fik mine ting meget hurtigt .Ordenligt pakket ind Leveret som aftalt Et godt sted at handle Priserne er virkelig gode Handel trygt hos Havehandel

Tager ikke ansvar for fejl I forbindelse med køb af ekstra græskanter spurgte jeg deres chatassistent, om der fulgte bolte og møtrikker med. Det bekræftede den, at der gjorde, Jeg havde planer om... Leggi di più

Deres topdressing fungerer rigtig godt. Sidste år gav jeg kun græsplænen topdressing. Ingen kunstgødning og plænen stod flot hele sommeren.

Havehandel.dk havde lige de ting, jeg skulle bruge - og flere af delene var billigere end ved mit faste havecenter. Jeg fik også det hele leveret hurtigere end jeg havde regner med, selvom det kom i... Leggi di più

1. Vivaio e articoli per il giardino
  2. Fornitore di terra e terriccio
  3. Giardino
  4. Negozio di articoli per il giardinaggio
  5. Fornitore di attrezzature per l'irrigazione di prati

Informazioni fornite da varie fonti esterne

På havehandel.dk kan du finde alt til haven. Vi har mange års erfaringer med at leverer til både små og store haveprojekter. Kom ind og få et godt tilbud!

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Helt umuligt!

Helt umuligt!
Jeg har bestilt 1 t. jord der ikke er blevet leveret. Det er 16 dage siden jeg bestilte online.
Jeg ikke fået noget tracking nummer og på trods af at jeg flere gange har været i kontakt med kundecentret har jeg stadig ikke noget link til at se status på min ordre.

Efter korrespondance og samtale med kundecenter fik jeg lovning på at min ordre ville komme senest i dag og at jeg ville få et tracking nummer i den forbindelse.
Jeg har fortsat intet tracking nummer, mit jord er ikke kommer og når jeg ringer til Havehandel.dk er telefonen lukket.

En utryg, respektløs, sjusket handelsoplevelse uden den mindste form for service!

16 aprile 2026

Jeg har købt en kompostbeholder 320…

Jeg har købt en kompostbeholder 320 liter sort plast.
Jeg forstår ikke at man kan sælge sådan noget skrammel, det er fuldstændig umuligt at samle, uden at rive fingrene til blods og samtidig knække samlingerne.
Jeg kørte den direkte på lossepladsen, spildt 275 kr + forsendelse

15 aprile 2026
Logo di Havehandel.dk

Risposta di Havehandel.dk

Hej Brian.

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan ikke se, at du har været i kontakt med os omkring problemet via mail. Det er ærgerligt, for vi plejer altid at finde en løsning, hvis en vare ikke lever op til forventningerne – hvad enten det er en ombytning, refundering eller en anden løsning.

Når det er sagt, vil vi meget gerne opfordre til, at man kontakter os, inden en vare bortskaffes. Det giver os mulighed for at hjælpe eller finde en fair løsning for begge parter – og også for at tage sagen videre med producenten, hvis der er fejl på produktet.

Du er stadig meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@havehandel.dk
, så ser vi på sagen og hvad vi kan gøre for dig.

Mvh Martin, Havehandel.dk

lige efter bogen

Handel trygt hos Havehandel

3 aprile 2026

Tager ansvar for fejl efter dårlig anmeldelse på Trustpilot

Tager ikke ansvar for fejl
Jeg havde planer om at få mit haveprojekt afsluttet i weekenden, men det var ikke muligt, da der desværre IKKE fulgte bolte og møtrikker med. Ved henvendelse til kundeservice fik jeg blot at vide, at de beklagede, at den havde oplyst forkert. Så nu har jeg måtte lægge en ny ordre og betale ekstra 69 kr. i fragt fordi DE har begået en fejl. Det er virkelig dårlig håndtering.
ÆNDRING af anmeldelse:
Jeg er efterfølgende blevet ringet op, og de sender nu samlere og bolte og møtrikker UB, så jeg retter min 1-stjernede anmeldelse til 4 stjerner. Skulle det have været en 5-stjernet, skulle de have taget ansvar fra start. Ikke desto mindre er jeg meget glad for produkterne derfra.

13 aprile 2026
Logo di Havehandel.dk

Risposta di Havehandel.dk

Hej Morten

Tak for din anmeldelse.

Vi kan se, at du har været i dialog med vores kundeservice, hvor du fik oplyst, at der desværre ikke medfølger bolte og møtrikker til produktet. Vi beklager, at vores chatassistent tidligere har givet dig forkerte oplysninger – det er selvfølgelig ikke godt nok.

Det gik lidt stærkt med at svare dig i morges, så vi overså at du ønskede bolte og møtrikker eftersendt. Vi rækker ud til dig nu, så vi kan få eftersendt de manglende dele. Når vores chatassistent giver en forkert oplysning, retter vi selvfølgelig op på det.

Med venlig hilsen Havehandel.dk