The chocolate covered liquorice are to die for! Absolutely gorgeous. We first experienced Lakrids at a wine & liquorice tasting session at a wine estate in South Africa earlier this year a... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
På grunn av en feil på bulows nettside ble min bestilling registrert to ganger. Jeg kansellerte den ene og fikk bekreftelse på kanselleringer. Men etter flere måneder og mange mailer har bulow fortsat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg elsker produktnene til Bulow - de er av høyeste kvalitet. Og jeg har aldri hatt annet en gode opplevelser med nettbutikken deres. Det som skuffer meg litt er deres nå innførte "shrinkflation" i de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
super velsmagene lakrids! jeg kan kun anbefale det. Min yndlingslakrids var den med kaffe, men den blev desværre fjernet.. øv. men der er masser af andre gode, eks. classic, d-salty caramel, salmia... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Køb dansk produceret lakrids med chokolade. Perfekt til selvforkælelse og som gave til alle anledninger. Oplev den uimodståelige smag af lakrids!
Informazioni di contatto
Sydholmen 5, 2650, Hvidovre, Danimarca
- +4532176822
- service@lakridsbybulow.com
- lakridsbybulow.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg med jer jeg kan KUN anbefale…
Hej med jer jeg kan KUN anbefale firmaet dets produkter og specielt verdens bedste kundeservice der er lidt bøvl med min levering jeg snakkede med dem i går har snakket en del med dem siden de 14 stadigvæk ik modtaget noget når jeg har både talt med søde Marcus Anna Astrid Emile the dream team dem MÅ I ALDRIG GÅ AF MED DE er så meget en del af fyrtårnet i jeres fantastiske firma 🙏❤️🌞🙏 sidst nævnte sagde i går det skulle jeg slet ik tænke på de vil sende det igen men med en anden leverandør og skulle jeg få den anden på et tidspunkt må jeg bare beholde den men noget tyder på den roder rundt over i Sverige og skal efterlyses men som sagt afsender lakrids by bülow har håndteret det her ekstremt fantastisk søde hjælpsomme og utrolig behagelig at tale med hele vejen rundt dejligt der findes stjerner som KAN Klart ANBEFALE det her firma med verdens bedste lakrids med chokolade bla plus min klar favorit ynglings passion så jeg ser virkelig frem til at modtage min pk så kan man sige nøj der er gået langtid jo måske men så er der mere at glæde sig til mkh Martin koch

Opdatering af anmeldelse
som alle andre har jeg heller ikke fået kalenderen endnu. Bestil 6/9 pengene trukket med det samme. Har ringet og snakket med Marcus som mente den måske kommer i denne uge, ellers håbede han næste uge.
Det er virkelig dårlig service og dette sted anbefaler jeg alle at holde sig fra.
Jeg har d.d talt med en fra Bülow, og jeg har fået refunderet min ordre, trods det den er leveret, og ud over det insisterer de på at sende nogle lakridser til mig. Det kalder jeg super god service, selvom det var en træls start. Det er dejligt de følger op på anmeldelserne, og dejligt de vedkender det var en træls omgang. Nu skal jeg ikke lige have en julekalender lige nu, men måske prøver jeg igen næste år.

Risposta di LAKRIDS BY BÜLOW
Kan kun sige som så mange andre
Kan kun sige som så mange andre. Virkelig dårligt at man kan forudbestille julekalender næsten 3 måneder før den skal bruges og nu være i tvivl om den kan nå frem. Har købt kalendere der gennem mange år men det her er sidste gang.

Sort farve smitter af
Samme oplevelse som alle andre - men nu kom den så endelig, kalenderen “LARGE ADVENT CALENDAR - 690G”.
Og med sig fulgte endnu en skuffende oplevelse: Den sorte plastskal, der omgiver den, smitter af, så vi har nu sort farve på tøj og på væggen, den stod op ad!
Nu har vi pillet indholdet ud og smidt kalenderen ud.

Risposta di LAKRIDS BY BÜLOW
Stadig ingen julekalender …
Stadig ingen julekalender, penge trukket på konto for flere måneder siden (ved bestilling). Har bedt om penge retur, men hører intet fra dem. De bør meldes til Forbrugerombudsmanden. Kommer aldrig til at handle der igen!!

