Lash Clinic Copenhagen Recensioni 50

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tatiana er super dygtig. Mine vipper er tynde og korte fra naturens side, men med hendes kyndige hjælp ser de altid fine, sunde og meget naturlige ud. Kan absolut anbefale hende og lash clinic teamet.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro estetico
  2. Fornitore di prodotti di bellezza
  3. Stilista

Scritti dall'azienda

Lash Clinic Copenhagen is known for its five-star lash application, and since day one we have been blessed with hundreds of returning clients, with their warm recommendations and loyalty. Eyelash extensions is our number one selling service in Copenhagen. We believe that the application of eyelash extensions is an art, and what sets us different from the competition is that we meet each customer's needs by providing attentive, private and thorough consultation PRIOR each appointment. We started this business back in 2018, making sure each customer is 100% satisfied when they leave the salon. Nothing has changed since then.

Informazioni di contatto

Come questa azienda usa Trustpilot

Tatiana 👌

2 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg blev virkelig imponeret over den…

Jeg blev virkelig imponeret over den 10-15 minutters konsultation for vi overhovedet gik i gang. Ingen har nogensinde taget sig sà god tid til at forklare, analysere mine vipper og hore mine ensker. Det gjorde mig virkelig tryg og resultatet blev præcis som jeg dromte om!

6 dicembre 2025

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tusind tak for din søde anmeldelse.
Vi mener, at en grundig konsultation er helt afgørende for det endelige resultat, så det gør os ekstra glade, at det kunne mærkes.Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Højeste anbefaling!!!

Jeg kom til Lash Clinic Copenhagen med vipper, der var helt ødelagte efter en dårlig behandling et andet sted. Angelina gav mig råd, plejetips og en professionel redningsplan. Nu ser mine vipper sunde og flotte ud igen. Jeg er så taknemmelig!

2 dicembre 2025

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er virkelig glad for, at vi fik dine vipper tilbage i topform. Tak for tilliden, det betyder alt.

Valutata 5 stelle su 5

Angela have made the most beautiful…

Angela have made the most beautiful lashes for my wedding, and I can only recommend her. I have been coming there for a long time and are always very satisfied with the result and the lashes last for a long time :)

27 agosto 2025

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Thank you, Cecilie, for this amazing recommendation! It's been an honor to do your wedding lashes and can't wait to see pictures from the wedding soon!

Highly recommend!

I've been a customer at Lash Clinic Copenhagen for several years now, and I couldn't be happier with their service. The quality and consistency are always top-notch. Big shout out to Sasha – she's incredibly skilled, professional, and always makes me feel welcome. Highly recommend!

4 agosto 2025

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

We're so happy that you have found your happy lash place in the hands of our talented Sasha! Thank you for taking the time to review Lash Clinic Copenhagen. See you soon at the clinic!

Best lash experience in Copenhagen

I have tried many different lash technicians in the greater Copenhagen area, and have never found someone as professional as the team at Lash Clinic Copenhagen. The lashes you get here is beautiful and natural, by what is more important is that my natural lashes have never looked healthier. Every visit is an enjoyable experience where the client is the center of the technician’s attention, and you leave looking and feeling your best self!

4 agosto 2025

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

We appreciate you taking the time to write such a warm recommendation! It means a lot to us knowing that clients recognize lash health should come first, and only then beautiful eyelash extensions. See you soon, Ann-Katrine!

Thank you Tatiana ✨

I was blessed to leave my lashes in the hands of the very professional Tatiana. It’s the best experience so far I have had with lash extensions. For all my natural girlies, if you want the most natural, mascara-like lash extensions, ask for tatiana!! She knows exactly what she’s doing!

1 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Meget kompetente medarbejdere og…

Meget kompetente medarbejdere og behagelige lokaler. Har kommet her i snart 5 år hver 3. uge.

24 febbraio 2025

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tak, Lisbet, for din støtte gennem årene! Det betyder virkelig meget for os. Vi håber at kunne fortsætte med at give dig den bedste oplevelse inden for øjenvipper.

