Valutata 5 stelle su 5

Dinsdag avond had ik besteld en woensdag had ik het al in huis. Gelijk uitgeprobeerd en was ontzettend makkelijk aan te brengen, zonder enkele ervaring erin.

Valutata 5 stelle su 5

Ik vind het een heel fijn merk! Je vragen worden snel beantwoord, snelle levering, zelfde dag verstuurd, makkelijk op te doen, je kan er alles mee doen en je kan makkelijk tips vragen.

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di cosmetici
  2. Negozio di prodotti di bellezza
  3. Negozio di cosmetici
  4. Grossista di cosmetici

Informazioni su LASH THING

Scritti dall'azienda

Mijn naam is Daphne, misschien ken je me van social media. Eind 2022 realiseerde ik me dat veel wimpers op de markt niet voldeden aan mijn kwaliteitsstandaarden of simpelweg te duur waren. Dat inspireerde me om het heft in eigen handen te nemen en hier verandering in te brengen.

Na jaren van testen en het vinden van de beste leveranciers ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de meest hoogwaardige wimpers die er zijn. Eind 2024 was alles eindelijk helemaal klaar, en ik ben enorm trots om mijn product met jullie te kunnen delen. Hier zijn we dan! ❤️

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan mijn wimpers als ik elke dag doe. Wat voor mij het allerbelangrijkst is, is dat jij je goed voelt. Met mijn producten wil ik een bijdrage leveren aan jouw zelfvertrouwen en schoonheid.

I love you xx Daphne

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben fan van de lashbond

Ik ben fan van de lashbond! De wimpers moet ik nog proberen, maar de bond is geweldig, heb een keer een goedkopere geprobeerd van Amazon… maar die was niet zo fijn als deze, ik ben ook een beginner, ik houd niet van teveel gedoe & deze is zo makkelijk aan te brengen, echt fan van deze!

17 aprile 2026

Risposta di LASH THING

Hoi Amy! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Wat fijn dat je met ons product geen zorgen hebt bij het aanbrengen van de wimpers! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lash Thing

Valutata 5 stelle su 5

Heeel gemakkelijk aan te brengen en het…

Heeel gemakkelijk aan te brengen en het staat super mooi en naturel en blijft echt een week zitten . Heel erg blij mee

Risposta di LASH THING

Hoi Fiene! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons product! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lash Thing

Valutata 5 stelle su 5

Ik vind het een heel fijn merk

16 aprile 2026

Risposta di LASH THING

Hoi Evie! Bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met ons! Hopelijk zien we je weer snel terug in onze webwinkel. - Team Lash Thing

Valutata 3 stelle su 5

Plakkerige lijm

Nee ik kreeg ze in een doosje bleek dat je ze zelf moest knippen.
Eyelashes makkelijk aan te brengen..
Lijm niet te veel..maar bij mij blijft dat plakkerig gevoel ze vallen er dan ook na 3 dagen alweer af..
Werkt voor mij niet helaas vind de lijm erg plakkerig. Ook al doe ik niet veel op het droogt niet..ik heb een iets vettere huid denk ik..jammer.

1 aprile 2026

Risposta di LASH THING

Hallo Claudia. Oh, wat jammer dat ons product voor jou niet werkt... Wel willen we je bedanken voor de feedback. We documenteren altijd alles en waar mogelijk, verbeteren we onze producten. We waarderen jouw eerlijkheid. - Team Lash Thing

Valutata 4 stelle su 5

Super makkelijk aan te brengen met een…

Super makkelijk aan te brengen met een mooi resultaat

Risposta di LASH THING

Hallo Caroline! Hartelijk bedankt voor jouw review. We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons product! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lash Thing

Blij

Ik had er zelf eerst een hard hoofd in, want op TikTok leek het een beetje te mooi om waar te zijn. Maar ik heb ze vannochtend opgeplakt en het was zo makkelijk! Krijg al de hele dag complimentjes van mensen dat ik zo mooie wimpers heb :))

Risposta di LASH THING

Hoi Elise! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Zo zie je maar weer dat het soms de moeite waard is om iets nieuws te proberen! Wat leuk dat je zo veel complimentjes hebt ontvangen! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lash Thing

Zeer tevreden!

