Het horloge ging na korte tijd kapot. Heel veel goede adviezen gehad maar het gaf geen verbetering .Uiteindelijk een nieuw horloge ontvangen. Zeer goed contact. Behulpzaam en opgelost. Zeer goed serv... Leggi di più
Ik heb mijn horloge aangeboden omdat hij binnen de garantieperiode kapot is gegaan. Maar zou uiterlijk binnen 10 werkdagen bericht krijgen. En zijn al bijna 15 dagen verder.23-07 wat een klantvriendel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De site gaf aan dat men snel kon leveren en het weekend zou mijn verjaardag zijn. Helaas was het horloge toen nog niet binnen. Maandags gemaild met de klantenservice en binnen een uur had ik bericht... Leggi di più
Snelle levering ,duidelijke handleiding en weer snel gewend aan mijn nieuwe kiraal.extra bandjes want kunnen toch kapot gaan ,omdat ik ook nog wel allerlei klusjes doe en even een rare move en dan... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Komen hun afspraken prima naar
Komen hun afspraken prima naar, smart watch gekocht en ook door mij eigendchuld 2 opladers.
Ik heb op heden 15 mei noch altijd…
Ik heb op heden 15 mei noch altijd niets ontvangen van mijn bestelling Dit is niet de schuld van Kiraal
maar wel van de bezorger .Intussen heeft kiraal mij een nieuw exemplaar toegezonden daarom . Dank u wel

Risposta di Kiraal Wearables
De update doet nog niets veranderen in de functies.
Er is een update eergisteren van de app geweest, vervolgens is er nog steeds niets veranderd. Ook de functie om 8 contacten toe te voegen doet het niet.
Echt heel slecht horloge. Ze zeggen wel op te lossen, maar heb er nog niets van gemerkt. In de mail zeggen ze afwachten op update. …..?????
Horloge gekocht, doen aantal functies (bloeddruk en zuurstofgehalte) het niet.
Zeggen dat ik niet kan terugsturen, omdat ik het heb geïnstalleerd.
Moet wachten tot dat er miss over maand update is. Ik wil het terugsturen, kan niet! Zeer slecht

Risposta di Kiraal Wearables
Bestelling is keurig op tijd geleverd.
De levertijd ruim overschreden
De levertijd ruim overschreden, zeker omdat Post.nl niet de levertijd aan kaamn zoden jullie is om moeten kijken naar een andere bezorgdienst
Geleverd op tijd goede beschrijving…
Geleverd op tijd goede beschrijving snel ingesteld!, heb alleen het idee dat er niet veel klopt van de bloeddrukmeting geeft totaal iets anders aan dan mijn gewone meter! Verder prima
tekentablet en service achteraf beiden super
Het tekentablet is erg fijn om mee te werken en van goede kwaliteit. Ook de service toen we na een week de stilo kwijt waren is perfect. We kregen kosteloos een nieuwe pen toegestuurd. Hulde!
Beschrijving klopt niet met geleverde goed
Ik bestelde een nieuwe smarthorloge. op de beschrijving staat dat zuurstofsaturatie én bloeddrukmeter aanwezig zijn. dat is niet het geval. Zal enige tijd duren.
Het horloge is zeer zwaar op de pols. Slotje is open gekomen, horloge gevallen en scherm gebroken. Men liet weten dat er geen garantie is.
ik bestel niet opnieuw want vond het horloge niet super mooi ook.
Het klokje ziet er heel mooi uit en…
Het klokje ziet er heel mooi uit en werd snel geleverd.
Het is simpel te bedienen met een duidelijke display de bijpassende app werkt prima.
Het klokje heeft 3 bandjes zodat je de look kan veranderen .
De batterij heeft een goede levensduur ik heb de klok 1 mei gekocht en het is nu 11 mei en nog 50% vol
Ik raad deze verkoper zeker aan
Ik bestelde 2 uurwerken
Ik bestelde 2 uurwerken. Werden, zoals beloofd, de eerst volgende werkdag thuis afgeleverd. Had wat problemen om die te linken aan mijn gsm (door mijn onhandigheid :-) . Maar kreeg héél snel hulp via email. wij, mijn echtgenote en ikzelf zijn héél tevreden over de werking, gebruik en over het uitzicht van de uurwerken
Snelle en goede communicatie.
Op mijn vraag via het contactformulier om een Nederlandse handleiding kreeg ik binnen een kwartier deze al doorgemaild. Super!
En met een persoonlijk berichtje van de klantenservice. Heel sympathiek!
Mooie smartwatch en goede service
Ik ben erg blij met mijn smartwatch van Kiraal! Het doet precies waarvoor ik het heb aangeschaft. Er zitten meer dan voldoende funties op. Horloge ziet er mooi uit en fijn is dat er 4 bandjes bij zitten zodat je ze kunt afwisselen. 2 Bandjes pasten niet, maar na een mailtje kreeg ik nog dezelfde dag reactie dat ze een hulpstukje gingen opsturen. Dit werkt perfect. Zeer snelle en correcte service van dit bedrijf. Ik ben blij en kan de Kiraal Aura absoluut aanraden!
Het was goed omdat het heel snel werd…
Het was goed omdat het heel snel werd geleverd .
De horloge is een fijne klok en makelijk in gebruik.
Coorect en snel
Ik ben heel blij met mijn mooie Kiraal…
Ik ben heel blij met mijn mooie Kiraal horloge. Ik had een probleempje en Kiraal lostte dat op en stuurde direct gratis een vervangend onderdeel. Uitstekende service voor een prachtig horloge