god service og god kommunikasjon og veldig rask sending/levering. fikk tilsendt en erstatnings vare da det var en prod.feil på den første varen jeg mottok, men alt løste seg! :)

Bestilte kjelke i god tid før jul (23.11). Gikk flere dager uten sporbar bevegelse. Det viste seg at Posten hadde rotet bort pakka. Frustrerende ventetid vil jeg nok si. Fikk tilbud om å velge annen m... Leggi di più

Super kundeservice! Vi kjøpte et produkt som ikke fungerte helt som det skulle, Kvalitetstid reagerte umiddelbart og sendte et nytt produkt til oss. Vi fant senere ut at produktet ikke var helt det... Leggi di più

Jeg bestilte to produkter. Det ene kom raskt og fungerte veldig bra. Det andre produktet har ikke kommet. Jeg har ikke fått svar på telefon og det tar mange dager å få svar på mail. Kvalitetstid er... Leggi di più

1. Negozio di giochi da tavolo
  2. Negozio di arredamento da giardino

Vi har kvalitetsproduktene du trenger for kvalitetstid med venner og familie, eller på kontoret. Nettbutikk med inne- og utespill, byggesett, leker, møbler og parasoller.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Lynrask levering

Hadde ventet veldig lenge på varsel om en at en vare jeg ønsket skulle bli tilgjengelig. Da varen igjen var på lager fikk jeg varsel på e-post og varen ble levert svært raskt etter bestilling. Godt fornøyd!

24 giugno 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

Godt å høre at du har blitt fulgt opp og er godt fornøyd! Takk for at du handler hos oss :-)

Super kvalitet

Super kvalitet og rask levering🌸

22 maggio 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

Takk for hyggelige ord, Janne! Det setter vi stor pris på. Du er hjertelig velkommen tilbake. :-)

Veldig fornøyd med varene jeg har…

Veldig fornøyd med varene jeg har bestilt og når jeg opplevde feil på en vare så var kundeservice veldig imøtekommende og kompenserte dette på en veldig god måte, det er en trygghet. Her kommer jeg til å handle igjen og anbefales veldig.

31 maggio 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

Så hyggelig at du er fornøyd, Pernille! Det setter vi veldig stor pris på. Du er hjertelig velkommen tilbake. :-)

Veldig kjapp ekspedering og levering.

Veldig kjapp ekspedering og levering.
Supert at dere varsler når dere får inn varer på lager.

22 aprile 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

Godt å høre at du er fornøyd, Ståle! Vi gjør vårt beste for at alle skal være fornøyde. Takk for omtalen! Vi ønsker deg en riktig god 17. Mai 🇳🇴🎉

Handlet her to ganger og super kvalitet hver gang!

Handlet her to ganger. Flotte varer av god kvalitet og kjemperask levering hver gang!

23 aprile 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

Utrolig hyggelig for oss i Kvalitetstid å lese slike omtaler. Ikke noe som er bedre enn ordentlig kvalitet og rask levering. :-) Takk for omtalen, og velkommen igjen, Olaf!

Kjempefin picnic-kurv

Kjempefin picnic-kurv! Rask levering.

22 aprile 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

Tusen takk for hyggelige ord, Martine! Picnic-kurvene er virkelig flotte. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake. :-)

Djenga oppleves med god kvalitet og mye…

Djenga oppleves med god kvalitet og mye moro! Takk for rask leveranse, ikke 0-1 dag, men heller 3 dager :-)

27 marzo 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

Takk for tilbakemelding! Våre leveringstider varierer stort sett fra samme dag (bud eller hente på lager) til 2-3 dager (Bring og Helt Hjem)

Bra erfaring!

Raskt svar på spørsmålene jeg hadde og leveringen var både rask og smertefritt. Varene var i topp kvalitet.
Noe som kan forbedres er å kunne se hvor mye som er igjen av varene

22 marzo 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

Så godt å høre at du er fornøyd! Tusen takk for omtalen. :-)

Kvalitetstid leverer ikkje alltid kvalitet....

Eit av produkta eg kjøpte var (Larve/Caterpillar). Denne varen hadde dårlig tilpasning (unøyaktig) og etter noko trøbbel med ein ubrukelig lim som fulgte med, kasta eg alt sammen. Veldig synd egentlig, for eg har kjøpt mykje bra frå Kvalitetstid.....

26 febbraio 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

Fryktelig trist at du ikke var fornøyd med dette produktet. Tidligere har vi ikke mottatt dårlige tilbakemeldinger på det, og vi beklager sterkt at det ikke nådde opp til forventningene. Som nevnt på mail ønsket du et avslag på din neste ordre, noe vi selvfølgelig har bekreftet. Beklager ulempene det medførte. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Varene kom raskt og i god stand

Varene kom raskt og i god stand. Ingenting å anmerke.

23 gennaio 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

Det er vi glade for å høre. Takk for vurderingen! Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning. :-)

God innpakkning

God innpakkning. Kort leveringstid. God kvalitet.

26 gennaio 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

For noen fantastiske tilbakemeldinger. Takk for det, Michal! Hjertelig velkommen tilbake. :-)

Litt lang leveringstid.

Jeg skrev «Litt lang leveringstid» men beklageligvis gjalt dette en annen vare. Deres leveranse og leveringstid fortjener topp 10. Jeg var positivt overrasket på alle måter. Beklager min ombytting av tilbakemelding.

2 gennaio 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei Endre, vi setter stor pris på at du rettet på tilbakemeldingen. Vi er glad for å høre at du er strålende fornøyd, og ønsker deg masse kvalitetstid med den nyinnkjøpte sjakkcomputeren. Takk for at du handler hos oss! :-)

Fikk feil produkt.

4 gennaio 2024

Risposta di Kvalitetstid.no

Hei Faizel. Vi beklager på det sterkeste å ha sendt deg feil produkt i utgangspunktet. Vi er glad vi fikk ryddet opp i feilen og sendt deg korrekt produkt. Det er viktig for oss å ha fornøyde kunder, og alltid rydde opp i våre feil. Vi har en veldig lav ratio på feilplukk, men det kan selvfølgelig skje fra tid til annen. Takk for at du opplyser oss, og lot oss rydde opp. :-) Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!