Valutata 5 stelle su 5

Goede hulp, heldere communicatie en prachtige custom frontjes voor je IKEA keuken. Wij lieten ook een custom set panelen maken met afgeronde plankjes om tussen een dieper en ondieper deel van onze k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Telefonisch contact was erg prettig, duidelijk en concreet. Samples toe gestuurd zodat we ook thuis konden zien hoe het staat. Goede service ook achteraf. Werken met een fijne kundige monteur met goe... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mooie frontjes en passen goed op de bestaande Faktum Ikea keuken. Vriendelijk personeel ook. Helaas zie je bij een aantal lades toch kleine bultjes aan de voorzijde zitten waar het bevestigingsmateria... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ontzettend slechte service en geen professionaliteit. Levert in verkeerde maten, levert te weinig panelen en heeft geen overzicht over de situatie. Wij willen hier dan telefonisch contact over maar da... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Knoet - keukenfronten.com is een online verkoper van luxe en unieke losse keukendeurtjes en panelen.

4,2

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 5 stelle su 5

Heldere communicatie en perfecte service

Wij zijn superblij met onze american walnut fronten voor onze IKEA keuken. Van begin tot eind hele heldere communicatie en netjes op tijd (te vroeg zelfs) geleverd. Als ik meer sterren kon geven zou ik het doen.

5 maggio 2021

Hi Mike,
Wat een leuke review! Bedankt voor de moeite!
Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

maak van je "oude keuken" een ( bijna ) nieuwe keuken

ik heb via de site contact gehad met Noraly, na haar uitleg en wat tips van haar, heb ik foto"s van mijn oude ikea-faktum keuken door gestuurd, kort daarna kreeg ik een werktekening met inventarisatielijst toegestuurd, deze gecontroleerd en deze was in alle details prefect.

Bestelling geplaatst en na 4 weken de deuren en fronten ontvangen, na plaatsing van deze ziet onze keuken er weer als nieuw uit!

Prima medewerking van Noraly gehad

5 marzo 2021

Hoi!

Bedankt voor het achter laten van deze mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is, het resultaat mag er namelijk zeker wezen!

Veel plezier met jullie nieuwe fronten.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie frontjes en klantvriendelijke werknemers

Hele klantvriendelijke en behulpzame werknemers. Mooie walnoot frontjes voor een Ikea Metod keuken. Ik raad Knoet Keukenfronten zeker aan.

17 febbraio 2021

Hoi Robin,

Valutata 4 stelle su 5

Zeer tevreden, keuken beter dan ooit

De deurtjes van onze IKEA Faktum-keuken van 20 jaar oud waren aan vervanging toe, en de deurtjes van Knoet zijn nu zelfs van betere kwaliteit (Arpa Fenix). Niet alles was bij de eerste levering in orde, maar we zaten ook tegen de 100 onderdelen (deurtjes, lades en panelen, standaardmaten én maatwerk), dus dat is begrijpelijk, en we hadden gelukkig tijd. De weinige fouten, zoals een paneel met verkeerde dikte (17 ipv 19 mm) of met verkeerde gaten, zijn zonder problemen rechtgezet. We hebben nogal wat gemaild en gebeld, maar ze bleven vriendelijk en uiteindelijk kwam alles in orde. Ze dachten mee over verbeteringen (bijv. één deur op maat om ineens twee kasten en een opening te verbergen). Zeer tevreden dus.

16 febbraio 2021

Beste Adriaan,

Bedankt voor het achter laten van deze review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze fronten en wij u naar wens hebben geholpen met het oplossen van de foutjes.

Wij wensen u veel plezier met de nieuwe Arpa Fenix fronten!

