Nou hebben ambilight led gekocht een ellende koste €91.95 alles zo gedaan wat er stond maar lukte niet zo als ze dat zeiden foto’s gestuurd nog niks opgelost. We willen gewoon geld terug Maar daa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Wij hadden een defecte stekker waardoor al onze ingebouwde ledstrips in onze nieuwe badkamer niet meer werkte. De service afdeling is goed bereikbaar en hun hebben ons 2x de onderdelen gratis en sne... Leggi di più
Zeer snel geleverd en echz een onwijs mooi en stevig produkt met sfeer vol verlichting het staat heel gezellig in pnze tuin We hebben er 4 gekocht Bij 1 zaten de schroeven en pluggen niet bij o... Leggi di più
Er bleek iets fout te zijn met de led-strip, maar Ledkoning heeft me geholpen bij het zoeken naar een gepaste oplossing. Kwalitatieve materialen, al vaak daar besteld en telkens heel correct.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Alles zoals verwacht. Ledstrip aansluiten en klaar ;-)
Snelle levering, fijne producten en mocht er toch iets niet in orde zijn, dan ook nog eens een goede klantenservice die snel tot een oplossing komt.
Mooie led strip en goede service .
mijn vraag na levering werd snel beantwoord en naar tevredenheid opgelost . Zou zo weer bestellen.😀👍
Hele fijne hoofdlampen voor bij allerlei klusjes. Ontzettend handig en makkelijk in gebruik.
Bedankt voor de zeer snelle en goede service. Volgende keer kopen we graag weer bij jullie.
Bij een discussie over een product op de website heeft het bedrijf na mijn toelichting een gunstige oplossing voor mij gekozen. De communicatie daarover verliep netjes en snel. Oog voor de klant dus. Bedankt Ledkoning!!
Goede producten, goede prijs-kwaliteit verhouding. En bij vragen en problemen was de klantenservice goed bereikbaar en dacht in oplossingen!
Prachtige lamp voor een prima prijs!
Fijn dat de lamp op een lagere stand dagen lang verlicht blijft.
Echt een aardader
Snelle levering. Mooie, heldere lampjes. Heb al twee snoeren gekocht. Ben er zeer tevreden over. Bij vragen krijg je ook een snel en professioneel antwoord van de klantendienst.
Onlangs een paar vragen gesteld aan de ledkoning. Ze hadden dus mijn mailadres.
's Avonds krijg ik een email dat er nog wat in mijn winkelmandje zit.
Na controle mijnerzijds, een mail gestuurd dat ik dit geen nette manier vindt van zaken doen.
Als reactie kreeg ik het antwoord: "soms denkt de computer dat er nog wat in het winkelmandje zit".
Ze hebben dus daar een zelfdenkende computer.,
Ik heb mijn account laten verwijderen,ik hou niet van die opdringerige verkooptechnieken.

Risposta di Ledkoning
Goed en deskundig geholpen aan de telefoon door LedStripKoning. Erg prettig om met ze samen te werken. Eveneens voor een goede prijs.
Ik had problemen met het vervangen van ledverlichting bij mijn bed. Gezien mijn leeftijd 82 jaar kwam ik er niet meer uit. Een zeer vriendelijke mevrouw van de ledkoning zei: kom maar naar onze showroom. Zij heeft mij heel goed geholpen en nu brandt er weer licht bij mijn bed. Heel erg bedankt. Zij verdient een tien!! Een ding moeten ze verbeteren en dat is de verpakking. Maar daarover niet getreurd. Gr. Jan vd Plas
Snelle levering, goed product, goede klantenservice, ik raad dit bedrijf zeker aan.
Perfecte bezorging van een dynamische ledverlichting.
Kwalitatieve scherp geprijsde producten
Vlotte reactie op email
Zeer betrouwbaar bedrijf, aanrader dus
Ledstrip en dimmer werden per omgaande geleverd dimmer bleek echter niet goed te functioneren.
Vriendelijk contact met excuses en “we lossen dit op”, direct werd kosteloos een beter (duurder) alternatief verstrekt. Chapeau!
Ik ben zeer tevreden over Ledkoning. Hun materialen zijn van hoge kwaliteit en de afhandeling van bestellingen gaat erg vlot. Helaas ging het bij PostNL weer eens mis; zij stuurden mijn pakket ten onrechte retour afzender met als foutmelding "verkeerd adres". Ik heb gebeld met de klantenservice van Ledkoning, en zij hebben mijn bestelling zonder morren nogmaals gestuurd. Deze keer ging het wel goed. Ik ben hierover zeer netjes te woord gestaan en zou hier weer bestellen.
Mijn enige aanbeveling zou zijn om de materialen nog iets beter te verpakken. Nu zaten mijn aluminiumprofielen allemaal los in een vrij ruime doos. Aan de gehavende doos was goed te zien dat PostNL nogal smijt met hun pakketten.
Ik heb 2 jaar terug 3 solarlampen besteld voor mijn zoon. Na 2 jaar deed een lamp het niet meer en heb hierover een berichtje gestuurd naar Ledkoning. Advies om de lamp uit te zetten en 3 dagen in de zon te leggen. Dit gedaan maar de lamp deed het nog steeds niet. Weer berichtje gestuurd, wat was het antwoord... de garantie was net een paar dagen verlopen. Wat een slechte service en hier ga ik dus nooit meer iets berstellen...

Risposta di Ledkoning
Heel goede afhandeling van de klacht/ het defect van de aankoop.
Fijne communicatie met verschillende medewerkers.
D. Posthuma
Snelle levering, top ledstrips, en een rijke keuze aan profielen. Klantenservice ook dik in orde.
Ik had drie zigbee spotjes bij Ledkoning besteld.
De bestelling werd meteen verzonden en de vragen die ik had werden ook erg snel via mailcontact beantwoord.
Goede service, en goede levering!