Banner for Key Code Security AB

Key Code Security AB Recensioni 90

TrustScore 2.5 su 5

2,6

Valutata 1 stelle su 5

Väldig dålig kundservice - gömmer sig bakom "Se allmänna villkor" (det finstilta som ingen läser eller förstår ordentligt när du skriver på) och det vet de om! Orimliga villkor med 2 mdr uppsägning! V... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Blev glatt överraskad när vi efter drygt två veckor fick veta att nycklarna kommit till rätta. Jag hade då i princip gett upp hoppet att få tillbaka dem efter besök hos polisens hittegods i både Lu... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Trots skriftlig uppsägning, som förts ifrågasätts men som sedan bekräftas, får jag flera mejl och påminnelser om att betala fakturan för nästa år. Jag bestrider fakturan och även detta bekräftas. Ändå... Leggi di più

1. Servizio di sicurezza
  2. Fornitore di sistemi di sicurezza

Informazioni su Key Code Security AB

Scritti dall'azienda

Key Code Security

Key Code Security är ett svenskt säkerhetsföretag med lång erfarenhet som erbjuder företagsbevakning, ID-skydd och avancerade säkerhetslösningar. Våra ledande tjänster hjälper svenska företag att skydda sig mot bedrägerier, misstänkta förändringar och juridiska händelser som kan leda till onödiga kostnader.

Hemsida Om oss

Med vår tjänst företagsbevakning får företag full kontroll över sina viktiga uppgifter. Vi erbjuder avancerade säkerhetslösningar för bevakning av kunder, misstänkta kreditupplysningar och försök till obehöriga ändringar, till exempel falsk firmatecknare eller manipulation av styrelsesammansättningen. Om något inträffar skickar vi omedelbart en varning så att företag kan agera snabbt. På så sätt undviker ni att bli kontaktade av bedragare och kan i stället fokusera på en trygg verksamhet.

Företagsbevakning

Key Code Security är en trygg samarbetspartner för företag i hela Sverige. Vår kombination av modern teknik, smarta skydd och säkra tjänster gör oss till en av de viktiga aktörerna inom företagssäkerhet. Förutom företagsbevakning erbjuder vi även stöd kring bortappade nycklar, ID-bevakning, spärrtjänst och juridisk hjälp vid många anmälningar. Våra kunder får dessutom fri telefonassistans och service som stärker deras roll som proaktiv kund.

Spärrtjänst Nyckelsäkerhet ID-bevakning

Vi kombinerar innovation och kundfokus med vår långa erfarenhet. Som ett svenskt bolag med starkt förtroende är vi stolta över att vara ett av de viktigaste företagen inom säkerhetsbranschen.

Välj Key Code Security – för trygg verksamhet, moderna lösningar och ledande tjänster som gör skillnad.

Kontakta oss Säkerhetsnytt

Vårt löfte till er

Scritti dall'azienda

En trygg samarbetspartner
Med lång erfarenhet och moderna lösningar inom företagsbevakning, nyckelsäkerhet och ID-bevakning är vi en ledande aktör inom säkerhet i Sverige.

Säkerhet du kan lita på

Snabba varningar vid misstänkta ändringar

Snabba varningar vid misstänkta ändringar
Vi garanterar säkra tjänster med lång erfarenhet, modern teknik och avancerade säkerhetslösningar – alltid med fokus på att skydda ditt företag mot bedrägerier.

Prata med våra säkerhetskonsulter

Få expertråd om företagsbevakning, ID-skydd och våra säkerhetstjänster

2,6

1 stella

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig personal och bra…

Trevlig personal och bra service/bemötande, nyckeltag är guld värt när oturen är framme.

7 febbraio 2025

Hej Elsa,

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar vår service och att nyckelbrickan har varit till nytta när oturen varit framme.

Att det fungerar!

Att det fungerar!

7 febbraio 2025

Hej Marion,

Tack för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter att leverera en pålitlig tjänst och det är fantastiskt att höra att du upplever att det fungerar som det ska.

