Väldig dålig kundservice - gömmer sig bakom "Se allmänna villkor" (det finstilta som ingen läser eller förstår ordentligt när du skriver på) och det vet de om! Orimliga villkor med 2 mdr uppsägning! V... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Jag hade nyligen kontakt med Hugo på Keycodes kundtjänst och är mycket imponerad av hans service! Han var väldigt professionell, lyhörd och tog sig tid att noggrant lyssna på mina frågor. Hugo förklar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Blev glatt överraskad när vi efter drygt två veckor fick veta att nycklarna kommit till rätta. Jag hade då i princip gett upp hoppet att få tillbaka dem efter besök hos polisens hittegods i både Lu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trots skriftlig uppsägning, som förts ifrågasätts men som sedan bekräftas, får jag flera mejl och påminnelser om att betala fakturan för nästa år. Jag bestrider fakturan och även detta bekräftas. Ändå... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Key Code Security är ett svenskt säkerhetsföretag med lång erfarenhet som erbjuder företagsbevakning, ID-skydd och avancerade säkerhetslösningar. Våra ledande tjänster hjälper svenska företag att skydda sig mot bedrägerier, misstänkta förändringar och juridiska händelser som kan leda till onödiga kostnader.
Med vår tjänst företagsbevakning får företag full kontroll över sina viktiga uppgifter. Vi erbjuder avancerade säkerhetslösningar för bevakning av kunder, misstänkta kreditupplysningar och försök till obehöriga ändringar, till exempel falsk firmatecknare eller manipulation av styrelsesammansättningen. Om något inträffar skickar vi omedelbart en varning så att företag kan agera snabbt. På så sätt undviker ni att bli kontaktade av bedragare och kan i stället fokusera på en trygg verksamhet.
Key Code Security är en trygg samarbetspartner för företag i hela Sverige. Vår kombination av modern teknik, smarta skydd och säkra tjänster gör oss till en av de viktiga aktörerna inom företagssäkerhet. Förutom företagsbevakning erbjuder vi även stöd kring bortappade nycklar, ID-bevakning, spärrtjänst och juridisk hjälp vid många anmälningar. Våra kunder får dessutom fri telefonassistans och service som stärker deras roll som proaktiv kund.
Spärrtjänst Nyckelsäkerhet ID-bevakning
Vi kombinerar innovation och kundfokus med vår långa erfarenhet. Som ett svenskt bolag med starkt förtroende är vi stolta över att vara ett av de viktigaste företagen inom säkerhetsbranschen.
Välj Key Code Security – för trygg verksamhet, moderna lösningar och ledande tjänster som gör skillnad.
Scritti dall'azienda

Snabba varningar vid misstänkta ändringar

Lisa Sass gata 1, 42253, Hisings Backa, Svezia
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Mycket krångel vid uppsägning av avtalet...aldrig igen!

Risposta di Key Code Security AB
Ett bedrägeribolag och inget annat är det. Om man ringer och vill säga upp sin tjänst blir man lurad om man inte uppger alla dom tjänster som ingår i själva tjänsten. Dom lovade skicka ett mail på bekräftad uppsägning vilket dom fortfarande inte har gjort. Far sa upp sin tjänst hos dom, men fick en räkning månaden efter som jag ringde bolaget om, fick till svar att han/vi bara hade sagt upp en av tjänsterna, för att vi tog upp en räkning under samma samtal. Man kan alltså inte bara säga att man vill säga upp sin tjänst hos dom utan måste rabbla upp dom olika sakerna som ingår i den. Far blev sedan några dagar försenad med en räkning, fick brev från kronofogden om att betala 863 kr för en ränta på 3.32 kr. Vilka svin. Och såna människor har man låtit ta hand om hemmets säkerhet.

Risposta di Key Code Security AB
Sämsta jag varit med om.
Deras identitetsskydd funkar absolut inte.
Dom skickar fakturor till gammal adress trots att man informerat om flytt, vilket slutar i att man får inkassokrav.
Sämsta servicen,otroligt otrevlig personal även svårt att avsluta abonnemang.

Risposta di Key Code Security AB
Det här är det största bluff företaget som finns. Vi hade tydligen utan vår vetskap köpt ett abonnemang hos keycode. Vi sa upp allt förra året men enligt företaget sa vi upp det för sent och var tvungen att betala för hela 2017 också. Vi betalade deras sista faktura. Nu 2017-10-11 fick vi ytterligare en faktura för nyckelbrickor som vi ej återlämnat. HUR SKA VI KUNNA ÅTERLÄMNA NÅGOT VI ALDRIG HAR FÅTT? Alltså det är helt otroligt hur ett företag kan få hålla på såhär utan att det blir några konsekvenser? Det går inte att nå deras kundtjänst via telefon eftersom man får sitta i kö i flera timmar utan att komma fram.

Risposta di Key Code Security AB
Total bluff, Prackar på dej tjänster som du inte behöver, skickar inbetalningsavi om tjänster du inte beställt.
Började med nycklar, lägg mej i brevlådan vid tappade nycklar. Fungerar säkert bra om någon hittar nycklarna och lägger dom i brevlådan. Men allt annat??????
IDIOT VARNING

Risposta di Key Code Security AB
Ett företag vars försäljare ringer gamla människor och skrämmer upp dom. Lurar på dom en tjänst dom inte behöver fast dom inte tackat ja till erbjudandet. Begär sedan betalt fast dom inte vill ha det.
Kundtjänst lägger på luren när man ifrågasätter deras affärsmetoder.
Ett totalt oseriöst företag som gör det inte en gång men 2 gånger

Risposta di Key Code Security AB
Ett abonnemang som är omöjlig att avsluta! Kundservice svarar inte i telefon samt att e-mail inte behandlas!

Risposta di Key Code Security AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.