Kiraal Wearables Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Het horloge ging na korte tijd kapot. Heel veel goede adviezen gehad maar het gaf geen verbetering .Uiteindelijk een nieuw horloge ontvangen. Zeer goed contact. Behulpzaam en opgelost. Zeer goed serv... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

hoe kan ik iets beoordelen als ik al 3 weken wacht en zelf weer moest mailen en dan het excuus dat er overvraagd was, als je klanten belangrijk zijn zou je ze dat even via een mail kunnen laten weken... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De site gaf aan dat men snel kon leveren en het weekend zou mijn verjaardag zijn. Helaas was het horloge toen nog niet binnen. Maandags gemaild met de klantenservice en binnen een uur had ik bericht... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering ,duidelijke handleiding en weer snel gewend aan mijn nieuwe kiraal.extra bandjes want kunnen toch kapot gaan ,omdat ik ook nog wel allerlei klusjes doe en even een rare move en dan... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

627 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

241 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super klantenservice

Super klantenservice! Heel vriendelijk en behulpzaam! Er was een probleem met mijn uurwerk en ze hebben hier nooit moeilijk over gedaan en een mooie oplossing aangeboden. Top!

29 giugno 2026

Oplichting

Te laat ontvangen, doosje geopend om te zien of het goed is. Op verzoek foto's gestuurd voor het retourneren om te laten zien dat het in orde was. Dat was akkoord. Voor 8 euro geretourneerd om vervolgens te horen dat het gebruikssporen heeft, wat absoluut onmogelijk is. Ik kan het voor 8 euro toch overnemen. Iets van 59 euro wordt dan 75 euro. Schandalig dit! Slechte service. Niets kopen hier. Ik ga aangifte doen van oplichting.
Men wil geen bewijs tonen van gebruikssporen, omdat deze er niet zijn. Oplichters!!!!

22 giugno 2026

Risposta di Kiraal Wearables

Wat vervelend om te lezen dat u dit zo ervaart. Wij begrijpen dat dit teleurstellend is, maar wij willen graag toelichten dat de retourzending bij controle niet voldeed aan onze retourvoorwaarden.

De vooraf toegestuurde foto’s zijn op afstand gemaakt. Niet alle gebruikerssporen of beschadigingen zijn daarop altijd duidelijk zichtbaar. Bij fysieke controle van het retour ontvangen product zijn wel gebruikssporen geconstateerd. Om die reden kunnen wij het product helaas niet als ongebruikt retour accepteren.

Onze retourvoorwaarden staan duidelijk vermeld op de website. Een product mag worden bekeken en beoordeeld zoals dat ook in een winkel mogelijk zou zijn, maar dient ongebruikt en in nette staat geretourneerd te worden. Wanneer een retour hier niet aan voldoet, kunnen wij deze niet kosteloos verwerken.

Wij hebben u daarom de mogelijkheid geboden om het product opnieuw te ontvangen tegen de verzendkosten. Dit is geen sprake van oplichting, maar het toepassen van de geldende retourvoorwaarden.

Valutata 1 stelle su 5

NOOIT BIJ DIT BEDRIJF KOPEN !!

Update 15 juni 2026:
Inmiddels heb ik mijn eigen foto's gestuurd naar Kiraal. Deze foto's maakte ik op de dag dat ik het horloge aangetekend terug stuurde.
Ik vroeg Kiraal om de foto's te omcirkelen waar dan de zogenaamde gebruikerssporen zouden zitten. Tot nu toe heeft Kiraal dit geweigerd. Dit bevestigd mij dat de door hun naar mij gestuurde foto's met omcirkelingen niet mijn horloge was. (hoewel er weinig tot niks op de foto's te zien was...). Op mijn eigen foto's is niks te omcirkelen omdat er namelijk geen beschadigingen opzitten.
Ik heb dus niets meer vernomen van Kiraal. Misschien denken ze dat ik vanzelf wel ophou. Dus niet. Een melding naar ACM is al gedaan. En dat weten ze. Eerlijk duurt het langst en het wordt tijd dat Kiraal dit ook snapt.