Lang ventetid på julekalender
Kan se det generelt er et problem hos lakrids by bülow at man lover en masse ved forudbestillinger og modtager stadig ikke noget selv om pengene er trukket for langt tid siden , men travlt har de med at hæve pengene uden at få varen som nu har strukket sig udover deres deadline,og nu snart deccember 🙈 og det er et problem hos mange kan jeg desværre læse , utroligt sådan et firma ikke har mere overblik over hvor meget de kan nå at levere i forhold til de ordre de har liggende, så
det må være nogen der sover i timen for det giver bestemt ikke tilfredse kunder at køre et firma på den måde

LARGE ADVENT CALENDAR NEVER DELIVERED
This was just a scam, they took my money back in October and never sent the calendar (which is already being sold in many stores), but keep sending me emails that "they are sorry it is delayed".
Don't buy from their website, it is not trustworthy.

Under al kritik 👎🏻
Under al kritik 👎🏻
Bestiller adventkalender d. 9/9 og får nu besked om, at de håber den når frem inden 1/12 😳
Pengene blev selvfølgelig trukket fra min konto den dag jeg afgav bestilling….

Nul stjerner!
Som så mange andre, har jeg heller ikke modtaget den store julekalender.
Pengene var de squ hurtige til at trække, men det kniber med varen. Ordrebekræftelsen fik jeg først for få dage siden - efter at have rykket.
Jeg har skrevet med deres 'kundeservice' ad flere omgange og har hver gang fået en sang fra de varme lande.
Først måtte de beklage, at jeg nok ikke havde forstået, at det var en forudbestilling... Jo, nu lagde jeg jo ordren d. 8. September, så den var jeg med på.
Jeg har også gjort dem opmærksom på deres tvivlsomme forretningsmetoder - det er IKKE lovligt at opkræve pengene før afsendelse af varen - hvilket de ikke har reageret på.
Jeg aner ikke om jeg nogensinde modtager varen, men det er slut med at handle hos dem.
De får en enkelt stjerne - udelukkende fordi man ikke kan give 0 stjerner.

Julekalender
Nu er vi nået til 15 november og stadig ingen julekalender. Det er simpelthen for ringe især når i har trukket pengene og ingenting melder ud. Sidste gang jeg bestiller hos jer.

Shocking Customer Service
Shocking Customer Service
Placed an order for an advent calendar + extras on 8th September. Products are simply divine but I would avoid ordering from them directly, the service for a premium product at a premium price has been shocking.
Finally received a dispatch notification on 7th November, still no sign of the delivery, or even that it's been handed over to Royal Mail for delivery.
With the advent calendar only one part of the order you would think they would have dispatched the other items straight away.
When you message for updates just get an autoresponder reply.
I won't be again after such a poor experience.

Risposta di LAKRIDS BY BÜLOW
Ufatteligt at sådan et firma er…
Ændre min 1stjerne til 3 fordi firmaet ligger sig fladt ned og beklager, de har skrevet og undskyldt samt givet et plaster på såret.
Ufatteligt at sådan et firma er fløjtende ligeglad med de kunder der har bestilt en Julekalender i god tid og samtidig bliver trukket beløbet UDEN at sende varen.
Bestilte og betalte d. 10 September.
Får en mail 29 September med "Alt er godt og den sendes fra midt oktober til midt november"
Sidste gang jeg handler med sådan et amatør firma der tilsyneladen ønsker at tjene renter af mine penge der hævet for over 2måneder siden uden varen forsat er sendt.

Øv hvor ringe….!
Tilslutter mig flokken af skuffede købere af ekstraordinær særligt julekalender køber, som endnu ikke har modtaget den bestilte og købte vare 😡😡😡
Undre og over at kunder som har og BETALT ikke prioriteres og får produktet, som nu sælges i butikker til kunder som ikke allerede har betalt.
Har talt med kundeservice nogle gange, der skifter imellem at love varen kommer frem inden jul og til “tilbyde” mig den service at få mine egen penge retur…!!!! Hvilket fantastisk tilbud…!! Det kan jeg kun smile lidt af.

God lakrids - dårlig service
Jeg bestilte tilbage i starten af september den store julekalender som en gave til mine forældre.
Jeg modtog en mail om at kalenderen absolut senest ville være ankommet nu.
Kalenderen blev brandet som om at det kun var for “lakrids Lovers” men for godt 4 uger siden så jeg kalenderen i Salling.
Jeg har skrevet til at kundeservice, men de kan ikke garanterer at jeg får kalenderen hjem til den garanteret tid.
Jeg har fortalt dem at jeg skal rejse i næste uge og der ser ikke ud til at den når frem inden!
Føler mig ærligt totalt til grin over deres behandling!

