Jag har beställt varor från Komforten den 17 Januari. Jag betalade med kort 577 kronor. Jag fick ingen bekräftelse på min beställning. När jag kontaktade dem, fick jag svar att jag inte finns i deras... Leggi di più

Comforten ryggbelte hjalp meg på beina igjen. Jeg vat helt avhengig av det hver gang jeg skulle ut og gå med hunden. Nå har jeg vært helt fin i ryggen i et par tre måneder. Jeg kjøpte også et belt... Leggi di più

Har diskbråck i ländryggen och spinal stenos, tyvärr misslyckades kirurgen och sedan mer än 10 år måste jag använda ortos och rollator. Smärtorna blir sällan bättre med smärtstillande. Fick tips o... Leggi di più

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Vi är ett e-handels företag som vill hitta lösningar till besvär som så många människor har! Vårt största fokus har varit ryggbesvär och vi har redan kunnat hjälpa mer än 8000 personer i Sverige att bli av med deras besvär. Vi säljer ryggstödsbälte och kuddar för ländryggen och vill hitta lösningar åt fler problem som människor kan ha!

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Well I have spinal stenosis and was…

Well I have spinal stenosis and was looking for something different then the braces I have.I purchased the lightweight belt and liked it.After about 4 months I noticed the velcro did no hold well then it started to stretch out. FINALLY it started to tear . This has never happened to all the braces I've had and these lasted years. I contacted the company and the response was sorry you can have a 30 percent discount. No thanks I'll be getting a new brace from a company that stands behind the product. SAVE YOUR MONEY.

7 maggio 2026

Hi Carl,

We’re very sorry to hear about your experience. This is certainly not the kind of quality or experience we want for our customers.

Please rest assured that our team has taken note of your feedback so we can continue improving the quality of our products.

If possible, please email us again at support@komforten.se so we can work on turning your experience into something much better. Thank you so much!

Here when you need us,
The Komforten Team

Kinesisk produkt

Veldig skuffende at de fremstår som svenske i annonsen (jeg bestilte fra), men så kommer pakken fra Yanwen, Kina.

7 maggio 2026

Hei Tone,

Vi forstår din skuffelse og setter pris på at du deler bekymringen din. Selv om merkevaren vår har røtter i svensk design, sender vi fra flere lager over hele verden, inkludert Kina, for å sikre at bestillinger leveres så raskt som mulig når lageret ikke er tilgjengelig andre steder.

Du kan være trygg på at kvaliteten og standardene på produktene våre forblir de samme uansett hvilket lager bestillingen din sendes fra.

For at vi skal kunne hjelpe deg fullt ut, kan du sende oss en e-post på support@komforten.se. Vi er alltid glade for å hjelpe deg og sørge for at du får den støtten du trenger!

Her når du trenger oss,
Komforten-teamet

Plastiga hoptryckta skor som tog…

Plastiga hoptryckta skor som tog jättelång tid att leverera. Kom från Kina. Kände mig lurad

22 aprile 2026

Hej Eva,

Vi beklagar verkligen att du upplevt det. Förseningar och att du mottagit varor som inte uppfyllde dina förväntningar är inte vad vi strävar efter. Vi förstår din frustration över kvaliteten och leveranstiden och ber om ursäkt för besvikelsen.

Vänligen kontakta vår support på support@komforten.se så att vi kan undersöka detta och hjälpa dig att lösa det.

Här när du behöver oss,

Jag har haft komforten i över ca 2 år

Jag har haft komforten i över ca 2 år, men nu har köpt en ny. Känner att den hjälper mej med min rygg.
MVH nöjd brukare av bältet.

8 aprile 2026

Hej Jan,

Tack för din vänliga feedback! Vi är så glada att höra att Comfort-bältet har hjälpt din rygg och att du har valt att köpa ett nytt efter två års användning. Vi uppskattar verkligen ditt fortsatta förtroende och stöd.

Vi finns här när du behöver oss,
Komforten-teamet

Ik had een korset besteld

Ik had een korset besteld. Helaas voldeed het korset niet aan mijn verwachtingen.
Daarover heb ik gemaild en ik mocht het korset terugsturen, maar kon het ook houden om het eventueel aan iemand te geven.
Daarvoor heb ik gekozen. Ik kreeg binnen een paar dagen mijn geld terug, verminderd met een klein percentage en de verzendkosten. Het bespaarde me best veel werk.
Super Komforten, jullie zijn met recht SUPER.
Bedankt!

