Kan klart anbefale, DK chiptuning. Super service virker bedre end jeg havde forventet hurtigt nemt og billigt 👍👌 Efter flere mdr frem og tilbage fra autoriserede værksted løste de mit problem p... Leggi di più

God betjening, service i topklasse, lækker kaffe, venligt personale, hyggelig stemning Bilen var færdig 20 minutter før tid :-D Min Kia kører 10% længere literen, bedre bundtræk og rap i replikken.... Leggi di più

1. Servizio di elaborazione di auto
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Riparazione e manutenzione auto
  4. Elaborazione di auto

DK Chiptuning tilbyder billig chiptuning af alle bilmærker udført i Søborg. Vi tilbyder også udkørsel på Sjælland, Fyn og i Jylland med professionelt chiptuningudstyr. Vi betjener kunder fra hele landet, som ønsker sig en sjovere, hurtigere og mere økonomisk bil. Vi optimerer bilens motor- og gearkasse software (ECU / TCU) via bilens OBD-stik eller via bench-mode. Typisk udfører vi chiptuning på hybridbiler samt benzin og diesel biler både med og uden turbo. Vi optimerer også DSG automatgearkasser fra Audi, Volkswagen, Seat, Skoda samt BMW & Mini ZF med automatgearkasse. Vi glæder os til at se dig! De bedste hilsner Team DK Chiptuning

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Fantastisk

Altid tilgængelige. Fantastisk service. De går op i deres arbejde med liv og sjæl , kan anbefales på det varmeste. Det er fjerde gange jeg benytter dem , 5 stjerner hver gang. Hvis du er i tvivl om hvem du skal bruge til at optimere din bil, er det DK Chiptuning Søborg. Bilen kører fremragende.

8 aprile 2026

Hej Sufyan

Tak for de pæne ord om os, det sætter vi stor pris på!

Team DK Chiptuning

Super god og hurtig service ikke sidste…

Super god og hurtig service ikke sidste gang jeg kommer der

19 marzo 2026

Hej René

Tak for din positive anmeldelse

Vi er rigtigt glade for at høre du synes vores service er super god og hurtig.

Team DK Chiptuning

Jeg kan kun anbefale dem på alle måder

Jeg kan kun anbefale dem på den varmeste måde.. sjældent har jeg oplevet noget lignende før.. svaret med det samme på mail. Jeg var ny kunde og alligevel fik jeg en behandling som jeg aldrig har prøvet før.. og en service som fortjener 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ med pil op af.. tak til jer.. tak for den kæmpestore indsats og forskel I gjorde for mig 🙏🙏🙏

20 febbraio 2026

Hej Rasmus

Tak for din flotte anmeldelse af vores service!

Vi er rigtigt glad for vi har kunne overgå dine forventninger og at vi fik rykket hurtigt ud og løst dine udfordringer

Team DK Chiptuning

Jeg har været nede og få chippet min…

Jeg har været nede og få chippet min bil, sikke en fantastisk god og meget hjælpsom service, jeg fik af de 2 friske gutter på Falkevej 13.
Mine allerede bedste anbefalinger herfra

19 febbraio 2026

Hej Karina

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at høre du synes vores forhandler i Viborg har givet super god service.

Team DK Chiptuning

Fik chip min bil virker bare helt vildt…

Fik chip min bil virker bare helt vildt godt og rigtig god service og information samt varmt kaffe det er ikke sidste gang jeg kommer der

18 febbraio 2026

Hej Brian

Tak for din positive anmeldelse

Dejligt at høre bilen kører vildt godt samt du synes vi har ydet rigtig god service

Team DK Chiptuning

da vi har fundet ud at de høre under jeres firma så er det jer der for denne her anmeldese

jeg fik min skoda chippet os dem og koblet egr fra de sagde at den ville køre mere økonomisk men den gjorde det modsatte før jeg fik den chippet kørte den ca 25km/lmen efter jeg fik den chippet kørte d kun 16,5km/l jeg ringede og brokkede mig så var der hundre og sytten undskyldniger fra ham jeg kørte op til dem og fik en standart fil i den igen men det har gjort sådan at styreboksen er blevet så forviret at den slet ikke kan finde uid af noget

28 novembre 2025

Hej Bjarke

Vi kan forstå du har fået udført en opgave hos en af vores forhandlere.

Vi skal derfor bede dig om, at anmelde den virksomhed du har fået opgaven udført hos.

På forhånd tak

Team DK Chtipuning.

