Well I have spinal stenosis and was looking for something different then the braces I have.I purchased the lightweight belt and liked it.After about 4 months I noticed the velcro did no hold we... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag har beställt varor från Komforten den 17 Januari. Jag betalade med kort 577 kronor. Jag fick ingen bekräftelse på min beställning. När jag kontaktade dem, fick jag svar att jag inte finns i deras... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Comforten ryggbelte hjalp meg på beina igjen. Jeg vat helt avhengig av det hver gang jeg skulle ut og gå med hunden. Nå har jeg vært helt fin i ryggen i et par tre måneder. Jeg kjøpte også et belt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har diskbråck i ländryggen och spinal stenos, tyvärr misslyckades kirurgen och sedan mer än 10 år måste jag använda ortos och rollator. Smärtorna blir sällan bättre med smärtstillande. Fick tips o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi är ett e-handels företag som vill hitta lösningar till besvär som så många människor har! Vårt största fokus har varit ryggbesvär och vi har redan kunnat hjälpa mer än 8000 personer i Sverige att bli av med deras besvär. Vi säljer ryggstödsbälte och kuddar för ländryggen och vill hitta lösningar åt fler problem som människor kan ha!
Ametistgatan 6, 42164, Västra Frölunda, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Väldigt bra service när jag behövde hjälp.

Otroligt service.Bra leverans.
Kundtjänst mycket tillmötesgående och hjälpsamma.
Mycket mycket nöjd

Risposta di Komforten
Afventer stadig på 4 måned tilbagebetaling som jeg er blevet lovet 3 gange her på trustpilot.
Forfærdeligt firma.
Køb ikke!!!!!

Risposta di Komforten
Fick tips om bäckenbälte, och använder sådant sedan flera år. Det hjälper mot smärtorna och gör mig mer mobil.
Rekommenderar varmt ett sådant vilket ger smärtfrihet, stabilitet och livskvalitet!

Risposta di Komforten
Jag beställde ett "Fotvalvsstöd för plattfot och hålfot" till min flickvän den 19 oktober 2025, då hon under en längre tid haft stora problem och smärta i sin högra fot. Det har nu gått över 16 dagar och jag har fortfarande inte fått någon information alls om beställningen, varken leveransbesked eller någon som helst uppdatering.
Jag har dessutom kontaktat er support utan att få något svar. Det är fullständigt oacceptabelt.
Ni är ett företag som påstår er hjälpa människor med smärta och behov av stöd. Ändå visar ni total brist på ansvar och respekt för era kunder. Att låta det gå över två veckor utan respons är inte bara dålig service, det är skamligt.

Risposta di Komforten
Otroligt dålig kund upplevelse. Jag valde Komforten för att dom lovar snabb leverans på 1-3 dagar och jag behövde min vara som present till en födelsedag. När det hade gått 8 dagar hörde jag av mig och då meddelande kundtjänst att min vara var utomlands! Leveransen har tagit 16 dagar istället för 1-3 och födelsedags presenten kom inte fram. Otroligt dåligt! Köp inte härifrån.

Risposta di Komforten
Jag har beställt från Komforten och ångrade köpet samma dag. Jag har kontaktat dom men får inget svar.
Ångrandet funkade tydligen då jag inte fått någon leverans men fakturan från Klarna tar dom inte bort!
Jag försöker maila dom men får inga svar. Säkert skickat 20 mail.

Risposta di Komforten
The compression belt is light but strong enough to compress my L4-L5 slipped disc and spinal stenosis. I can walk without severe pain .
I had 3 previous belts from other companies, one came apart, the 2nd was too weak, the 3rd one is good but too bulky to wear all the time.
Thank you!

Risposta di Komforten
ich bin begeistert vom Service von Komforten !!!!
ich hatte einen Gutschein, der bei der Bestellung nicht akzeptiert wurde.
Support angeschrieben, dieser meinte ich soll ohne Gutschein bestellen, und soll mich dann bei ihnen melden, damit der Gutschein nachträglich vom rechnungsbetrag abgezogen wird.
Habe Bezahlart Klarna angegeben, Support angeschrieben, innerhalb von 2 tagen, wurde der Rechnungsbetrag um den Gutschein reduziert.
das ist nicht immer selbstverständlich, und somit eine Erwähnung wert. Vielen Dank

Risposta di Komforten
They take your money and do not deliver.. their apologies are a cheap worthless waste.. Beware they are a scam !
reply 10/20/25
YOUR EMPLOYEE JOHANNA HAS REPLIED ON THIS SUBJECT MANY TIMES. HER SMARMY DISHONEST CONCERN HAS COMPELLED ME TO TURN IN A COMPLAINT TO THE FEDERAL TRADE COMMISSION. I WILL CONTINUE TO GIVE YOU BAD REVIEWS ON ANY SOCIAL MEDIA I CAN FIND UNTILL I RECEIVE THE REFUND I AM DUE.
AS FAR AS BEING A SCAM , IF IT WALKS LIKE A DUCK AND QUACKS LIKE A DUCK..... IT IS NOT A BLUEBIRD !

Risposta di Komforten
Der Kundenservice von Komforten ist erstklassig. Schnell, freundlich und sehr hilfsbereit. Fühle mich gut aufgehoben.

Risposta di Komforten
Eftersom ena hörapparaten inte passade mitt öra tänkte jag skicka tillbaka båda men fick erbjudandet om att ha kvar båda men betala endast 50 % utan att skicka tillbaka allt. Jag tycker det var en mycket bra lösning då den fungerande apparaten var fullt tillfredställande.
Bemötandet har varit helt fantastiskt!

Risposta di Komforten
das rückenband ist einfach unglaublich! meine rückenschmerzen sind viel besser geworden. ich dachte erst, es wäre billigware, aber die qualität ist hervorragend. fühlt sich gar nicht so an. ich benutze es jeden tag.

Rigtig god kundeservice.
Jeg har bestilt forkert størrelse, men hjælpsomme kundeservice har fundet hurtig løsning. Tak for en god service.

Risposta di Komforten
Hadde et spørsmål om produktet og kundeservicen var utrolig hjelpsom og rask. Veldig fornøyd med Komforten.

Schnelle Lieferung.
Nach Lieferung habe ich das Produkt mehrere Tage getragen, aber leider Besserung verzeichnen können. Wollte ihn zurückschicken.
Support war sehr schnell und hilfreich mein Anliegen zu klären
Sind dann auf eine Einigung gekommen.

Risposta di Komforten
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.