The chocolate covered liquorice are to die for! Absolutely gorgeous. We first experienced Lakrids at a wine & liquorice tasting session at a wine estate in South Africa earlier this year a... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
På grunn av en feil på bulows nettside ble min bestilling registrert to ganger. Jeg kansellerte den ene og fikk bekreftelse på kanselleringer. Men etter flere måneder og mange mailer har bulow fortsat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg elsker produktnene til Bulow - de er av høyeste kvalitet. Og jeg har aldri hatt annet en gode opplevelser med nettbutikken deres. Det som skuffer meg litt er deres nå innførte "shrinkflation" i de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
super velsmagene lakrids! jeg kan kun anbefale det. Min yndlingslakrids var den med kaffe, men den blev desværre fjernet.. øv. men der er masser af andre gode, eks. classic, d-salty caramel, salmia... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Køb dansk produceret lakrids med chokolade. Perfekt til selvforkælelse og som gave til alle anledninger. Oplev den uimodståelige smag af lakrids!
Informazioni di contatto
Sydholmen 5, 2650, Hvidovre, Danimarca
- +4532176822
- service@lakridsbybulow.com
- lakridsbybulow.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Køber ALDRIG fra deres hjemmesiden igen
Mega dårlige oplevelse! Jeg bestilte en julekalender og den burde have været kommet midt oktober til midt november. Slut november skrev de at de ‘håbede’ den måske ville komme før december. Da den endelig kom var den gået i stykker.
Jeg skrev flere gang til dem flere gange de sidste to måneder og de nægter at svare. Jeg har fået svar herinde, hvor de skrev de gerne ville hjælpe, men de svare ikke på den mail de bad mig om at skrive på. Alt i alt forfærdelig service, og mega skuffende at når man køber et dyrt luksus produkt at de så er helt ligeglade med kundernes oplevelse.

Risposta di LAKRIDS BY BÜLOW
Lakrids der er godt pakket ind.
Vi har købt masser af forskelligt lakrids hos jer. Det meste er rigtigt godt, noget knap så godt, og noget er fantastisk. Dark & Seasalt er f.eks outstanding, ligesom Frozen Mint og Passion Fruit. Der hvor I kan gøre det bedre er f.eks den med Water melon. Her mangler der klart salt eller salmiak lakrids, og ikke sødt lakrids, som I har valgt at lave den med.
FACTORY EXPERIENCE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg var på jeres FACTORY EXPERIENCE tur.
Det var en super god oplevelse med masser af smagsprøver og i selskab med de sødeste guider😊
Hilsen en LAKRIDS LOVERS😊

Laaangsom levering
Opdatering: Den beskrevne “kompensation” var, at jeg undlod at hente pakken og fik pengene retur! Det er sgu da ikke en kompensation!
Og de tillod sig at hæve pengene allerede den 17/12. Altså inden pakken var sendt. Det er ikke i overensstemmelse med loven.
Laaangsom levering
Bestilte forskellige varer kl 18 den 17/12. Havde en klar forventning om, at de ville nå frem senest den 23/12. Men nej, firmaet beholdt varen lige til den 26/12, hvor den blev givet videre til Bring. Så i dag den 27/12 kan jeg afhente bestillingen.
Langt fra tilfredsstillende! Og med til dette skal bemærkes, at alle 4 andre bestillinger samme dag fra diverse webshops, nåede frem - flere endda inden fredag den 20/12.
Så I kan være sikker på, at jeg ikke handler hos jer igen.

En lækker julekalender!
En lækker julekalender!
Vi har rigtig nydt de mange både nye og velkendte varianter i den flotte, sorte julekalender. Dejligt med de fire lakridskugler i hver pose/låge.
Årets julekalender er kedelig og med…
Årets julekalender er kedelig og med alt for mange ligegyldige varianter. Pris og indhold stemmer ikke overens.
Julekalender 2024 Alt for syntetisk smagsoplevelser
Julekalender med forskellige smagsvarianter.Ikke en smagsoplevelse der er værd at gå efter næste år. Alt for syntetiske frugt smage. En dyr oplevelse
Vi har købt den store Bülow lakrids…
Vi har købt den store Bülow lakrids julekalender men foreløbigt mangler der noget i låge 16, 19 og 21🤬 det eneste i tilbyder er 10% på mit næste køb. Det er ikke nogen kompensation.
Redigeret 09.01.2025: Vi har fået en tilbudt en valgfri regulær bøtte + nogle ekstra små poser i butikken og anmeldelse er derfor opdateret.

