god service og god kommunikasjon og veldig rask sending/levering. fikk tilsendt en erstatnings vare da det var en prod.feil på den første varen jeg mottok, men alt løste seg! :)

Bestilte kjelke i god tid før jul (23.11). Gikk flere dager uten sporbar bevegelse. Det viste seg at Posten hadde rotet bort pakka. Frustrerende ventetid vil jeg nok si. Fikk tilbud om å velge annen m... Leggi di più

Super kundeservice! Vi kjøpte et produkt som ikke fungerte helt som det skulle, Kvalitetstid reagerte umiddelbart og sendte et nytt produkt til oss. Vi fant senere ut at produktet ikke var helt det... Leggi di più

Jeg bestilte to produkter. Det ene kom raskt og fungerte veldig bra. Det andre produktet har ikke kommet. Jeg har ikke fått svar på telefon og det tar mange dager å få svar på mail. Kvalitetstid er... Leggi di più

1. Negozio di giochi da tavolo
  2. Negozio di arredamento da giardino

Vi har kvalitetsproduktene du trenger for kvalitetstid med venner og familie, eller på kontoret. Nettbutikk med inne- og utespill, byggesett, leker, møbler og parasoller.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

God kvalitet

God kvalitet, rask levering, god service. Her skal jeg handle igjen kjekt med spill som inkluderer hele familien😀

3 dicembre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Så hyggelig å høre at du er fornøyd, Elin. Vi selger masse morsomme kvalitetsprodukter for både store og små. Takk for omtalen og hjertelig velkommen tilbake! :-)

Okay varer,pris&service. Dyr frakt.

Okay varer og pris. Flott kundeservice med raske svar. Men selve portoen var kostbar til å få sendt små varer. Så var så å si like dyrt for varer som portoen. Det trekker ned. Fornøyd ellers. Fikk varene ganske kjapt også.

Stemmer som de skriver i svaret at jeg fikk rabatt på 100kr for å sende, derfor jeg bestilte. Men, uansett er fraktkostnaden for høy generelt. Og jeg synes at 200 (evt 250 kr om jeg husker rett) ETTER rabatt for å få små pakker hjem er for dyrt. Så står ved min kommentar her. Men ja, fikk rabatt, sim hjalp på liten pakke til postkontor istede for å få den hjem i postkassen og da med 100kr rabatt ble det 100kr i porto uten å få den i postkassen. Så var fin service opprinnelig som jeg kommenterte her først, men synes allikavel at det er dyr frakt. Selv om service og varer var helt innafor.

30 novembre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for tilbakemelding, Maren. Det er godt å høre at du er fornøyd. Du fikk også en ekstra rabatt grunnet tilbakemeldingene på frakt. Hjertelig velkommen tilbake, Maren! :-)

Flott reisesett.

Baren er jeg superfornøyd med.
Leveringstiden var lenger enn det sto i annonsen - noe som skapte problemer for oss. Derfor en stjerne mindre.

25 novembre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei Wenche! Tusen takk for tilbakemeldingene. Vi beklager litt ekstra leveringstid enn opplyst, og vi jobber knallhardt for å alltid sende ut i tide. Vi vet også at det har vært litt trøbbel hos transportfirmaene i det siste. Hjertelig velkommen tilbake! :-)

kjempefornøyd

Varene kom superrask, topp kvalitet, over alt fantastisk!

21 novembre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for utrolig hyggelige tilbakemeldinger! :-) Hjertelig velkommen tilbake, Martina!

Rask og god kundeservice

Rask og god kundeservice. Veldig artig spill.

7 novembre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Så godt å høre at du koser deg med spillet! Takk for din omtale, og velkommen igjen.😁

Fantastisk kundeservice,sååååå fornøyd

Fantastisk kundeservice,sååååå fornøyd. Anbefaler denne butikken på det varmeste❤️😍

17 novembre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for superfin tilbakemelding! Håper du blir strålende fornøyd med din bestilling, og hjertelig velkommen tilbake😍

Rask levering

Rask levering . Kempefina varor og utmerkt kvalitet .
Ove

20 ottobre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei! Så hyggelig å høre at du er fornøyd. Vi jobber alltid mot topp kvalitet på våre produkter. Hjertelig velkommen tilbake, og takk for omtalen :-)

Reklamasjon

Fantastisk håndtering av en liten feil med forsendelsen min. Ryddet raskt og enkelt opp. Det er en stor mangel hos mange nettbutikker.

24 ottobre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for riktig så hyggelige tilbakemeldinger! Vi jobber alltid hardt for at alle våre kunder skal ha positive opplevelser hos oss. Hjertelig velkommen tilbake :-)

God utvalg av varer

God utvalg av varer, god service, gode priser og leveranseløsninger!

18 ottobre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Vi setter pris på at du også var løsningsorientert. Hjertelig velkommen tilbake, Tommy :-)

Rask leveranse

Rask leveranse, fantastisk kundeservice.

14 ottobre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for din tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake :-)

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt. Gode produkter.

7 ottobre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Camilla. Velkommen tilbake! :-)

Når jeg får påminnelse fra levrandøren…

Når jeg får påminnelse fra levrandøren om jeg har fått beskjed fra posten om at jeg kan hente pakken min, ja da snakket vi kundeservice og oppfølging! Tusen takk😊

13 settembre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei, Tove! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Håper du blir storfornøyd med din bestilling😁

Fornøyd kunde

Takk for kjempegod service og oppfølging vedr. Slitasjehull på vår parasoll.
Service på sitt beste.

2 settembre 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi ønsker dere mange gode stunder under parasollen :-)

Utrolig morsomt og engasjerende spill

Utrolig morsomt og engasjerende spill. Det er en overhengende fare for å bli hekta. Jeg har anbefalt dette spillet til fire andre, som har kjøpt det. Og veldig god service, når det behøves.
Hilsen Aase

23 agosto 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Så hyggelig å høre at du er fornøyd, og tusen takk for tilbakemelding Aase - det settes stor pris på! 🤗

Bestilling av stigegolf

Bestilling av stigegolf

Veldig fornøyd, leveringen var svært rask, varen virker veldig solid

Solvor

20 agosto 2022

Risposta di Kvalitetstid.no

Så godt å høre! Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger :-)