22 marzo 2026

Hallo Ineke,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.

Het spijt ons te horen dat het korset niet helemaal aan je verwachtingen voldeed, maar we zijn blij dat we een oplossing hebben kunnen bieden die je tijd en moeite heeft bespaard. We waarderen het enorm dat je de flexibiliteit en het vlotte retourproces zo op prijs stelt.

Feedback zoals deze helpt ons te blijven groeien en zorgt ervoor dat we onze producten en diensten blijven verbeteren.

Mocht je ooit hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via support@komforten.se. We staan ​​altijd voor je klaar.

Beweeg vrij,
Het Komforten.se-team

Useriøst

Den 02 marts bestilte jeg en bandage som skulle afhjælpe smerter af en hælspore.
På bestillings siden stod der ud for størrelse L at det var mellem 40 - 48.
Da jeg senere fik bekræftelse på min bestilling stod der lige pludselig 40-43.
Jeg bruger st. 45 i sko.
Endvidere stod der at der var en hurtig forsendelse.
Jeg har i dag modtaget denne bandage, altså 17 dage efter bestillingen. Det er jo ikke ligefrem en hurtig leverance! !
Efter en flot annonce på instagram skulle man tro at dette er et seriøst firma men min oplevelse viser det modsatte

19 marzo 2026

Hej Morten,

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi er meget kede af at høre om forvirringen omkring størrelserne og den længere leveringstid end forventet. Vi forstår, hvor frustrerende det må have været at modtage modstridende størrelsesoplysninger, især når du forventede et produkt, der passede til dine behov. Dette er ikke det niveau af klarhed eller service, vi sigter mod at levere.

Med hensyn til leveringen beklager vi også oprigtigt, at det tog 17 dage at ankomme. Selvom vi bestræber os på at tilbyde hurtig levering, kan der lejlighedsvis forekomme forsinkelser, og vi forstår, at dette ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil meget gerne have muligheden for at rette op på dette for dig. Kontakt venligst vores supportteam med dine ordreoplysninger, så vi kan hjælpe dig med en passende løsning.

Bevæg dig frit,
Komforten.se-teamet

Stort tack för er handtering av vår…

Stort tack för er handtering av vår beställning som vi hade gjort dubbelt.
Vi har fått återbetalt det som vi hade betalt dubbelt
och vi är mycket imponerade av er hantering av detta
så än en gång ett stort TACK
med vänlig hälsning Birgitta och Christer Cronsell

14 marzo 2026

Hej,

Tack så mycket för era vänliga ord, Birgitta och Christer!

Vi är verkligen glada att vi kunde lösa detta snabbt och smidigt åt er. Det betyder mycket att höra att ni är nöjda med hur allt hanterades – det är alltid vårt mål.

Om det är något mer ni behöver, tveka inte att kontakta oss. Vi finns alltid här för att hjälpa till!

Rör er fritt,
Komforten.se-teamet

Sikke en gang snyd og bedrag ….TEMU…

Sikke en gang snyd og bedrag ….TEMU varer gange 10

14 marzo 2026

Hej Greta,

Vi er virkelig kede af at høre, at du har det sådan. Vi tager den slags bekymringer meget alvorligt, da gennemsigtighed og tillid er ekstremt vigtigt for os som virksomhed.

Komforten er et uafhængigt brand, og vores produkter er omhyggeligt udvalgt og kvalitetskontrolleret for at opfylde vores standarder.

Hvis der er noget specifikt ved din oplevelse, der har ført til denne bekymring, vil vi sætte stor pris på muligheden for at undersøge det og rette op på tingene. Du er velkommen til at kontakte vores supportteam. Vi er her for at hjælpe.

Bevæg dig frit,
Komforten.se-teamet

Comforten ryggbelte hjalp meg på beina…

Nå har jeg vært helt fin i ryggen i et par tre måneder.
Jeg kjøpte også et belte nr 2, pluss at jeg anbefaler dette så snart jeg hører om noen med ryggproblemer.