Risposta di LAKRIDS BY BÜLOW
Købte den store julekalender men…
Sendte denne anmeldelse 19.12 og fik straks svar fra Bülow om kompensation så derfor ændrer jeg anmeldelse til 3 stjerner.
Tidl anmeldelse til 1 stjerne: Købte den store julekalender men emballagen gik pludselig op så indholdet bag lågerne lå på bordet. Limen på kalenderen havde ikke kunne holde til at kalenderen stod op. Kontaktede Bülow x 2 uden at der er kommet andet end standardsvar om at de har travlt. Køber den aldrig igen og meget skuffende kundeservice

Appalling customer service
Ordered several products nearly a month ago. Still no news on when it will be delivered. Tracking info has not changed in 3 weeks. No response to my emails or fb messages. For a supposed "luxury brand" their customer service stinks. Not acceptable. Will spend my money with someone who can be bothered to tell when when my £60 worth of chocolates will arrive ! UPDATE LAKRIDS seem to read Trust Pilot even if they don't read their emails or fb messages. I've just been messaged to tell me that my order is "stocked (sic) somewhere in the shipping process. We have therefore refunded your payment" No apology or anything. I ordered these gifts a month ago and it's now a few days before Christmas. Thanks a lot Lakrids for nothing. Utterly appalling. FYI my order number is 600012935. Why bother to say in your message that you "want to make things right" as you clearly don't. It's just "presenteeism."

Varen blev aldrig leveret
Jeg bestilte en julekalender den 19. oktober som gave, jeg tænkte at jeg var i rigelig god tid, pengene blev reserveret på min konto, og herefter… Skete intet. Varen kom aldrig og selv efter henvendelse til kundeservice per mail en måned efter bestilling, var det ikke muligt at få nogen informationer omkring ordren.
At man sælger varer, man ikke kan levere, er én ting, en anden ting er total mangel på information til kunderne. Det er en uprofessionel måde at drive forretning på. Anbefaler ikke andre at handle her.

Dreadful customer service
Dreadful customer service, they let me pay over £50 for chocolates on Friday 13th December as I wanted them as a gift for Christmas, I received a message informing me that they had been shipped on Sunday 15th December thinking that all would be fine, however the reality is totally different, it is now the 18th December and they are in Denmark....I called them and they said that they won't arrive in time for Christmas. It is totally outrageous that they operate this way, you are lead to believe that when ordering there no such problems with delays, it feels like a scam to me, I will never order from this company again.

Risposta di LAKRIDS BY BÜLOW
Oppe på lakridserne kan man ikke sige i…
Oppe på lakridserne kan man ikke sige i er
Bliver kompenseret for en pakke som var lang tid undervejs, sjovt nok først efter jeg havde skrevet en anmeldelse (som jeg nu ikke længere kan finde), og nu er kompensationspakken endnu længere undervejs og jeg spilder endnu engang en masse tid på en pakke som ikke kommer frem
En uge siden og den er stadig ikke leveret til PostNord. I det mindste har man lavet en pakke kabel så man sikkert når sine interne kpi’er
Sidst prøvede man at skyde skylden over på bring selvom det var en lodret løgn, så skal vi ikke bare konstatere der er plads til forbedringer
Virkelig god lakrids men ufattelig…
Virkelig god lakrids men ufattelig dårlig service og levering

Risposta di LAKRIDS BY BÜLOW
Alt er i orden nu, og tak.
Alt er i orden nu. JUletravlheden var skyldt i problemerne. Er meget tilfreds med afslutningen.
Gave-pakken til Tyskland, kom ikke frem til modtageren. Sendt af DHL tilbage til Bülow den 31.10. 2024.
Modtaget flere svar- e-mail af Bülows kundeserviece på min anmodning om at tilbagebetale indbetalt beløb. Svarene var:
Firmaet havde travlt og at man ikke kunde finde min ordrenummer, den sendte jeg per e-mail x2.
Ingen svar derfra p.t.
Det er kun om en lille købe-beløb.
Ok. det et kedelig afslutning ; en handel der ikke blev til noget.
Men, Ordnung muss sein, som man siger , føler mig lidt snydt.
Tak,
Har i dag 9.01.2025
modtaget en mail fra Bülow , som har overrasket. Har fået en undskyldning, penge tilbage plus en ekstra penge bonus på mit køberkonto.
Jeg mener, at det var en yderst flot gestus. Fra det kedelige til en positiv afslutning. Handler sikkert igen.
Tak