Jullie verkondigen leugens in je antwoord op mijn review. De foto's die jullie ineens online zetten zijn anders dan de foto's die ikzelf heb gemaakt. De website waar de foto's ineens op staan is een erg vage en volgens mij onbetrouwbare website.
Nogmaals...ik benadruk dat niemand meer iets bij jullie moet kopen!

(trustpilot: waarom zie ik altijd vreemde taal en woorden die ik niet getypt heb terugkomen bij de plaatsing van een review?)

NOOIT BIJ DIT BEDRIJF KOPEN !!

KIRAAL IS MET RECHT OPLICHTING TE NOEMEN.

Ik bestelde een Kiraal Diva Activitytracker. Ik laadde het op en deed het om mijn pols. Ik liep er thuis even mee rond. Ik zag dat de stappenteller het niet goed deed. Ik liep nog eens 10-20-30 stappen door mn huis maar nee...de metingen klopten niet. Omdat het horloge sowieso tegenviel wilde ik het terugsturen. Ik vroeg een retourlabel aan via email. In de mailwisseling die volgde kwam ter sprake dat ik het om mijn pols gedragen had. Ja natuurlijk...anders kan ik het horloge sowieso toch niet testen en weten of het geheel goed en fijn om mijn pols zit? En toen begon het...ik moest foto's sturen van de voorkant, achterkant en beide zijkanten. Hoe vreemd is dat??? Nog nooit meegemaakt!! Later kreeg ik de mededeling dat niet goed zichtbaar was op de foto's of er gebruikssporen op zaten. Nou...die zaten er echt niet op!
Ik zat in mijn bedenktijd en kan dan, hoe dan ook, het product terugsturen. Door de mailwisseling was mijn vertrouwen in Kiraal naar het nulpunt gedaald. Na eerst zelf nogmaals heel veel foto's gemaakt te hebben van het horloge én de originele verpakking met de gevraagde documenten stuurde ik het horloge aangetekend terug. Kostte mij rond € 12.00.
Er wordt nu beweerd door Kiraal dat er gebruikssporen op zitten en ik mijn geld niet terug krijg. Ze verwijzen steeds naar hun voorwaarden. Maar...de voorwaarden van Kiraal zijn ondergeschikt aan die van de Wet. Ze gaan sowieso structureel buiten hun boekje met hun beweringen in hun emails. Het aantal emails is niet meer te tellen. Uit de mails is structureel op te maken dat Kiraal echte amateurs zijn! De wet zegt nl dat zij het moeten bewijzen en dan ook nog dat ik ze veroorzaakt heb. Ineens gaan ze over op het feit dat er huidvet op het horloge zit...dat zou kunnen omdat ik het gepast heb om mijn pols. Maar ja....ook dat zgn huidvet moeten ze bewijzen! Trouwens....ik mag het horloge terug krijgen maar ook dat kost weer ca € 9.00. Áls het al bij mij aankomt. Ik heb er geen vertrouwen in. Uiteindelijk stuurt Kiraal een paar foto's naar mij waarop ik de gebruikssporen zou moeten zien. Natuurlijk zag ik geen gebruikssporen op de foto's omdat die er niet opzitten. Op mijn vraag wat ik dan zou moeten zien op de foto's komt geen antwoord. En wie zegt dat het mijn horloge is op die foto's....Maar hoe dan ook...Als consument heb ik het recht om het horloge te passen. In een fysieke winkel pas je het ook om je pols. En als je dan thuis komt doe je het om en kijk je of alles werkt. Zo niet dan breng je het terug en krijg je geld terug. Binnen de gestelde termijn/bedenktijd/herroepingsrecht.