Zeer tevreden! De starters pakket is makkelijk en snel aan te brengen. Alle dingen die je nodig hebt zitten erbij en de lashes zijn van goede kwaliteit. Echt een aanraden!✨

Risposta di LASH THING

Hoi Lotte! Hartelijk bedankt voor jouw review. We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons product! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lash Thing

Risposta di LASH THING

Hallo Isabel! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn heel blij dat je tevreden bent met de snelheid van onze service en met ons product! Heel fijn om te lezen dat je zo snel handigheid hebt gekregen in het aanbrengen van de wimpers. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lash Thing

Valutata 5 stelle su 5

Super mooi en snelle levering!!

Super mooi! Gister besteld en vandaag al binnen! bestelling 9375

Risposta di LASH THING

Hoi Famke! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons product en onze service! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lash Thing

Deze lijm blijft lang zitten

Deze lijm blijft lang zitten

Risposta di LASH THING

Hoi Isis! Hartelijk bedankt voor jouw feedback. We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons product! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lash Thing

Perfect!

Ik ben super blij. Ik heb geweldige verhalen gehoord! En ze zijn ook zeker waar. Ze zien er ook zeker echt prachtig uit zelfs na het douchen.

13 aprile 2026

Risposta di LASH THING

Hoi Sanne! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons product! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lash Thing

Het was super!

12 aprile 2026

Risposta di LASH THING

Hoi Sophie! We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lash Thing

Valutata 1 stelle su 5

Slechte communicatie en service

Ik had per ongeluk een verkeerd product besteld. Om mijn geld terug te krijgen heb ik meer dan 8 emails gestuurd. Uiteindelijk hebben ze het geld terugbetaald, minus de verzendkosten. Terwijl op de site met grote letters staat: gratis retour sturen.
Over de kwaliteit van de wimpers kan ik niets zeggen, wel over de service die is beroerd.

13 aprile 2026

Hallo Danielle,

Het spijt ons dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. We hebben het mailcontact nagekeken en zullen dit intern bespreken met de klantenservice medewerker.

Wat het retourneren betreft: op onze site staat vermeld dat retourkosten voor rekening van de klant zijn - gratis retour staat hier niet vermeld. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn.

We hopen je een volgende keer beter van dienst te kunnen zijn.

Snelle bezorging

Snelle bezorging

11 aprile 2026

Risposta di LASH THING

Hoi Emma! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn heel blij dat je tevreden bent de snelheid van onze service! Veel draagplezier van jouw nieuwe wimpers. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lash Thing

Mooie wimpers!

Door de mooie website en handige uitleg filmpjes + resultaat foto's op social media was ik al snel geinfluenced! Na het bestellen was de starter kit de volgende dag al in huis, super fijn. In het begin vond ik het even puzzelen met opplakken, maar uiteindelijk is het gelukt. Zelf vond ik de 12mm natural die in de starter kit kwam wat lang voor een beginnende wimper, dus ik zal waarschijnlijk een meer natuurlijke 10mm bestellen in de toekomst (persoonlijke voorkeur). Verder top!

10 aprile 2026

Risposta di LASH THING

Hoi Luna! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons product! Iedereen heeft een eigen voorkeur en we zijn blij dat je dat ook met ons deelt. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lashthing

10 aprile 2026

Risposta di LASH THING

Hallo Jill. We doen altijd ons best om elke bestelling snel bij onze klanten te krijgen. Heel fijn dat je tevreden bent met ons. - Team Lashthing

Valutata 5 stelle su 5

Natuurlijk, makkelijk in gebruik en mooi

Super makkelijk op te zetten, blijven goed zitten zonder geplak of geknoei

7 aprile 2026

Risposta di LASH THING

Hallo Janneke! Hartelijk dank voor jouw review. We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons product! Hopelijk zien we je weer snel in onze webshop. - Team Lashthing

Super fijn service

Super fijn service, snel geleverd en de bond werkt perfect!

8 aprile 2026

Risposta di LASH THING

Hoi Zoë! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We zijn heel blij dat je tevreden bent met onze service en met ons product! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn. - Team Lashthing

Valutata 4 stelle su 5

Hele goede wimpers voor een goede…

Hele goede wimpers voor een goede prijs. Ze worden vaak de volgende dag besteld. En blijven echt 7 dagen zitten, ook als ze nat worden.

9 aprile 2026

Risposta di LASH THING

Hoi Sharina! Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review. We zijn heel blij dat je tevreden bent met ons product! Heel fijn dat je ook blij bent met de prijs. We zijn je graag weer van dienst. - Team Lashthing

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più