gekregen . Kan dus mijn lamp niet ophange... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering ondanks Black Friday periode. Klantenservice snel en goed bereikbaar. Servicegericht: voor inbouwledspots had ik een pakket incl fitting, beugel en lasdoosjes erbij besteld. Dit was... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di elettronica

Scritti dall'azienda

Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

717 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

127 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. In gebreke stelling gemaild, nu afwachten of ze het bedrag terugstorten

26 febbraio 2026

Risposta di Ledlichtdiscounter

Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We helpen u hier graag bij en willen dit probleem samen met u oplossen.

Wilt u alstublieft rechtstreeks contact met ons opnemen via onze klantenservice? Dan kunnen we uw bestelling direct nakijken en samen zoeken naar een passende oplossing, zoals een herlevering of terugbetaling. We denken graag met u mee en hopen dit snel voor u in orde te maken.

Helaas is het product nooit bezorgd

Helaas is het product nooit bezorgd
Weet niet waar schuld ligt. Wel mijn geld terug gehad

24 febbraio 2026

Risposta di Ledlichtdiscounter

Jammer dat de bezorging is misgegaan! Helaas hebben wij geen invloed op het sorteerproces van de koerier, maar we hebben dit direct opgelost door het volledige bedrag aan je te crediteren.

Bedankt voor je geduld en hopelijk tot de volgende keer.

Valutata 2 stelle su 5

Geen levering?

Of de artikelen goed van kwaliteit zijn weet ik na 2 weken nog steeds niet.
Snelle levering??
Helemaal geen levering helaas, wel de melden van DPD dat er geleverd is?
En dan vertrouwt Ledlichtdiscounter zijn eigen klanten niet!
DPD heeft een kras voor ontvangst als bewijs gestuurd en daarmee zou worden aangetoond dat er geleverd zou moeten zijn?
Heel jammer dat Ledlichtdiscounter de zogenaamde handtekening van DPD met een kras naar boven en naar beneden als een betrouwbare handtekening ziet en ik nu al 2 weken op mijn bestelling voor een waarde van maar liefst € 2,00 moet wachten tot dat het onderzoek tussen Ledlichtdiscounter en DPD is afgerond?

10 febbraio 2026

Risposta di Ledlichtdiscounter

Wat vervelend om te lezen dat je jouw bestelling nog steeds niet hebt ontvangen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om een leveringsmelding te krijgen, terwijl je niets in handen hebt. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden – ook niet bij een bestelling van € 2,00.

Allereerst: we geloven wat je aangeeft. Als jij zegt dat het pakket niet is ontvangen, dan nemen we dat serieus. Tegelijkertijd zijn wij bij dit soort situaties verplicht om een officieel onderzoek te laten uitvoeren door de vervoerder, in dit geval DPD. Zij registreren leveringen, inclusief een ontvangstbevestiging, en op basis daarvan starten zij een interne controle.

De “handtekening” waar je naar verwijst is de registratie die de chauffeur bij levering heeft vastgelegd. Wij begrijpen dat dit voor jou niet voelt als overtuigend bewijs. Juist daarom laten we DPD dit verder onderzoeken. Pas wanneer zij hun onderzoek hebben afgerond, mogen wij de volgende stap zetten, zoals een vervangende levering of een andere passende oplossing.

We realiseren ons dat het vervelend is dat dit proces tijd kost. Helaas hebben wij hier geen directe invloed op, maar we blijven het dossier actief volgen en houden contact met DPD om dit zo snel mogelijk af te ronden.

Zodra er een terugkoppeling is, nemen we direct contact met je op.

mijn geld snel terug.

ik heb een lichtslang met te sterk licht gekocht bij ledlichtdiscounter. ik mocht deze ruilen.
bij retouneren ging niet alles goed, maar kreeg mijn geld toch snel terug. top service.

13 febbraio 2026

Uitstekende service!

Ik had mijn benodigde materialen snel gevonden op de website.
Verzending snel in huis, bezorger heeft een klein defect veroorzaakt.
Na fijne en duidelijke communicatie snel opgelost, wat een superservice.
5 sterren zeker verdiend.

11 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Brilliant service and really good prices

Brilliant service and really good prices. I couldn't track my order due to problems with DPD-logistics, and the Ledlichtdiscounter team sent it a second time. Both orders came, and I left the second order. And again, the guys made a nice step and didn't charge me for the transport for the second parcel!

4 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Verkeerde lampjes besteld, slechte service!!

Verkeerde lampjes besteld.
Gemaild met de servicedesk, advies gevraagd over juiste lampjes en ruilen. Standaard antwoord gekregen dat je de voor de verkeerde lampjes een retour ticket kon kopen.
Slechte service, geen advies gekregen.
Wij kopen daar absoluut geen lampjes meer!!

3 febbraio 2026

Geachte Jan van der Lee

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is uiteraard niet de indruk die wij willen achterlaten, en wij begrijpen goed dat dit teleurstellend voor u is geweest.

In ons systeem kunnen wij helaas geen eerdere inhoudelijke contactmomenten terugvinden waarin om advies is gevraagd. Het is daarom mogelijk dat er iets mis is gegaan in de communicatie, wat wij natuurlijk erg jammer vinden.

Wij nodigen u graag uit om opnieuw contact met ons op te nemen via onze klantenservice, met vermelding van uw ordernummer. Dan kijken wij graag met u mee om te zien welke lampjes u nodig heeft en wat wij kunnen doen om u alsnog zo goed mogelijk te helpen.

Wij hopen dat u ons die kans wilt geven.

Klantenservice

Zeer goede service

Zeer goede service. Zeggen 3 jaar garantie te geven op tl's. Wanneer na een dik jaar 4 tl's niet meer werken, worden er 4 nieuwe opgestuurd.

20 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Goed voor mooie prijs

Helaas wat ik wilde niet op voorraad maar werd een alternatief aangeboden wat nog goedkoper bleek en automatisch geld retour wat ik teveel betaald had, en lampen alsnog snel in huis

3 gennaio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più