Jeg er meget meget utilfreds. Men hvis kontrafej gerne vil udkonkurreres så skal de da bare fortsætte samme stil - deres konkurrenter tilbyder MEGET bedre pakker. Skolebilleder blev taget i 2023/2... Leggi di più
L'azienda ha risposto
To børn, to instutioner. Det ene barn gik et gruppebillede fra en stue han ikke var tilknyttet. Det andet barn fik både hans eget og en klassekammerater billeder i mit navn. Klassekammeratens forældr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dette er lige gået fra en virkelig tilfreds anmeldelse til en virkelig utilfreds anmeldelse. (Nu redigeret: Fra 5 stjerner til 1 stjerne til 3 stjerner.) De tog faktisk 2 gode billeder af mit... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg er meget skuffet over billederne fra Kontrafej. Mit barn blev bedt om at posere på de mest unaturlige måder, og det er tydeligt at se, at han var utilpas under fotograferingen. Der er hverken... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kontrafej fanger vigtige øjeblikke fra barnets skoleliv - år for år. Med æstetisk sans og øje for detaljen dokumenterer vi barnets udvikling. Vi fortæller historien i ærlige, naturlige billeder, der med tiden bliver til uundværlige minder. Minder, der er værd at gemme på og værne om.
Industrivej 21, 4000, Roskilde, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Rigtig dårlig oplevelse. Vores datter har fået taget skolefoto for 7 uger siden og alt er mere eller mindre gået galt.
Klassebillede er ikke tilgængelig og skal tages om. De enkelte billeder af hende, har det været meget bøvl med at "finde". Har fået 3 nye login-in koder igennem deres kundeservice og ventede 7 uger på billederne. Fotografers udvalgte, er et billede hvorpå hun står med armene overkors og intet smil, resten af billederne er taget fra en vinkel så det ligner at nærmest ikke er højere end knap 1. m (hun er 1.36)
Syntes alt i alt vi har fået en useriøs og dårlig oplevelse og kan ikke anbefale dette firma.
Generelt har der været bøvl med samtlige fotos på skolen/dette firma.

Imponerende kundeservice.
Vores barn havde fået smidt billederne væk, og derfor havde vi ikke fået betalt.
Nye billeder og slettet rykker.

Risposta di Kontrafej
Fantastiske levende billeder. Aldrig har et skolefotofirma fanget min datter SÅ godt. Og hvor er det fedt at jeg bare kan bestille enkelte portrætter af hende og ikke være låst fast på dyre pakke hvor halvdelen af billederne alligevel ender i skuffen. OG portrætterne er klippet ud og passer i rammerne. ENDELIG nogen der har lyttet til os forældre.

Risposta di Kontrafej
Øv oplevelse. Man skal være meget opmærksom når man bestiller at det er det rigtige format, ellers fanger bordet og der er kun mulighed for at få de "rigtige billeder mod merbetaling. Det er i forvejen ekstremt dyrt. Bestiller nok ikke mere hos dem :-(
Amatøragtigt - rent Gøg og Gokke
Man fik den fornemmelse af at Kontrafej, havde sendt Gøg og Gokke afsted med et spejlreflekskamera med autofokus, det blev i hver fald en sølle amatøragtig præstation.
Fotograferne havde opsat en meget amatøragtig opstilling (op af et vindue) så de fik modlys og ikke kunne fortage et klassefoto på den angivet tid. Hvilket bevirkede megen forstyrrelse i undervisningen da klasserne blev sendt tilbage, for at skulle fotograferes senere. Det betød selvfølgelig at klasselærer der havde ordet det så, at de kunne fotograferes med klasserne, måtte se den mulighed forspildt plus at undervisningen blev forstyrret dobbelt.
Kan bestemt ikke til nogen anbefale fotografer der i så ringe grad har styr på noget så simpel som modlys
Håndværksmæssigt makværk der kun kan efterlade tvivl om dette firma er i stand til at varetage sådan en opgave.
Mvh, Michael
Useriøst firma. Fotografen bemærker ikke engang hvis barnet har krummer i mundvigen. Sammensætning af pakker er det rene bondefangeri. Jeg vil seriøst arbejde for at vores skole finder anden leverandør.
Har lige fået skolefotos af begge vores børn. Klart en anderledes tilgang til billederne og opstilling end mange af konkurrenterne. Vi er meget glade for årets billeder som Kontrafej har stået for.

