Jeg er meget meget utilfreds. Men hvis kontrafej gerne vil udkonkurreres så skal de da bare fortsætte samme stil - deres konkurrenter tilbyder MEGET bedre pakker. Skolebilleder blev taget i 2023/2... Leggi di più
To børn, to instutioner. Det ene barn gik et gruppebillede fra en stue han ikke var tilknyttet. Det andet barn fik både hans eget og en klassekammerater billeder i mit navn. Klassekammeratens forældr... Leggi di più
Dette er lige gået fra en virkelig tilfreds anmeldelse til en virkelig utilfreds anmeldelse. (Nu redigeret: Fra 5 stjerner til 1 stjerne til 3 stjerner.) De tog faktisk 2 gode billeder af mit... Leggi di più
Jeg er meget skuffet over billederne fra Kontrafej. Mit barn blev bedt om at posere på de mest unaturlige måder, og det er tydeligt at se, at han var utilpas under fotograferingen. Der er hverken... Leggi di più
Kontrafej fanger vigtige øjeblikke fra barnets skoleliv - år for år. Med æstetisk sans og øje for detaljen dokumenterer vi barnets udvikling. Vi fortæller historien i ærlige, naturlige billeder, der med tiden bliver til uundværlige minder. Minder, der er værd at gemme på og værne om.
Industrivej 21, 4000, Roskilde, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Fik de mest fantastiske billeder nogensinde!!!
Og det var slet ikke meningen, at vi ville have købt dem, men det blev vi nødt til.
Efterfølgende har alle der har set billederne, spurgt hvor de er taget og af hvem.
De er super skarpe og professionelle!
Jeg er så imponeret, de varmeste og mange anbefalinger herfra!

Risposta di Kontrafej
Jeg er yderst tilfreds med billederne der er taget af min datter de to gange Kontrafej har taget billeder. God kvalitet.

Risposta di Kontrafej
Kontrafej tager altid mange forskellige billeder af børnene og det er dejligt der er så mange at vælge imellem, selvom alle billeder altid bliver gode! Det kan være svært at begrænse sig til kun at vælge ét :-)
Priserne er helt fair.
Fin lyssætning. Billederne ligner mit barn, men savner at se det smil, som familie og venner kender.
Flotte billeder, nem bestilling, super service og hurtig levering
Dårlige billeder.
Hverken klassefoto eller portrætter er blevet gode. Til trods for, at der er taget portræt fotos i forskellige positioner er det ikke lykkedes at fange et eneste som sidder lige i skabet. Klassefotoet er heller ikke et af de heldigste.
Vi har i den grad fortrudt vores køb.
Man føler sig også bundefanget, da man kun kan købe for minimum 300kr eller KUN klassefoto.
Jeg håber det er nogle andre der får udbuddet på skolen til næste år.
Jeg synes ikke billederne fik det bedste udtryk frem i mine børn. Min datter ligner slet ikke sig selv 😃
Klassebillederne er svage i lyset.
Sammenlignet med klassebilledet sidste år der var taget udenfor, var større og børnene tættere på.
Og så er det dyrt. Næsten 300 kr. for et klassebillede og 2 portrætter i hver sin størrelse. Det løber op når man har flere børn.

Risposta di Kontrafej
Positiv oplevelse . Dejligt man selv kan vælge hvor mange billeder og ikke SKAL KØBE EN PAKKE.

Risposta di Kontrafej
Fantastisk oplevelse igen i år med skole fotograferingen. Hvis der er noget som helst så svare i utrolig hurtigt tilbage, og samtidig er det vare suveræn service i yder. Priserne kan alle være med på, og er man i tvivl, så står i klar til at hjælpe med det mindste. Jeg har førhen været skeptisk med børnenes skole fotografer, men hold nu op hvor er i dygtige til at fange de små og vigtige øjeblikke :)

Risposta di Kontrafej
Smart og tryg bestilling online - og virkelig flotte billeder, hvor man ligefrem er i tvivl om hvilke billeder man skal vælge fordi mange er gode.

Risposta di Kontrafej
Vores samlede oplevelse var noget træls.
Synes det er irriterende, at man ikke selv kan vælge fotopakker og sammensætte de antal og størrelser fotos man vil have, men enten kun kan vælge lille fotopakke med meget få billeder eller en fotopakke udelukkende med digitale fotos som man så selv skal hen og bestille prints af bagefter.
Der var utrolig dårlig koordinering af søskendefotografering, hvilket glippede fuldstændig for vores børn.
Og de digitale billeder lå først ret sent (mange dage) i onlinemappen efter at der var udsendt besked om at billederne nu var klar.
Alle disse ting trækker bedømmelsen ned på to stjerner, men da fotos trods alt var gode, lander vi på en samlet 3’er.
Vi håber dog på, at skolen går tilbage til den tidligere leverandør, som efter vores mening leverede et super produkt.
Kontrafej tager billeder på mine drenges skole (1. og 4. Klasse). Billederne er i høj kvalitet, bliver leveret i en premium kasse fremfor den klassiske papirskonvolut. Og så er billederne lidt ‘friskere’ end de gamle skolefotos.
Havde modtaget for mange billeder, pga jeg havde lavet en bestilling om, ved en fejl blev disse også sendt til mig, blev ringet op af Maria, som gav mig den bedste service efterfølgende.
Skønne billeder🙏🏼🌞
Go stil og kundeservice 👌🏼
Super billeder men dårlig information på hjemmesiden. Har givet næsten 400 kr. for 3 udprintet billeder og et klassebillede. Troede de digitale billeder var med i.
Føler mig virkelig snydt. Øv øv
Fine små billeder til en meget høj pris. Løsninger bør ikke anvendes til skoler, da prisen er for høj til at alle kan være med. Klassebilledet er halv størrelse at det billede de andre på markedet leverer.