Banner for Key Code Security AB

Key Code Security AB Recensioni 90

TrustScore 2.5 su 5

2,6

Valutata 1 stelle su 5

Väldig dålig kundservice - gömmer sig bakom "Se allmänna villkor" (det finstilta som ingen läser eller förstår ordentligt när du skriver på) och det vet de om! Orimliga villkor med 2 mdr uppsägning! V... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade nyligen kontakt med Hugo på Keycodes kundtjänst och är mycket imponerad av hans service! Han var väldigt professionell, lyhörd och tog sig tid att noggrant lyssna på mina frågor. Hugo förklar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Blev glatt överraskad när vi efter drygt två veckor fick veta att nycklarna kommit till rätta. Jag hade då i princip gett upp hoppet att få tillbaka dem efter besök hos polisens hittegods i både Lu... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Trots skriftlig uppsägning, som förts ifrågasätts men som sedan bekräftas, får jag flera mejl och påminnelser om att betala fakturan för nästa år. Jag bestrider fakturan och även detta bekräftas. Ändå... Leggi di più

1. Servizio di sicurezza
  2. Fornitore di sistemi di sicurezza

Informazioni su Key Code Security AB

Scritti dall'azienda

Key Code Security

Key Code Security är ett svenskt säkerhetsföretag med lång erfarenhet som erbjuder företagsbevakning, ID-skydd och avancerade säkerhetslösningar. Våra ledande tjänster hjälper svenska företag att skydda sig mot bedrägerier, misstänkta förändringar och juridiska händelser som kan leda till onödiga kostnader.

Hemsida Om oss

Med vår tjänst företagsbevakning får företag full kontroll över sina viktiga uppgifter. Vi erbjuder avancerade säkerhetslösningar för bevakning av kunder, misstänkta kreditupplysningar och försök till obehöriga ändringar, till exempel falsk firmatecknare eller manipulation av styrelsesammansättningen. Om något inträffar skickar vi omedelbart en varning så att företag kan agera snabbt. På så sätt undviker ni att bli kontaktade av bedragare och kan i stället fokusera på en trygg verksamhet.

Företagsbevakning

Key Code Security är en trygg samarbetspartner för företag i hela Sverige. Vår kombination av modern teknik, smarta skydd och säkra tjänster gör oss till en av de viktiga aktörerna inom företagssäkerhet. Förutom företagsbevakning erbjuder vi även stöd kring bortappade nycklar, ID-bevakning, spärrtjänst och juridisk hjälp vid många anmälningar. Våra kunder får dessutom fri telefonassistans och service som stärker deras roll som proaktiv kund.

Spärrtjänst Nyckelsäkerhet ID-bevakning

Vi kombinerar innovation och kundfokus med vår långa erfarenhet. Som ett svenskt bolag med starkt förtroende är vi stolta över att vara ett av de viktigaste företagen inom säkerhetsbranschen.

Välj Key Code Security – för trygg verksamhet, moderna lösningar och ledande tjänster som gör skillnad.

Kontakta oss Säkerhetsnytt

Vårt löfte till er

Scritti dall'azienda

En trygg samarbetspartner
Med lång erfarenhet och moderna lösningar inom företagsbevakning, nyckelsäkerhet och ID-bevakning är vi en ledande aktör inom säkerhet i Sverige.

Säkerhet du kan lita på

Snabba varningar vid misstänkta ändringar

Snabba varningar vid misstänkta ändringar
Vi garanterar säkra tjänster med lång erfarenhet, modern teknik och avancerade säkerhetslösningar – alltid med fokus på att skydda ditt företag mot bedrägerier.

Prata med våra säkerhetskonsulter

Få expertråd om företagsbevakning, ID-skydd och våra säkerhetstjänster

2,6

1 stella

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Mycket krångel vid uppsägning

Mycket krångel vid uppsägning av avtalet...aldrig igen!

18 luglio 2019

Hej M. Jakobsson,

Tack för din återkoppling och att du delar med dig av din erfarenhet av uppsägningsprocessen. Det är verkligen inte vår avsikt att processen ska vara krånglig, och vi beklagar att du upplevde det så. Vi har tagit till oss av ditt och andra kunders synpunkter och har sedan dess arbetat på att förenkla och förtydliga våra rutiner kring avtal och uppsägningar.

Vi strävar efter att ständigt förbättra vår service och hoppas att de förändringar vi gjort kan övertyga dig och andra kunder om vårt engagemang för en bättre kundupplevelse.

Vänligen,

Valutata 1 stelle su 5

Ett bedrägeribolag och inget annat är…

Ett bedrägeribolag och inget annat är det. Om man ringer och vill säga upp sin tjänst blir man lurad om man inte uppger alla dom tjänster som ingår i själva tjänsten. Dom lovade skicka ett mail på bekräftad uppsägning vilket dom fortfarande inte har gjort. Far sa upp sin tjänst hos dom, men fick en räkning månaden efter som jag ringde bolaget om, fick till svar att han/vi bara hade sagt upp en av tjänsterna, för att vi tog upp en räkning under samma samtal. Man kan alltså inte bara säga att man vill säga upp sin tjänst hos dom utan måste rabbla upp dom olika sakerna som ingår i den. Far blev sedan några dagar försenad med en räkning, fick brev från kronofogden om att betala 863 kr för en ränta på 3.32 kr. Vilka svin. Och såna människor har man låtit ta hand om hemmets säkerhet.

