Valutata 1 stelle su 5

Well I have spinal stenosis and was looking for something different then the braces I have.I purchased the lightweight belt and liked it.After about 4 months I noticed the velcro did no hold we... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag har beställt varor från Komforten den 17 Januari. Jag betalade med kort 577 kronor. Jag fick ingen bekräftelse på min beställning. När jag kontaktade dem, fick jag svar att jag inte finns i deras... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Comforten ryggbelte hjalp meg på beina igjen. Jeg vat helt avhengig av det hver gang jeg skulle ut og gå med hunden. Nå har jeg vært helt fin i ryggen i et par tre måneder. Jeg kjøpte også et belt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har diskbråck i ländryggen och spinal stenos, tyvärr misslyckades kirurgen och sedan mer än 10 år måste jag använda ortos och rollator. Smärtorna blir sällan bättre med smärtstillande. Fick tips o... Leggi di più

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

Vi är ett e-handels företag som vill hitta lösningar till besvär som så många människor har! Vårt största fokus har varit ryggbesvär och vi har redan kunnat hjälpa mer än 8000 personer i Sverige att bli av med deras besvär. Vi säljer ryggstödsbälte och kuddar för ländryggen och vill hitta lösningar åt fler problem som människor kan ha!

3,1

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 1 stelle su 5

Svindel, useriøst. Styr unna.

Mottok noe som liksom skal være en støtte for plantar fascitt. Jeg burde lest her først. Dette er svindel. Finner samme produkt på temu.

Ba om å få returnere, fikk mail om å få 50% avslag. Ville allikevel returnere, fikk da tilbud om 70% avslag. Tydeligvis vil de ikke ha kinavaren i retur. Og mailene er tydelig bare automatiske svar, de kommer aldri med opplysninger som trengs. Dette er dårlig samsvar med åpent kjøp, de sender også et svar om dagen, på aften for å dra ut tiden. Ser flere skriver at returen de sender blir bare returnert til kunden, igjen, tydelig at de ikke vil ha varen tilbake. At de selv sier at dette ikke er svindel er bare tull. Sånn driver ikke en seriøs butikk. Styr unna og ikke bestill noe her fra.

3 settembre 2025

Hei,

Vi er veldig lei for å høre om din opplevelse. Det er absolutt ikke det inntrykket vi ønsker å gi. Vær oppmerksom på at dette ikke er svindel, og vi tar din bekymring på alvor.

Vårt team vil kontakte deg direkte via e-post for å hjelpe deg og rette opp i dette.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har lavet en ordre den 19/8 som…

Jeg har lavet en ordre den 19/8 som ikke er modtaget endnu. Ifølge det sporings link de har sendt pr mail er den ikke engang sendt. Hold jer væk derfra.

2 settembre 2025

Hej Liva,

Vi er meget kede af at høre om forsinkelsen med din ordre — vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må være at vente uden klare opdateringer. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil kontakte dig direkte via e-mail for at undersøge din ordre og sporingsoplysninger, så vi kan løse problemet så hurtigt som muligt.

Tak for at gøre os opmærksom på dette, og endnu en gang undskylder vi for ulejligheden.

Valutata 1 stelle su 5

Batterier ur funktion. Oklart om man får byta produkt.

Fick produkt med batterier som inte fungerar. Gick inte att ladda. Komfort.se fick flera mail med bilder på produkterna och har svarat efter några dagar att de lovade skicka ny produkt utan extra kostnad. Sedan återkommer igen och vill utöver tidigare foton och felbeskrivning ha en video på ej fungerande batterier på produkt för bedöma detta. Hmmm… Ingen retursedel och håller inte
sina löften. Drar bara ut på tiden. Vill inte
rekommendera någon köpa av komforten. Otroligt dåligt. Uppdatering 15 september. Efter flera mail igen vill komforten att jag skall betala frakten för returnera de felaktiga produkterna vilket strider mot konsumentköplagen där leverantör betalar frakt vid fel på produkt.De erbjuder också 50% återbetalning om jag ej returnerar. Varför skulle jag vara intresserad av felaktiga produkter.? Vilket skämt. Först lovar de återbetalning sen slirar de på alla möjliga sätt. Totalt oseriös leverantör. Bedrägeri!

