Banner for Key Code Security AB

Key Code Security AB Recensioni 90

TrustScore 2.5 su 5

2,6

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade nyligen kontakt med Hugo på Keycodes kundtjänst och är mycket imponerad av hans service! Han var väldigt professionell, lyhörd och tog sig tid att noggrant lyssna på mina frågor. Hugo förklar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Blev glatt överraskad när vi efter drygt två veckor fick veta att nycklarna kommit till rätta. Jag hade då i princip gett upp hoppet att få tillbaka dem efter besök hos polisens hittegods i både Lu... Leggi di più

1. Servizio di sicurezza
  2. Fornitore di sistemi di sicurezza

Informazioni su Key Code Security AB

Scritti dall'azienda

Key Code Security

Key Code Security är ett svenskt säkerhetsföretag med lång erfarenhet som erbjuder företagsbevakning, ID-skydd och avancerade säkerhetslösningar. Våra ledande tjänster hjälper svenska företag att skydda sig mot bedrägerier, misstänkta förändringar och juridiska händelser som kan leda till onödiga kostnader.

Hemsida Om oss

Med vår tjänst företagsbevakning får företag full kontroll över sina viktiga uppgifter. Vi erbjuder avancerade säkerhetslösningar för bevakning av kunder, misstänkta kreditupplysningar och försök till obehöriga ändringar, till exempel falsk firmatecknare eller manipulation av styrelsesammansättningen. Om något inträffar skickar vi omedelbart en varning så att företag kan agera snabbt. På så sätt undviker ni att bli kontaktade av bedragare och kan i stället fokusera på en trygg verksamhet.

Företagsbevakning

Key Code Security är en trygg samarbetspartner för företag i hela Sverige. Vår kombination av modern teknik, smarta skydd och säkra tjänster gör oss till en av de viktiga aktörerna inom företagssäkerhet. Förutom företagsbevakning erbjuder vi även stöd kring bortappade nycklar, ID-bevakning, spärrtjänst och juridisk hjälp vid många anmälningar. Våra kunder får dessutom fri telefonassistans och service som stärker deras roll som proaktiv kund.

Spärrtjänst Nyckelsäkerhet ID-bevakning

Vi kombinerar innovation och kundfokus med vår långa erfarenhet. Som ett svenskt bolag med starkt förtroende är vi stolta över att vara ett av de viktigaste företagen inom säkerhetsbranschen.

Välj Key Code Security – för trygg verksamhet, moderna lösningar och ledande tjänster som gör skillnad.

Kontakta oss Säkerhetsnytt

Vårt löfte till er

Scritti dall'azienda

En trygg samarbetspartner
Med lång erfarenhet och moderna lösningar inom företagsbevakning, nyckelsäkerhet och ID-bevakning är vi en ledande aktör inom säkerhet i Sverige.

Säkerhet du kan lita på

Snabba varningar vid misstänkta ändringar

Snabba varningar vid misstänkta ändringar
Vi garanterar säkra tjänster med lång erfarenhet, modern teknik och avancerade säkerhetslösningar – alltid med fokus på att skydda ditt företag mot bedrägerier.

Prata med våra säkerhetskonsulter

Få expertråd om företagsbevakning, ID-skydd och våra säkerhetstjänster

2,6

1 stella

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Väldig dålig kundservice

Väldig dålig kundservice - gömmer sig bakom "Se allmänna villkor" (det finstilta som ingen läser eller förstår ordentligt när du skriver på) och det vet de om! Orimliga villkor med 2 mdr uppsägning! Varför det - det finns inget beredskap eller jour som ska nedmonteras - bara en affärsmodell som kan beskrivas som... (får man inte skriva offentligt)

20 gennaio 2026

Hej Poul,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar att du upplever vår kundservice och våra villkor på detta sätt. Det är viktigt för oss att våra avtal och villkor är tydliga och begripliga. Information om avtalslängd, uppsägning och förnyelse framgår av avtalet som godkänns vid tecknande och kompletteras med en skriftlig avisering cirka två månader före ny avtalsperiod.

