🌟🌟🌟🌟🌟 - kæmpe kæmpe anbefaling Jeg har nu afsluttet mit online vippekursus hos Lashday, hvor jeg har lært teknikkerne inden for Single, Flat og YY eyelash extensions.🩷 Min opl... Leggi di più

Kurset er dejlig ligetil og nemt at starte på, uden der er tidspres på at få kurset gennemført hurtigt. Kombineret med en sød lærer (Michelle) hvilket har givet en succes oplevelse 🤩

Jeg har taget Lashday’s online vippekursus i single lashes, og jeg kan kun anbefale det! Michelle er den sødeste, og materialet man får tilsendt har ALT hvad man skal bruge – fra teori, anatomi, t... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti di bellezza

Hos Lash Day er vi passioneret og specialister indenfor eyelash extensions og bryn. Vi forhandler de samme produkter på webshoppen som vi selv anvender dagligt til vores skønhedsbehandlinger. Vores produkter henvender sig til profesionelle behandlere i branchen og vores målsætning er at løfte dine skønhedsbehandlinger til et højere niveau. Hvis du endnu ikke er skønhedsbehandler, underviser vi dig i de forskellige metoder inden for eyelash extensions, lash lift og brow lamination.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Super god og fantastisk oplevelse

Michelle har været helt fantastisk til at guide og vejlede gennem hele forløbet i mit online kursus “Brow Lamination”. Michelle er utrolig sød, dygtig og hurtig til at svare med god og brugbar respons❣️ Jeg ville til hver en tid vælge Michelle igen til et andet kursus.🌸🤩🥰

4 aprile 2026

Online vippekursus

🌟🌟🌟🌟🌟 - kæmpe kæmpe anbefaling

Min oplevelse med kurset har været rigtig positiv, og jeg kan kun anbefale det til andre, der ønsker at lære eyelash extensions. 📝

Kurset er opbygget overskuelig, hvor der er mulighed for at lære i sit eget tempo. 🤓
Michelles videoer er nemme at forstå, og hendes teori er både æstetisk, professionel og let at forstå. 🫦🤍

Jeg modtog teorien med det samme efter tilmelding, og kort tid efter kom min startpakke med alle de nødvendige produkter, så jeg hurtigt kunne komme i gang. 🎀
Samtidig er Michelle utrolig sød og hjælpsom, hun svarer hurtigt på SMS, hvis man har spørgsmål. 🥰

Jeg har nu lavet et par sæt vipper, og jeg er virkelig imponeret over holdbarheden og kvaliteten af produkterne.🤩🤍

TAK 🤎

- Freja Legaard Nielsen 🤍

17 marzo 2026

Kæmpe anbefaling

Jeg har taget et online lash kursus hos LashDay.
Materialet var godt, udførligt og til at forstp. Gode video guides og forklaring. TAK! <3 Jeg er mere end klar til at lave masser af smukke vipper

23 febbraio 2026

God og professionel service

God og professionel service. Er eller bliver jeg i tvivl om det mindste kan jeg altid skrive og får et professionelt og seriøst svar tilbage hurtigt. Jeg har taget high level lash kursus.
Meget prof. og god læring. Efter man har bestået har jeg modtaget min helt egen personlige rabatkode og startsæt.

Vil klart anbefale både uddannelse, behandling og at handle her. Altid god og professionel service. ❤️

-- Diana Leonora Andersen

11 febbraio 2026

Kæmpe anbefaling

Super professionelt og kompetent firma. Jeg har både bestilt et online kursus som lashteknikker, samt varer af flere omgange i webshoppen. Michelle/Lashday er meget ærlig og har en høj standart, til gennemførelsen af kurset, varerne i webshoppen er af høj kvalitet og hurtigt leveret. Jeg har en, enkelt gang oplevet en fejlleverance, og der var de, hurtige til at finde en løsning. Kan klart anbefale Lashday og tager gerne et kursus mere i fremtiden.