10 ottobre 2025

Hei Britt,

Takk for at du delte din erfaring med Komforten-ryggbeltet.

Vi er veldig glade for å høre at det hjalp deg og gjorde det mulig for deg å gå turer med hunden din på en komfortabel måte. Det er spesielt flott å vite at ryggen din har følt seg bra de siste par månedene.

Vi setter stor pris på at du kjøpte et nytt belte, og at du anbefaler det når du hører om noen som sliter med ryggproblemer. Din støtte og tilbakemeldinger betyr mye for teamet vårt og for andre som leter etter den samme typen lindring.

Vi er alltid her hvis du trenger noe!

Beveg deg fritt,
Komforten.se-teamet

Levertijd is belachelijk lang!!!

Levertijd is belachelijk lang!!!
Zit al 3 weken te wachten!!!

4 marzo 2026

Hallo Ria,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht en we begrijpen volledig hoe frustrerend het kan zijn om op een bestelling te wachten.

De levertijden kunnen soms variëren, afhankelijk van de koerier en de transportomstandigheden, vooral gezien de huidige wereldwijde problemen met de logistiek en internationale verzending. Hoewel dit soms tot vertragingen kan leiden, doen we altijd ons best om ervoor te zorgen dat bestellingen zo snel mogelijk aankomen.

Om je zo snel mogelijk te helpen, kun je ons een e-mail sturen naar support@komforten.se met je bestelnummer of je volledige naam en het e-mailadres dat je bij het afrekenen hebt gebruikt. Zodra we die informatie hebben, gaan we er meteen mee aan de slag en zorgen we ervoor dat alles in orde is.

Met vriendelijke groet,
Het Komforten.se-team

Service

Bra service , svarar snabbt på
t.ex. mail

27 febbraio 2026

Hej,

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är verkligen glada att höra att du hade en positiv upplevelse med vår tjänst och att vårt team kunde svara på dina e-postmeddelanden snabbt. Att ge snabb och hjälpsam support är mycket viktigt för oss, så det är underbart att veta att detta gjorde skillnad för dig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Om du någonsin behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.

Usel kundtjänst

Usel kundtjänst, usel produkt
Usel kundtjänst. De kräver video för att du ska dokumentera att den inte funkar. Alla vet att video är knepigt skicka via mejl. Du behöver vara rätt hemma på saken.

Otroligt svåraanvänd produkt. Du kan använda dem på låren, typ. Men knappt där heller. Felaktig och nästintill oläslig information. För att trycka på knapparna du greppa om den med stor risk för mycket obehaglig el i fingrarna och handen! Alla som har erfarenhet av TENS vet att man måste vara försiktig. Har du lite hull och ska trycka på knappen så får det inte. Du får alltså inte stopp på apparaten om du tycker TENS:en tar FÖR bra. Det är omöjligt trycka på RÄTT knapp om du inte ser den. Skulle du behöva använda på baksidan av kroppen behöver du en person som hjälper dig. Och den minimala bruksanvisningen är svår att läsa och dom sagt felaktig avseende vilken knapp som ska användas för vad.

Övervägt anmäla företaget till Konsumentverket men inte kommit till skott än.

18 dicembre 2025

Hej Sussie,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar verkligen din upplevelse och förstår hur frustrerande detta måste ha varit för dig.

Vår avsikt med att begära en video är helt enkelt att hjälpa vårt team att bättre förstå problemet och ge dig så korrekt hjälp som möjligt. Vi beklagar dock om den här processen kändes obekväm eller svår. Vi uppskattar också dina kommentarer angående produktinstruktionerna och användbarheten, och vi kommer att se till att vidarebefordra denna feedback till vårt team för granskning.

Kontakta gärna vårt supportteam direkt så att vi kan titta på ditt ärende igen och se hur vi kan hjälpa dig ytterligare. Vi värdesätter verkligen din feedback och möjligheten att förbättra vår service och våra produkter.

Bra service

Bra service, bra produkt, snabbt leverans, bra service efter.......

Stark Rekommendera !!!!!!!

28 gennaio 2026

Hej Abulimiti,

Tack så mycket för dina vänliga ord och din rekommendation!

Vi är glada att höra att du var nöjd med produkten, leveransen och vår service. Ditt stöd betyder verkligen mycket för oss.

