god service og god kommunikasjon og veldig rask sending/levering. fikk tilsendt en erstatnings vare da det var en prod.feil på den første varen jeg mottok, men alt løste seg! :)
Bestilte kjelke i god tid før jul (23.11). Gikk flere dager uten sporbar bevegelse. Det viste seg at Posten hadde rotet bort pakka. Frustrerende ventetid vil jeg nok si. Fikk tilbud om å velge annen m... Leggi di più
Super kundeservice! Vi kjøpte et produkt som ikke fungerte helt som det skulle, Kvalitetstid reagerte umiddelbart og sendte et nytt produkt til oss. Vi fant senere ut at produktet ikke var helt det... Leggi di più
Jeg bestilte to produkter. Det ene kom raskt og fungerte veldig bra. Det andre produktet har ikke kommet. Jeg har ikke fått svar på telefon og det tar mange dager å få svar på mail. Kvalitetstid er... Leggi di più
Vi har kvalitetsproduktene du trenger for kvalitetstid med venner og familie, eller på kontoret. Nettbutikk med inne- og utespill, byggesett, leker, møbler og parasoller.
Bogstadveien 52b, 0366, Oslo, Norvegia
- 23 65 24 24
- post@kvalitetstid.no
- kvalitetstid.no
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
God kvalitet
God kvalitet, rask levering, god service. Her skal jeg handle igjen kjekt med spill som inkluderer hele familien😀

Risposta di Kvalitetstid.no
Okay varer,pris&service. Dyr frakt.
Okay varer og pris. Flott kundeservice med raske svar. Men selve portoen var kostbar til å få sendt små varer. Så var så å si like dyrt for varer som portoen. Det trekker ned. Fornøyd ellers. Fikk varene ganske kjapt også.
Stemmer som de skriver i svaret at jeg fikk rabatt på 100kr for å sende, derfor jeg bestilte. Men, uansett er fraktkostnaden for høy generelt. Og jeg synes at 200 (evt 250 kr om jeg husker rett) ETTER rabatt for å få små pakker hjem er for dyrt. Så står ved min kommentar her. Men ja, fikk rabatt, sim hjalp på liten pakke til postkontor istede for å få den hjem i postkassen og da med 100kr rabatt ble det 100kr i porto uten å få den i postkassen. Så var fin service opprinnelig som jeg kommenterte her først, men synes allikavel at det er dyr frakt. Selv om service og varer var helt innafor.

supre produkter , rask levering
virkelig spendene og bygge ,man blir helt oppslukt .

Flott reisesett.
Baren er jeg superfornøyd med.
Leveringstiden var lenger enn det sto i annonsen - noe som skapte problemer for oss. Derfor en stjerne mindre.

kjempefornøyd
Varene kom superrask, topp kvalitet, over alt fantastisk!

Rask og god kundeservice
Rask og god kundeservice. Veldig artig spill.

Fantastisk kundeservice,sååååå fornøyd
Fantastisk kundeservice,sååååå fornøyd. Anbefaler denne butikken på det varmeste❤️😍

Rask levering
Rask levering . Kempefina varor og utmerkt kvalitet .
Ove

Reklamasjon
Fantastisk håndtering av en liten feil med forsendelsen min. Ryddet raskt og enkelt opp. Det er en stor mangel hos mange nettbutikker.

God utvalg av varer
God utvalg av varer, god service, gode priser og leveranseløsninger!

Risposta di Kvalitetstid.no
Når jeg får påminnelse fra levrandøren…
Når jeg får påminnelse fra levrandøren om jeg har fått beskjed fra posten om at jeg kan hente pakken min, ja da snakket vi kundeservice og oppfølging! Tusen takk😊

Fornøyd kunde
Takk for kjempegod service og oppfølging vedr. Slitasjehull på vår parasoll.
Service på sitt beste.

Risposta di Kvalitetstid.no
Alt var bare helt perfekt
Alt var bare helt perfekt, god service, kjappe svar, gode produkter. Bare helt fantastisk..

Enestående oppfølging
Enestående oppfølging, rask respons hvis det var noe som måtte avklatrs

Risposta di Kvalitetstid.no
Utrolig morsomt og engasjerende spill
Utrolig morsomt og engasjerende spill. Det er en overhengende fare for å bli hekta. Jeg har anbefalt dette spillet til fire andre, som har kjøpt det. Og veldig god service, når det behøves.
Hilsen Aase

Bestilling av stigegolf
Bestilling av stigegolf
Veldig fornøyd, leveringen var svært rask, varen virker veldig solid
Solvor