Vi hjälper gärna till att reda ut ditt specifika ärende. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice så att vi kan gå igenom detta tillsammans.

Valutata 1 stelle su 5

Extremt dålig hantering av uppsägning !

Extremt dålig hantering av uppsägning !
Min upplevelse av Key Code Security i samband med uppsägning av abonnemang är under all kritik. Processen är krånglig, otydlig och känns nästan medvetet konstruerad för att försvåra för kunden att avsluta sitt avtal.
Kundservicen ger inget förtroende. Det skapar en stark känsla av att företaget inte respekterar kundens tid eller beslut.
Jag kan inte rekommendera Key Code Security till någon som värdesätter tydliga avtal, smidig kommunikation och professionellt bemötande, särskilt inte om man någon gång vill säga upp sitt abonnemang.

20 gennaio 2026

Hej Hans,

Tack för att du tar dig tid att beskriva din upplevelse.

Vi beklagar att uppsägningsprocessen inte levde upp till dina förväntningar. Våra avtal gäller i 12 månader och förlängs endast om de inte sägs upp. För att ge god framförhållning skickar vi alltid en skriftlig avisering inför ny avtalsperiod.

Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig respekterade och trygga i kontakten med oss. Om något upplevts som otydligt eller krångligt i ditt fall vill vi gärna se över ärendet och förklara processen närmare. Du är välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig vidare.

Otydligt kontrakt

Bra införsäljning. Lät väldigt seriöst. Men avtalen som ska rulla på utan kontakt och inte går att avsluta när man vill utan att behöva betala för ett fullt år. Ett till typiskt oseriöst företag som inte kan leva på meriter och måste scamma sina kunder. Kunden spelar ingen roll, pengarna ska in!

15 gennaio 2026

Risposta di Key Code Security AB

Tack för att du delar din upplevelse.

Våra avtal gäller i 12 månader och förlängs endast om de inte sägs upp. För att kunden ska ha möjlighet att ta ställning i god tid skickar vi alltid en skriftlig avisering cirka två månader före ny avtalsperiod.

Information om avtalslängd, uppsägning och villkor framgår av avtalet som godkänns vid tecknande. Vi beklagar om detta inte upplevdes som tillräckligt tydligt i ditt fall.

Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och välinformerade, och vi hjälper gärna till att gå igenom ditt ärende. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice så ser vi över detta tillsammans.

Blufföretag

Trots skriftlig uppsägning, som förts ifrågasätts men som sedan bekräftas, får jag flera mejl och påminnelser om att betala fakturan för nästa år. Jag bestrider fakturan och även detta bekräftas. Ändå kommer nu en faktura med vanlig post och är då överlämnad till det företag som sköter deras fakturering. Paradoxalt med ett företag som säljer "säkerhetstjänster" men som beter sig som ett tvättäkta blufföretag.......

12 gennaio 2026

Risposta di Key Code Security AB

Tack för att du tog dig tid att beskriva din upplevelse.

Vi förstår att situationen med uppsägning av tjänst och fortsatt fakturering känns både förvirrande och irriterande. Vi har rutiner för att hantera uppsägningar skriftligen just för att kunna säkerställa att allt dokumenteras korrekt, men det ska inte upplevas som krångligt.

Om du fått en bekräftelse och ändå mottagit en faktura, vill vi väldigt gärna titta närmare på det och se vad som gått snett. Hör gärna av dig till vår kundservice hos Key Code Security med underlaget du har, så hjälper vi dig att reda ut detta direkt.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer inom säkerhetstjänster, och din feedback är viktig för det arbetet.

Oseriöst företag...

Oseriöst företag...
Informerar om de extrema uppsägnings-
förhållandena först efter man har gjort en beställning.
Jag var väldigt tydlig med att jag ville prova 1 år när jag beställde. Bedrägligt.
Säljaren går inte att få tag på och numret finns inte kvar...

19 dicembre 2025

Hej Erik,

Tack för din feedback, även om det är tråkigt att höra att du upplevde att informationen kring uppsägningstid och abonnemangsvillkor inte var tillräckligt tydlig.

