Kiraal Wearables Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Het horloge ging na korte tijd kapot. Heel veel goede adviezen gehad maar het gaf geen verbetering .Uiteindelijk een nieuw horloge ontvangen. Zeer goed contact. Behulpzaam en opgelost. Zeer goed serv... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb mijn horloge aangeboden omdat hij binnen de garantieperiode kapot is gegaan. Maar zou uiterlijk binnen 10 werkdagen bericht krijgen. En zijn al bijna 15 dagen verder.23-07 wat een klantvriendel... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik had via bol.com een Survival Kit van kiraal besteld, maar daarin ontbrak een vuurstarter die er wel in zou moeten zitten. Na email naar kiraal werd deze alsnog opgestuurd, maar is nooit aangekome... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

628 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

241 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mijn scherm had problemen

Mijn scherm had problemen, maar ik bleek zelf een verkeerde oplader te hebben gebruikt. Na contact met de klantenservice heb ik tegen een kleine vergoeding een nieuw klokje gekregen. Snelle reactie op mail en vlotte zending!

23 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service van Kiraal…

Geweldige service na 4 weken problemen met het aanraakscherm van mijn smartwatch.
Na het sturen van een berichtje en foto’s van mijn smartwatch kreeg dezelfde dag al bericht dat er een nieuw klokje opgestuurd wordt.👌

22 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Uitstekende service

Ik had een mooie smartwatch besteld, de Kiraal Diva, maar kreeg het verkeerde bandje erbij. Gelijk contact opgenomen en ze sturen kosteloos het juiste bandje toe. Goede service.

17 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

In het begin was ik er niet zo tevreden…

In het begin was ik er niet zo tevreden over batterij snel leeg en omkoppelde zich steeds van mijn tel. Heb alles opnieuw ingesteld en nu doet hij het goed en de batterij gaat ook langer mee omdat hij niet steeds opnieuw moet koppelen. Ook heb ik iets langer moeten wachten dan belooft was op de site maar kwam wel netjes verpakt aan.

24 novembre 2025

Not recommend

Poor service, Poor communication and product not received.

26 febbraio 2026

Risposta di Kiraal Wearables

We are sorry to read that you had this experience. This is of course not what we want.

Could you please send us an email at info@kiraal.nl with your order details? We would be happy to look into what happened and check whether this has already been resolved in the meantime.

We will gladly help you further.

Kind regards,
Team Kiraal

Valutata 5 stelle su 5

Nieuw is altijd weer even wennen,als je iets koopt. zijn ,meer mogelijkheden beschikbaar zijn. Het is even een weet om alles weer even te bekijken als je een nieuwe kiraal koopt.

Snelle levering ,duidelijke handleiding en weer snel gewend aan mijn nieuwe kiraal.extra bandjes want kunnen toch kapot gaan ,omdat ik ook nog wel allerlei klusjes doe en even een rare move en dan kan een bandje ,ondanks dat ze wel degelijk zijn toch kapot.
Heeft weer meer mogelijkheden en ziet er goed uit.
Ben er al weer aan gewend en nieuwe opties werken.

1 aprile 2026

Horloge bandjes

Mijn horloge bandjes bleven wat langer weg dan verwacht dus even gemaild met de klantenservice.
Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Ze kwamen met de gewone post wat iets langer kan duren.
Product in goede staat ontvangen.

15 aprile 2026

Anoniem

Mijn horloge deed het niet meer, en heb een mailtje gestuurd, en kreeg al snel een mailtje terug. Ze hebben mij een paar tips gegeven en die heb ik opgevolgd en nu doet ie het weer.
Raad deze website aan
Snelle reactie en een goede service

14 aprile 2026

Geen garantie /coulance op 6 maand oude laadkabel

De oplaadkabel van de 6 maand oude smartwatch had een los soldeercontact waardoor het niet meer functioneerde. Na constatering heb ik Kiraal per e-mail geïnformeerd. En gevraagd om nieuwe kabel.
Omdat ik zelf de juiste diagnose had gesteld verviel mijn garantie. En moest ik voor eigen kosten kabel bestellen.
Volgens medewerker had ik eerst contact met Kiraal moeten opnemen. (Waarschijnlijk smartwatch + kabel moeten opsturen, ook zij dezelfde conclusie getrokken) Blijkbaar wordt zelfonderzoek bij Kiraal niet gewaardeerd, of als reden gebruikt om onder garantie uit te komen.

