Ledkoning Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Nou hebben ambilight led gekocht een ellende koste €91.95 alles zo gedaan wat er stond maar lukte niet zo als ze dat zeiden foto’s gestuurd nog niks opgelost. We willen gewoon geld terug Maar daa... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden een defecte stekker waardoor al onze ingebouwde ledstrips in onze nieuwe badkamer niet meer werkte. De service afdeling is goed bereikbaar en hun hebben ons 2x de onderdelen gratis en sne... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer snel geleverd en echz een onwijs mooi en stevig produkt met sfeer vol verlichting het staat heel gezellig in pnze tuin We hebben er 4 gekocht Bij 1 zaten de schroeven en pluggen niet bij o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er bleek iets fout te zijn met de led-strip, maar Ledkoning heeft me geholpen bij het zoeken naar een gepaste oplossing. Kwalitatieve materialen, al vaak daar besteld en telkens heel correct.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

338 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

48 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goeie service, hulp en producten

Als die het zelver, heb ik niet super veel kennis van bepaald donderdelen. Via whatsapp werd ik supergoed geholpen bij het vinden van de juiste dimmer voor mijn ledstrip die zigbee ondersteunt. Alsook de uitleg hoe ik deze in mijn situatie kan aansluiten.

Ook bestelling en levering verliepen heel vlot. Goed materiaal dat ook perfect deed wat het moest doen.

Dus een top ervaring. Hier koop ik in de toekomst zeker nog!

12 novembre 2024

professioneel op ieder vlak

Zowel telefonisch als per mail krijg je hier professioneel advies. Daarenboven zijn de producten van topkwaliteit en voldoen aan de verwachtingen. En dan nog niets gezegd over de service : gevraagd om een snelle levering en die was er zeer snel. Top !

21 ottobre 2024

Super service

Een fijne, vriendelijke en bovendien snelle service en opvolging van mijn probleem met een smart lamp.
Super 👍

27 settembre 2024

Top ledstrip

Goede ledstrip die voor veel sfeer in de woonkamer zorgt. Zeer snel geleverd en ook goede service na-verkoop. App en afstandsbediening werken ook top.

25 settembre 2024

Kwaliteit, betrouwbaar, mooi

Kwaliteit, snelheid, betrouwbaar, goede tips, ben vrij kritisch, maar deze onderneming overstijgt akke verwachtingen! Licht is ook warm, zeer aangenaam!

17 settembre 2024

Top service !

Na een jaar te hebben genoten van onze trapverlichting ging deze ineens een eigen leven leiden en ging hij aan wanneer hij wilde. Naar een paar keer heen en weer te hebben gemaild en verschillende dingen te hebben getest kreeg ik een nieuwe set opgestuurd en alles werkt weer als te voren. Wat een top service! Dit zie je nog zelden. Ik beveel Ledkoning zeker aan.

13 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Perfecte service! Kunnen anderen wat van leren!

2 jaar geleden 3 schuttinglampen besteld en in de tussentijd met 1 lamp een probleem gehad. Via de chatfunctie contact gehad met de klantenservice en direct reageert er iemand.
Niet ellelang hoeven wachten tot iemand reageert of een chatbot, daar kunnen anderen wat van leren.
Ook qua service denken ze met je mee en doen ze niet moeilijk. Erg fijne ervaring!

12 settembre 2024

Heer eerlijk advies

Heer eerlijk advies, had een samenstelling gekozen. Maar kreeg een terukoppeling waarbij garantie bleef behouden en uiteindelijk de totaalprijs lager was. En dat tijdens de avonduren! Dat vindt je tegenwoordig niet meer snel super vriendelijk en eerlijk! Zeer tevreden over mijn bestelling! Ik kan maar 5 sterren geven maar ze verdienen er meer!

9 settembre 2024

"Onze ervaring met LED Koning is top

"Onze ervaring met LED Koning is top! Na het ontvangen van een smart lamp die niet goed werkte, hebben we contact opgenomen met de helpdesk. Zij boden ons direct een nieuwe lamp aan zonder gedoe. De nieuwe lamp werd meteen op de post gedaan. Dat noem ik nog eens service! Echt een aanrader, klant is hier echt led koning!"

7 settembre 2024

Prachtige trap led verlichting

Prachtige trap led verlichting.
Alles compleet en ziet er keurig uit.
Nog even gebeld over enkele details.
Omdat de trap bekleed is, even goed kijken hoe je e.e.a bevestigd. Keurig te woord gestaan.
Je merkt meteen dat men niet alleen een goed product wil leveren maar indien nodig service geeft met een grote S!

4 settembre 2024

Prima service

Prima service! Dankjewel Levi om mij vooralsnog de korting te geven. Dit is prima klantenbinding. Merci!

2 settembre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più