Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har netop handlet bil med Andreas, og er fuldt ud tilfredse med forløbet. Meget imødekommende, ærlig og professionel. Vi fandt sammen en god byttepris, så trods den længere afstand fra Nordjyll... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Havde en drengedrøm, denne gjorde Car Vendor mulig som hjalp mig igennem hele processen fra dag 1! Ingen tvivl om kommer aldrig til bruge andet leasing selskab frem over🤩

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Azienda di servizi finanziari e prestiti per automobili
  3. Servizio di leasing di auto
  4. Servizio di leasing
  5. Rivenditore di veicoli a motore

Scritti dall'azienda

Car Vendor ApS drives til daglig af Andreas Sloth, Ari Kallsberg og Claus Jacobsen Vi er et moderne bilhus med styr på biler og alt deromkring. Vi bruger ikke vores ressourcer på store forkromede showrooms, men prioriterer i stedet et overskueligt set-up. I stedet gør vi dyd ud af at finde de helt korrekte biler til lager, således at vi lader bilernes stand og udstyr tale vores sag. Velkommen til

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Fantastisk oplevelse 👌

Ja, ved ik hvor jeg skal starte henne men de er dygtige og ærlig i alt hva det drejer sig om salg af bil. Har ikke bemærket noget som helst dårligt fra deres side af, det bliver ihvertflad ikke sidste gang jeg leaser bil igennem dem👍

Har flexleaset en bmw ix fra Tyskland, super god service og dygtig medarbejder og self specielt Ari som fandt og solgte mig bilen. Han ved præcis hvordan det tingene ligger, god service, klog, kender til tingene og alt i alt professionelt arbejd

1 aprile 2026

Top service

Top service, top mennesker og top stemning når man træder ind i butikken. Alt er som det skal være og man er i trygge og kompetente hænder fra start til slut. Kæmpe anbefaling herfra!

20 marzo 2026

Vi kan varmt anbefale Carvendor

Vi fandt sammen en god byttepris, så trods den længere afstand fra Nordjylland tog vi gerne turen de to gange det krævede inden vi, glade og tilpasse, kunne køre hjem i vores nye BMW X5 50e
Tak for god behandling og tålmodig behagelig dialog undervejs.
Hilsen Peggy og Per

27 febbraio 2026

Sublim service

Sublim service, fantastisk oplevelse fra start til slut af leasing processen kan kun varmt anbefales!

14 novembre 2025

Havde en drengedrøm

9 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Havde en fantastisk oplevelse da jeg…

Havde en fantastisk oplevelse da jeg for nylig handlede bil med Andreas, både i forhold til køb af ny bil og afl. af min egen.
Yderst professionel og meget behageligt.
Alt gik fuldstændig gnidningsfrit.
Kan varmt anbefales.

23 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg og min kone havde en kæmpe…

Jeg og min kone havde en kæmpe oplevelse med at handle bil med Ari. Fantastisk service, stor ærlighed, kæmpe fleksibilitet. Meget fair handelsoplevelse.

Kan kun anbefale dem. De forstår at give en professionel oplevelse. Ikke sidste gang at der skal handles bil med dem.

17 dicembre 2025

Car Vendor - Den bedste leasing

Car vendor fantastiske team er virkelig imødekomme, behagelige og professionelle i deres vejledning omkring leasing.
Aldrig har en handel været så behagelig og glidende nem - alt unødvendigt skåret fra.

Andreas sætter virkelig kunden i fokus, og stiller en hver tvivl til side og virkelig skarp i sine svar på alle vores spørgsmål som første gangs leasere.
Fantastisk at have en så god dialog hele vejen igennem.

Tak for god behandling 😃

- Mercedes GLE63S

21 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har netop hentet min nye bil hos…

Jeg har netop hentet min nye bil hos Car Vendor, og hele processen har været en sand fornøjelse. Fra det øjeblik jeg trådte ind i showroomet, blev jeg mødt af professionelle, imødekommende medarbejdere, der virkelig ved, hvad god service er.

Rådgivningen var ærlig og kompetent – ingen pres, ingen salgsfloskler, bare reel interesse i at finde den bil, der passede bedst til mine behov. Bilerne stod topklargjorte, og man kunne tydeligt mærke, at kvalitet og detaljer er i højsædet hos dem.

Leveringen foregik præcist som aftalt, og bilen blev gennemgået grundigt, så jeg følte mig helt tryg, da jeg kørte derfra. Også efterfølgende har servicen været upåklagelig – hurtige svar, høj tilgængelighed og en generel følelse af, at de virkelig værner om deres kunder.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Car Vendor, hvis man leder efter en premium oplevelse hele vejen igennem. Her får man både kvalitet, tryghed og en service i absolut topklasse.

27 novembre 2025

forlængelse af leasingkontrakt

så kom tidspunktet hvor jeg skulle have forlænget min leasing aftale på min BMW

jeg var lidt tideligt ude da det før har været i sommer ferie perioden jeg skulle forlænge så jeg skrev en hurtig sms til Andreas at jeg ville kigge forbi efter arbejde så vi kunne få det klaret og fik kort tid efter et svar at jeg bare kunne kigge forbi så ville han få det fixet

jeg bliver som altid mødt med en kæmpe smil af Andreas da jeg kom ind af døren. vi går op på kontoret. her bliver der på kigget og drøftet tallene også er vi færdig alt inden jeg har fået drukket den sodavand jeg blev tilbudt da jeg satte mig (dette skal ikke forstås som at det gik for hurtig Andreas kan bare sit kram og jeg fik svar på alle spørgsmål jeg hade om leasing første gang jeg var hos ham)

men det bedte var da jeg jeg kort nævnte at jeg var på udgik efter en bil til fruen der blev lagt nogle muligheder ud som jeg ville kunne se på med fruen ingen pres bare det her har jeg. det her ville han anbefale vis x var gældende ellers skulle vi kigge på y

jeg kan klart anbefale Car Vendor ApS
jeg føler mig altid i gode hænder når jeg er hos dem om det er pg leasing eller andet vejleding i forhold til min bil

1 luglio 2025

Hej Søren,

Tusinde tak for din ros. Det betyder meget for os.

