Lash Clinic Copenhagen Recensioni 50

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tatiana er super dygtig. Mine vipper er tynde og korte fra naturens side, men med hendes kyndige hjælp ser de altid fine, sunde og meget naturlige ud. Kan absolut anbefale hende og lash clinic teamet.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg blev virkelig imponeret over den 10-15 minutters konsultation for vi overhovedet gik i gang. Ingen har nogensinde taget sig sà god tid til at forklare, analysere mine vipper og hore mine ensker. D... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kom til Lash Clinic Copenhagen med vipper, der var helt ødelagte efter en dårlig behandling et andet sted. Angelina gav mig råd, plejetips og en professionel redningsplan. Nu ser mine vipper sunde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været i Lash Clinic Copenhagen nu to gange og kan kun give Angelina og hendes klinik mine allerbedste anbefalinger. Jeg har været i tvivl om, hvorvidt jeg skulle springe ud i lash extensions.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro estetico
  2. Fornitore di prodotti di bellezza
  3. Stilista

Scritti dall'azienda

Lash Clinic Copenhagen is known for its five-star lash application, and since day one we have been blessed with hundreds of returning clients, with their warm recommendations and loyalty. Eyelash extensions is our number one selling service in Copenhagen. We believe that the application of eyelash extensions is an art, and what sets us different from the competition is that we meet each customer's needs by providing attentive, private and thorough consultation PRIOR each appointment. We started this business back in 2018, making sure each customer is 100% satisfied when they leave the salon. Nothing has changed since then.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Best place I have found in Copenhagen

Best place I have found in Copenhagen, they really listen to what you want, but also tell you what is good for you.

15 novembre 2022

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

We’re so happy to read your review, Veera! Thank you so much and hope to see you soon ♥️

Valutata 5 stelle su 5

Mycket nöjd med mina ögonfransar

Så nöjd med mina ögonfransar! Kände att jag blev helt förstådd om hur jag ville ha resultatet. Väldigt trevlig personal och så avslappnande stämning samt fint bemötande av all personal! Kommer definitivt komma tillbaks!

7 novembre 2022

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Mange tak for din anbefaling, Jenny ♥️ Det betyder meget for os. Håber at se dig snart igen!

Valutata 5 stelle su 5

De smukkeste øjenvippe extensions jeg…

De smukkeste øjenvippe extensions jeg har prøvet!! Angelina er simpelthen så dygtig og jeg er ovenud lykkelig for resultatet. Super god rådgivning og skønne lyse dejlige lokaler. De allerbedste anbefalinger herfra!
Vi ses om ca 3 uger!!

20 ottobre 2022

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tusind tak for denne fantastiske anbefaling, Iben ♥️ Håber at se dig snart igen!

Alle pengene værd

Det er mange år siden jeg sidst fik eyelash extensions på så var lidt på usikker grund da der har været stor udvikling på området. Blev taget godt imod, i lyse og rene lokaler af en sød behandler og budt på drikkevarer mens vi talte om hvad der ville være bedst til mig. Rar og afslappende behandling med behagelig musik - resultatet er super flot og jeg følte det blev gjort meget omhyggeligt og grundigt. Tak for en super oplevelse og smukke vipper ☺️⭐️

1 settembre 2022

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Det er vi så glade for at høre. Tusind tak for den meget skønne anbefaling Sara♥️ Vi ser frem til at se dig igen!

Første gang med vipper

Jeg var for første gang inde at få lagt vipper på. Det var sådan en god oplevelse, fik god vejledning og hjælp til hvad der var bedst. De var virkelig flotte.
Så kan klart anbefale herfra.

1 giugno 2022

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tusind tak for din fantastiske anbefaling, Katrine ♥️Vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at gøre dig glad.

Rigtig god kundeservice!!

Rigtig god kundeservice!!! De viser stor forståelse og god kommunikation! Klart anbefales

15 maggio 2022

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Det er vi så glade for at høre. Tusind tak!

Valutata 5 stelle su 5

Man føler sig virkelig i trykke hænder

Man føler sig virkelig i trykke hænder når man kommer ind på salonen. God stemning og rådgivning hvis man har brug for det og så er de bare smadder søde og profesionelle der inde. Ville klart anbefale det hvis man ikke har fået lave eyelash extensions før

3 marzo 2022

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tusind tak for den meget skønne anbefaling. Det betyder meget for os. ♥️

Valutata 5 stelle su 5

Mit første besøg på Lash Clinic…

Mit første besøg på Lash Clinic Copenhagen og er meget begejstret for resultatet, det var Marinela som tog sig pænt af mig. Vi talte kort om hvad det ville passe til lige netop mig og har ikke fortrudt mit valg. Der var pænt, rent og god atmosfære. Kan absolut anbefale Lash Copenhagen.

18 febbraio 2022

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Det er vi så glade for at høre. Tusind tak for den meget skønne anbefaling ♥️

5 Stars!

First time getting my lashes done here and I could not be more happy with how they came out! Great services and good prices too, 5 stars!

20 gennaio 2022

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Thank you Emily for your great feedback. Looking forward to seeing you again!

Utrolig positiv oplevelse

Utrolig positiv oplevelse og meget professionel rådgivning!
Vil helt klart fortsætte med at komme her!

30 novembre 2021

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tusind tak for den fine anmeldelse Gry ♥️ Vi ses snart!

Fantastisk resultat...

Fantastisk resultat og ganske professionel service. 👏

10 novembre 2021

Tusind tak, Rachel! Vi ser frem til at se dig igen ♥️

Dygtig og professionel vippeteknikker

Dygtig og professionel vippeteknikker! Er glad når jeg kommer ud af døren ☺️ Kan varmt anbefale..

20 ottobre 2021

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tusind tak for den meget skønne anbefaling!

Valutata 5 stelle su 5

Amazing results and the best eyelash…

Amazing results and the best eyelash extensions in Copenhagen. Looking forward to visiting again!

22 aprile 2021

Thank you, Valya! We hope you can come and visit us again soon 🙂

Lidt hemmeligt sted i København

Lidt hemmeligt sted i København - hvor den dygtigste vippeteknikker sidder! Kan varmt anbefales - spitzenklasse <3

29 dicembre 2020

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Mange tak for denne dejlige anbefaling, Lene!

Valutata 5 stelle su 5

Perfekte vipper til en fornuftig pris!

Perfekte vipper til en fornuftig pris!
Jeg er altid top tilfreds, når jeg går ud fra Lash Clinic Copenhagen.
Top professionelt og 5 stjerner fra en meget tilfreds kunde!

29 dicembre 2020

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tusind tak for den fine anmeldelse, Martina ♥️ Ser frem til at se dig igen!

Angelina er så dygtig

Angelina er så dygtig! Kan klart anbefale hende. Hun kender sit håndværk til punkt og prikke!

5 dicembre 2020

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tusind tak, Lea ♥️Håber at se dig igen snart!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più