Mazzetti Recensioni 62

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Massasjestolen innfrir alle mine forventninger, og gir en overraskende god massasje for alle muskelgrupper. Har bl.a. hjulpet svært godt på mine korsryggsmerter. Veldig godt fornøyd med enestående... Leggi di più

Kjøpte en Mazzetti Advanced Comfort for 2 måneder siden og var først skeptisk pga. noen Trustpilot-tilbakemeldinger. Etter rask og god hjelp fra kundeservice valgte jeg å handle likevel. Stolen ble... Leggi di più

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fantastisk stol!!!

Fantastisk stol, bra kundeservice! Veldig bra kvalitet på materialene.

25 marzo 2026

Risposta di Mazzetti

Det er utrolig kjekt å lese 🙏 Vi legger stor vekt på både materialvalg og oppfølging, så det betyr mye at dette oppleves som solid og profesjonelt.

Tusen takk for at du delte tilbakemeldingen din med oss.

Team Mazzetti

Veldig bra massasjestol som hele…

Veldig bra massasjestol som hele familien er fornøyd med. Håper den varer i mange år.

9 marzo 2026

Risposta di Mazzetti

Så hyggelig å høre at den faller i smak hos hele familien 😊 Det betyr mye for oss at den gir glede i hverdagen.

Vi er opptatt av kvalitet og holdbarhet, og håper dere får stor nytte av den i mange år fremover. Takk for at du delte tilbakemeldingen din.

Dårlig på kommunikasjon

Dårlig på kommunikasjon, så ha tålmodighet. I tillegg veldig forsinka vare.

Risposta di Mazzetti

Vi beklager at du har hatt en slik opplevelse 🙏 Dette er ikke slik vi ønsker at våre kunder skal føle det, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor.

Vi ser nå nærmere på saken for å forstå hva som har skjedd og hvordan vi kan rette opp situasjonen. Vi vil selvfølgelig ta kontakt med deg privat for å følge opp og sikre at dette blir håndtert på en god måte.

Team Mazzetti

Kan på det sterkeste anbefale stolen

Kan på det sterkeste anbefale stolen. Har prøvd en rekke stoler tidligere, men denne tar det et hakk opp. Var litt lang leveringstid, men god dialog med selger.

Risposta di Mazzetti

For en fantastisk tilbakemelding 🙏 Det betyr mye for oss at stolen lever opp til forventningene, spesielt når du har erfaring med flere modeller fra før.

Vi setter også pris på tålmodigheten rundt leveringstiden, og er glade for at dialogen underveis opplevdes som god. Tusen takk for anbefalingen.

Team Mazzetti

Fikk god informasjon om produktet

Fikk god informasjon om produktet.
Rask levering.
Produktet virker så langt som meget bra.

Risposta di Mazzetti

Det er veldig hyggelig å høre 😊 Vi legger stor vekt på tydelig veiledning og en smidig prosess fra bestilling til levering.

Takk for at du delte din opplevelse, og vi håper produktet fortsetter å innfri forventningene dine.

Team Mazzetti

Levering kom som vi hadde bestilt

Levering kom som vi hadde bestilt. Produktet virker å være av meget bra kvalitet.

4 marzo 2026

Risposta di Mazzetti

Takk for at du deler tilbakemeldingen din 😊 Det er viktig for oss at både leveranse og kvalitet oppleves som pålitelig.

Vi setter stor pris på vurderingen, og håper vi kan levere en opplevelse som fortjener full score neste gang.

Team Mazzetti

Veldig god massasjestol og kundebehandling.

Veldig god massasjestol. Og da det dukket opp en reklamasjon ble denne behandlet og løst raskt og på en tilfredstillende måte..

13 marzo 2026

Risposta di Mazzetti

Det er utrolig kjekt å lese en slik tilbakemelding 🙏 Vi er glade for at både produktet og oppfølgingen levde opp til forventningene, spesielt når det oppsto en sak underveis.

Takk for tilliten og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Team Mazzetti

har nettop tatt den i bruk så jeg får…

har nettop tatt den i bruk så jeg får vente litt

29 gennaio 2026

Risposta di Mazzetti

Takk for at du deler en første tilbakemelding 😊 Vi håper stolen gir deg mange gode opplevelser fremover etter hvert som du blir bedre kjent med den.

Skulle du ha spørsmål underveis, er vi alltid her for å hjelpe.

Strålende produkt

Strålende produkt. Meget god kundeservice.

27 gennaio 2026

Risposta di Mazzetti

Det gleder oss virkelig å lese dette 🙏 Å høre at både kvaliteten og oppfølgingen lever opp til forventningene betyr mye for oss.

Tusen takk for at du delte opplevelsen din.

Team Mazzetti

Lever opp til rykte sitt

Skulle absolutt hatt en på hytta også.

27 gennaio 2026

Risposta di Mazzetti

Så gøy å høre 😊 Det setter vi stor pris på, og det er inspirerende å lese slike tilbakemeldinger.

Enkelt å bestille Massasje stol

Enkelt å bestille Massasje stol. Gunstig pris på en toppers stol.
God informasjon underveis, og stolen kom presis som det ble lovet.

