Kiraal Wearables Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Het horloge ging na korte tijd kapot. Heel veel goede adviezen gehad maar het gaf geen verbetering .Uiteindelijk een nieuw horloge ontvangen. Zeer goed contact. Behulpzaam en opgelost. Zeer goed serv... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb mijn horloge aangeboden omdat hij binnen de garantieperiode kapot is gegaan. Maar zou uiterlijk binnen 10 werkdagen bericht krijgen. En zijn al bijna 15 dagen verder.23-07 wat een klantvriendel... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

De site gaf aan dat men snel kon leveren en het weekend zou mijn verjaardag zijn. Helaas was het horloge toen nog niet binnen. Maandags gemaild met de klantenservice en binnen een uur had ik bericht... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering ,duidelijke handleiding en weer snel gewend aan mijn nieuwe kiraal.extra bandjes want kunnen toch kapot gaan ,omdat ik ook nog wel allerlei klusjes doe en even een rare move en dan... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

627 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

241 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb op heden 15 mei noch altijd…

Ik heb op heden 15 mei noch altijd niets ontvangen van mijn bestelling Dit is niet de schuld van Kiraal
maar wel van de bezorger .Intussen heeft kiraal mij een nieuw exemplaar toegezonden daarom . Dank u wel

30 aprile 2026
Logo di Kiraal Wearables

Risposta di Kiraal Wearables

Wat vervelend, mail ons gerust zodat we je verder kunnen helpen! info@kiraal.nl

Valutata 1 stelle su 5

De update doet nog niets veranderen in de functies.

Er is een update eergisteren van de app geweest, vervolgens is er nog steeds niets veranderd. Ook de functie om 8 contacten toe te voegen doet het niet.
Echt heel slecht horloge. Ze zeggen wel op te lossen, maar heb er nog niets van gemerkt. In de mail zeggen ze afwachten op update. …..?????

Horloge gekocht, doen aantal functies (bloeddruk en zuurstofgehalte) het niet.
Zeggen dat ik niet kan terugsturen, omdat ik het heb geïnstalleerd.
Moet wachten tot dat er miss over maand update is. Ik wil het terugsturen, kan niet! Zeer slecht

4 maggio 2026
Logo di Kiraal Wearables

Risposta di Kiraal Wearables

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat dit verwarrend is geweest. De functies voor bloeddruk en zuurstofmeting zaten op dit moment nog niet op dit specifieke model geactiveerd.
Deze functionaliteiten worden momenteel ontwikkeld en zullen later via een update worden toegevoegd. (Dus niet elke update is gelijk gerelateerd aan uw case, er worden meer dingen gedaan)

Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te helpen en doen hierin graag nét dat beetje extra. Daarom zijn we coulant geweest en hebben we speciaal voor u meegedacht over een passende oplossing, ondanks dat het horloge al volledig was geïnstalleerd en gebruikt. Service staat bij ons centraal en we proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk tegemoet te komen

Valutata 1 stelle su 5

Beschrijving klopt niet met geleverde goed

Ik bestelde een nieuwe smarthorloge. op de beschrijving staat dat zuurstofsaturatie én bloeddrukmeter aanwezig zijn. dat is niet het geval. Zal enige tijd duren.
Het horloge is zeer zwaar op de pols. Slotje is open gekomen, horloge gevallen en scherm gebroken. Men liet weten dat er geen garantie is.
ik bestel niet opnieuw want vond het horloge niet super mooi ook.

4 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Het klokje ziet er heel mooi uit en…

Het klokje ziet er heel mooi uit en werd snel geleverd.
Het is simpel te bedienen met een duidelijke display de bijpassende app werkt prima.
Het klokje heeft 3 bandjes zodat je de look kan veranderen .
De batterij heeft een goede levensduur ik heb de klok 1 mei gekocht en het is nu 11 mei en nog 50% vol
Ik raad deze verkoper zeker aan

11 maggio 2026

Ik bestelde 2 uurwerken

Ik bestelde 2 uurwerken. Werden, zoals beloofd, de eerst volgende werkdag thuis afgeleverd. Had wat problemen om die te linken aan mijn gsm (door mijn onhandigheid :-) . Maar kreeg héél snel hulp via email. wij, mijn echtgenote en ikzelf zijn héél tevreden over de werking, gebruik en over het uitzicht van de uurwerken

8 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Snelle en goede communicatie.

Op mijn vraag via het contactformulier om een Nederlandse handleiding kreeg ik binnen een kwartier deze al doorgemaild. Super!
En met een persoonlijk berichtje van de klantenservice. Heel sympathiek!

7 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Mooie smartwatch en goede service

Ik ben erg blij met mijn smartwatch van Kiraal! Het doet precies waarvoor ik het heb aangeschaft. Er zitten meer dan voldoende funties op. Horloge ziet er mooi uit en fijn is dat er 4 bandjes bij zitten zodat je ze kunt afwisselen. 2 Bandjes pasten niet, maar na een mailtje kreeg ik nog dezelfde dag reactie dat ze een hulpstukje gingen opsturen. Dit werkt perfect. Zeer snelle en correcte service van dit bedrijf. Ik ben blij en kan de Kiraal Aura absoluut aanraden!

21 aprile 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più