31 agosto 2025

Hej Lars,

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och förstår fullständigt hur frustrerande detta måste vara. Vi tar dina synpunkter på allvar och vill rätta till detta.

Vi kommer att kontakta dig direkt via e-post för att hjälpa dig att lösa problemet och se till att du får en lösning som fungerar, oavsett om det är en ersättning, återbetalning eller ytterligare support.

Din feedback är viktig för oss och vi uppskattar verkligen att du uppmärksammat oss på detta.

Liknar bedrägeri .......

Sluta påstå att prylar redan har skickats iväg istället för att låta mig ångra det som blev ett dubbelköp (295 kr×2) Jag skrev sekunder efter att det kanske blev dubbelt. Jag skulle inte oroa mig svarade de. Beställningen var redan skickad !!! men de skulle fixa. Jojo, jag fick dubbelt och returkostnaden var 320 kr för ett paket som jag betalat 390 kr för.

27 agosto 2025

Hej Anna,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen den frustration som den dubbla beställningen och returprocessen orsakat.
Vi är glada att vårt team kunde hjälpa dig att lösa problemet och vi uppskattar verkligen ditt tålamod under hela processen. Din feedback är otroligt värdefull och hjälper oss att förbättra hur vi hanterar sådana situationer i framtiden.

Om det finns något annat vi kan göra för att gottgöra dig, tveka inte att kontakta oss via e-post. Vi hjälper dig gärna.

Varning för detta företag

Varning för detta företag! Tyvärr missade jag att kolla upp att detta var ett shippingföretag. Beställde skor som skulle vara bra för problemfötter. Leverans dröjde längre än utlovat. Gick inte annullera beställningen men utlovades enkel returprocess. När skorna kom så uppfyllde de inte utlovade stöd för foten, plastig och stum sula och dålig passform. Mailade om retur flera gånger. Förhalande svar om att jag skulle få rabatt på priset om jag istället behöll skorna, meddela oss hur du vill göra…När jag svarade på mail från företaget kom inga svar. Kom till slut på att skriva helt nytt mail istället för att få kontakt. Hade som tur var klarna där jag spärrade betalning och till slut efter nästan två månader är detta ärende avslutat.

31 agosto 2025

Hej Catrine,

Vi är mycket ledsna att höra om din upplevelse och uppskattar verkligen att du delar med dig av din feedback. Det är uppenbart att leveransen och kommunikationen angående din beställning inte uppfyllde dina förväntningar, och vi förstår fullständigt hur frustrerande det måste ha varit.

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla stödjande och bekväma produkter samt en smidig kundupplevelse, och det är tråkigt att höra att vi inte lyckades i ditt fall. Vi kommer att granska din feedback internt för att säkerställa att framtida beställningar och returer hanteras mer effektivt.

Vi kommer också att kontakta dig via e-post för att se till att eventuella kvarstående problem åtgärdas och för att se om det finns något vi kan göra för att återställa ditt förtroende för oss.

Tack igen för din ärlighet, det hjälper oss verkligen att förbättra oss.

Mäkta missnöjd

Mäkta missnöjd. Mailade dom då det tog evigheter att få paketet och därav ville jag annullera beställningen, vilket dom inte ens svarat på. Enligt distansavtalslagen har man rätt till det men hur lätt är det när dom inte ens svarar?

Dessutom kommer produkterna direkt från Kina, kunde lika gärna beställt via Temu både billigare och snabbare leverans.

29 agosto 2025

Hej Lucas,

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och förstår fullständigt din frustration. Att vänta på ett paket och inte få ett snabbt svar är besvikande, och det är aldrig vår avsikt att göra det svårt för våra kunder.

Vi förstår fullständigt och kommer att kontakta dig direkt via e-post för att hjälpa dig att lösa detta, oavsett om det gäller en retur, återbetalning eller någon annan lösning som passar dig bäst. Din feedback är viktig för oss och vi vill se till att vi gör allt vi kan för att förbättra din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt produkt and very good help from…

Perfekt produkt and very good help from support!

21 agosto 2025

Hi Peter,

Thank you so much for your lovely review! 💛 We’re thrilled to hear that the product was perfect for you and that our support team could help. It really makes our day to know our efforts make a difference for our customers.