Valutata 3 stelle su 5

Förvirrandere

Det är lite förvirrande att man träffar avtal med KEYCODE, men sen får man från ett annat företag att man skall fylla i uppgifter. Är identiteten stulen eller hat KEYCODE sålt tjänsten åt något annat företag. Väldigt förvilölande.

5 febbraio 2025

Risposta di Key Code Security AB

Hej, och tack för din feedback!

Om du har frågor kring avtalet eller vill ha mer klarhet i hur tjänsten fungerar, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna!

Valutata 5 stelle su 5

Fick bra service och snabbt…

Fick bra service och snabbt handläggande av mina borttappade nycklar!

4 febbraio 2025

Hej Jenny,

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du fick snabb och bra service med hanteringen av dina borttappade nycklar. Det betyder mycket för oss att vi kunde hjälpa dig smidigt.

Tveka inte att höra av dig om du behöver oss igen!

Valutata 5 stelle su 5

Jag har fått det som jag har förväntat…

Jag har fått det som jag har förväntat mej av samarbetet och det jag betalt för.

4 febbraio 2025

Hej Mats,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att vi levt upp till dina förväntningar. Det är viktigt för oss att våra tjänster fungerar som utlovat och att du som kund är nöjd.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Valutata 5 stelle su 5

Man ringde upp först och meddelade att…

Man ringde upp först och meddelade att nycklar hade kommit till Key Code och tog reda på att alla uppgifter stämde.

Hej Lena,

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du fick snabb och tydlig information när dina nycklar kommit in till oss. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och väl omhändertagen.

Valutata 5 stelle su 5

Fick jätte bra hjälp från en Hugo

Fick jätte bra hjälp från en Hugo, efter att min nycklar försvunnit var keycode jätte hjälpsamma och jag behövde inte byta lås på min dörr!!! Kommer aldrig sluta med keycode!!! Har ni funderat på keycode så skaffa det, kan inte nog rekomendera det!!

Hej Amanda,

Tack så mycket för dina vänliga ord! Det är verkligen glädjande att höra att Hugo kunde hjälpa dig när du behövde det som mest. Vi kommer absolut att vidarebefordra ditt beröm till honom – sådana berättelser lyser verkligen upp vår dag! Om det är något mer vi kan göra för dig i framtiden, så hör bara av dig. Vi är här för att hjälpa till!

Ha en underbar dag!

Bästa Hugo!

Fick grym hjälp av Hugo som meddelade mig att mina saker blivit upphittade. Keycodes tjänst är life saver. Tack vare att mina nycklar blev hittade slipper dörren bli utbytt hemma. Bästa ni!!!! <3

Hej Angelica,

Stort tack! Det är alltid vårt mål att vara en "life saver" när det gäller våra kunders nyckelbekymmer. Om du någonsin behöver oss igen, vet du var du kan hitta oss. Tack för att du litar på oss och för att du delade med dig av din upplevelse.

Ta hand om dig!

Valutata 1 stelle su 5

Pga vad Stefan Hall skriver om i sitt omdöme…

Pga av att jag INTE ville råka ut för det som Stefan Hall råkat ut för enligt hans omdöme här, så åkte jag och lämnade in nyckelbrickorna på plats.

För att slippa debiteras av något som dom påstår aldrig kommit fram till dom.

Jag hade med mig ett papper de fick signera på plats att nyckelbrickorna var återlämnade.

Jag fick även ett papper med mig hem, en bekräftelse på avslut av nyckelbrickorna, av dom.

När jag kom hem så stod det en helt annan människas namn på bekräftelsen. Helt otroligt!!

Idag kommenterade de mitt omdöme som jag skrev här 19 augusti 2022. Ca 2 1/2 år efter händelsen.

Helt otroligt!! Verkligen pinsamt!

23 gennaio 2025

Hej igen,

Tack för att du delar med dig av dina upplevelser och för att du återigen har tagit dig tid att skriva en recension.