Risposta di Kontrafej
Mange klagepunkter. Virkeligheden lever desværre ikke op til den fine hjemmesides løfter.
1) Kvaliteten af de sort-hvide portrætter er det største prolem for os. Bærer præg af at der bare er trykket på en knap, så farvebillederne automatisk er lavet om til sort-hvid. De første kopier var grå i grå og kedelige uden kontrast og nuancer. Klagede og fik efter 3 uger nye kopier uden beregning. Der var meget kontrast på dem, men vores datter så nu ud til at have sort hår og mørke øjne, hvor hun faktisk har mellembrunt hår og blå øjne. Hudtonen også forkert. Så unaturlige ud. Jeg savner professionel, manuel billedbehandling.
2) Farvefotos ok i kvaliteten bortset fra beskæringen. Når de bliver sat i ramme, er der ingen luft over hovedet til overkanten af rammen. Tyder igen på manglende manuel billedbehandling.
3) Hjemmesiden lover mange forskellige positioner at vælge i mellem. Vores datter mener, der blev taget mindst 30 billeder. Heraf var der lagt 8 i webshoppen til os. 2 var taget lige forfra og resten med krydsede arme foran brystet fra forskellige vinkler. Hun sagde, hun ikke måtte stå på andre måder, selv om hun bad om det. Kun et enkelt billede var godt.
4) Mange irriterende, tidsrøvende ting på bestillingssiden, f.eks. besværligt at ændre kurvens indhold (og dermed de billeder, der automatisk var lagt ind som pakke), telefonnummer blev ikke automatisk flyttet fra den digitale tilmelding over på bestillingen, hvilket blokerede for, at ordren gik igennem - uden at gøre opmærksom på, hvad der manglede m.m.
5) Mangler prisliste på ekstra billeder i forskellige størrelser på hjemmesiden.
6) Telefontid ml. kl. 9 og 12, hvilket jo er ret begrænset. Til gengæld fik jeg hurtigt svar på de fleste af mine henvendelser på mail.
Udover nye sort-hvide kopier blev jeg mest spist af med, at tingene ville blive bedre næste år. Nyt firma etc.
7) Det undrer mig, hvordan firmaet kan være nyt, når hjemmesiden viser billeder af samme barn over en længere årrække..
Virkelig, virkelig dårligt bekendtskab. To gange med to års mellemrum har mine børns skole bestilt Kontrafej til at tage skolefotos, og begge gange har resultatet været nogle meget dårlige billeder.
Hjemmesiden er ulogisk. Telefontiden er håbløs, og svartiden på mailkorrespondance er utilfredsstillende lang, men det værste er dog, at de fremsender billeder, som ikke er bestilt, eller som er afbestilt både pr. mail og telefon, sammen med en vanvittig regning.
den mest ulogiske hjemmeside jeg har prøvet i meget lang tid. Selv de mest alm ting er besværlige
Jeg er nu i 2023 blevet kontaktet af kontrafej (2 år efter min anmeldelse) at jeg skal komme med kvittering eller email så de kan verificere min anmeldelse. Suk hvor det er elendigt firma. Jeg har nok skrevet 40 emails med deres kundeservice dengang fordi alt gik galt.
Og billederne var desuden også ringe. Jeg er lykkelig for at kontrafej ikke længere er på mine børn skole
Jeg blev simpelthen så positivt overrasket hvor gode billederne var blevet.
Det er første gang vi får skolefotos og jeg havde en forestilling om de der old-school portrætbilleder med en kæmpe hvid vinget.
Men de her er bare SÅ gode og virkelig cool.
Så derfor var jeg da også nød til at få dem digitalt for det er helt umuligt at vælge mellem dem - de er VIRKELIG gode alle sammen!
Super godt arbejde af de dygtige fotografer.

Risposta di Kontrafej
Hele forældregruppen på klassetrinnet var nærmest i chok over hvor gode kontrafejs skolefotos var. Det er første gang jeg oplever forældre deler skolefotos over facebook og snakker om hvor fantastiske de er. Jeg kan kun anbefale Kontrafej - de er absolut pengene værd.

Risposta di Kontrafej
Mine forventninger var faktisk rimelig høje til dette års billeder, da dem vi fik sidste år var så gode! Jeg var så glad for, at vi kom lidt væk fra de alm lidt kedelige skolebilleder og fotografen fangede barnet mere nartuligt og i forskellige stillinger. Men desværre blev jeg skuffet i år, da flere af billederne var "smil med tænderne", som slet ikke fungerede, og det burde fotografen jo ha' set med det samme, i stedet for at tage flere af dem.
Jeg krydser fingre for, at fotografen er mere OBS på dette til næste år, så jeg kan blive ligeså begejstret igen, som sidste år.
Ja og så prisen synes jeg er lidt i den dyre ende.
Jeg er meget tilfreds med de billeder der er taget af min datter.

Risposta di Kontrafej
Flotte fotos, men alt for dyre og personfotos kun i digital version. Ønsker man print skal man selv printe eller bestille = betale igen hos en anden udbyder.
Fine billeder af børnene. Hjemmesiden er dog virkelig svær at navigere rundt i i forhold til at ændre i sin kurv.
Nem betaling.
Kvalitetsbilleder, hvor fotografen har fanget "glimtet i øjet". Vi synes især godt om det faktum, at billederne er meget naturlige og knapt så opstillede som traditionelle skolefotos. God service.

Risposta di Kontrafej
Flotte billeder og dejligt man kan mikse billederne.

Risposta di Kontrafej
Billederne som Kontrafej tager er rigtigt fine - og det er nemt og overskueligt at bestille på hjemmesiden. Eneste udfordring er ikke at bruge alt for mange penge - det er jo ens yndige barn, der er motivet :-)

Risposta di Kontrafej
Dyrt og svært at gennemskue hvad man køber hvis man bestiller på forhånd.
Der er mange billeder at vælge imellem hvilket er fint.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.