Your feedback is incredibly appreciated, and we hope the product continues to make things easier and more comfortable for you!

Move freely,
The Komforten.se Team

Valutata 4 stelle su 5

Bekvämt ryggbältet

Ryggbältet är bekvämt och ger bra stöd åt ryggen. Men kardborrefunktionen i det sekundära bältet är inte tillräckligt kraftfull eller verkar slitas fort. Det släpper taget.

28 agosto 2025

Hej Hans,

Tack för din ärliga feedback! Vi är verkligen glada att höra att ryggbältet är bekvämt och ger det stöd du behöver. Samtidigt uppskattar vi att du påpekar problemet med kardborrbandet. Det är viktigt för oss att veta så att vi kan fortsätta förbättra våra produkter.

Vi kommer att ta hänsyn till din erfarenhet när vi arbetar med uppdateringar och förbättringar. Dina synpunkter hjälper oss verkligen att skapa bättre produkter för alla!

Valutata 3 stelle su 5

Kaksi viikkoa toimitusaika

Kaksi viikkoa toimitusaika.
Paketissa ei mitään käyttöohjetta, vaan mentävä etsimään nettisivuilta ohjeet.
Automaattisia meilejä joka päivä viivästyksestä, että ei asiakkaan tarvitse tehdä mitään- joskus tuote vaan viivästyy.
Mielestäni oli rehellistä kertoa, että toimitusaika on pitkä? En ihan usko, että Ruotsista kestäisi Suomeen näin kauan.
Toivottavasti tuote toimii!

26 agosto 2025

Hei Pia,

kiitos, että jaoit kokemuksesi. Olemme todella pahoillamme viivästyksestä ja paketin ohjeiden puutteesta aiheutuneesta turhautumisesta. Ymmärrämme täysin, kuinka tämä voi olla pettymys, varsinkin kun odotit tuotetta innokkaasti.

Haluamme korjata tilanteen ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse auttaaksemme sinua ja varmistaaksemme, että ongelma ratkeaa mahdollisimman sujuvasti.

Palautteesi on meille tärkeää, ja arvostamme kärsivällisyyttäsi, kun pyrimme parantamaan palveluitamme.

Liiku vapaasti,
Komforten.se-tiimi

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har modtaget komfortens…

Jeg har modtaget komfortens ankel-fodstøtte. I det øjeblik jeg åbnede pakken, blev jeg klar over, at jeg var blevet snydt. Utrolig flot hjemmeside, den ros skal I have. Varen er pakket ind i en lille plastpose,uden nogen form for tekst på. Så ved man at det er et temu- produkt fra Kina. Øv, her gik jeg og glædede mig til at få afhjulpet mine fod problemer. Det er ikke i orden!

25 agosto 2025

Hej Lykka,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at din ordre ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår, hvor skuffende det må være, når man glæder sig til et produkt, der skal hjælpe med fodstøtte.
Vi kan forsikre dig om, at vores produkter er nøje udvalgt, men vi vil gerne sikre os, at du er fuldt ud tilfreds. Vi vil kontakte dig via e-mail for at hjælpe med at løse dette og finde den bedst mulige løsning for dig.

Din feedback er meget vigtig for os, og vi sætter stor pris på, at du giver os mulighed for at rette op på tingene.

Jalkatuki

Jalkatuki, halpaa kiinalaatua!
Pitkä toimitusaika, mikä johtuu siitä että paketti tulee suoraa Kiinasta.
Pakkauksessa vain tuotteet eikä mitään palautusohjeita tms.
Viestiä palautuksesta ja hyvityksestä laitettu yrityksen nettisivun kautta. Mielenkiinnolla odottelen vastausta.
En suosittele kenellekään!

25 agosto 2025

Hei Salla,

Olemme erittäin pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi ja ymmärrämme täysin turhautumisesi. Odottaa tuotetta, joka ei vastaa odotuksiasi, on pettymys, ja arvostamme sitä, että olet tuonut tämän asian tietoon.

Otamme sinuun yhteyttä suoraan sähköpostitse auttaaksemme sinua palautuksen kanssa ja varmistaaksemme, että ratkaisemme tilanteen mahdollisimman nopeasti. Palautteesi on meille erittäin tärkeää ja auttaa meitä parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme.