Vi noterar att det finns en koppling till tidigare händelser och även referenser till andra användares upplevelser i din recension. För att vi ska kunna ge dig den mest träffsäker hjälpen och adressera dina specifika bekymmer på bästa möjliga sätt, skulle vi uppskatta om du kunde dela med dig av ytterligare information eller kontaktuppgifter. Vi förstår att du inte har valt att göra detta hittills, men vi försäkrar dig om att all information behandlas med högsta sekretess och endast används för att lösa det aktuella ärendet.

Vi är här för att hjälpa dig och ser fram emot möjligheten att rätta till eventuella missförstånd eller fel som har uppstått. Du kan nå oss direkt på 031-758 61 00.

Tack igen för din feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Nycklarnas återkomst. Keycode-brickan - en försäkring.

Jag hade då i princip gett upp hoppet att få tillbaka dem efter besök hos polisens hittegods i både Lund och Malmö.
Jag hade då påbörjat processen att beställa nya, men kunde avbryta den utan att det kostade mig något.

Hej Thomas,

Vilken fantastisk nyhet att höra att dina nycklar hittades och återlämnades till dig, även efter så lång tid! Det är precis sådana berättelser som motiverar oss att fortsätta vårt arbete och förbättra våra tjänster. Tack för att du delar med dig av din upplevelse; det är verkligen värdefullt för oss och andra kunder att se hur nyttig vår service kan vara.

Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig och alla våra kunder samma pålitliga service. Tack för att du litar på oss som din försäkring för nycklar!

Smidigt!

Allt fungerade bra - rätt nycklar kom tillbaka!

Hej Andreas,

Tack för ditt positiva omdöme! Det gläder oss att höra att allt fungerade bra och att du fick tillbaka dina nycklar utan problem. Att våra kunder kan känna sig trygga med vår service är av största vikt för oss, och ditt beröm bekräftar att vi är på rätt väg.

Vi uppskattar ditt förtroende!

Valutata 4 stelle su 5

All kontakt har funkat bra men jag har…

All kontakt har funkat bra men jag har aldrig behövt använda mig av era tjänster i praktiken då jag aldrig har haft ett skarpt ärende till er.

Hej Anders,

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet. Det är glädjande att höra att all kontakt har fungerat bra och att du inte har stött på några problem.

Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att fortsätta ge dig och alla våra kunder utmärkt support, oavsett om det gäller en enkel fråga eller mer komplexa ärenden.

Kanon!

Att få tillbaka tappade nycklar är fantastiskt!

4 dicembre 2024

Hej Fredrik,

Tack för ditt entusiastiska omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår tjänst och att du uppskattar hur effektivt vi kunde hjälpa dig med dina nycklar. Att leverera pålitlig service och göra våra kunder nöjda är vad vi strävar efter varje dag.

Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig och alla våra kunder samma höga nivå av service framöver. Tack för att du valt att dela med dig av din positiva upplevelse!

Bra företag

Bra företag, haft i många år

14 novembre 2024

Hej Henry,

Tack för ditt positiva omdöme och för att du varit en trogen kund under många år. Vi är glada att du är nöjd med vår service och att du anser oss vara ett bra företag. Ditt stöd är otroligt värdefullt för oss.

Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa möjliga servicen och att förbli ditt förstahandsval för säkerhetslösningar. Tack för att du delar med dig av din erfarenhet och fortsätter att vara en del av Key Code.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb personlig information via telefon…

Snabb personlig information via telefon att nycklarna var upphittade och hur jag skulle få tillbaka dem. Smidigt!

26 settembre 2024

Hej Marie,

Tack för dina vänliga ord! Det är alltid en fröjd att höra att vår kundservice har varit snabb och effektiv, särskilt när det kommer till viktiga ärenden som att hantera förlorade nycklar. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig smidigt och att du är nöjd med upplevelsen.

Din feedback är oerhört uppskattad och motiverar oss att fortsätta vår strävan efter att erbjuda den bästa möjliga kundservicen.