Kiraal....Er is geen beginnen aan met jullie! Ik wil nu sowieso waardevermindering. (volgens de Nederlandse wet moet dat) Maak de helft van €53.00 = €26.50 over op mijn rekening. Het nummer hebben jullie

Groet
Inge van der Brug

29 maggio 2026

Beste Inge,

Wij vinden het jammer dat u opnieuw een review heeft geplaatst waarin ernstige beschuldigingen worden geuit. Daarbij merken wij op dat u uw eerdere review heeft verwijderd, inclusief onze uitgebreide openbare reactie daarop. Hierdoor ontstaat voor lezers het beeld dat wij niet inhoudelijk op uw klacht hebben gereageerd, terwijl dit wel degelijk meerdere malen is gebeurd.

Daarnaast wijzen wij de beschuldiging van "oplichting" nadrukkelijk van de hand. Een verschil van mening over de staat van een geretourneerd product rechtvaardigt dergelijke kwalificaties niet.

De feiten zijn als volgt:

• U heeft het product opgeladen, gedragen en getest.
• Voorafgaand aan de retourzending hebben wij u gevraagd foto's van het product aan te leveren.
• Na ontvangst is het artikel door ons magazijn geïnspecteerd.
• Tijdens deze inspectie zijn meerdere gebruikssporen vastgesteld die te herleiden zijn in uw eerder aangeleverde foto´s.
• Hierbij zijn onder andere zichtbare sporen op het scherm, sporen op de behuizing, huidvetresten in de naden van het horloge en een beschadiging bij de sensor aan de achterzijde geconstateerd.
• Van deze bevindingen zijn foto's gemaakt en aan u verstrekt.
• Omdat het product hierdoor niet meer in nieuwstaat verkeerde, kon het niet meer als nieuw worden verkocht en is er geen restwaarde.

Omdat u in deze review opnieuw stelt dat er geen gebruikssporen aanwezig waren, hebben wij de inspectiefoto's openbaar beschikbaar gesteld zodat lezers zelf kunnen beoordelen waarop onze beslissing is gebaseerd:

Uw stelling dat wij geen bewijs zouden hebben geleverd is daarom feitelijk onjuist. Juist om volledige transparantie te bieden hebben wij de vastgestelde gebruikssporen gedocumenteerd en met u gedeeld.

Verder geeft u in uw review zelf aan dat u het horloge heeft opgeladen, gedragen en actief heeft getest. Dat gaat aanzienlijk verder dan het enkel bekijken van een product zoals in een winkel mogelijk zou zijn.

Wij begrijpen dat u het niet eens bent met onze beoordeling. Dat neemt echter niet weg dat ons magazijn gebruikssporen heeft vastgesteld en gedocumenteerd. Om die reden blijven wij bij het eerder gecommuniceerde standpunt.

De mogelijkheid om het artikel retour te ontvangen is en blijft aanwezig.
We bewaren uw retour nog 4 weken vanaf nu.

Team Kiraal

Valutata 1 stelle su 5

Veel leugens over de Stock van het…

Veel leugens over de Stock van het uurwerk ik had gekozen en betaald heb dan een mail gestuurd waar blijft mijn bestelling waarop bericht niet meer leverbaar
Andere moeten kiezen maar duurder
Levering is een klucht ging vandaag ge levert worden niets nu is het al volgende dinsdag 26/5

15 maggio 2026

Bedankt voor je review.

Zo te zien is uw upgrade 1 bezorgdag vertraagd en ondertussen bezorgd. Op maandag en zondag bezorgen ze geen brievenbuspakketten :)

Respect

Een zeer mooi smartwatch gekocht bij kiraal maar nooit aangekomen. Na diverse email aan hun gericht zijn ze een onderzoek gaan starten naar Post-NL want die beweerde dat ik het gekregen had.
Kiraal heeft zich fantastisch ingezet voor me en is een onderzoek gestart naar Post-Nl maar ze gaan nu wel alvast toch voor de 2e keer mijn watch opsturen!
Dit is gewoon klasse van hun en ik hoop dat ik hem nu wel krijg. Dus respect voor de goede communicatie en het werk wat ze voor me gedaan hebben!!

