Well I have spinal stenosis and was looking for something different then the braces I have.I purchased the lightweight belt and liked it.After about 4 months I noticed the velcro did no hold we... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag har beställt varor från Komforten den 17 Januari. Jag betalade med kort 577 kronor. Jag fick ingen bekräftelse på min beställning. När jag kontaktade dem, fick jag svar att jag inte finns i deras... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Comforten ryggbelte hjalp meg på beina igjen. Jeg vat helt avhengig av det hver gang jeg skulle ut og gå med hunden. Nå har jeg vært helt fin i ryggen i et par tre måneder. Jeg kjøpte også et belt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har diskbråck i ländryggen och spinal stenos, tyvärr misslyckades kirurgen och sedan mer än 10 år måste jag använda ortos och rollator. Smärtorna blir sällan bättre med smärtstillande. Fick tips o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi är ett e-handels företag som vill hitta lösningar till besvär som så många människor har! Vårt största fokus har varit ryggbesvär och vi har redan kunnat hjälpa mer än 8000 personer i Sverige att bli av med deras besvär. Vi säljer ryggstödsbälte och kuddar för ländryggen och vill hitta lösningar åt fler problem som människor kan ha!
Ametistgatan 6, 42164, Västra Frölunda, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Veldig fornøyd.
Varen kom som lovet, etter ca. 5 dager.
Da varen ikke stod helt til forventningene, ble det sendt mail om dette.
Fikk penger tilbake og tilbud om 30% avslag ved neste kjøp.
Veldig bra 🙂

Risposta di Komforten
Min fotknöl har blivit så mycket bättre med Tåkomforten. Är så glad att jag provade den.

Risposta di Komforten
Jag fick fel produkt och jag har inte fått någon respons på mitt telefonsamtal och mina två mail om hur jag ska gå tillväga för att returnera och få rätt produkt.
15/8 fick jag ett generiskt mailsvar om att de är ledsna bla bla bla och att de skulle maila mig under dagen. Jag har fortfarande inte fått något mail… oproffsigt och nonchalant och kunde jag skulle jag sätta minusstjärnor i betyg.
18/8 fick ett nytt meddelande från Trustpilot om att Komforten svarat. Ser att deras svar är uppdaterat för tre timmar sedan men jag kan inte se någon ny info. Som sagt oproffsigt och nonchalant.

Risposta di Komforten
Seriöst efter otaliga Meil, så gör ni på Komforten inte rätt för er. Ni har fått svar på era frågor, men gör ingen återbetalning. Däremot skickar ni Meil på erbjudande på nya produkter. Jag kommer aldrig att köpa något från er så se nu till att sköta detta på bra sätt. Dvs gör en återbetalning.

Risposta di Komforten
Har skrivit några ggr men inte fått något svar, kan bara beklaga att ni haft för högt tryck och inte hunnit med. Ni är en bra leverantör som sätter kunden i centrum. Ert agerande skapar bra relation till mig och övriga kunder. Kan verkligen rekommendera er.
Med vänlig hälsning Kjell Gusén

Risposta di Komforten
"ryggbältet har verkligen gjort skillnad för min rygg. jag var lite skeptisk först, men det här är ingen billig grej. känns som en riktig kvalitetsprodukt, inte nåt man bara slänger ihop. nu kan jag äntligen gå på mina promenader igen utan att det värker."

Risposta di Komforten
Som sagt ett blufföretag. Fick info om att jag skickat min retur till fel adress. När jag påpekade det och samtidigt gjorde ett omdöme på Trustpilot fick jag detta mejl. Hej Ulrika,
"Tack för att du uppmärksammade oss på detta, och jag är verkligen ledsen för den frustration och förvirring du har upplevt under hela returprocessen. Vi förstår hur nedslående detta måste ha varit, och vi ber uppriktigt om ursäkt för bristen på tydlighet angående returadressen. Det verkar som om returen kan ha skickats baserat på en äldre version av vår returpolicy. Som referens finns vår nuvarande returpolicy, inklusive korrekt returadress, här: länk
Som sagt, vi vill absolut rätta till detta. Som en gest av goodwill vill vi erbjuda dig en 100 % partiell återbetalning för det besvär som orsakats.
Om den här lösningen fungerar för dig skulle vi vara mycket tacksamma om du överväger att uppdatera eller ta bort ditt 1-stjärniga omdöme på Trustpilot. Din feedback hjälper oss att bli bättre, och vi värdesätter verkligen chansen att lösa detta på rätt sätt.
Berätta för oss hur du vill gå vidare.
Rör dig fritt, Lyra".
Svarade att jag ville ha hela summan tillbaka + frakt men har inte hört något från dem. Adressen som de hänvisar till är en privat adress Bob Dirk Eugène (som i och för sig är styrelseledamot i PaxAnimi E-handel AB) och på hans adress finns inget bolag registrerat!
Bob är 24 år och har flyttat väldigt många gånger den senaste tiden. Deras formulering om
100 % partiell återbetalning är ju lite skrattretande!!!Beställ inget från detta företag! Skitgrejer, och omöjligt att få något tillbaka efter retur! Har inte betalt utan gått via Klarna så de får lösa detta!