Inte alls nöjd

Inte alls nöjd, dåligt kundbemötande, dålig service och inte lätt att lämna. Har sagt upp det ett par gånger men får fakturor ändå. De har alltid en anledning till varför, jag sa inte upp det i rätt tid, de har inga anteckningar om att jag sagt upp det, jag måste skicka in en bekräftelse på att det är uppsagt fast de i telefon sa att jag inte behövde någon, de skulle lägga in det i systemet sen var det klart. Nu äntligen tror jag att jag lyckats gå ur. Det är sånt mottagande man får efter att man varit med i 11 år. Rekommenderar inte detta till någon.

1 novembre 2024

Hej Anders,

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Vi beklagar att din upplevelse inte levt upp till de förväntningar du haft under dina 11 år som kund hos oss. Vi strävar efter att erbjuda smidig och problemfri service, inklusive klara processer vid uppsägning. Det verkar som att det har uppstått ett missförstånd.

Vi skulle gärna vilja korrigera detta och se till att du får en tillfredsställande upplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Efter att jag varit kund hos Key Code i…

Efter att jag varit kund hos Key Code i 19 år beslöt jag mig för att lämna. Detta för att de inte kan erbjuda en e-faktura. Kostnaden för deras administration är på 50 kronor vilket jag inte tycker är rimligt.
Jag får uppmaningen att lägga brickan på en brevlåda för avslut. Jag frågar om jag ska lägga brickan i ett kuvert, får till svar att det inte behövs. Frågar två gånger och får samma svar. Nu har jag fått en räkning på 154 kronor för att de säger att de inte fått brickan. Har pratat med dem på Key Code och de säger att det finns inget att göra och att jag måste betala. Hur säkert är det då med att få tillbaka sina nycklar med bricka, undrar jag nu? Så skicka inte in era brickor bara genom att lägga dem i postens brevlådor. Jag skulle också råda er till att säga upp era abonnemang.
Riktigt dåligt!

19 novembre 2024

Hej Stefan,

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet och de svårigheter du stött på. Det är beklagligt att höra om de problem du upplevt med avslutningen av ditt konto och faktureringen för nyckelbrickan.

Vi tar detta mycket seriöst och vill försäkra dig om att vi är här för att hjälpa till.

Valutata 1 stelle su 5

Katastrof dåligt ni lurar gamla…

Katastrof dåligt ni lurar gamla människor. Skäms

24 ottobre 2024

Hej Hanna,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi är djupt ledsna att höra om din upplevelse och tar detta mycket allvarligt. Vi strävar efter att behandla alla kunder med respekt och integritet, oavsett ålder. Vi ser alltid till att våra metoder är etiska och transparenta.

Vi skulle uppskatta möjligheten att diskutera detta ytterligare med dig för att förstå och rätta till eventuella missförstånd eller felaktigheter i vår service. Vi är här för att stödja alla våra kunder och vill försäkra dig om att vi tar denna typ av feedback på största allvar.

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade nyligen kontakt med Hugo på…

Jag hade nyligen kontakt med Hugo på Keycodes kundtjänst och är mycket imponerad av hans service! Han var väldigt professionell, lyhörd och tog sig tid att noggrant lyssna på mina frågor. Hugo förklarade allt på ett tydligt sätt och såg till att mina problem blev lösta snabbt. Det är sällan man får så bra kundsupport och jag känner mig verkligen nöjd med hela upplevelsen. Tack Keycode för en toppenkundtjänst!

19 settembre 2024

Hej Johanna,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme och för att du lyfter fram Hugo! Vi är glada att höra att du upplevde hans service som professionell och lyhörd. Att ge varje kund en personlig och tillfredsställande upplevelse är något vi värdesätter högt, och ditt beröm bekräftar att vi är på rätt väg.

Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig och alla våra kunder samma höga kvalitet på service i framtiden.

Valutata 4 stelle su 5

Fantastisk Service och Säkerhet

Jag använder Keycode för ID-bevakning

17 settembre 2024

Hej Johan,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse med vår ID-bevakningstjänst. Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen och säkerheten vi erbjuder. Vi strävar efter att leverera pålitliga och säkra tjänster som våra kunder kan lita på, och ditt stöd motiverar oss att fortsätta förbättra våra erbjudanden.

Kundservice, Key Code Security AB

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più