Kontrafej Recensioni 160

TrustScore 2 su 5

1,9

Jeg er meget meget utilfreds. Men hvis kontrafej gerne vil udkonkurreres så skal de da bare fortsætte samme stil - deres konkurrenter tilbyder MEGET bedre pakker. Skolebilleder blev taget i 2023/2... Leggi di più

To børn, to instutioner. Det ene barn gik et gruppebillede fra en stue han ikke var tilknyttet. Det andet barn fik både hans eget og en klassekammerater billeder i mit navn. Klassekammeratens forældr... Leggi di più

Dette er lige gået fra en virkelig tilfreds anmeldelse til en virkelig utilfreds anmeldelse. (Nu redigeret: Fra 5 stjerner til 1 stjerne til 3 stjerner.) De tog faktisk 2 gode billeder af mit... Leggi di più

Jeg er meget skuffet over billederne fra Kontrafej. Mit barn blev bedt om at posere på de mest unaturlige måder, og det er tydeligt at se, at han var utilpas under fotograferingen. Der er hverken... Leggi di più

1. Fotografo
  2. Studio di ritrattistica

Kontrafej fanger vigtige øjeblikke fra barnets skoleliv - år for år. Med æstetisk sans og øje for detaljen dokumenterer vi barnets udvikling. Vi fortæller historien i ærlige, naturlige billeder, der med tiden bliver til uundværlige minder. Minder, der er værd at gemme på og værne om.

1,9

Scarso

TrustScore 2 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Simpelthen en totalt dårlig oplevelse

Simpelthen en totalt dårlig oplevelse
2 år i træk har kontrafej leveret skolefoto på min datters skole ... i pakken får man1 klassefoto samt 2 valgfrie billeder og intet mere der er ikke engang til at dele ud af til familien, hvis man vil dele ud skal man bestille flere billeder og der havde jeg allerede betalt 442 kr for 1 klasse billede og 2 valgfrie billeder samt 1 ekstra .... ydermere når du ringer til dem er det en lille dreng der svarer på telefonsvaren , i min optik vildt useriøst og ikke spor sødt ... man kan ikke engang logge ind for at se billederne igen når ordren er leveret er siden lukket og man kan ikke bestille flere billeder før de lukker op for det igen
heldigvis er det sidste år vi skal have skole fot fra dette dårlige sted ... jeg har tænkt mig at informere skolen om jeres dårlige service

8 settembre 2021

Super flotte billeder

Super flotte billeder der tages! De skolebilleder Kontrafej har taget af vores børn er så meget bedre end jeg har set før! Levende og forskellige hver og en af billederne! Kan kun varmt anbefale dem!

3 settembre 2021

De er FAAAN’TAAASTISKE!!!

De er FAAAN’TAAASTISKE!!!
Med deres kunde håndtering burde de jo være fotografer for de royale👍🏻

Bedre service finder man ikke andre steder⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 settembre 2021

Fantastisk!

Aldrig har skolebilleder været så fantastiske! Jeg er helt vild med, at vores skole har skiftet til Kontrafej - de billeder jeg har fået af mine piger, kunne ligeså godt være taget i et fotostudie. Farvel til gamle klassiske dårlige skolebilleder - og velkommen til Kontrafej og deres fantastiske måde at få børnene til at lyse op på billeder.

2 settembre 2021

Skarpe og spændende opsat fotos af…

Skarpe og spændende opsat fotos af begge mine drenge.

18 agosto 2021

Kære Mette,
Tusinde tak for din feedback. Vi er glade for at du giver dig tid til at skrive her 😊

I Kontrafej har vi en mission om at levere et højkvalitetsprodukt, der ikke gemmes væk i skuffen, men hænges stolt op på væggen.

Derfor har vi fokuseret på at give mere tid til hvert barn, så vi kunne gøre vores bedste for at give den bedste oplevelse og dermed også de bedste billeder. Dejligt at høre, at vi er lykkedes med det.

De bedste hilsner
Julie fra Kontrafej ☀️

Aldrig igen!

Min oplevelse med Kontrafej er simpelthen så rodet og derfor alt for lang at beskrive her. Helt kort; modtog rykker nr 3 i min postkasse uden at have modtaget opkrævning eller rykker nr 1 og 2. De beklagede og sagde jeg skulle se bort fra rykkerne og jeg betalte med det samme. I dag er jeg kommet hjem til en opkrævning fra inkasso. Flot!

15 giugno 2021

Kære Signe,

Tak for din feedback. Kontrafej er nye på markedet med en mission om at levere et højkvalitetsprodukt, der ikke gemmes væk i skuffen, men hænges stolt op på væggen. Derfor bliver vi meget kede af at høre det ikke er lykkes at komme i mål med processen for dig. Vi sender normalt rykker 1 og 2 på mail, for at spare miljøet. Den sidste og tredje modtager man med gammeldags post. Vi beklager meget hvis de første ikke er gået igennem på din mail.