Risposta di Komforten
Jag har köpt en grej för fötterna men är inte nöjd och vill återlämna den. Har skrivit ett antal gånger till företaget både på mail och FB för att få information om hur man återsänder varan. Inget svar. Det är väldigt oseriöst och jag tänker fortsätta att skriva. Jag vill ha pengarna tillbaka.

Risposta di Komforten
Köpte ett ryggbälte av komforten i mars 2025 . Produkten är ok den hjälper men kvaliteten är inte speciellt mycket att hänga i granen och bältet har successivt gått mer och mer sönder
Har i ca 10 dagar försökt komma i kontakt med komforten utan att hitta en lösning, har även skickat in bilder på förfallet av bältet.Telefonnumret man har på hemsidan har ingen abonnent och i sin kommunikation med sina kunder så använder man troligtvis en chatbot vilket gör en ännu mer frustrerad
Om man nu har tusentals "nöjda" kunder kanske man skulle satsat lite på sin kundtjänst istället för att behålla sina kunder

Risposta di Komforten
Der angebotene Gürtel ist etwas für Kinder oder Models mit Größe XS. Als ich von meinem Rücktrittsrecht Gebrauch gemacht habe, wurden mir 70 % Nachlass angeboten. Auf die Erstattung warte ich jetzt seit mehreren Wochen. Da auf E-Mails keine weitere Reaktion kam, habe ich Strafanzeige wegen Betrug gestellt. Die Polizei hat mich am Samstag informiert, dass die Fa. Komforten in Schweden unbekannt ist! Ermittlungen haben ergeben, dass die Firma in Schanghai sitzt! Also alles Fake!

Risposta di Komforten
Dieses Unternehmen ist das allerletzte.
Ich habe bei Komforten diesen Gürtel bestellt auf Rechnung mit Klarna.
Das Produkt wurde von mir über DHL zurückgeschickt mit dem Vermerk "Annahme verweigert".
So wurde mir das Produkt nicht einmal zugestellt, sondern gleich von DHL zurück geschickt.
Das war Ende Juni diesen Jahres. Nun ärgere ich mich hier rum das der Betrag bei Klarna storniert wird. Auf Anfrage, mir doch den Nachweis zu schicken, das mir der Artikel zugestellt wurde, bleibt es still.
Wie schon von einigen vor mir berichtet wurde, kommt auf die erste Email eine Antwort, aber danach bleibt alles still.
Das riecht hier sehr nach Abzocke und auf Zeit spielen...ich kann nur jedem davon abraten bei Komforten etwas zu bestellen!!!!!

Risposta di Komforten
Värmebältet är så skönt. Använder det varje kväll. Kvaliteten är verkligen bra, inte nåt 'kina crap'.

Risposta di Komforten
Det här ryggbältet är en räddare i nöden. jag har haft ont så länge, trodde inget skulle hjälpa. men nu är det så mycket bättre. känns inte alls som nåt billigt, utan rejält och bra kvalitet. jag kan äntligen gå på mina promenader igen utan att det värker i ryggen.

Risposta di Komforten
Ett riktigt bluff företag ......
Köpte ett par skor som skulle vara så himla bra för fötterna för halva priset reades dom ut 800 kr
Fick vänta 4 veckor innan dom kom.
Och blev jätte besviken, skorna kan inte ha kostat mer än 30 spänn att tillverka och komforten hävdade att man fick returnera med full återbetalning.
Det stämmer inte alls, jag blev erbjuden 30 procents rabatt på nästa köp....nej tack sån j....a dynga vill jag inte ha.

Risposta di Komforten
Varen var lang tid om at komme - og var alt for lille . Jeg har kontaktet firma mange gange på mail for at få en større model så jeg kunne prøve det af - eller returnere men de har ikke svaret - det er for dårligt

Risposta di Komforten
Jeg har bedt om returnering og jeg venter stadig - de svarede mig på første henvendelse og nu, uanset hvor tit jeg skriver kommer der intet tilbage fra dem.
Det er dybt uacceptabelt at man intet hører.
De sælger billige varer fra Kina af tvivlsom kvalitet til en meget høj pris, som du kan finder meget billigere på nettet selv.
KØB IKKE DERFRA - ingen service/kontakt, når du ønsker at returne.

Risposta di Komforten
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.