Liiku vapaasti,
Komforten.se-tiimi

Elektrisk nagel klippare

Jag köpte en nagelklippare elektrisk kanonbra har atros i händerna och fingrar. Nu ska behöver jag inte få klor eller be någon att klippa dom.
Supernöjd.

11 agosto 2025

Hej Roland,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att den elektriska nagelklipparen har underlättat för dig och att du inte längre behöver kämpa med att klippa dina naglar. Det är fantastiskt att veta att den hjälper dig att förbli självständig och bekväm!

Din feedback gör oss verkligen glada och hjälper oss att fortsätta förbättra våra produkter för alla.

jag väntar på paket

jag väntar på paket

När kommer detta??

Det har gått en månad efter beställning

paketen kommer tydligen från Kina en månad försening

Ingen information från komforten

citimail bör svara

24 agosto 2025

Risposta di Komforten

Vi är verkligen ledsna att höra om förseningen av din beställning och förstår fullständigt hur frustrerande det måste vara att vänta så länge. Detta är verkligen inte den upplevelse vi vill att någon av våra kunder ska ha, och vi uppskattar att du uppmärksammar oss på detta.

Var vänlig var säker på att vi tar din situation på allvar och kommer att kontakta dig direkt via e-post för att undersöka ärendet. Vårt mål är att rätta till detta och se till att du får din beställning så snart som möjligt, eller ge dig den support du behöver om det finns något problem med leveransen.

Tack för ditt tålamod och din förståelse. Vi värdesätter dig som kund och vill hjälpa dig att vända denna upplevelse till något positivt.

Oseriösa

Har väntat på min beställning i snart en månad. Har bara fått en massa mejl där dom säger att leveransen är försenad, samma mejl varje dag, men inget händer. Det hela känns väldigt oseriöst. Så agerar inte ett seriöst företag. Går inte heller att nå företaget, vilket är typiskt för oseriösa företag.

Ni har svarat snabbt med i stort sätt samma automat mail som ni har skickat till alla som är missnöjda.
Vore mycket bättre om ni skickade det som jag har beställt istället för en massa bortförklaringar och ursäkter som inte betyder något. Se till att jag får det som jag beställde utan en massa snack och ursäkter.

24 agosto 2025

Risposta di Komforten

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och förstår fullständigt hur frustrerande detta måste vara för dig. Att vänta i nästan en månad utan tydliga uppdateringar är inte acceptabelt, och vi ber om ursäkt för de upprepade e-postmeddelanden som inte har gett dig den lösning du förväntade dig.

Vi vill att du ska veta att dina synpunkter är viktiga för oss. Vi undersöker din beställning personligen och kommer att kontakta dig direkt via e-post för att klargöra situationen och se till att detta löses så snabbt som möjligt. Vårt mål är att se till att du får din beställning eller att erbjuda den bästa möjliga lösningen om det har uppstått ett problem med leveransen.

Vi värdesätter dig som kund och är fast beslutna att förbättra vår service och rätta till detta. Tack för ditt tålamod, vi hoppas kunna vända denna situation till något positivt för dig.

Vakkelvorn kvalitet

Jeg ventede meget længe på levering. Da de endelig kom, var kvaliteten elendighed og produktet alt alt for småt. Har netop kontaktet firmaet for returnering og forventer at blive kontaktet?

23 agosto 2025

Hi Vakkelvorn,

I hope all is well with you.

We’re really sorry to hear about your experience and that the product didn’t meet your expectations. That’s definitely not the experience we want for our customers.

I can see you’ve already reached out to us about a return — thank you for doing that. Our team will contact you shortly to make sure this is resolved quickly and smoothly.

We truly appreciate your feedback, as it helps us improve both our products and our service. Please feel free to reach out directly to us if there’s anything more we can do for you in the meantime.

Move freely,
The Komforten.se Team

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig kvalitet - produkt sendes direkte fra Kina til 10 ganger høyere pris.

Styr unna denne nettbutikken!! Dette er dropshipping, kona bestilt en strømpe for plantar fascitt og den sendes direkte fra Kina som forklarer hvorfor det tar så lang tid. Bestilte 23 juli 2025, og kom fram 21.08.2025.