Valutata 5 stelle su 5

Een meer dan tevreden resultaat

We zijn meer tevreden met het resultaat van onze nieuwe frontjes van eikenfineer Het voelt alsof we een nieuwe keuken hebben.
Alles paste mooi en het doorlopen van de houtnerf over geheel ziet er sjiek uit.
Knoet keukenfronten heeft een schitterend resultaat geleverd.
Realiseer je wel dat je zelf voor installatie van de frontjes moet zorgen

19 gennaio 2021

Beste Toby,

Bedankt voor het achter laten van deze review! Fijn om te lezen dat jullie blij zijn met het resultaat.

Valutata 5 stelle su 5

Goed contact, goede dienstverlening, competitief

Absoluut prettig in het contact en hoge mate van dienstverlening, bij allen die ik heb gesproken; ook als zaken net niet lopen zoals gepland. Knoet is flexibel gebleken bij wijzigingen en had voor ons een competitieve prijs. Ook al is de Fenix echt prijzig, Knoet bleef ook meedenken en deed niet moeilijk over kleine wijzigingen.

14 gennaio 2021

Hoi J,

Bedankt voor het achterlaten van deze review! Wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken. :)

Klantgericht en topkwaliteit

Bij de verbouwing van onze keuken hebben wij gekozen voor een Ikea body met mooie eikenhouten greeploze fronten van Knoet. Het contact met Silke en Noraly was vanaf het begin prettig. Toen er een probleem in de fabriek was, hebben ze de situatie goed en klantgericht opgelost met tijdelijke frontjes. Het resultaat met de definitieve fronten is prachtig. We bevelen Knoet bij iedereen aan!

17 dicembre 2020

Hoi fam. van der Weide,

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met het eind resultaat.

Valutata 5 stelle su 5

Helemaal blij met onze nieuwe frontjes

Helemaal blij met onze nieuwe frontjes. We hadden echt een oude Faktum keuken, ik was er klaar mee. Paar foto's naar Knoet gestuurd vd keuken en ik kreeg meteen een lijst met de maten en kosten. Alles klopte.
Contact liep heel soepel en vlot. Ik denk binnen een maand de frontjes in huis. Inzetten ging ook makkelijk.
Wij zijn blij met Knoet en onze nieuwe keuken.
Veel dank Silke & Noraly!
Groet, Janneke

3 dicembre 2020

Beste Janneke,

Bedankt voor het achter laten van deze leuke review! Wij zijn blij dat de frontjes naar wens zijn!

Geweldige keuken met keukenfronten.com

Geweldige keuken met behulp van keukenfronten.com. In een gerenoveerde jaren 30 woning heb ik zelf een niet zo standaard keuken geplaatst. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de Ikea basiselementen.
De keukenfronten van keukenfronten.com hebben het helemaal af gemaakt.

De goede professionele service van iedereen, Silke in het bijzonder, zorgen ervoor dat je echt goed geholpen wordt en dat het eindresultaat geweldig wordt.
Hartelijk dank!

3 dicembre 2020

Beste Andrew,

Bedankt voor deze fijne review! Wij zijn blij dat je tevreden bent met jou unieke keuken!

Prachtig resultaat!

Prachtig resultaat!
We hebben op onze zelf getimmerde werkkamer kast en slaapkamer kasten fronten lasten maken bij Knoet. Ons huis en dus de kasten zijn behoorlijk scheef, maar Knoet heeft het prachtig weten aan te sluiten.
Ze denken goed mee en komen met slimme oplossingen.
De levering duurde door alle Covid omstandigheden helaas lang, maar er werd altijd helder en eerlijk over gecommuniceerd.
Een aanrader als je op zoek bent naar een partij om je keuken fronten of kastdeuren bij te bestellen!

8 ottobre 2020

Beste Joost,

Bedankt voor het achterlaten van deze review! Fijn om te lezen dat de fronten en de montage allemaal naar wens zijn ondanks de vertraging.

Bert en Chanel …

Heel blij met onze prachtige nieuwe keuken. Fijn contact met Silke gehad en alles was heel duidelijk en goed geregeld.