Dbh
Car Vendor

Valutata 5 stelle su 5

Car Vendor kan klart anbefales.

Ved godt der skal meget til for at give 5 stjerner til en virksomhed, men her er en undtagelse!
Efter en seriøs vejledning og svar på alle mine spørgsmål fra priser til min usikkerhed i at indgå i en splitleasing aftale for første gang, så blev alt svaret ekstremt professionelt og jeg følte mig tryg.
Jeg indgik en aftale og jeg blev klædt professionelt på at Lars og Andreas.
Jeg kan varmt anbefale Car Vendor

2 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

En oplevelse langt fra den stereotype bilhandel

Jeg har for nyligt købt en bil hos Car Vendor, og det har været en fremragende oplevelse fra start til slut. Deres hurtige svar på mine henvendelser og den fair pris, de tilbød for min tidligere bil, gjorde processen utrolig gnidningsfri.
Medarbejderne hos Car Vendor har været yderst venlige og imødekommende gennem hele forløbet. Da afstanden mellem os var over 400 km, måtte vi finde en dag, der passede i kalenderen. Her udviste Car Vendor stor fleksibilitet og reserverede bilen, så jeg kunne se den, inden jeg traf min beslutning.
Car Vendor skiller sig ud som en bilforhandler, der virkelig sætter kundens behov i centrum. Det er en oplevelse langt fra den stereotype bilhandel – her føler man sig tryg og godt behandlet hele vejen igennem.

18 marzo 2025

Hej Nielas,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi sætter kæmpe stor pris på den!

Det har været en fornøjelse at handle med jer, og vi håber at jeres nye BMW lever op til alle jeres forventninger.

Bedste Hilsner
Andreas

Valutata 5 stelle su 5

Vil lige forsvare car Vendor som kun…

Vil lige forsvare car Vendor som kun har lavet et kontrakt på en sq5 som blev købt af Michael. Manden taler ikke sandt da bilen var gennem testet af andet størrere bilforhandler inden salg og ovenikøbet nysynet af Vendor..
Car Vendor lever super fine biler.

10 marzo 2025

Hej Per.

Tak fordi du belyser problemstillingen med Michaels anmeldelse af os. Det betyder meget for os, og vi sætte pris på din ærlighed.

Fra usikkerhed til lykkefølelse pga Car Vendor

Har været meget i tvivl over hvilken bil jeg skulle vælge men fra da jeg trådte ind i butikken hos Car Vendor, forsvandt det med det samme, dejlig og profesionelle i mødekommende personale som virkelig ku deres kram om biler, jeg ende med at køre afsted i den skønneste BMW og kunne ikke være mere lykkelig for mit valg🤩
Kun de varmeste anbefalinger her fra👌🏼

3 marzo 2025

Hej Kim

Stort TILLYKKE med jeres nye BMW X5. Vi er glade for, at den ramte plet, og hele familien kan være der når i kører på ferie.

De bedste hilsner
Ari

Ærlig og professionel

Hvis du leder efter ærlig og professionel service, er det helt klart Andreas og Co., du skal have fat i.

4 marzo 2025

Hej Thomas

Tak for stjernerne. De varmer!
Du ønskes en god sommer fra hele butikken.

Andreas

Har købt en lækker mercedes eqc 400

Har købt en lækker mercedes eqc 400
Alt blev gennemgået, så jeg var meget tryg ved dette køb.
Super og meget kompetent hjælp til dette køb af Andreas
Hjalp også med at jeg kom af med mine gamle bil
Kan kun anbefale car vendor, hvis du skal handle bil.

3 febbraio 2025

Kære Johnny.

Tusinde tak for de rosende ord. Vi håber du og din hustru er blevet glade for jeres fine Mercedes EQC400.

Valutata 1 stelle su 5

Føj en skræk oplevelse jeg fik hos jeg

Føj en skræk oplevelse jeg fik hos jeg
Leaset en Audi SQ5 hvor det viste sig det skulle laves for 53000kr på av det var ikke rart og det var ingen service fra jeres side det er det sidste sted jeg sætter mine ben igen

2 gennaio 2025

Hej Michael.

Vi er kede af, at høre om din oplevelse. Vi vil dog gerne præcisere, at vores rolle i denne handel udelukkende har været at hjælpe med finansieringen/flexleasing af køretøjet – vi har ikke solgt den.

Du har selv fundet bilen og handlet den privat via Facebook, og den blev både prøvekørt og nysynet inden levering. Vi har forsøgt at assistere dig, selvom ansvaret for bilens stand ikke ligger hos os.

Synsrapport kan naturligvis fremsendes fra Pava Bilsyn A/S.

Vi forstår, at det er en frustrerende situation, og vi er selvfølgelig altid åbne for dialog, hvis vi kan hjælpe på anden vis.

Dbh

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più