Produktet kommer fram uten noe form for bruksanvisning på hvordan den skal festes og bærer breg av å være billig kinesisk produkt med en stram lukt av kjemikalier/bensin. Produktet vil bli returnert, vi kommer heller ikke i kontakt med support.

Mvh

Roar

21 agosto 2025

Hei Roar,

Vi er veldig lei for å høre om din opplevelse og setter pris på at du deler din tilbakemelding. Vi ønsker å rette opp dette for deg og vil kontakte deg direkte via e-post for å hjelpe deg med returen og ta tak i dine bekymringer.

Takk for din tålmodighet, og vi håper å løse dette raskt.

Støtteprodukt til fot/hæl

Produktet sendes fra Kina, skal være en hælstøtte og hjelpe mot plantar fasciitt. I pakken kom et tøystykke uten bruksanvisning, og når jeg søker opp produktet på nett er det borte.
Samme produkt fåes hos Temu til 1/10 av prisen, og jeg kan ikke i min villeste fantasi forstå hvordan dette skal gi støtte til noe som helst!

4 agosto 2025

Hei Kariann,

Vi er veldig lei for å høre om din opplevelse og forstår fullt ut din frustrasjon. Det er aldri vår intensjon at en kunde skal være misfornøyd med våre produkter, og vi beklager virkelig at dette har vært tilfelle for deg.

Vi ønsker å rette opp dette og sikre at dine bekymringer blir tatt på alvor. Vi vil kontakte deg direkte via e-post for å diskutere problemet nærmere og finne den beste løsningen. Vårt mål er å finne en løsning som fungerer for deg, enten det innebærer erstatning, refusjon eller andre passende tiltak.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og takker deg for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Din tilfredshet er svært viktig for oss, og vi håper å gjenopprette din tillit til Komforten.se.

Valutata 1 stelle su 5

Firmaet svarer ikke og overholder ikke…

Firmaet svarer ikke og overholder ikke deres datoer for levering af varer.

SVAR MIG NU !!!!

20 agosto 2025

Hej Arne,

Vi beklager meget den frustration og ulejlighed, det har medført. Vi har tjekket din ordre, og den viser, at den er blevet leveret i dag.

Vi vil kontakte dig via e-mail for at hjælpe dig og sikre, at alt bliver løst til din tilfredshed.

Tak for din tålmodighed!

Valutata 1 stelle su 5

Tar veldig lang tid før varen kommer....Fra Kina... Fremdeles IKKE sendt fra produsenten.

Minner om svindel hele greia. Fikk sms fra Posten om at varen er innmeldt men ikke ankommet.
Hold dere unna dette firmaet... LANGT UNNA..

18 agosto 2025

Hei Arne,

Vi er veldig lei for å høre om din opplevelse og forstår hvor frustrerende dette må være. Vi tar tilbakemeldinger som din på alvor og vil sørge for å finne ut hva som har skjedd.

Vi vil undersøke bestillingen din og kontakte deg direkte via e-post for å løse problemet og sikre at dine bekymringer blir tatt på alvor.

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Valutata 4 stelle su 5

Der gelieferte Gürtel war perfekt

Der gelieferte Gürtel war durchaus passend und ich bin nicht gertenschlank. Das Material ist angenehm und ich habe schon nach ein paar Stunden eine Verbesserung bemerkt. Ich sitze mind. 40 Stunden die Woche an PC und spätestens ab Mittwoch ist es eine Qual. Nach einer Woche waren die Schmerzen weg. Auch beim Stehen schmerzt kaum noch etwas. Wenn das so bleibt, dann war es die beste Investition, die ich für meinen Rücken machen konnte.

15 agosto 2025

Hallo Uschi,

vielen Dank, dass du deine Erfahrungen mit uns geteilt hast! Wir freuen uns sehr, dass der Gürtel deinem Rücken so gut tut und dir hilft, auch bei langen Stunden am Computer bequem zu sitzen. Es ist toll zu hören, dass sich die Investition für dich so gelohnt hat!

Wenn Sie Fragen haben oder in Zukunft Hilfe benötigen, können Sie sich jederzeit unter support@komforten.se an uns wenden. Wir sind immer für Sie da!

Bewegen Sie sich frei,
das Komforten.se-Team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più