Tatiana er super dygtig. Mine vipper er tynde og korte fra naturens side, men med hendes kyndige hjælp ser de altid fine, sunde og meget naturlige ud. Kan absolut anbefale hende og lash clinic teamet.... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg blev virkelig imponeret over den 10-15 minutters konsultation for vi overhovedet gik i gang. Ingen har nogensinde taget sig sà god tid til at forklare, analysere mine vipper og hore mine ensker. D... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg kom til Lash Clinic Copenhagen med vipper, der var helt ødelagte efter en dårlig behandling et andet sted. Angelina gav mig råd, plejetips og en professionel redningsplan. Nu ser mine vipper sunde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har været i Lash Clinic Copenhagen nu to gange og kan kun give Angelina og hendes klinik mine allerbedste anbefalinger. Jeg har været i tvivl om, hvorvidt jeg skulle springe ud i lash extensions.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Lash Clinic Copenhagen is known for its five-star lash application, and since day one we have been blessed with hundreds of returning clients, with their warm recommendations and loyalty. Eyelash extensions is our number one selling service in Copenhagen. We believe that the application of eyelash extensions is an art, and what sets us different from the competition is that we meet each customer's needs by providing attentive, private and thorough consultation PRIOR each appointment. We started this business back in 2018, making sure each customer is 100% satisfied when they leave the salon. Nothing has changed since then.
Informazioni di contatto
Nygårdsvej 21, 2100, Copenhagen, Danimarca
- +45 91752710
- lashcliniccopenhagen@gmail.com
- lashclinic.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Super fin service og klinik
Super fin service og klinik. Angelina gjorde det fantastisk flot.
Best place I have found in Copenhagen
Best place I have found in Copenhagen, they really listen to what you want, but also tell you what is good for you.

Risposta di Lash Clinic Copenhagen
Mycket nöjd med mina ögonfransar
Så nöjd med mina ögonfransar! Kände att jag blev helt förstådd om hur jag ville ha resultatet. Väldigt trevlig personal och så avslappnande stämning samt fint bemötande av all personal! Kommer definitivt komma tillbaks!

Risposta di Lash Clinic Copenhagen
De smukkeste øjenvippe extensions jeg…
De smukkeste øjenvippe extensions jeg har prøvet!! Angelina er simpelthen så dygtig og jeg er ovenud lykkelig for resultatet. Super god rådgivning og skønne lyse dejlige lokaler. De allerbedste anbefalinger herfra!
Vi ses om ca 3 uger!!

Alle pengene værd
Det er mange år siden jeg sidst fik eyelash extensions på så var lidt på usikker grund da der har været stor udvikling på området. Blev taget godt imod, i lyse og rene lokaler af en sød behandler og budt på drikkevarer mens vi talte om hvad der ville være bedst til mig. Rar og afslappende behandling med behagelig musik - resultatet er super flot og jeg følte det blev gjort meget omhyggeligt og grundigt. Tak for en super oplevelse og smukke vipper ☺️⭐️

Første gang med vipper
Jeg var for første gang inde at få lagt vipper på. Det var sådan en god oplevelse, fik god vejledning og hjælp til hvad der var bedst. De var virkelig flotte.
Så kan klart anbefale herfra.

Rigtig god kundeservice!!
Rigtig god kundeservice!!! De viser stor forståelse og god kommunikation! Klart anbefales

Risposta di Lash Clinic Copenhagen
Man føler sig virkelig i trykke hænder
Man føler sig virkelig i trykke hænder når man kommer ind på salonen. God stemning og rådgivning hvis man har brug for det og så er de bare smadder søde og profesionelle der inde. Ville klart anbefale det hvis man ikke har fået lave eyelash extensions før

Risposta di Lash Clinic Copenhagen
Mit første besøg på Lash Clinic…
Mit første besøg på Lash Clinic Copenhagen og er meget begejstret for resultatet, det var Marinela som tog sig pænt af mig. Vi talte kort om hvad det ville passe til lige netop mig og har ikke fortrudt mit valg. Der var pænt, rent og god atmosfære. Kan absolut anbefale Lash Copenhagen.

5 Stars!
First time getting my lashes done here and I could not be more happy with how they came out! Great services and good prices too, 5 stars!

Utrolig positiv oplevelse
Utrolig positiv oplevelse og meget professionel rådgivning!
Vil helt klart fortsætte med at komme her!

Fantastisk resultat...
Fantastisk resultat og ganske professionel service. 👏

Risposta di Lash Clinic Copenhagen
Virkelig god service og så flot…
Virkelig god service og så flot resultat. Kommer helt sikkert igen ❤️

Dygtig og professionel vippeteknikker
Dygtig og professionel vippeteknikker! Er glad når jeg kommer ud af døren ☺️ Kan varmt anbefale..

Risposta di Lash Clinic Copenhagen
Amazing results and the best eyelash…
Amazing results and the best eyelash extensions in Copenhagen. Looking forward to visiting again!

Lidt hemmeligt sted i København
Lidt hemmeligt sted i København - hvor den dygtigste vippeteknikker sidder! Kan varmt anbefales - spitzenklasse <3

Risposta di Lash Clinic Copenhagen
Perfekte vipper til en fornuftig pris!
Perfekte vipper til en fornuftig pris!
Jeg er altid top tilfreds, når jeg går ud fra Lash Clinic Copenhagen.
Top professionelt og 5 stjerner fra en meget tilfreds kunde!

Angelina er så dygtig
Angelina er så dygtig! Kan klart anbefale hende. Hun kender sit håndværk til punkt og prikke!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.