Komforten.se-teamet

Fick hjälp med en felskickad order på…

Fick hjälp med en felskickad order på ett suveränt sätt.
Det här företaget beställer jag gärna ifrån

26 gennaio 2026

Hej Gunn,

Tack för din vänliga feedback! Vi är mycket glada att höra att vårt team kunde lösa problemet snabbt och att du är nöjd med vår service. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen.

Köp inte från Komforten!

De har fortfarande inte hört av sig, ingen återbetalning, ingenting! Blufföretag ‼️

28 gennaio 2026

Hej,

Vi beklagar verkligen att höra om din upplevelse. Vi tar återbetalningsförfrågningar på största allvar och vill lösa detta åt dig. Vänligen kontakta oss direkt med dina beställningsuppgifter så att vi kan undersöka och hjälpa dig snabbt.

Toller Kundenservice

Schön wäre eine schnellere Lieferung gewesen, denn ich hatte wirklich Schmerzen! Bin deswegen auch zum Arzt und habe eine vergleichbare Lumbalbandage verordnet bekommen. Nach gut 2 Wochen kam dann der Gürtel; da hierfür nun kein Bedarf mehr bestand, bat ich um Auskunft und Unterlagen für den Rückversand. Die Anfrage erfolgte sonntags und auch die Antwort erfolgte prompt! Fand ich super, auch sehr freundlich und individuell formuliert! Natürlich gewährte man mir die Rückgabe, bot mir u. a. aber auch 50% Rückvergütung, wenn ich hierauf verzichten würde. So könne ich den Gürtel an jemand anderes vergeben (z. B.). Ich fand das ein sehr faires Angebot, von dem ich Gebrauch gemacht habe; die Rückvergütung erfolgte nach einer Woche. Ein wirklich toller Service, hätte bei schnellerer Lieferung sonst volle Punkte bekommen! Hab selbst den Gurt auch schon ausprobiert und finde ihn gut, der verordnete ist aber breiter und somit stabiler, dafür beim sitzen „ungemütlicher“.

27 gennaio 2026

Hallo Simone,

vielen Dank für Ihr ausführliches Feedback! Es tut uns leid, dass die Lieferung länger gedauert hat als erwartet. Wir freuen uns aber, dass unser Team schnell reagieren und eine passende Lösung für Sie finden konnte. Wir schätzen Ihr Lob für unseren Service und sind froh, dass Ihnen der Gürtel gefällt!

Sollten Sie weitere Unterstützung benötigen, melden Sie sich einfach bei uns. Wir sind jederzeit für Sie da!

Bewegen Sie sich frei,
Ihr Komforten.se-Team

tach för att ni har svarade korrekt

tach för att ni har svarade korrekt

26 gennaio 2026

Hej Yepraksi,

Kul att vi kunde hjälpa till! Vårt främsta mål är att se till att varje kund får den support de behöver.

Om du behöver ytterligare hjälp, låt oss bara veta. Vi finns här för dig!

Overall not trustworthy.

10 gennaio 2026

Hi Erik,

We’re sorry to hear this and take your feedback seriously. Please contact us directly with any concerns so we can address them and assist you properly.

Move freely,
The Komforten.se Team

Hjälper inte så mycket som reklamen och inte komfortabelt

Hjälper inte så mycket som reklamen säger. Dessutom så skaver kardborrebandet pga dålig passform.

25 gennaio 2026

Hej Namn,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar att produkten inte uppfyllde dina förväntningar eller kändes bekväm för dig. Passform och komfort kan variera från person till person, och vi skulle uppskatta möjligheten att hjälpa dig vidare. Kontakta oss gärna direkt så att vi kan undersöka möjliga lösningar eller diskutera returalternativ.

Bra stöd för ländrygg!

Mycket nöjd med stödet till ryggen! Tycker kanske att leveransen tog lite tid, typ 3 veckor!
Också ett mycket bra erbjudande den senaste gången!

23 gennaio 2026

Hej Anita,

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ryggstödet och uppskattade vårt erbjudande. Vi uppskattar ditt tålamod med leveransen och hoppas att din nästa beställning kommer fram ännu snabbare.

Om det är något annat du behöver, tveka inte att kontakta oss. Jag finns alltid här för att se till att du får den komfort du förtjänar!