Snelle levering ,duidelijke handleiding en weer snel gewend aan mijn nieuwe kiraal.extra bandjes want kunnen toch kapot gaan ,omdat ik ook nog wel allerlei klusjes doe en even een rare move en dan... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 65% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Op tijd bezorgt en hij doet het perfect
hoe kan ik iets beoordelen als ik al 3…
hoe kan ik iets beoordelen als ik al 3 weken wacht en zelf weer moest mailen en dan het excuus dat er overvraagd was, als je klanten belangrijk zijn zou je ze dat even via een mail kunnen laten weken zeker als je adverteerd met voor 23.00 uur besteld de volgen dag al in huis, dus vraag mij niet hoe jullie het gedaan hebben want dat hebben jullie nog niet, nu eerst maar zien en dan geloven
Zeer slechte ervaring.
Zeer slechte ervaring.
Ik heb op 8 juli een horloge besteld. Op de website wordt duidelijk geadverteerd met: “Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.” Inmiddels zijn we tien dagen verder en heb ik nog steeds niets ontvangen.
Omdat de levering zo lang op zich liet wachten, heb ik gevraagd om mijn bestelling te annuleren. Op 13 juli kreeg ik als reactie dat dit niet meer mogelijk zou zijn omdat de bestelling “al verwerkt” was. Dat is moeilijk serieus te nemen als een bestelling na tien dagen nog steeds niet is geleverd.
De communicatie is teleurstellend en de beloofde levertijden worden niet nagekomen. Als je niet kunt leveren binnen de termijn waarmee je adverteert, wees daar dan eerlijk over. Klanten aan het lijntje houden en vervolgens een annulering weigeren is geen goede service.
Ik kan dit bedrijf op basis van mijn ervaring helaas niet aanbevelen

Risposta di Kiraal Wearables
Het horloge ging na korte tijd kapot
Het horloge ging na korte tijd kapot. Heel veel goede adviezen gehad maar het gaf geen verbetering .Uiteindelijk een nieuw horloge ontvangen. Zeer goed contact. Behulpzaam en opgelost. Zeer goed service. Top bedrijf. Kan het iedereen aanbevelen.
The customer communication was very…
The customer communication was very good. I had a fast response, and the person was very nice.
Voor 17.00 uur bestellen morgen in huis…niet waar
Voor 17.00 uur bestellen morgen in huis dat is bedrog 1 week later nog niets ontvangen
Slechte service
Geleverde artikel nog steeds niet ontvangen.
Men maakt reclame van vandaag besteld word morgen geleverd.
We zijn nu een dikke week verder en nog steeds niets geleverd gekregen.
Nog steeds niets ontvangen nu al 9…
Nog steeds niets ontvangen nu al 9 dagen zitten wachten
Mijn 1ste bestelling was via bol.com…
Mijn 1ste bestelling was via bol.com dit ging vlekkenloos en snelle levering. Mijn 2de bestelling was via de website zelf en is tot op heden nog niet aan gekomen. Ik heb de bestelling op 25 juni geplaats, status staat al sedert 26 juni onderweg
Verzendtijd kan beter.
Goeie service voor de post.....en…
Goeie service voor de post.....en verpakking.
Ene dag besteld de volgende dag in huis super!
Mvg etty kooistra!
Snelle levering alles prefect verpakt…
Snelle levering alles prefect verpakt en horloge draagt super fijn makkelijk de bandjes verwisselen en baterij gaat ook een week mee heel erg blij mer
Kon de smartwatch niet meer retourneren…
Kon de smartwatch niet meer retourneren na 5 minuten dragen
Geweldig geholpen
De site gaf aan dat men snel kon leveren en het weekend zou mijn verjaardag zijn. Helaas was het horloge toen nog niet binnen. Maandags gemaild met de klantenservice en binnen een uur had ik bericht terug, ze hadden het voor mij nagekeken maar de zending had bij Post.nl vertraging opgelopen vanwege het warme weer. Het was toen ook al een paar dagen bloedheet dus dat geloofden wij direct.
De dame met wie ik mailde hield mij goed op de hoogte en was heel vriendelijk. Wanneer het binnen 2 dagen nog niet geleverd was zou ze een nieuwe opsturen. ik ben echt heel erg fijn geholpen en super blij met mijn nieuwe smartwatch. Bovendien een hele duidelijke instructie hoe te installeren . En er zaten ook nog eens 4 verschillende bandjes erbij, ik kan het iedereen aanbevelen. Nu kan in het in buitenland mooi met hem showen.
Super klantenservice
Super klantenservice! Heel vriendelijk en behulpzaam! Er was een probleem met mijn uurwerk en ze hebben hier nooit moeilijk over gedaan en een mooie oplossing aangeboden. Top!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.