Massasjestolen innfrir alle mine forventninger, og gir en overraskende god massasje for alle muskelgrupper. Har bl.a. hjulpet svært godt på mine korsryggsmerter. Veldig godt fornøyd med enestående... Leggi di più
Kjøpte en Mazzetti Advanced Comfort for 2 måneder siden og var først skeptisk pga. noen Trustpilot-tilbakemeldinger. Etter rask og god hjelp fra kundeservice valgte jeg å handle likevel. Stolen ble... Leggi di più
Fantastisk stol, bra kundeservice! Veldig bra kvalitet på materialene.

Risposta di Mazzetti
Veldig bra massasjestol som hele familien er fornøyd med. Håper den varer i mange år.

Risposta di Mazzetti
Dårlig på kommunikasjon, så ha tålmodighet. I tillegg veldig forsinka vare.

Risposta di Mazzetti
Kan på det sterkeste anbefale stolen. Har prøvd en rekke stoler tidligere, men denne tar det et hakk opp. Var litt lang leveringstid, men god dialog med selger.

Risposta di Mazzetti
Fikk god informasjon om produktet.
Rask levering.
Produktet virker så langt som meget bra.

Risposta di Mazzetti
Levering kom som vi hadde bestilt. Produktet virker å være av meget bra kvalitet.

Risposta di Mazzetti
Veldig god massasjestol. Og da det dukket opp en reklamasjon ble denne behandlet og løst raskt og på en tilfredstillende måte..

Risposta di Mazzetti
har nettop tatt den i bruk så jeg får vente litt

Risposta di Mazzetti
Enkelt å bestille Massasje stol. Gunstig pris på en toppers stol.
God informasjon underveis, og stolen kom presis som det ble lovet.

Risposta di Mazzetti
Veldig god kvalitet og komfort. Betjeningen er enkelt å starte og utvalget av faste programmene er stort og enkelt. Massasjen er veldig behagelig og kan tilpasses etter behov.Stolen tilbude alle viktige funksjoner fra hode til tå.
Kundeservicen var veldig hyggelige og rask å informere.
Leveringen tok litt lengre tid.

Risposta di Mazzetti
Ok opplevelse, ikke lett å ringe, kontakt går igjennom epost eller chat.
Noe ventetid.
God kvalitet på varen.

Risposta di Mazzetti
AAA very nice product. Costumer service was easy to talk to. I will surely recommend them to my friends.

Risposta di Mazzetti
So far so good. We are very excited of the Mazzetti advance comfort chair, it has arrived after 3 weeks but it was worth waiting. I before tested Ogawa and Osaki and to me this one is better because it has double motor rollers so you get whole body massage at same time. This chair massage extremely deep lover back and shoulders, great foot massage, air bags holds and then stretch your body, really nice feeling, I didn't go through all functions yet since we receive it yesterday but manually I set to maximum strength and I couldn't stand, it is very strong and I'm not skinny, lol. I absolutely recommend this massage chair.

Risposta di Mazzetti
Stolen er veldig bra. Jeg ringte på forhånd for å få avklart om jeg på 2 meter passet for stolen. De opplyste at den ville fungere bra opptil 199cm høyde på bruker. Basert på mine erfaringer nå synes jeg den er for liten. Jeg på sitte med bøyde knær. Størrelsen på mine føtter (str47) gjør at fotmassasjen oppleves svært trang . Ellers helt topp, men stolen passer ikke for særlig høyere enn ca 185 cm

Risposta di Mazzetti
Jeg var usikker på hvilken stol jeg skulle velge og hva slags merke. Etter mye research kom Mazzetti opp flere ganger. Jeg valgte Mazzetti Lite Comfort og angrer ikke. Stolen var en overraskelse til familien og den har blitt tatt godt imot👏 Min mann har vondt i ryggen og stolen har hjulpet han. Deilige programmer som både knar og masserer. Ungdommen bruker den også hver dag. Stolen har blitt brukt mye allerede og vi alle gleder oss til å bruke den mer🤗
Det er en smal modell så er du bredskuldret kan den bli litt for trang.
Rask respons fra kundeservice som har gitt meg svar under prosessen. Superrask levering og god sporing fra Posten. Kan absolutt anbefale❤️

Risposta di Mazzetti
Bra kundeservice. Alltid hjelpsom og nøyaktig / detaljert med svarene jeg spurte om.