Fantastisk service, hurtig levering og lækre produkter 😊 Jeg kiggede efter et særlig smykke med gravering, til min datter der bliver storesøster for første gang. Jeg er bekendt med byRavn, gr... Leggi di più
Fra telefonisk afklaring af spørgsmål, til smykket lå i min postkasse, gik der to dage. Men vigtigst, så oversteg smykket (kæde med vedhæng og indgravering) langt mine forventninger. Super kund... Leggi di più
Virkelig flot produkt og kanon hurtig service 👌🏻 Jeg lavede en bestilling med indgravering tirsdag aften. Skrev en mail onsdag morgen og ønskede at tilføje noget til min graverende. 1 time senere f... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos byRavn producerer og sælger vi produkter i læder. Produkterne laves på vores værksted i Snoghøj og sælges primært på vores webshop. Vi sælger primært nøgleringe med personlig tryk, greb i læder og hylder båret af læderstropper.
Storedamvej 20, 6640, Lunderskov, Danimarca
- byRavn@byRavn.dk
- www.byravn.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Læsergreb, der pifter op.
De fineste cognac-farvede lædergreb gjorde vores nyindkøbte hvide Ikea bog-skab virkelig fint.
Fantastisk service
Vi kigger efter bordkort til kommende bryllup. Vi fandt ByRavn der havde fine bordkort til gode priser. Vi var usikre på hvordan de så ud, og vi har derfor bestilt prøve bordkort uden beregning. De blev modtaget morgenen efter. Vi kommer uden tvivl til at bestille bordkort herfra
De var hurtige til at sende ordren
De var hurtige til at sende ordren, men det viste sig at være falsk markedsføring, at jeg kunne få rabat på min ordre. Jeg var også lidt skuffet over kvaliteten af produktet, da jeg modtog det.
Jeg kan desværre ikke anbefale dem
Jeg har også været i kontakt med dem og forklaret, at tilmelding til nyhedsbrevet ikke virkede. Det var de ikke særligt behjælpelige med.

Risposta di byRavn
Har fået den vildeste kundeoplevelse…
Har fået den vildeste kundeoplevelse her hos By Ravn. De har været virkelig behagelige og løste min personlige forespørgelse til perfektion 🙏🏻
God kvalitet og hurtig levering
Fantastisk service fra start til slut
Produkterne er 1:1 som man ser på hjemmesiden. Hurtig levering (24 timer fra jeg bestilte til de lå i min postkasse)
Har købt 2 lækre læderstropper til en…
Har købt 2 lækre læderstropper til en teaktræs hylde .
Lækker kvalitet og indbydende pakket ind 👌👍
Oveni hurtig ekspedition og levering
Tak 👍
Hurtig og venlig ekspedition
Hurtig og venlig ekspedition. Smukt produkt.
hurtig levering og god kvalitet
Der var hurtig levering, hvilket var mega fedt. Og kvaliteten var, som det skulle være. Så fantastisk oplevelse
Jeg havde bestilt et graveret armbånd…
Jeg havde bestilt et graveret armbånd til min kæreste men det var desværre for stort. Jeg skrev til By Ravn om de kunne hjælpe med at forkorte, hvilket de desværre ikke kunne grundet typen af armbånd. MEN trods det er min egen fejl, fik jeg en rigtig fin rabat og kunne købe et nyt armbånd. Super service!
God oplevelse
Lynhurtig levering. God kvalitet af både hardware og læder i nøgleringen. Tak for en god oplevelse.
Over al forventning
Jeg købte en forsinket julegave til min mor, så jeg købte et guldarmbånd med indgravering (lørdag). I dag (tirsdag) lå det i postkassen. Udover det kom så hurtigt, så var armbåndet også enormt smukt, og min mor ELSKER det! Jeg kan klart anbefale dette sted, og jeg handler der gerne igen.
Super kvalitetsarbejde
Jeg havde brug for læderstropper med bestemte mål . Skrev til Peter og sammen kom vi frem til de stropper jeg lige har fået 😁
Det er et meget smukt arbejder og glæder mig til at få den sat op på væggen .
Smuk nøglering og hurtig levering.
Virkelig gode service og hurtig…
Virkelig gode service og hurtig levering.
Bestilte håndtag til vores køkken og de er super flotte. Lækker kvalitet
Halskæde med skrift bagpå
Jeg bestilte en halskæde med skrift bagpå.
Der er var sket en fejl så teksten var ikke kommet med på ordren.
De skrev til mig med det samme og spurgte ind til tekst så de kunne få sendt den afsted.
Var rigtig god service og modtog allerede halskæden dagen efter jeg havde bestilt.
Super god oplevelse/service og flot halskæde!
Fuldt fortjent TP-score
Super kundeservice, smukt håndværk og til en ganske overkommelig pris :)