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Har været hos Sasha flere gange - så perfekte resultater, og vipperne holder sig så fine længe…

5 dicembre 2024

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tak for din søde anmeldelse! Vi håber at se dig igen snart! Husk at tjekke din e-mail for nye tilbud fra os.

Valutata 5 stelle su 5

Har fået fået flotteste bryn og en…

Har fået fået flotteste bryn og en super fin vejledning af Diego.
Kommer helt sikkert igen.

19 ottobre 2024

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tak, Lisette, fordi du er en fast kunde hos vores Brow Master Diego. Vi glæder os til at se dig snart!

Valutata 5 stelle su 5

I’ve been a customer with Lash Clinic…

I’ve been a customer with Lash Clinic for 1,5 year now and I am very happy with the service and the professionalism of the Clinic. I am also really happy with their extended service hours now, so I can come get my lashes done after office hours or during the weekend.

26 ottobre 2024

Jeg er fast kunde siden 2020

Jeg er fast kunde siden 2020, der har fået lavet vipper i næsten 10 år. Det er den absolut bedste og mest professionelle klinik jeg har besøgt af alle.
For tiden er det Sasha der tager sig af mig og jeg kan varmt anbefale hende til dem der overvejer booking.

1 ottobre 2024

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tusind tak for din loyale støtte siden 2020 og for de flotte ord! Det glæder os, at du synes, vi er den bedste klinik, du har besøgt. Vi er også meget stolte af Sasha og hendes fantastiske arbejde. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Bedste vipper

Skulle have lavet vipper for første gang og jeg valgte det helt rigtige sted! Klinikken er rigtig pæn og nem at komme hen til med offentlig transport. Jeg fik lavet et flot set single lashes af Sasha som er utrolig dygtig til sit arbejde!

24 settembre 2024

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tak for din skønne anmeldelse, Emma! Vi er glade for, at du valgte os til din første vipper-behandling og havde en god oplevelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med dine single lashes fra Sasha. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Valutata 5 stelle su 5

Det bedste sted at få lavet vipper

Det bedste sted at få lavet vipper. Jeg er altid fuldt tilfreds når jeg tager derfra og alle pigerne er søde og enormt dygtige til deres håndværk.
Jeg har været fast kunde siden 2019.

4 ottobre 2024

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din loyalitet siden 2019! Det betyder meget for os, at du altid er fuldt tilfreds, og vi er så glade for at høre, at du sætter pris på vores arbejde. Vi ser frem til mange flere besøg!

Kanon service

I sidste uge fik jeg lavet vipper hos Sasha, og det var en fantastisk oplevelse. Hun er utrolig dygtig, og jeg fik den bedste service. Nu, en uge senere, sidder mine vipper stadig flot. Jeg kan varmt anbefale både Sasha og stedet!

21 settembre 2024

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Ditte! Det er dejligt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos Sasha. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at se dig igen snart!

Bedste anbefalinger

Jeg har været i Lash Clinic Copenhagen nu to gange og kan kun give Angelina og hendes klinik mine allerbedste anbefalinger. Jeg har været i tvivl om, hvorvidt jeg skulle springe ud i lash extensions. Bruger normalt meget diskret make-up og vil egentlig helst ikke have, at folk kan se, at det ikke er mine egne vipper. Og ville derfor have noget, der var så naturligt som muligt. Det har jeg fået og er virkelig glad for resultatet. Plus rigtig god rådgivning og professionel vejledning fra skønne Angelina.

29 agosto 2024

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Det er en stor misforståelse, at eyelash extensions skal være dramatiske og meget synlige. Vi er glade for, at du finder deres rette formål - at hjælpe kunder, der bærer meget lidt eller slet ingen makeup, med at være naturligt diskrete og smukke. Tak for denne varme anbefaling. Vi håber at se dig igen snart!

Valutata 5 stelle su 5

Sødt og virkelig dygtigt personale

Sødt og virkelig dygtigt personale. Grundig gennemgang af hvad der sker og hvordan vipperne fremadrettet skal plejes. Meget afslappende at ligge på briksen med hyggelig musik i baggrunden. Resultatet var smukkere end jeg havde forventet og gik derfra så glad!