Vi vill självklart att våra kunder ska känna sig trygga och informerade vid varje beställning av Key Code Securitys tjänster.

Vår intention är aldrig att binda någon utan tydliga villkor, och vi vill gärna titta närmare på ditt ärende om du vill kontakta vår kundtjänst. Tillsammans kan vi gå igenom vad som sagts och hur vi bäst kan hjälpa dig vidare.

Tack för att du tog dig tid att skriva.

Med vänlig hälsning,

Ett riktigt bluff företag

Ett riktigt bluff företag, Sa upp tjänsten via telefon för två år sen och det va inga problem enligt key code. Året efter kom ny faktura, ringer igen och får då svaret att det måste vara en skriftlig uppsägning. Har aldrig skrivit på nått avtal och godkänt de reglerna. De fattade tillslut uppsägningen men nu kommer en ny faktura på de begagnade nyckelbrickorna😂.
Vill varna alla för dessa retarderade skojare.

10 dicembre 2025

Hej Thomas,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att du upplever att uppsägningen inte gått rätt till.

När det gäller våra säkerhetstjänster med nyckelbricka, krävs skriftlig uppsägning enligt avtalsvillkoren, vilket tydliggörs i våra välkomstbrev och villkor. Om du inte fått tillgång till den informationen, är det så klart något vi behöver se över.

Att du trots detta fått en ny faktura tyder på att något gått fel i hanteringen, och vi vill gärna hjälpa dig att reda ut det. Kontakta vår kundsupport hos Key Code Security, gärna med datum för din tidigare uppsägning, så att vi kan kontrollera allt i detalj och undvika missförstånd.

Vi beklagar verkligen att du är missnöjd, men hoppas få chansen att rätta till situationen.

/Kundserviceteamet på Key Code Security

Nycklarna kom tillbaka

Fick mina borttappade nycklar tillbaka efter 3 månader. Prisvärd med tanke på att slippa krångel och utgift med låsbyte. Dessutom bemöttes jag mycket trevligt av kundservice.

21 agosto 2025

Hej Sirpa!

Tack för att du delade med dig av din upplevelse! Det gläder oss att vår nyckelbricka fungerade precis som den ska.

Tack för förtroendet, och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något mer framöver!

/Key Code Security

Då var det dags igen

Då var det dags igen! Jag sa upp min tjänst via mail för ett år sedan, fick ingen faktura på nyckelbricka som försvann när mina nycklar försvann för flera år sedan. Sedan har jag utan nyckelbricka blivit fakturerad varje år. förra året sa jag upp tjänsten via epost och förväntade mig bli fakturerad för nyckelbricka. det blev jag inte. Nu blir jag alltså åter fakturerad för ett till års abonnemang. Har även i år igen sagt upp via e-post men denna gång ställt svarskrav och bekräftelse. får se om det funkar i år då!
rekommendation: Befatta dig aldrig med detta företag, har du en gång fått en nyckelbricka så är det i princip omöjligt att bli av med dem.

6 settembre 2025

Hej Pierre,

Tack för att du tog dig tid att beskriva din upplevelse. Vi är ledsna över din upplevelse.

Vi vill gärna reda ut exakt vad som har hänt kring din uppsägning av tjänsten, faktureringen av nyckelbricka och eventuella missförstånd. Det är självklart inte vår avsikt att någon kund ska uppleva sig fast i ett abonnemang eller få fakturor utan att ha fått korrekt information och bekräftelse.

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt önskar vi att du kontaktar vår kundservice. Om du har bekräftelser eller tidigare kommunikation via e-post är det till stor hjälp. Då kan vi snabbare spåra vad som gått snett och hitta en lösning.

Vi tar feedback som denna på stort allvar och arbetar ständigt med att förbättra vår kommunikation, fakturahantering och kundnöjdhet kring säkerhetstjänster och nyckelbrickor.