23 marzo 2019

Risposta di Key Code Security AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och jag beklagar verkligen de olägenheter detta har orsakat. Vi tar denna typ av feedback mycket allvarligt, eftersom vår ambition är att alltid förbättra vår service och vår kommunikation. Sedan din upplevelse har vi arbetat intensivt för att förbättra våra processer och säkerställa att alla uppsägningar och faktureringar hanteras korrekt och transparent.

Vi vill försäkra dig om att vi finns tillgängliga om du har några ytterligare frågor eller funderingar kring ditt ärende eller våra tjänster. Tack för att du tog dig tid att informera oss, din feedback är värdefull för vår fortsatta utveckling.

Keycode slutar med inkassokrav

Sämsta jag varit med om.
Deras identitetsskydd funkar absolut inte.
Dom skickar fakturor till gammal adress trots att man informerat om flytt, vilket slutar i att man får inkassokrav.
Sämsta servicen,otroligt otrevlig personal även svårt att avsluta abonnemang.

25 ottobre 2018

Risposta di Key Code Security AB

Vi är ledsna att höra om dina besvär med våra tjänster och tackar för att du delar din upplevelse. Det är viktigt för oss på Key Code Security AB att våra kunder känner sig trygga och nöjda med våra tjänster, och vi tar ditt ärende på största allvar. Vi har implementerat nya system för att säkerställa att fakturering och adressuppdateringar hanteras korrekt för att undvika framtida problem.

Din feedback är ovärderlig i vårt arbete med att ständigt förbättra vår service och vi hoppas kunna återupprätta ditt förtroende i vår organisation.

Valutata 1 stelle su 5

Det här är det största bluff företaget …

Det här är det största bluff företaget som finns. Vi hade tydligen utan vår vetskap köpt ett abonnemang hos keycode. Vi sa upp allt förra året men enligt företaget sa vi upp det för sent och var tvungen att betala för hela 2017 också. Vi betalade deras sista faktura. Nu 2017-10-11 fick vi ytterligare en faktura för nyckelbrickor som vi ej återlämnat. HUR SKA VI KUNNA ÅTERLÄMNA NÅGOT VI ALDRIG HAR FÅTT? Alltså det är helt otroligt hur ett företag kan få hålla på såhär utan att det blir några konsekvenser? Det går inte att nå deras kundtjänst via telefon eftersom man får sitta i kö i flera timmar utan att komma fram.

20 ottobre 2017

Hej Jesper,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse med oss på Key Code Security AB. Det är djupt beklagligt att höra om de utmaningar du upplevde med vår faktureringsprocess, och vi förstår fullständigt din frustration. Vi vill informera dig om att vi sedan dess har genomfört betydande förbättringar i våra interna rutiner för att säkerställa tydlighet och rättvisa i alla kundinteraktioner.

Vi värdesätter alla våra kunder och är engagerade i att kontinuerligt förbättra vår service.

Tack igen för din värdefulla feedback. Den är avgörande för vår fortsatta utveckling och strävan efter att alltid leverera service av högsta kvalitet.

Dubbel VARNING!

Total bluff, Prackar på dej tjänster som du inte behöver, skickar inbetalningsavi om tjänster du inte beställt.
Började med nycklar, lägg mej i brevlådan vid tappade nycklar. Fungerar säkert bra om någon hittar nycklarna och lägger dom i brevlådan. Men allt annat??????
IDIOT VARNING

31 marzo 2016

Hej Ulf,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. På Key Code Security AB tar vi dessa återkopplingar på största allvar, och vi strävar kontinuerligt efter att förbättra våra tjänster och processer. Sedan ditt ärende har vi implementerat flera förbättringar för att säkerställa att våra kunder får en transparent och rättvis faktureringsprocess. Det var aldrig vår avsikt att du skulle känna dig vilseledd, och vi är uppriktigt ledsna för de besvär detta orsakat. Vi är här för att hjälpa till och vill gärna se över ditt ärende personligen. Vänligen kontakta vår kundservice på info@keycode.se så att vi tillsammans kan hitta en lösning. Vi hoppas att kunna välkomna dig som kund igen med våra förbättrade tjänster.

Varning!!!!!

Ett företag vars försäljare ringer gamla människor och skrämmer upp dom. Lurar på dom en tjänst dom inte behöver fast dom inte tackat ja till erbjudandet. Begär sedan betalt fast dom inte vill ha det.

Kundtjänst lägger på luren när man ifrågasätter deras affärsmetoder.

Ett totalt oseriöst företag som gör det inte en gång men 2 gånger

5 maggio 2015

Hej Stephan,

Vi uppskattar att du tar dig tid att ge oss denna feedback. På Key Code Security AB är det av yttersta vikt att vi agerar etiskt och transparent mot alla våra kunder. Det du beskriver stämmer inte överens med våra affärsmetoder, och vi tar detta på största allvar. Vi vill passa på att informera om att vi har arbetat hårt på att förbättra både vår kundservice och våra processer sedan dess.

Med vänlig hälsning,

Varning!

Ett abonnemang som är omöjlig att avsluta! Kundservice svarar inte i telefon samt att e-mail inte behandlas!

6 ottobre 2014

Risposta di Key Code Security AB

Tack för att du har delat med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du upplevde problem med att avsluta ditt abonnemang och att kundservicen inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill passa på att informera om att vi har arbetat hårt på att förbättra både vår kundservice och våra processer sedan dess.

Vi hoppas att de problem du stötte på då inte längre är aktuella. Om du har några frågor eller funderingar kring våra tjänster idag, tveka inte att kontakta oss via info@keycode.se.

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback!

Med vänlig hälsning,
Key Code Security AB

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più