Netop handlet bil og fik en fantastisk flot behandling af Caspar. Super service orienteret og med mig som køber i fokus. Kan varmt anbefale Kleemann og handler meget gerne med dem igen.
Scopri cosa dicono le persone
Helt igennem god service af Casper fra Kleemann. Jeg havde en del spørgsmål angående handlen, alt gik som det skulle og vi fik handlen i hus 5 stjerner til Kleemann og Casper.
Har handlet med Caspar, da jeg kommer over er der et blinklysglas der var defekt, alt andet var perfekt som aftalt. Caspar er hurtig til at vi finder en løsning sammen, og får det bestilt. Og... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Rivenditore di auto
- Officina di autoriparazioni
- Servizio di leasing di auto
- Servizio di leasing
- Elaborazione di auto
Scritti dall'azienda
Værksted | køb | salg | flexleasing af biler Kleemann har eksisteret siden 1994. Vi er specialiseret i Mercedes Benz - hvor kvalitet taler for sig selv. Vi har et stort værksted, hvor du som kunde er i centrum. Vi er dit værksted i øjenhøjde. Samtidig arbejder vi også med andre high-end biler, så som Audi, BMW, Range Rover og Porsche. Derfor er det udelukkende disse mærker vi har på lager, og hvorfor du hos Kleemann, altid kører herfra med en fed bil, som er serviceret og gennemgået af nogle af landets mest dedikerede folk i branchen. Vi har et udvalg af biler til salg i vores showrooms, men hvis der er andet du drømmer om, skræddersyr vi sammen en løsning på den rigtige bil til dig. Vi kan hjælpe dig med salg | køb | flexleasing | splitleasing | sæsonleasing.
Informazioni di contatto
Rugmarken 27 B + C, 3520, Farum, Danimarca
- 70 109 109
- cars@kleemann.dk
- kleemann.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Netop handlet bil og fik en fantastisk…
Netop handlet bil og fik en fantastisk flot behandling af Caspar.
Super service orienteret og med mig som køber i fokus.
Kan varmt anbefale Kleemann og handler meget gerne med dem igen.
Helt igennem god service af Casper
Alt som aftalt
Caspar er hurtig til at vi finder en løsning sammen, og får det bestilt.
Og jeg kan køre hjem i bilen samme dag.
Alt i alt, Super behagelig bilhandel.
Jeg har netop købt min drømmebil en…
Jeg har netop købt min drømmebil en lettere brugt G63 som Kleemann havde til salg.
At handle bil er en stor investering så derfor betyder det alt, at man som kunde er fuldstændig tryg og kan mærke at man er i trygge hænder og får den rigtige rådgivning. Du er ikke i tvivl. Kleemann kan deres kram på alle pladser i virksomheden, det hele emmer bare af kvalitet.
Min største anbefaling til Kleemann🤩
Kæmpe tak til Boris & Klaus for en super god behandling fra start til slut 🙏
Ole Frederiksen
Startede med at handle 1 bil hos…
Startede med at handle 1 bil hos Kleemann og nu er hele famillien dækket ind med biler og er godt kørende. Super service og altid en god dialog, samt friske på en god handel...
Vi har leaset en fantastisk bil🥰
Vi har leaset en fantastisk bil og har fået den bedste og mest personlige vejledning og betjening man kan håbe på. De har givet sig tid til alle vores spørgsmål og vi er blevet vejledt og behandlet på bedste og tryggeste vis. Alt er derudover gået virkelig hurtigt. Nu ser vi frem til at nyde vores skønne nyerhvervede Mercedes. Familien Miehs🥰
Søde, rare og proffesionelle
Jeg har leaset 4 biler hos Kleemann siden 2018 og det har altid været en god oplevelse. Den seneste var en jeg fandt i Tyskeland og de hjalp med import og alt det praktiske. De var hurtige og proffesionelle!
Kæmpe andbefaling herfra! Jeg er vild med dem alle sammen. Og jeg føler mig altid godt passet på!
Super god service hos Kasper og Claus…
Super god service hos Kasper og Claus fra Kleeman ApS. Altid imødekommende. Værkstedet er topklasse, og man føler sig godt behandlet hver gang. Kan varmt anbefales!
Dem har jeg tillid til
Hurtige, effektive og holder deres aftaler. Tak for god service! :-)
Mvh Mads
Jeg var forbi Kleemann’s butik sidste…
Jeg var forbi Kleemann’s butik sidste fredag og oplevede en dedikeret kompetence som man sjældent oplever, og en oprigtig passion for bilerne. Boris var super imødekommende, og hjalp mig fra A-Z med leasing af min nye bil. Man kan tydeligt mærke at de kan deres kram og ved hvad de taler om. Jeg kan absolut kun anbefale kleemann, når du skal handle din nye bil.
Highly Recommend Kleemann
I’ve been using Kleemann ever since I got my G-Class through them, and they’ve been excellent from the start. Leasing the car was smooth, and whenever I’ve needed anything since, they’ve handled it quickly and professionally. They’ve taken care of every issue I’ve had, and it’s clear they really know these cars inside and out. Super solid place—can definitely recommend.
Rigtig god oplevelse!
Jeg har sjældent oplevet så kompetent rådgivning.
Super god og professionel service hele…
Super god og professionel service hele vejen igennem. Alt var klartgjort så vi nemt og problemfrit kunne hente vores nye bil. De har været super imødekommende og givet super rådgivning lige fra første samtale, stor anbefaling herfra.
Vi kommer igen
Jeg har netop afhentet min Mercedes hos…
Jeg har netop afhentet min Mercedes hos Kleemann i Farum, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Fra start til slut har oplevelsen været meget professionel og tillidsvækkende. Personalet er imødekommende, kompetente og tager sig tid til at forklare arbejdet grundigt. Man mærker tydeligt, at der er fokus på både kvalitet og kundeservice. De gjorde mig i øvrigt opmærksom på hvorfor min rude var isat forkert af carglass i forbindelse med en forsikrings sag , noget der på sigt vil få min bil til at ruste, hvorfor den burde laves om af rudeleverandøren.
Bilen blev afleveret til tiden og i perfekt stand – og med en opgradering, der lever fuldt op til mine forventninger. Jeg vender helt sikkert tilbage og vil uden tøven anbefale Kleemann til andre Mercedes-ejere, der ønsker det bedste for deres bil.
Super erfarne og passionerede…
Super erfarne og passionerede mennesker, der virkelig kan deres fag. Ikke sidste gang jeg leaser en bil ved Kleemann
Hey tak for en virkelig god service er…
Hey tak for en virkelig god service er mega glad for min E400
Jeg har nu afsluttet mig leasing med et smil
Jeg har nu afsluttet mig leasing periode af min Mercedes EQC400, en fantastisk bil.
Bilen fik jeg fra Kleemann i Farum, hvor jeg handlede min tidligere Mercedes ML350 ind i bytte.
Både handlen dengang og nu afslutningen har været en stor fornøjelse, Kleemann har ydet den support og rådgivning som jeg kunne ønske mig, derfor kan jeg kun varmt anbefale Kleemann, næste gang du skal handle eller lease din Mercedes.
Vh
Mogens Christiansen
Odder
Lækre biler
Lækre biler, flot forretning og kompetente bilentusiaster som personale. What’s not to like☺️
En dejlig oplevelse at handle min første “rigtige” mercedes.
Jeg kommer helt sikkert igen👌👍
Har lige fået en bil leveret ja
Har lige fået en bil leveret
Alt var som vi har aftalt med Claus og Lukas , de tar også tlf efter lukke tid
110% god service fra første dialog til bilen er leveret
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.