Skulle have min bil chippet ,dels for…

Skulle have min bil chippet ,dels for at få bedere brændstoføkonomi ,valgte og kontakte Dk chiptuning de vejledede mig fra start til slut og fik mig til og føle at valget var det helt rigtige .Det nu 3 måneder siden bilen køre som en drøm længere på en liter diesel sam mere træk i bund de bedste anbefalinger herfra

20 novembre 2025

Hejsa

Tak for din positive anmeldelse af vores arbejde!

Vi er rigtigt glade for at høre din bil kører som en drøm samt længere pr liter efter optimeringen.

Hurtig

Hurtig, effektiv og godt resultat.

5 stjerner herfra.

10 febbraio 2026

Hej Mikkel

Tak for de 5 stjerner 🌟

Vi er glade for ar høre du synes om resultatet og at vi er effektive!

Team DK Chiptuning

De levere en super service og deres…

De levere en super service og deres optimering spiller hvergang! Stor anbefaling herfra

17 febbraio 2026

Hej Marco

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre du synes vi yder super service 😁

Team dK Chiptuning

Kan anbefale Dk Chiptuning

Kan anbefale Dk Chiptuning , der er styr på tingene og friske fyre ..
kan kun anbefale her fra

10 febbraio 2026

Hej Rune

Tak for din anbefaling - det sætter vi stor pris på!

Stor anbefaling herfra Fleasing og Jeg

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Alexander fra DK Chiptuning. Servicen har været helt i top fra start til slut, og der har været styr på tingene hele vejen igennem.

Vi har brugt dem på alt fra RS6 til Porsche 911, og kvaliteten af arbejdet har været gennemført hver gang. Professionel tilgang, god dialog og levering som aftalt.

Det er dejligt som Leasingkonsulent altid at vide at data på bilen stemmer. Giver både ro til kunder og til os!

Stor anbefaling herfra Fleasing og Jeg

17 febbraio 2026

Hej Louie

Tak for din flotte anmeldelse

Vi sætter stor pris på vores samarbejde!

Team DK Chiptuning

Chiptuning har ødelagt min motor.

Jeg fik chiptunet min VW GTE hos DK Chiptuning den 10. januar, hvor både motor og gearkasse blev optimeret. I forbindelse med tuningen blev der også eksperimenteret med at fjerne start/stop-funktionen i GTE mode.

Kort efter oplevede jeg kraftige rystelser, når benzinmotoren tændte i hybrid mode – især ved lav fart. Bilen havde ikke haft disse problemer før tuningen. Jeg kontaktede dem samme dag og igen nogle dage efter. Først fik jeg svar efter at have ringet.

Jeg var forbi flere gange, hvor der blev lagt forskellige versioner af tunet software på bilen, men problemet fortsatte. Til sidst blev der lagt original software tilbage. Under forløbet udviklede problemet sig, og bilen begyndte at køre markant dårligere.

I dag står jeg med en ødelagt motor og fejl i hybridsystemet. DK Chiptuning har refunderet beløbet for selve tuningen, men ikke forholdt sig til de efterfølgende skader på bilen.

Min oplevelse har været frustrerende, da bilen fungerede uden problemer før tuningen, og problemerne opstod umiddelbart efter indgrebet. Jeg havde blot ønsket en mild optimering – ikke en bil, jeg i dag ikke tør køre i.

Dette er min personlige oplevelse af forløbet.

Jeg har E-mails på samtaler med dem, hvor de frakender sig ansvaret men vil betale beløbet tilbage for at lukke sagen.

16 gennaio 2026

Hej Wasim Bader

Tak for at fremsende dine kontaktoplysninger

Da du aldrig har været kunde hos os må din oplevelse stamme fra en anden virksomhed eller være falsk anmeldelse.

Vi må derfor bede dig om at fjerne dit opslag.

På forhånd tak

Advarsel – hold jer langt væk fra DK Chiptuning

Jeg har haft min bil hos DK Chiptuning, og det har endt i total motorhaveri.

Efter der blev lagt software på bilen, begyndte den at larme. Jeg kørte bilen retur, hvor der blev lagt en anden software på – uden effekt. Kort efter opstod der fejl på hybrid-systemet, og jeg måtte igen forbi værkstedet. Til sidst blev den originale software lagt tilbage.

Resultatet er, at benzinmotoren er brændt sammen, og jeg står nu med et nødvendigt motorskift til ca. 80.000 kr.