19 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Veel herkenning in de reviews.

Veel herkenning in de reviews.
- er zaten gebruikssporen op (dat komt omdat zij een gebruikt exemplaar hadden opgestuurd)
- snel defect (zeggen dat het door eigen manier van gebruiken komt)
- vragen om foto's (meerdere keren foto's opgestuurd)
- gevraagd of ik het horloge wil terugsturen, heb ik gedaan (zeggen ze dat ze het niet hebben ontvangen)
- Kiraal vraagt review te verwijderen en om meer uitleg (10-tallen mails, foto's gestuurd, nooit genoeg)
- Via trust pilot vraagt Kiraal, na een jaar weer om een toelichting op mijn review. Ze hebben een heel dossier, dus daar kunnen ze het antwoord vinden.

Uiteindelijk besloten een ander horloge bij Brend te kopen, erg tevreden over. Nooit meer naar Kiraal!

Ik heb zeer uitgebreid, weken lang met Kiraal netjes proberen te overleggen, helaas niet gelukt. Degene die ik op de mail had werd steeds vervelender. Uiteindelijk heb ik voor m'n rust gekozen en ben ik ermee gestopt.
Ik adviseer die mailwisseling nog eens door te lezen, dan is het voor hen wellicht ook duidelijker!
Groeten Jozé

18 maggio 2026

Risposta di Kiraal Wearables

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Wij herkennen ons echter niet volledig in de geschetste situatie en willen graag wat nuance aanbrengen.

Wanneer een klant aangeeft dat een product gebruikssporen heeft of defect raakt, vragen wij altijd om foto’s of aanvullende informatie. Dit doen wij niet om het proces moeilijk te maken, maar om zorgvuldig te kunnen beoordelen wat er precies aan de hand is en welke oplossing passend is. In sommige gevallen kan schade of een defect namelijk ontstaan door de manier waarop het product is gebruikt, en dat moeten wij zorgvuldig uitsluiten.

Wij hebben meerdere keren geprobeerd om samen tot een oplossing te komen en hebben daarbij om toelichting en beeldmateriaal gevraagd. Dat is een standaard onderdeel van onze klantenserviceprocedure. Ook wanneer een product retour wordt gestuurd, zijn wij afhankelijk van de daadwerkelijke ontvangst en verwerking van het pakket. Wanneer een retourzending niet bij ons aankomt of niet traceerbaar is, kunnen wij dit helaas niet zomaar als ontvangen verwerken.

Daarnaast zien wij dat er inmiddels meerdere, inhoudelijk vergelijkbare reviews zijn geplaatst over dezelfde kwestie. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant zijn of haar ervaring kan delen, maar dubbele reviews over één dossier geven naar ons idee geen volledig evenwichtig beeld van de situatie.

Dat wij via Trustpilot om extra toelichting vragen, betekent niet dat wij uw ervaring niet serieus nemen. Integendeel: wij willen juist begrijpen wat er precies is gebeurd, zodat wij dit intern kunnen controleren en waar nodig verbeteren. Ook na langere tijd kan een aanvullende toelichting helpen om een dossier goed te koppelen en inhoudelijk te beoordelen.

Wij vinden het jammer dat u uiteindelijk voor een ander merk heeft gekozen en dat u geen vertrouwen meer heeft in Kiraal. Tegelijkertijd willen wij benadrukken dat wij steeds bereid zijn geweest om mee te denken binnen de mogelijkheden van onze garantie- en retourvoorwaarden.

Super geholpen

Er kwam snel respons op mijn vraag. Ik werd enorm goed geholpen.
Door een andere adapter te gebruiken was het probleem opgelost!!

14 maggio 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più