Vil du ikke skrive en mail til hej@kontrafej.dk med emnet "trustpilot", så kan vi hjælpe med at få styr på det sidste.

De bedste sommerhilsner ☀️

Bedre og bedre

I skoleåret 2020 var der mange problemer med hjemmesiden og billederne havde lidt for meget kontrast. Det meste blev dog løst til 2021 og billederne var rigtigt gode, både teknisk (eksponering og efterbehandling) og når man ser hvor meget fotografen fik børnene til på den relativt korte tid vedkommende har. Man må virkelig være træt efter at have taget 8-10 unikke og flotte billeder af 800 elever!
Jeg kan se, at hjemmesiden fortsat opdateres rundt om i krogene, så jeg er spændt på hvordan 2022 går - og denne gang glæder jeg mig :-)

25 febbraio 2021

Kære Simon,

De bedste hilsner
Julie fra Kontrafej ☀️

Billederne er for dyre og billederne er…

Billederne er for dyre og billederne er for dårlige. De beskriver sig selv som nye, men når man betaler for billederne, betaler man til dansk skolefoto. Som også leverede dårlige billeder.. Jeg håber skolen vælger et andet firma næste gang....

2 dicembre 2020

gode billeder, men kontrastrige

Synes der er skruet meget op på kontrast og struktur slideren i deres photoshop, hvilket gør detaljerne meget tydelige. selve billederne er gode, personerne på portrætterne stråler og virker naturlige, men synes der kan skrues ned for kontrast og skarpheden.

26 novembre 2020

Sender forkerte billeder

Sender forkerte billeder, og svarer derefter ikke deres mail, så jeg kan ikke få fat i det rigtige billede.
Klassens forældre siger at billederne generelt ikke er så gode :-(

15 novembre 2020

Kundeservice

Tager gode billeder. Men elendig kundeservice, giver ikke besked om forlænget tid på de bestilte billeder. Kan ikke give ordentlig besked ved henvendelser. Hæver pengene før produkt er leveret.

28 ottobre 2020

Kære Tine,

Tusind tak for din feedback på vores billeder. Vi er nye på markedet og har gjort vores ypperste for at levere et produkt i særklasse. Det er dejligt at høre, når det også lægges mærke til.

Hvor er det ærgeligt at du har haft den oplevelse med vores kundeservice 😔

Det er selvfølgelig overhovedet ikke den følelse, vi ønsker vores kunder skal sidde med.

Du er meget velkommen til at sende os en mail på hej@kontrafej.dk med dine kundeoplysninger, hvis vi skal tage et kig på hvad der mon er sket. Skriv gerne Trustpilot i emnefeltet.

De bedste efterårshilsner 🍁
Marianne fra Kontrafej

Rod i bestillingssystemet / betaling og billedstørrelse

Pga af rod i deres system bad de os om at bestille billederne igen. Nu har de sendt os begge ordre og hævet pengene 2 gange! Klassebillederne er kun i halv størrelse af normale klassebilleder. Billedkvaliteten er ellers ok. Har klaget til Kontrafej men endnu ikke hørt nogt. Gætter på at klagebunken er høj.

21 ottobre 2020

Kære Philip,

Det lyder godt nok irriterende.

Vi har fundet din henvendelse i kundeservice, og så prøver vi at finde ud af hvad der er sket.

Tak for din kommentar om vores billedkvalitet. Da vi er nye på markedet betyder det meget, at få den feedback også. Vi har jo valgt at levere et kvalitetsprodukt, hvor man i portrætstilen får noget helt andet end hvad der ellers findes på markedet.

Vi ved godt at ventetiden på svar kan være lang. Men vi glemmer ikke nogen. Mange af henvendelserne går på forklaringsspørgsmål omkring fx. manglen på tvangspakker. Det ser vi egentlig som en positiv ting. 🙂

Vi gør vores allerbedste for at svare alle, og beklager meget at det ikke er lykkes her.

De bedste efterårshilsner  🍁
Marianne fra Kontrafej

Virkelig dårlig kunde service / godt billed

Virkelig dårlig kunde service skriver til dem på mail i god tid og for svar på mit spørgsmål omkring 3 dage efter tidsfrist for bestilling , men gode billeder når men endelig modtager dem.
Dog var der fremsendt et forkert billed.

28 settembre 2020

Kære Britt,

Tak for din feedback. Kontrafej er nye på markedet med en mission om at levere et højkvalitetsprodukt, der ikke gemmes væk i skuffen, men hænges stolt op på væggen. Derfor har vi fokuseret på at give mere tid til hvert barn, så vi kunne gøre vores bedste for at give den bedste oplevelse og dermed også de bedste billeder. Dejligt at høre, det er lykkes med et godt billede.

Det er ærgeligt du har haft den oplevelse med forsinket svar på dit spørgsmål. I Kontrafej åbner bestilingen igen, når leveringen til skolen er færdig, og så har du mulighed for at købe billederne hele året.

De bedste efterårshilsner 🍁