Hele forløbet er dokumenteret og kommenteret skriftligt via e-mail med virksomheden, og dokumentationen kan fremsendes ved behov. På trods af dette fralægger virksomheden sig ethvert ansvar og henviser udelukkende til deres forretningsbetingelser, hvor de skriver, at de ikke hæfter for skader – selv når de selv har ændret softwaren i bilen.

Der blev ikke taget ansvar for hverken arbejdet eller konsekvenserne. Hvis du vil risikere alvorlige motorskader og selv stå med hele regningen, så er dette stedet. Ellers: find et andet firma.

17 gennaio 2026

Hej Axel

Vi har ikke produceret eller serviceret din bil mekanisk og har fejlsøgt på din bil og konstateret der var fejl på drivlinjen og derfor anbefalede dig at opsøge mekaniker for fejlsøgning.

Vi valgte at at installere en stage1 software med parametre, som vi har anvendt i mere end 400 identiske biler uden problemer.

Du tester selv bilen og konstatere der også er problemer med bilen efterfølgende. Herefter udlæser vi igen fejl og konstaterer fejl på drivlinje. Vi tilbyder derfor at opdatere til sidste nye software fra producenten, så du kan teste at de mekaniske fejl også er der med standard software.

Du får herefter kørt bilen til mekaniker som vi har anbefalet. Du har blot betalt 2500kr for stage1 softwaren, så al fejlsøgning og lign har vi lavet uden beregning.

Vi tilbyder dig at du uden beregning kan få installeret stage1 softwaren når bilen er klar mekanisk eller vi tilbyder at du kan få refunderet de 2500kr.

Vi undrer os over din negative anmeldelse på trods af du selv skriftligt har bekræftet følgende på skrift:

“ Efter nærmere overvejelse har jeg besluttet at tage imod jeres tilbud om refundering. Jeg ønsker ikke at tage sagen videre og kan samtidig godt se, at I har installeret den samme software på mange andre GTE-modeller.

Jeg vælger derfor at afslutte forløbet her.”

Hurtigt

Hurtigt, effektivt, og fantastisk god rådgivning

Efter at have skrevet med et par forskellige, fik jeg utrolig meget tryghed hos DK chiptuning, da de meget tydeligt hellere ville rådgive korrekt, fremfor at få flest penge ud af mig.

Jeg kan mærke en tydelig forskel på min golf, efter den har været forbi dem.

5 stjerner herfra

21 gennaio 2026

Hej Sebastian

Tak for dit besøg hos os samt din postitive anmeldelse af vores service.

Vi er meget glade for at høre du synes om vores rådgivning samt at du kan mærke en tydelig positiv forskel din Golf efter optimering.

Fantastisk service

Fantastisk service, og mindst lige så godt resultat. Jeg har i dag fået chippet min C200 med en stage 1 og fik hele 64hk ekstra og 90nm

Jeg havde mine 2 unger med, og de fik lov til at være med, trykke på knapper og være en del af det som skete, så tusind tak til Morten, for en uforglemmelig oplevelse, skal aldrig have chippet mine biler andre steder

10 out of 10 would recommend

1 novembre 2025

Hej Calle

Mange tak for jeres besøg hos os!

Vi er rigtig glade for at høre du synes vores service er fantastisk samt at din bil opleves som fantastisk efterfølgende.

Team DK Chiptuning

Super service og har afhjulpet et…

Super service og har afhjulpet et motorproblem som har drillet i lang tid. Tak for hjælpen. Bh Simon

10 ottobre 2025

Hej Simon

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for vi fik afhjælpet dine motorproblemer samt at du synes vi har ydet super service 🙏🏼

Praise to Alexander,

Praise to Alexander,
A young but very knowledgeable guy, he was kind and provide a nice service all the way and answer to lots of questions that I had on the car behavior and so on. The car is running with more power and smooth
Thanks for the good job

16 ottobre 2025

Hi Mirko

Thanks for your feedback!

We are happy to hear that we gave you professional guidance on the issues with your car and that your car is now running well.

Best Regards

Top klasse

Der sku ik noget at sætte en finger på
Super venlige, lækker service og det spiller bare hele vejen rundt!

14 ottobre 2025

Hej Thobias

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre du synes vores service er lækker og det hele spiller 👌🏻

Dejlig service

Dejlig service. God positiv effekt.

3 settembre 2025

Hej Tobias

Tak for din positive tilbagemelding

Vi er glade for at høre du synes vi yder dejlig service samt du kan mærke en positiv effekt på dine biler.