27 febbraio 2024

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Tak Sofie for denne varme anbefaling. Vi håber at se dig igen til dine bryn og vipper næste gang. Husk at tjekke dine e-mails fra os - måske finder du en speciel rabat der.

Valutata 3 stelle su 5

Kedelig atmosfære

Kedelig atmosfære. 3 brikse i et rum, tager det afslappende af at få lavet vipper væk. Fin vejledning. Der virker travlt, med folk der konstant kommer ind og ud af døren. Havde tid til brow lamination og nyt sæt single vipper. Behandleren lavede ged i det, og jeg fik derfor kun rettet og farvet min bryn. Han tilbød dog da han indså sin fejl (efter vi var færdige) at lave dem, men han havde en ny klient 20 min senere, så jeg fik dårlig samvittighed og var egentlig tilfreds med udseende af de bryn han havde lavet, på trods af at det ikke var det jeg havde booket.

Til vipperne nyt sæt stod der 1 time og 45 min. Behandleren brugte en time, og resultatet blev deraf. Vipperne ser fine nok ud, men der er stor forskel på højre og venstre øje, og det føltes lidt forhastet. Jeg havde dårlig fået sko på inden den næste kunde lå på briksen. Så en lidt skuffende oplevelse fra min side af, men måske jeg havde for høje forventninger.

5 giugno 2023

Risposta di Lash Clinic Copenhagen

Kære Nina, vi er kede af, at vi ikke levede op til dine høje forventninger.
Alle vores behandlere er placeret i hovedsalonen, fordi det er et stort og lyst rum med mange kvadratmeter, og vi har vurderet, at der er masser af plads til, at hver klient og behandler kan arbejde. Vi spiller også en meget afslappende musik, som I alle kan nyde, mens I ligger ned, selvom der er andre mennesker omkring jer.
Vi har travlt, og det gør os rigtig glade. Travlhed er godt, for travlhed betaler huslejen, og det betyder, at folk elsker at komme tilbage til os. Igen, jeg er ked af, at du ikke følte dig afslappet under dit ophold.
Mit navn er Angelina, og jeg er salonens ejer. Jeg var der faktisk under dit besøg og arbejdede i hjørnet af salonen. Jeg vil gerne sige, at det var en ærlig fejl at forveksle brynlaminering med kun formning og farve. Brynteknikeren spurgte dig i starten, om du bestilte formning + farve, og du sagde bestemt ja. Så han fortsatte med den behandling. Så sagde du, at du var meget tilfreds. Så kiggede han i systemet og indså, at du havde bestilt laminering, så han gik straks til dig for at prøve at rette den fejl. Du sagde, at du ikke vidste, hvad brynlaminering er. Så han fortsatte og forklarede grundigt, hvad proceduren er og viste billeder, så du forstod det bedre, og sagde, at du kunne gå tilbage til briksen og gøre det hele igen. Du sagde nej, måske næste gang, for du var faktisk rigtig glad for den formning og farve, du fik.
Med hensyn til dit nye sæt vipper, er det meget almindeligt at have forskellige mængder vipper på begge øjne. Afhængigt af din nuværende vippecyklus, som varierer fra måned til måned, kan du have mindre modne vipper og flere babyhår på visse øjenområder, derfor resultatet. Hvis vippeteknieren ikke brugte hele tiden, betyder det, at hun ikke havde flere "gode" hår at arbejde med. Den næste kunde var der faktisk tidligere, det var vippeteknikerens beslutning at tage hende lige efter dig og uden at have sin egen pause.
Vi har 3 dages garanti på ethvert nyt sæt vipper, så skulle du have klager, er du velkommen, så vi kan snakke om det og ordne det. Vi vil kontakte dig personligt.
Igen, på vegne af hele teamet, beklager vi, og vi håber at se dig igen, da jeg er sikker på, at vi kan starte forfra, og du kan blive meget glad næste gang.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più