god service og god kommunikasjon og veldig rask sending/levering. fikk tilsendt en erstatnings vare da det var en prod.feil på den første varen jeg mottok, men alt løste seg! :)

Super kundeservice! Vi kjøpte et produkt som ikke fungerte helt som det skulle, Kvalitetstid reagerte umiddelbart og sendte et nytt produkt til oss. Vi fant senere ut at produktet ikke var helt det... Leggi di più

Jeg bestilte to produkter. Det ene kom raskt og fungerte veldig bra. Det andre produktet har ikke kommet. Jeg har ikke fått svar på telefon og det tar mange dager å få svar på mail. Kvalitetstid er... Leggi di più

1. Negozio di giochi da tavolo
  2. Negozio di arredamento da giardino

Vi har kvalitetsproduktene du trenger for kvalitetstid med venner og familie, eller på kontoret. Nettbutikk med inne- og utespill, byggesett, leker, møbler og parasoller.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Kids loves it

It was nicly packed, all the items are in very good quality. Good magnetic and the kids loves it. Well recommend!

24 febbraio 2026

Bra!

Mange morsomme og stilige produkter. Jeg kjøpte tre stk tre-byggesett fra ukrainske "Ugears". Har ikke bygd dem ennå, men de ser like flotte ut som et annet byggesett fra Robotime (som levde godt opp til forventningene).
Enkelt å bestille og betale. Rimelig rask levering.

26 gennaio 2026

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for hyggelig og utfyllende tilbakemelding 😊
Så fint å høre at produktene gir et godt førsteinntrykk, og at bestilling og levering fungerte som forventet. Håper byggesettene gir mye glede når du setter i gang. Velkommen tilbake!

Fikk varene rask levert etter…

Fikk varene rask levert etter bestilling. Godt fornøyd. Kan anbefales.

25 gennaio 2026

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å høre at leveringen gikk raskt og at du er fornøyd. Velkommen tilbake 😊

mvh
Kvalitetstid

Kvalitetstid er helt enestående

Kvalitetstid er helt enestående! Vi er super fornøyd! Produktet var kjempe fint og kundeservicen var like bra. Svarer lynraskt og de er svært hyggelige. Her kan man handle produkter av god kvalitet og være trygg på å bli fulgt opp av kundeservice om man skulle ha noen spørsmål.

21 gennaio 2026

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding! 😊
Det betyr virkelig mye for oss å høre at våre kunder er fornøyde, både med produktet og oppfølgingen fra kundeservice. Vi legger stor vekt på kvalitet og tilgjengelighet, så dette setter vi enormt pris på. Hjertelig velkommen tilbake til Kvalitetstid!

Vennlig hilsen
Kvalitetstid

Rask og god service.

Rask og god service.
Varen kunne spores hele vegen og var akkurat som beskrevet.
To tomler opp 👍👍

21 novembre 2025

Takk for omtale!

Bestilte kjelke i god tid før jul…

Bestilte kjelke i god tid før jul (23.11). Gikk flere dager uten sporbar bevegelse. Det viste seg at Posten hadde rotet bort pakka. Frustrerende ventetid vil jeg nok si. Fikk tilbud om å velge annen modell som erstatning. Gjorde et valg og pakka ble da sendt 15.12. Vel framme her 17.12. Effektiv avslutning og "happy ending".

17 dicembre 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Godt det løste seg! Fin kjelke, håper den gir mye glede!

Måtte purre på forsendelser to ganger

Først fikk jeg ikke beskjed om at bestilt kalender ikke var på lager, selv om jeg hadde betalt. Den nye kalenderen vi bestilte og mottok, etter å ha purret på det, var ødelagt. Da vi sendte den i retur for å få en ny, måtte jeg nok en gang purre på forsendelsen.

21 novembre 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Huff, det var beklagelig og slett ikke slik vi ønsker å fremstå. Her har det nok vært en glipp eller to fra vår side, beklager så mye!

God kvalitet og god sørvis!

Har alt man som kunde ønsker seg rundt en handel. Dvs rask levering, solid produkt, og fantastisk god hjelp via kundesørvis på mail.😀

1 dicembre 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for hyggelig omtale!

Uventet hjelp!

Hadde ved en feiltagelse bestilt dobbelt opp av varen, fikk en Mail fra kundeservice som ville sjekke om det stemte. God service i travle tider!

1 dicembre 2025

Risposta di Kvalitetstid.no

Hyggelig å høre at du er fornøyd med vår kundeservice. Vi legger stor vekt på å ha rask hjelp på norsk.