30 dicembre 2025

kursus

Jeg har taget både lash lift-kursus og brow lamination-kursus online hos Lashday, og jeg har været meget tilfreds med hele forløbet.
Undervisningen var nem at forstå, professionelt opbygget og virkelig brugbar i praksis.
Produkterne, der følger med, er i rigtig god kvalitet, og materialet man får med, gør det let og trygt at komme godt i gang som behandler. Det hele føles meget professionelt.
Derudover er kundeservicen helt i top hos Lashday – hun svarer altid hurtigt og grundigt, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp, hvilket betyder enormt meget, især når man er ny.
Kan klart anbefales til andre, der ønsker kvalitetskurser og god support 🤍

9 gennaio 2026

Jeg har taget et Online kursus hos Lash…

Jeg har taget et Online kursus hos Lash Day og jeg må bare sige det kan varmt anbefales!😍 Materialet man får med er så godt (både undervisningsmateriale, men også vipper og lim) og man bliver taget igennem alle steps grundigt, der er ikke noget at sætte en finger på🤩 Der er også hurtigt og godt feedback, og jeg synes det er rart at man kan skrive til Michelle på besked hvis man er i tvivl om noget og også at man kan sende billeder ind løbende og få feedback på hvad man kan gøre bedre🥰 Så hvis du er i tvivl om hvor du skal tage dit Vippekursus så kan Lash Day klart anbefales!❤️

16 novembre 2025

Online vippekursus ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Michelle er den sødeste, og materialet man får tilsendt har ALT hvad man skal bruge – fra teori, anatomi, tips, teknikker og videoer. Det er så gennemført! 😍

Materialet blev tilsendt samme dag, og opstartspakken kom kort efter. Det er virkelig pengene værd! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 dicembre 2025

Varmeste anbefalinger herfra

Jeg er så glad for at have taget min uddannelse hos Lashday. Jeg var lidt skeptisk angående den online-del, men med en presset hverdag med børn og salondrift har det passet perfekt ind i min hverdag, at dette er en mulighed. Desuden bor jeg helt ude ved Vestkysten, så det har været rart ikke at skulle pendle frem og tilbage hele tiden. Alt materiale var let at forstå, jeg har ikke været i tvivl undervejs på indholdet. Kommunikationen har altid været god og jeg får altid hurtigt et svar tilbage med feedback. Desuden er hun mega hurtig til at sende de ting jeg mangler undervejs til mine behandlinger, hvilket jeg også sætter stor pris på. Super behageligt forløb, og jeg er slet ikke færdig med at uddanne mig hos hende. 💕

Jeg er virkelig glad og tilfreds. Varmeste anbefalinger herfra.

12 novembre 2025

Professionel og nærværende underviser

Kan virkelig varmt anbefale Michelles online lash kursus.
Fik tilsendt et virkelig flot, gennemarbejdet og let læseligt materiale. De tilhørende videoer er nemme at gå igang med og supplere teorien.
Hun er let at få fat i og giver sparring på billeder man sender ☺️
Kæmpe anbefaling herfra ❤️

11 novembre 2025

Kursus som vippetekniker

Jeg tog kursus i single lash og volume lashes hos Michelle og har kun positivt at sige. Michelle er meget kompetent og passioneret omkring sit arbejde og at lære fra sig. Jeg følte mig godt behandlet og undervist undervejs og jeg er meget tilfreds med både kursus, materialer og forløbet i sin helhed 🙏🏻
Jeg kan klart anbefale undervisning hos Michelle!

1 novembre 2025

Jeg har lige taget certifikat i vippe…

Jeg har lige taget certifikat i vippe extensions gennem et online kursus, og det har været en virkelig god oplevelse. Michelle var utrolig sød, behagelig og gjorde kurset nemt og overskueligt at gennemføre. Kan varmt anbefales🤩❤️

1 ottobre 2025

Brow lamination

Jeg har igen taget et kursus hos Lashday. Denne gang blev det til brow lamination. Det skuffer på ingen måde, det er super godt materiale man får udleveret.
Kæmpe anbefaling herfra

1 settembre 2025

Det har været en rigtig god oplevelse…

Det har været en rigtig god oplevelse at tage et online kursus hos Lashday. Det har været nemt og overskueligt. Det at jeg har kunne tage tingene i mit eget tempo og når det passede ind i min tid, har virkelig været rart.
Helt klart en anbefaling herfra 🙌🏽

18 agosto 2025