god oplevelse
købte deres julekalender og må sige den lever så meget op til forventningerne. har meldt mig ind som lakrids lovers og kan kun anbefale andre at gøre det samme. bedste lakrids kugler finder man ikke andre steder . hurtig levering og god kontakt til kundeservice .

Arnaque
Arnaque !
Commande faite le 5 décembre 2024 et n'a pas été envoyé. Je contacte le service client qui me dit que la commande est partie, qu'un mail m'a été envoyé et me fournisse un numéro de suivi. Finalement le numéro de suivi dit bien que le colis n'a pas été pris en charge et qu'il est toujours en préparation chez l'expéditeur. J'ai jamais reçu le fameux mail. Perdez pas votre argent c'est une grosse arnaque heureusement que j'ai pas passé une grosse commande !!

Risposta di LAKRIDS BY BÜLOW
Uklar leveringstid og lukkede telefoner
Jeg har mange gange bestilt uden problemer, men denne gang virker det bare suspekt.
Jeg har bestilt i hvad jeg selv tror er god tid (en uge). De er ikke afsendt, så jeg har forsøgt at ringe tirsdag kl 14.45 for at få en status (for at nå i byen for at finde et alternativ). Her får jeg en telefonsvarer, der siger at telefonerne er lukket og nævner de samme åbningstider, som der er på hjemmesiden, nemlig til kl 15.
Hvordan dælans får jeg fat I jer?
Det er fair nok at der er op til 4 dages svar tid på mails, men jeg har brug for at vide om de lækre lakridser når frem om tre dage.
Det er også fair nok at der er travlt her op til julen, men så kunne det fremgå af hjemmesiden, fx med et gult banner når man bestiller.
Med en vare med så dyr en kilopris, ønsker jeg også bare bedre service.

Risposta di LAKRIDS BY BÜLOW
Virkelig dårlig kundeservice og dårlig…
Virkelig dårlig kundeservice og dårlig kvalitet på lakridskugler i julekalender 2024.
Købte 3. Den ene som jeg forærede min mor har der fra 1. dag, 1. December været fejl i - de må have sendt en 2. Sorterings kalender. Jeg har dog betalt fuld PRIS. Troede jeg ville modtage en kvalitets julekalender med fine lakridskugler med chokolade på.
Nogle dage har der kun været 1 lakridskugle i. Andre dage har min mir fået 1 hel lakridskugle og så en defekt på størrelse med en rosin og kun i ren chokolade. Andre dage bare 1/4 lakridskugle krumme osv.. Har billeder, som jeg har sendt til Lakrids by Būlow.
De svarede først efter jeg havde lavet trustpilot anmeldelse. Jeg svarede deres mail. Og nu igen INTET svar.
Sinpelthen for dårligt!!!!
Jeg køber ALDRIG mere noget fra Lakrids by Būlow.
Hej Lakrids by Būlow -
I svarede jo kun i dag fordi jeg igen havde lavet anmeldelse her på
Trustpilot. Er da noget helt grundlæggende forkert hos jer. I svarer jo kun efter man laver anmeldelse på trustpilot. I burde jo svare Påsken direkte mail,vi kunder sender til jer?!

Elendig levering
Elendig levering OK lakrids. Skal leveres som gave på adressen, men har leveret til et sted, hvor jeg kan hente min bestilling. Svare ikke på mine mail , har trukket pengene på min konto. Fragtfirmaet Bring kan ikke levere først forsinket derefter leveringsadressen ufuldstændig? Står der i deres mail. Først fik jeg en mail de vil levere torsdag. Skete ingen ting. Ny mail fredag at de vil levere fredag. Blev leveret til en butik hvor jeg selv kan hente den. Jeg har bedt om penge retur, mon jeg får det?

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.