L'azienda ha risposto
Jag hade nyligen kontakt med Hugo på Keycodes kundtjänst och är mycket imponerad av hans service! Han var väldigt professionell, lyhörd och tog sig tid att noggrant lyssna på mina frågor. Hugo förklar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Blev glatt överraskad när vi efter drygt två veckor fick veta att nycklarna kommit till rätta. Jag hade då i princip gett upp hoppet att få tillbaka dem efter besök hos polisens hittegods i både Lu... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Key Code Security är ett svenskt säkerhetsföretag med lång erfarenhet som erbjuder företagsbevakning, ID-skydd och avancerade säkerhetslösningar. Våra ledande tjänster hjälper svenska företag att skydda sig mot bedrägerier, misstänkta förändringar och juridiska händelser som kan leda till onödiga kostnader.
Med vår tjänst företagsbevakning får företag full kontroll över sina viktiga uppgifter. Vi erbjuder avancerade säkerhetslösningar för bevakning av kunder, misstänkta kreditupplysningar och försök till obehöriga ändringar, till exempel falsk firmatecknare eller manipulation av styrelsesammansättningen. Om något inträffar skickar vi omedelbart en varning så att företag kan agera snabbt. På så sätt undviker ni att bli kontaktade av bedragare och kan i stället fokusera på en trygg verksamhet.
Key Code Security är en trygg samarbetspartner för företag i hela Sverige. Vår kombination av modern teknik, smarta skydd och säkra tjänster gör oss till en av de viktiga aktörerna inom företagssäkerhet. Förutom företagsbevakning erbjuder vi även stöd kring bortappade nycklar, ID-bevakning, spärrtjänst och juridisk hjälp vid många anmälningar. Våra kunder får dessutom fri telefonassistans och service som stärker deras roll som proaktiv kund.
Spärrtjänst Nyckelsäkerhet ID-bevakning
Vi kombinerar innovation och kundfokus med vår långa erfarenhet. Som ett svenskt bolag med starkt förtroende är vi stolta över att vara ett av de viktigaste företagen inom säkerhetsbranschen.
Välj Key Code Security – för trygg verksamhet, moderna lösningar och ledande tjänster som gör skillnad.
Scritti dall'azienda

Snabba varningar vid misstänkta ändringar

Lisa Sass gata 1, 42253, Hisings Backa, Svezia
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Urusel kundservice. Oskäliga villkor vid uppsägning av avtal i samband med dödsfall.
Väldig dålig kundservice - gömmer sig bakom "Se allmänna villkor" (det finstilta som ingen läser eller förstår ordentligt när du skriver på) och det vet de om! Orimliga villkor med 2 mdr uppsägning! Varför det - det finns inget beredskap eller jour som ska nedmonteras - bara en affärsmodell som kan beskrivas som... (får man inte skriva offentligt)

Risposta di Key Code Security AB
Extremt dålig hantering av uppsägning !
Min upplevelse av Key Code Security i samband med uppsägning av abonnemang är under all kritik. Processen är krånglig, otydlig och känns nästan medvetet konstruerad för att försvåra för kunden att avsluta sitt avtal.
Kundservicen ger inget förtroende. Det skapar en stark känsla av att företaget inte respekterar kundens tid eller beslut.
Jag kan inte rekommendera Key Code Security till någon som värdesätter tydliga avtal, smidig kommunikation och professionellt bemötande, särskilt inte om man någon gång vill säga upp sitt abonnemang.

Risposta di Key Code Security AB
Bra införsäljning. Lät väldigt seriöst. Men avtalen som ska rulla på utan kontakt och inte går att avsluta när man vill utan att behöva betala för ett fullt år. Ett till typiskt oseriöst företag som inte kan leva på meriter och måste scamma sina kunder. Kunden spelar ingen roll, pengarna ska in!

Risposta di Key Code Security AB
Trots skriftlig uppsägning, som förts ifrågasätts men som sedan bekräftas, får jag flera mejl och påminnelser om att betala fakturan för nästa år. Jag bestrider fakturan och även detta bekräftas. Ändå kommer nu en faktura med vanlig post och är då överlämnad till det företag som sköter deras fakturering. Paradoxalt med ett företag som säljer "säkerhetstjänster" men som beter sig som ett tvättäkta blufföretag.......

Oseriöst företag...
Informerar om de extrema uppsägnings-
förhållandena först efter man har gjort en beställning.
Jag var väldigt tydlig med att jag ville prova 1 år när jag beställde. Bedrägligt.
Säljaren går inte att få tag på och numret finns inte kvar...

Risposta di Key Code Security AB
Ett riktigt bluff företag, Sa upp tjänsten via telefon för två år sen och det va inga problem enligt key code. Året efter kom ny faktura, ringer igen och får då svaret att det måste vara en skriftlig uppsägning. Har aldrig skrivit på nått avtal och godkänt de reglerna. De fattade tillslut uppsägningen men nu kommer en ny faktura på de begagnade nyckelbrickorna😂.
Vill varna alla för dessa retarderade skojare.