2 aprile 2026

Risposta di Kiraal Wearables

Wat vervelend om te lezen dat de oplaadkabel van uw smartwatch niet meer goed functioneerde. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij willen hierbij graag wat nuance aanbrengen. Wanneer er binnen de garantieperiode een probleem ontstaat, vragen wij klanten altijd om eerst contact met ons op te nemen voordat er zelf onderdelen worden besteld of vervangen. Op die manier kunnen wij het probleem beoordelen en, wanneer dit onder de garantie valt, direct een passende oplossing bieden.

In dit geval hadden wij bijvoorbeeld kosteloos een nieuwe oplaadkabel kunnen opsturen. Wanneer er echter op eigen initiatief al een nieuwe kabel wordt besteld, kunnen wij deze aankoop achteraf helaas niet meer vergoeden. Dit betekent niet dat wij zelfonderzoek niet waarderen, maar wij moeten wel de mogelijkheid krijgen om het probleem eerst via onze eigen serviceprocedure op te lossen.

Wij vinden het jammer dat dit zo is gelopen en hadden dit graag vooraf met u opgelost.

Team Kiraal

waardeloos bedrijf …

Na ontvangst van het horloge viel het product mij tegen (zag er erg goedkoop uit). Het horloge pakte ik zeer zorgvuldig uit en is nog geen 5 minuten uit het doosje geweest. Direct weer ingepakt en in de originele verpakking retour gestuurd.
Na retourzending ontving ik het bericht dat op het product "duidelijke gebruikssporen zichtbaar waren"; het product kon niet retour worden ggenomen.Dit bericht leek mij een standaard mail die als reactie wordt verstuurd. NIET BIJ DIT BEDRIJF KOPEN!!!!!

23 marzo 2026

Risposta di Kiraal Wearables

Wij willen hierbij benadrukken dat uw weergave van de situatie niet volledig klopt. Het door u geretourneerde horloge is namelijk bij ons aangekomen met duidelijke gebruikssporen. In dat geval vervalt het recht op retourneren, conform onze retourvoorwaarden.

Een product mag enkel beoordeeld worden zoals u dat in een fysieke winkel ook zou doen. Wanneer een artikel zichtbaar is gebruikt, kunnen wij dit niet meer als nieuw verkopen.

Daarnaast willen wij u vragen om dit ook vanuit de andere kant te bekijken: hoe zou u het zelf vinden om een horloge te ontvangen dat al gedragen is en waarop huidvet of gebruikssporen zichtbaar zijn? Dat is precies wat wij willen voorkomen voor onze klanten.

Om die reden hebben wij de retour terecht niet geaccepteerd.

Wij staan voor kwaliteit en nieuwe producten, en zullen deze standaard blijven handhaven.

Valutata 5 stelle su 5

Omruiling smartwatch die niet goed paste

Ik had een smartwatch besteld voor mijn echtgenote, maar dat paste niet mooi. Dus vroeg ik extra info over een ander model en ik kreeg snel antwoorden op mijn vragen.
Toen we beslisten om het andere model te nemen, hebben ze dit naar ons verzonden met een retour label erbij om de eerder bestelde smartwatch terug te sturen. We moesten het 2de uurwerk niet eerst betalen of terugsturen.
Dat vind ik nu echt goede service.
Bedankt

10 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Beschermhoesje besteld voor me horloge…

Beschermhoesje besteld voor me horloge lag al gelijk eraf kon niet meer terug plakken ik vind het veel geld voor een beschermhoesje voor een horloge glaasje en dat het niet werkt ik heb gewoon12 euro weggegooid in de vuilnisbak ik ben diep teleur gesteld erin in dat product vind het doodzonde van me geld ik bestel nooit meer iets bij jullie

17 marzo 2026

Risposta di Kiraal Wearables

In plaats van een review plaatsen had je ook ons een mailtje kunnen sturen zodat we je konden helpen. We hadden eventueel een nieuwe kunnen nasturen!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più