Teamet på Key Code Security

Valutata 1 stelle su 5

Fick inkasso åt min pappa

Fick inkasso åt min pappa, då jag blivit god man. Hugo i kundtjänst svarade och jag förklarade läget. Ingen förståelse alls efter ett par minuters förklarande att jag anmält adressändring och inte fått originalfakturan. Med en kall ton förklarade att då fakturan redan inkommit till inkasso så är det för sent att säga upp abonnemanget, ”så det är bara att betala fakturan”. Om jag ville säga upp det ändå så måste jag bestrida fakturan. Jag sa att mottagandet vid sådana här situationer får han gärna förbättra. Då säger Hugo, ”ha en fin dag” och lägger på. Alla andra företag har mött mig med förståelse, vissa avslutade abonnemang direkt. Men keycode fick jag ringa dom, faktura tjänsten Riverty och sedan riverty inkasso för att få tag på rätt kontakt. Be alla att ändra adress för eventuella framtida fakturor då keycode inte svarat på mitt mail än.

Svar till key code
Ni sa att jag skulle maila och säga upp och bestrida. Ni svarade inte på bestridandet, då frågade jag igen om ärendet. Då svarade ni att jag skulle kontakta Riverty. Jag svarade: de äger inte fordran, de sköter endast faktureringen. Så hur ska jag bestrida då? Så nej, det är ingen miss i någon kommunikation. Det står inte på företaget, det står i hans namn.

24 giugno 2025

Hej Therese,

Tack för din återkoppling. Vi beklagar att din upplevelse med vår kundtjänst inte motsvarade dina förväntningar. I det här fallet rörde det sig om ett företagsabonnemang, vilket innebär att andra regler gäller än för privatpersoner. Vi försökte under samtalet vägleda dig kring hur man går tillväga för att bestrida en faktura, vilket vi även upprepade flera gånger, men tyvärr nådde vi inte fram i kommunikationen.

Vi tar till oss av din feedback kring bemötandet och följer upp internt för att säkerställa att alla kunder bemöts på ett respektfullt och tydligt sätt.

Om det kvarstår frågor är du självklart välkommen att kontakta oss igen, så hjälper vi dig vidare.

Oseriöst

Sa upp tjänsten i god tid. Nu har det kommit en räkning för ej returnerade brickor?!? Vad är det för skojeri. Har haft andra "nyckelringar" men aldrig snack om att man skall returnera brickor. Det står väl med mikroskopisk text någonstan. Ringer, men det är stängt. Mitt omdöme av Keycode är inte lämpad för skrift. Kommer varna alla för detta bondfångeri. Skäms.

24 giugno 2025

Risposta di Key Code Security AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att informationen om återlämning av brickor inte framgick tillräckligt tydligt. När tjänsten avslutas behöver brickorna returneras, eftersom de tillhör tjänsten och inte längre omfattas av något aktivt abonnemang.

Detta framgår av våra villkor, men vi förstår att det kan upplevas otydligt och arbetar kontinuerligt med att förbättra kommunikationen kring detta.

Vi tar till oss av din feedback och om du vill ha hjälp med fakturan eller har frågor kring returen är du varmt välkommen att kontakta oss direkt.

Valutata 1 stelle su 5

Jag betalade inte min räkning i tid…

Jag betalade inte min räkning i tid eftersom jag inte vill ha Keycode längre. Jag ringde för att förklara men efter 8 minuter, tutade det upptaget och sen avslutades samtalet av Keycode. Sen fick jag betalningspåminnelse av "Riverty" och betalade in 782,46 den 22 maj till 8313-9. Idag upptäckte jag att Riverty vill ha betalt igen! 782,46 sek! Hur många gånger skall jag betala?

7 giugno 2025

Hej Sonja,

Tack för att du hör av dig. Vi beklagar om du upplevt situationen som rörig och att du haft svårt att nå oss via telefon.

För att vi ska kunna reda ut vad som hänt med din betalning och eventuella dubbletter, är du varmt välkommen att ringa oss igen. Vi ser gärna över de utestående fakturorna tillsammans med dig så att allt blir korrekt.

Blufföretag

BLUFFÖRETAG!!!!!! ABONNEMANG MÅSTE SÄGAS UPP ÅRET FÖRE Fastän man hör av sig till ovan nämnda företag i god tid innan fakturan ska betalas.VARNING !!!