Risposta di Key Code Security AB
Fick mina borttappade nycklar tillbaka efter 3 månader. Prisvärd med tanke på att slippa krångel och utgift med låsbyte. Dessutom bemöttes jag mycket trevligt av kundservice.

Risposta di Key Code Security AB
Då var det dags igen! Jag sa upp min tjänst via mail för ett år sedan, fick ingen faktura på nyckelbricka som försvann när mina nycklar försvann för flera år sedan. Sedan har jag utan nyckelbricka blivit fakturerad varje år. förra året sa jag upp tjänsten via epost och förväntade mig bli fakturerad för nyckelbricka. det blev jag inte. Nu blir jag alltså åter fakturerad för ett till års abonnemang. Har även i år igen sagt upp via e-post men denna gång ställt svarskrav och bekräftelse. får se om det funkar i år då!
rekommendation: Befatta dig aldrig med detta företag, har du en gång fått en nyckelbricka så är det i princip omöjligt att bli av med dem.

Risposta di Key Code Security AB
Fick inkasso åt min pappa, då jag blivit god man. Hugo i kundtjänst svarade och jag förklarade läget. Ingen förståelse alls efter ett par minuters förklarande att jag anmält adressändring och inte fått originalfakturan. Med en kall ton förklarade att då fakturan redan inkommit till inkasso så är det för sent att säga upp abonnemanget, ”så det är bara att betala fakturan”. Om jag ville säga upp det ändå så måste jag bestrida fakturan. Jag sa att mottagandet vid sådana här situationer får han gärna förbättra. Då säger Hugo, ”ha en fin dag” och lägger på. Alla andra företag har mött mig med förståelse, vissa avslutade abonnemang direkt. Men keycode fick jag ringa dom, faktura tjänsten Riverty och sedan riverty inkasso för att få tag på rätt kontakt. Be alla att ändra adress för eventuella framtida fakturor då keycode inte svarat på mitt mail än.
Svar till key code
Ni sa att jag skulle maila och säga upp och bestrida. Ni svarade inte på bestridandet, då frågade jag igen om ärendet. Då svarade ni att jag skulle kontakta Riverty. Jag svarade: de äger inte fordran, de sköter endast faktureringen. Så hur ska jag bestrida då? Så nej, det är ingen miss i någon kommunikation. Det står inte på företaget, det står i hans namn.

Risposta di Key Code Security AB
Sa upp tjänsten i god tid. Nu har det kommit en räkning för ej returnerade brickor?!? Vad är det för skojeri. Har haft andra "nyckelringar" men aldrig snack om att man skall returnera brickor. Det står väl med mikroskopisk text någonstan. Ringer, men det är stängt. Mitt omdöme av Keycode är inte lämpad för skrift. Kommer varna alla för detta bondfångeri. Skäms.

Risposta di Key Code Security AB
Jag betalade inte min räkning i tid eftersom jag inte vill ha Keycode längre. Jag ringde för att förklara men efter 8 minuter, tutade det upptaget och sen avslutades samtalet av Keycode. Sen fick jag betalningspåminnelse av "Riverty" och betalade in 782,46 den 22 maj till 8313-9. Idag upptäckte jag att Riverty vill ha betalt igen! 782,46 sek! Hur många gånger skall jag betala?

Risposta di Key Code Security AB
BLUFFÖRETAG!!!!!! ABONNEMANG MÅSTE SÄGAS UPP ÅRET FÖRE Fastän man hör av sig till ovan nämnda företag i god tid innan fakturan ska betalas.VARNING !!!

Risposta di Key Code Security AB
Fick trevligt bemötande av personalen på Keycode och kunde lätt följa deras råd för att kunna ändra mina uppgifter på spärr tjänsten❤️🩹

Risposta di Key Code Security AB
Säljaren lovade mycket men levererade inte det som han lovade.

Risposta di Key Code Security AB
Sämsta bolag. De binder fast en. Råkar man vara en månad för sen att säga upp det så tvingar de en. Men de kan inte bevisa att man har ett avtal med dem, det hart de inte kvar. VARNING

Jag skulle be Konsumentvägledare titta
på Key Code's affärsmetoder, Key Code lurar sina Konsumenter gång på gång. Detta gäller Uppsägning och Återlämning av Brickorna
Företaget skulle jag inte rekommendera .AKTA ER

Risposta di Key Code Security AB
Jag blev jätteglad när en vänlig man från Keycode ringde mig och berättade att de hade fått ett par nycklar som tillhörde mig. Som jag hade letat!!! Ett par dagar senare hämtade jag nycklarna som ett rek brev.

Risposta di Key Code Security AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.