Väldig dålig kundservice - gömmer sig bakom "Se allmänna villkor" (det finstilta som ingen läser eller förstår ordentligt när du skriver på) och det vet de om! Orimliga villkor med 2 mdr uppsägning! V... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Blev glatt överraskad när vi efter drygt två veckor fick veta att nycklarna kommit till rätta. Jag hade då i princip gett upp hoppet att få tillbaka dem efter besök hos polisens hittegods i både Lu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trots skriftlig uppsägning, som förts ifrågasätts men som sedan bekräftas, får jag flera mejl och påminnelser om att betala fakturan för nästa år. Jag bestrider fakturan och även detta bekräftas. Ändå... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Key Code Security är ett svenskt säkerhetsföretag med lång erfarenhet som erbjuder företagsbevakning, ID-skydd och avancerade säkerhetslösningar. Våra ledande tjänster hjälper svenska företag att skydda sig mot bedrägerier, misstänkta förändringar och juridiska händelser som kan leda till onödiga kostnader.
Med vår tjänst företagsbevakning får företag full kontroll över sina viktiga uppgifter. Vi erbjuder avancerade säkerhetslösningar för bevakning av kunder, misstänkta kreditupplysningar och försök till obehöriga ändringar, till exempel falsk firmatecknare eller manipulation av styrelsesammansättningen. Om något inträffar skickar vi omedelbart en varning så att företag kan agera snabbt. På så sätt undviker ni att bli kontaktade av bedragare och kan i stället fokusera på en trygg verksamhet.
Key Code Security är en trygg samarbetspartner för företag i hela Sverige. Vår kombination av modern teknik, smarta skydd och säkra tjänster gör oss till en av de viktiga aktörerna inom företagssäkerhet. Förutom företagsbevakning erbjuder vi även stöd kring bortappade nycklar, ID-bevakning, spärrtjänst och juridisk hjälp vid många anmälningar. Våra kunder får dessutom fri telefonassistans och service som stärker deras roll som proaktiv kund.
Spärrtjänst Nyckelsäkerhet ID-bevakning
Vi kombinerar innovation och kundfokus med vår långa erfarenhet. Som ett svenskt bolag med starkt förtroende är vi stolta över att vara ett av de viktigaste företagen inom säkerhetsbranschen.
Välj Key Code Security – för trygg verksamhet, moderna lösningar och ledande tjänster som gör skillnad.
Scritti dall'azienda

Snabba varningar vid misstänkta ändringar

Lisa Sass gata 1, 42253, Hisings Backa, Svezia
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Trevlig personal och bra service/bemötande, nyckeltag är guld värt när oturen är framme.

Risposta di Key Code Security AB
Det är lite förvirrande att man träffar avtal med KEYCODE, men sen får man från ett annat företag att man skall fylla i uppgifter. Är identiteten stulen eller hat KEYCODE sålt tjänsten åt något annat företag. Väldigt förvilölande.

Risposta di Key Code Security AB
Fick bra service och snabbt handläggande av mina borttappade nycklar!

Risposta di Key Code Security AB
Jag har fått det som jag har förväntat mej av samarbetet och det jag betalt för.

Risposta di Key Code Security AB
Man ringde upp först och meddelade att nycklar hade kommit till Key Code och tog reda på att alla uppgifter stämde.

Risposta di Key Code Security AB
Fick jätte bra hjälp från en Hugo, efter att min nycklar försvunnit var keycode jätte hjälpsamma och jag behövde inte byta lås på min dörr!!! Kommer aldrig sluta med keycode!!! Har ni funderat på keycode så skaffa det, kan inte nog rekomendera det!!

Risposta di Key Code Security AB
Fick grym hjälp av Hugo som meddelade mig att mina saker blivit upphittade. Keycodes tjänst är life saver. Tack vare att mina nycklar blev hittade slipper dörren bli utbytt hemma. Bästa ni!!!! <3

Risposta di Key Code Security AB
Pga av att jag INTE ville råka ut för det som Stefan Hall råkat ut för enligt hans omdöme här, så åkte jag och lämnade in nyckelbrickorna på plats.
För att slippa debiteras av något som dom påstår aldrig kommit fram till dom.
Jag hade med mig ett papper de fick signera på plats att nyckelbrickorna var återlämnade.
Jag fick även ett papper med mig hem, en bekräftelse på avslut av nyckelbrickorna, av dom.
När jag kom hem så stod det en helt annan människas namn på bekräftelsen. Helt otroligt!!
Idag kommenterade de mitt omdöme som jag skrev här 19 augusti 2022. Ca 2 1/2 år efter händelsen.
Helt otroligt!! Verkligen pinsamt!

Risposta di Key Code Security AB
Jag hade då i princip gett upp hoppet att få tillbaka dem efter besök hos polisens hittegods i både Lund och Malmö.
Jag hade då påbörjat processen att beställa nya, men kunde avbryta den utan att det kostade mig något.

Risposta di Key Code Security AB
All kontakt har funkat bra men jag har aldrig behövt använda mig av era tjänster i praktiken då jag aldrig har haft ett skarpt ärende till er.

Risposta di Key Code Security AB
Snabb personlig information via telefon att nycklarna var upphittade och hur jag skulle få tillbaka dem. Smidigt!

Risposta di Key Code Security AB
Inte alls nöjd, dåligt kundbemötande, dålig service och inte lätt att lämna. Har sagt upp det ett par gånger men får fakturor ändå. De har alltid en anledning till varför, jag sa inte upp det i rätt tid, de har inga anteckningar om att jag sagt upp det, jag måste skicka in en bekräftelse på att det är uppsagt fast de i telefon sa att jag inte behövde någon, de skulle lägga in det i systemet sen var det klart. Nu äntligen tror jag att jag lyckats gå ur. Det är sånt mottagande man får efter att man varit med i 11 år. Rekommenderar inte detta till någon.

Risposta di Key Code Security AB
Efter att jag varit kund hos Key Code i 19 år beslöt jag mig för att lämna. Detta för att de inte kan erbjuda en e-faktura. Kostnaden för deras administration är på 50 kronor vilket jag inte tycker är rimligt.
Jag får uppmaningen att lägga brickan på en brevlåda för avslut. Jag frågar om jag ska lägga brickan i ett kuvert, får till svar att det inte behövs. Frågar två gånger och får samma svar. Nu har jag fått en räkning på 154 kronor för att de säger att de inte fått brickan. Har pratat med dem på Key Code och de säger att det finns inget att göra och att jag måste betala. Hur säkert är det då med att få tillbaka sina nycklar med bricka, undrar jag nu? Så skicka inte in era brickor bara genom att lägga dem i postens brevlådor. Jag skulle också råda er till att säga upp era abonnemang.
Riktigt dåligt!

Risposta di Key Code Security AB
Katastrof dåligt ni lurar gamla människor. Skäms

Risposta di Key Code Security AB
Jag hade nyligen kontakt med Hugo på Keycodes kundtjänst och är mycket imponerad av hans service! Han var väldigt professionell, lyhörd och tog sig tid att noggrant lyssna på mina frågor. Hugo förklarade allt på ett tydligt sätt och såg till att mina problem blev lösta snabbt. Det är sällan man får så bra kundsupport och jag känner mig verkligen nöjd med hela upplevelsen. Tack Keycode för en toppenkundtjänst!

Jag använder Keycode för ID-bevakning

Risposta di Key Code Security AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.