Levere ikke som lovet.
Som for mange andre er den kalender jeg har bestilt ikke leveret.
Da jeg rykkede i dag, for info får man intet af, får jeg at viden den NOK sendes i løbet af ugen. Hvis ikke når den ikke frem til Holland inden 1 december.
Hvor er det ringe når varen er bestilt den 7 september.

Ingen julekalender som lovet - Penge trukket
Jeg har (igen i år) bestilt julekalender som preorder i september med lovet leveringstid fra uge 42 - denne gang den store for at prøve noget nyt.
Normalt leveres julekalenderen som lovet, men i år sidder jeg stadig uden kalender her midt i november, selvom pengere er trukket på min konto ved bestilling tilbage i september ... hvad sker der??
Der er da ikke meget ved at forudbestille, når kalenderen ikke bliver leveret - og nu kan jeg gå i butikker og købe den, hvor jeg får den i hånden med det samme. Det er sgu' ikke særlig heldigt!
Og der kommer ingen informationer om forsinkelser eller forventet levering fra Lakrids By Bülow - men de svarer dog med undskyldninger om travlhed, når jeg selv rykker for information om den bestilte kalender.
Kommer kalenderen ikke snart og senest inden 1/12, må I overveje kompensation, tænker jeg ... denne oplevelse er bestemt ikke som forventet - og jeg har handlet julekalender hos jer i mange år efterhånden.

Risposta di LAKRIDS BY BÜLOW
Samme oplevelse som de andre vedr
Samme oplevelse som de andre vedr. julekalender 2024. Det sejler fuldstændigt hos deres kundeservice. Og levering bliver rykket og rykket.
Update: God løsning fundet med enormt sød kundeservice.

Risposta di LAKRIDS BY BÜLOW
Det var det snålaste företaget jag…
Det var det snålaste företaget jag någonsin har handlat av.
Första och sista gången jag beställt därifrån
Gjorde en beställning på över 1000kr
Och med det tänke jag att jag skulle få med lite smakprov som dom skriver på sin hemsida.
Men icke...
När jag ifrågasätter detta får jag till svar att man måste registrera sig dom kund.
Jag tycker att det var fjuttigt, och mycket snålt när man kan få båda en och två smakprover från deras återförsäljare utan att vara registrerad.
Tydligen fattar dom inte vikten av att ge ut smakprov till folk som genererar merförsäljning...

Dårlig forretningspolitik
Den 18/9 bestilte jeg en stor lakridsjulekalender til 495 kr. med levering mellem uge 42 -44. Pengene blev trukket fra min konto umiddelbart herefter. Lørdag den 2/11 i uge 44 skriver til kundeservice, fordi jeg endnu ikke har hørt fra dem om levering. Da jeg ikke har fået svar på min henvendelse den 5/11 kontakter jeg kundeservice for at høre, hvornår jeg kan forvente at modtage min ordre. En medarbejder fortæller, at julekalenderen desværre er forsinket, og at de sender alt efter, hvornår bestillingerne er modtaget. Da min bestilling er kommet sent, kan jeg regne med en forsinkelse på 2 – 2,5 uge fra dags dato. Forklaringen på, at pengene trækkes med det samme er, at det er en bestillingsvare.
Det er mig uforståeligt, at I kan blive overvældet af bestillinger. Med den massive promovering, I fører, må det være både, hvad I har ønsket og forventet.
Desuden undrer det mig meget, at I ikke selv orienterer de berørte kunder om forsinkelserne. Det er først efter, at jeg selv har kontaktet jer, at jeg bliver orienteret om det.
Uanset om julekalenderen er "made to order," anser jeg det for dårlig forretningspolitik at trække penge fra kunden, inden varen er afsendt.
Jeg har gennem tiden sat stor pris på jeres produkter, men med denne oplevelse får jeg svært ved at kunne anbefale Lakrids by Bülow til andre, og jeg vil stærkt overveje ikke at købe jeres produkter længere.

Bruger kunderne som kassekredit
Hæver pengene lang tid før de må.
Lavede en bestilling september. Pengene blev trukket er trukket fra kontoen med det samme, men varen - en julekalender er stadig ikke afsendt sidst i oktober. Dette er ikke lovligt. Pengene må først trækkes når varen er afsendt. De undskylder sig med at det er for at garantere min forudbestilling. Sidste gang jeg køber noget her og jeg er spændt på om jeg nogensinde får det jeg har betalt for.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.