3 gennaio 2026

Risposta di Mazzetti

Så flott å høre at alt gikk som planlagt 🙌 Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Team Mazzetti

Veldig god kvalitet og komfort

Veldig god kvalitet og komfort. Betjeningen er enkelt å starte og utvalget av faste programmene er stort og enkelt. Massasjen er veldig behagelig og kan tilpasses etter behov.Stolen tilbude alle viktige funksjoner fra hode til tå.
Kundeservicen var veldig hyggelige og rask å informere.
Leveringen tok litt lengre tid.

17 dicembre 2025

Risposta di Mazzetti

Tusen takk for at du delte erfaringen din. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med stolen og opplevde god og rask service. Tilbakemeldingen om leveringstiden tar vi med oss videre i forbedringsarbeidet vårt.

Ok opplevelse

Ok opplevelse, ikke lett å ringe, kontakt går igjennom epost eller chat.
Noe ventetid.
God kvalitet på varen.

17 dicembre 2025

Risposta di Mazzetti

Takk for at du tok deg tid til å dele en ærlig og balansert tilbakemelding 🙏 Vi setter pris på innspillet ditt angående kommunikasjon og skal se nærmere på hvordan vi kan gjøre prosessen enda smidigere fremover.

Nice

AAA very nice product. Costumer service was easy to talk to. I will surely recommend them to my friends.

5 dicembre 2025

Risposta di Mazzetti

We truly appreciate your kind words 🙌 It’s great to know that both the product and our customer service met your expectations. Your recommendation means a lot to us.

Best regards,

So far so good

So far so good. We are very excited of the Mazzetti advance comfort chair, it has arrived after 3 weeks but it was worth waiting. I before tested Ogawa and Osaki and to me this one is better because it has double motor rollers so you get whole body massage at same time. This chair massage extremely deep lover back and shoulders, great foot massage, air bags holds and then stretch your body, really nice feeling, I didn't go through all functions yet since we receive it yesterday but manually I set to maximum strength and I couldn't stand, it is very strong and I'm not skinny, lol. I absolutely recommend this massage chair.

19 dicembre 2025

Risposta di Mazzetti

Thank you so much for your wonderful and thorough review 🙏 We’re delighted to know that you’re pleased with your Advanced Comfort chair and that it’s meeting your expectations. Enjoy discovering all its functions and the relaxation it brings.

Best regards,

Stolen er veldig bra

Stolen er veldig bra. Jeg ringte på forhånd for å få avklart om jeg på 2 meter passet for stolen. De opplyste at den ville fungere bra opptil 199cm høyde på bruker. Basert på mine erfaringer nå synes jeg den er for liten. Jeg på sitte med bøyde knær. Størrelsen på mine føtter (str47) gjør at fotmassasjen oppleves svært trang . Ellers helt topp, men stolen passer ikke for særlig høyere enn ca 185 cm

25 novembre 2025

Risposta di Mazzetti

Takk for at du delte en så detaljert tilbakemelding 🙏 Bare en liten oppklaring – har du prøvd å forlenge fotstøtten ved å bruke en av kontrollene på armlenet? Den kan justeres med opptil 18 cm ekstra, slik at du slipper å sitte med bøyde knær.

Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@mazzetti.no
dersom du ønsker videre hjelp.

Team Mazzetti

Jeg var usikker på hvilken stol jeg…

Jeg var usikker på hvilken stol jeg skulle velge og hva slags merke. Etter mye research kom Mazzetti opp flere ganger. Jeg valgte Mazzetti Lite Comfort og angrer ikke. Stolen var en overraskelse til familien og den har blitt tatt godt imot👏 Min mann har vondt i ryggen og stolen har hjulpet han. Deilige programmer som både knar og masserer. Ungdommen bruker den også hver dag. Stolen har blitt brukt mye allerede og vi alle gleder oss til å bruke den mer🤗
Det er en smal modell så er du bredskuldret kan den bli litt for trang.

Rask respons fra kundeservice som har gitt meg svar under prosessen. Superrask levering og god sporing fra Posten. Kan absolutt anbefale❤️

21 novembre 2025

Risposta di Mazzetti

For en fantastisk tilbakemelding 🤗 Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse med oss, og det gleder oss å høre at hele familien får glede og nytte av stolen. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og inspirerer til å fortsette å levere best mulig kvalitet og service.

Team Mazzetti

Rask levering og et trygt kjøp.

Rask levering og et trygt kjøp.
Anbefales!

17 novembre 2025

Risposta di Mazzetti

Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding, vi er veldig glad for å høre at du er fornøyd med kjøpet :D

Vi ønsker deg en fin dag.

Mazzetti

Bra kundeservice

Bra kundeservice. Alltid hjelpsom og nøyaktig / detaljert med svarene jeg spurte om.

19 novembre 2025

Risposta di Mazzetti

Takk så mye for positiv tilbakemelding! Vi strever alltid etter å gi kundene våres den beste opplevelsen både før og etter kjøp.

Vi ønsker deg en superfin dag! :)

Mazzetti

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd . Eneste eg angre på er at eg ikke kjøpte den før .

20 novembre 2025

Risposta di Mazzetti

Woow, tusen takk for tilbakemeldingen! Ingenting som gjøre oss gladere enn slike tilbakemeldinger :D

Ønsker deg en flott dag!

Mazzetti Teamet