23 maggio 2025

Hej Göran,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du känner dig missnöjd. Våra avtal följer branschpraxis och innehåller information om uppsägningstid som framgår vid avtalets start. Vi är dock måna om att bemöta varje situation med omtanke, och om något upplevts otydligt vill vi gärna hjälpa till att reda ut det. Hör gärna av dig direkt till oss så tittar vi närmare på ditt ärende.

Trevlig kundtjänst för

Positivt intresse och god hjäp

15 maggio 2025

Hej Lars,
Stort tack för din fina återkoppling! Det gläder oss att höra att du upplevt vårt bemötande som positivt och hjälpsamt. Vi strävar efter att varje kund ska känna sig välkommen och sedd – din kommentar bekräftar att vi är på rätt väg.

Valutata 5 stelle su 5

Fick trevligt bemötande av personalen…

Fick trevligt bemötande av personalen på Keycode och kunde lätt följa deras råd för att kunna ändra mina uppgifter på spärr tjänsten❤️‍🩹

23 aprile 2025

Hej Ann Charlotte!

Tusen tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du kände dig väl bemött och att våra råd kunde hjälpa dig på ett enkelt sätt.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Valutata 1 stelle su 5

Säljaren lovade mycket men levererade…

Säljaren lovade mycket men levererade inte det som han lovade.

24 aprile 2025

Hej Torbjörn,

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme – även om det gör oss riktigt ledsna att höra att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna.

Om du har möjlighet – skicka gärna ett mejl eller ring oss direkt, så tar vi en titt på ärendet tillsammans.

Enkelt löst!!

Hej. Mycket bra bemötande , och blev enkelt, tack!

22 aprile 2025

Hej Petri!

Tack snälla för dina fina ord – det glädjer oss verkligen att höra att allt gick smidigt och att du kände dig väl bemött. Det är precis den känslan vi vill ge våra kunder – trygghet och enkelhet utan krångel.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Skulle du behöva något längre fram, tveka inte att höra av dig. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Allt gott så länge,

Sämsta bolag

Sämsta bolag. De binder fast en. Råkar man vara en månad för sen att säga upp det så tvingar de en. Men de kan inte bevisa att man har ett avtal med dem, det hart de inte kvar. VARNING

7 aprile 2025

Hej Daniel,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – även om det är tråkigt att läsa att du inte känner dig nöjd.

Det är absolut inte vår intention att någon ska känna sig tvingad eller fast i något. Vi vill vara så tydliga och rättvisa som möjligt i all vår kommunikation, så om något gått snett här så vill vi verkligen ta tag i det.

Hör gärna av dig direkt till oss så tittar vi på det tillsammans.

Ta hand om dig så länge,
Kundtjänst

Jag skulle be Konsumentvägledare titta

Jag skulle be Konsumentvägledare titta
på Key Code's affärsmetoder, Key Code lurar sina Konsumenter gång på gång. Detta gäller Uppsägning och Återlämning av Brickorna
Företaget skulle jag inte rekommendera .AKTA ER

20 febbraio 2025

Hej Georg,

Utifrån vårt samtal uppfattade vi inte att det fanns något missnöje från din sida vid det tillfället, och vi beklagar om det har uppstått något missförstånd. Vår ambition är alltid att vara tydliga och transparenta i vår kommunikation. Om det finns något mer vi kan göra för att underlätta för dig, tveka inte att höra av dig så vi kan hjälpa till.

Vänlig man från Keycode

Jag blev jätteglad när en vänlig man från Keycode ringde mig och berättade att de hade fått ett par nycklar som tillhörde mig. Som jag hade letat!!! Ett par dagar senare hämtade jag nycklarna som ett rek brev.

11 febbraio 2025

Hej Helene Elisabet,

Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att vi kunde hjälpa dig att få tillbaka dina nycklar – vi vet hur frustrerande det kan vara att tappa bort dem. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva detta, och vi finns här om du skulle behöva oss igen i framtiden.

Varmaste hälsningar,
Kundtjänst, Key Code Security AB

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più