Bedankt!

6 ottobre 2020

Hoi Bert en Chanel,

Fijne service

Fijne service, snel en goed in de communicatie en een prima product. Prachtige keuken geworden. Dank je wel Knoet!

1 ottobre 2020

Risposta di Knoet - Keukenfronten.com

Fijn om te lezen dat het eind resultaat prachtig is geworden.

Veel plezier met de nieuwe keuken!

De klant is koning!

Wij hebben onze nieuwe keuken, met kasten van Ikea en fronten van Knoet nu zo’n 4 maanden in gebruik. Wij kozen, nadat we meerde samples kregen opgestuurd, voor een nieuwe kleur van Arpa Fenix: de Rosso Askja(0770), en hebben daar allesbehalve spijt van. Samen met een 4 mm dik massief rvs werkblad van Franke is het een plaatje! Een prachtige kleur! Het materiaal is solide, heel mooi mat en makkelijk schoon te houden.
De service van Knoet, met Silke aan het stuur, was onberispelijk. Een enthousiaste, zeer vriendelijke en betrokken vakvrouw met kennis van zaken.
Zij kent de Ikea systemen en afmetingen uit haar hoofd, van afdekplaatjes tot scharnieren, en dacht met ons mee over design/invullingen. Vooraf werd alles heel goed samen doorgenomen aan de hand van een duidelijke tekening. Daarnaast heeft Knoet panelen ‘op maat’ gemaakt voor onder het rvs werkblad, welke uitstekend zijn uitgevoerd. Alleen de zichtkanten van deze platen zijn met de Arpa Fenix verlijmd, in de kleur van de fronten, waardoor we kosten konden besparen.
De levering werd, mede vanwege de corona-tijd, door Silke zelf gedaan. Alles klopte, elke lade/deurtje, elk boorgat.
Het contact met Silke was zeer prettig. Zij nam echt de tijd voor ons. We hebben ons als ‘klant koning’ gevoeld.
De prijs t.o.v. de kwaliteit en service is zeer scherp. Ja, de keukenfronten waren duurder dan de Ikea keukenkasten, maar dan heb je ook wat bijzonders!
We hopen nog jaren plezier te hebben van onze keuken, en weten Knoet zeker te vinden als we frontjes nodig hebben voor andere kasten.
Absoluut aan te bevelen.

Silke, enorm bedankt voor alles! Veel succes en geluk met je mooie bedrijf.

Hartelijke groeten,
Antje en Kaat

11 settembre 2020

Beste Antje en Kaat,

Bedankt voor het achter laten van deze mooie review. Wij waarderen het erg dat dat jullie de tijd hebben om dit te schrijven! Het resultaat is inderdaad echt prachtig geworden. Wij hopen dat jullie nog jaren plezier hebben van deze keuken.

Dus erg goed van knoet

Verleden jaar mei 2019 keuken deuren en laden fronten gekocht bij keuken fronten netjes afgeleverd en goed
Verpakt ging allemaal goed het installeren alleen de laatste deur een gaatje verkeerde geboort. Dít was heel fijn dus niet knoet gebeld om een nieuw deurtje te bestelen dat ging niet omdat de kleur haast niet voor kwam dus in de nalevering .Dít was alleen mogelijk als er nog een bestelling werd geplaats door een andere klant .dus zowaar kwam er 05.07.2020 een deurtje binnen en het mooiste was dat er geen kosten aan verbonden was .Dít is .service op zijn best .dus knoet is TOP .vriendeliijke groeten fam abbenhues Purmerend

5 agosto 2020

Beste familie Abbenhues,

Bedankt deze leuke review! Wij waarderen het erg dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven en uw begrip voor de lange wachttijd van het frontje.

Valutata 5 stelle su 5

Super blij met onze keukenfronten

Super blij met onze keukenfronten. Goede kwaliteit, perfecte pasvorm en een super persoonlijke service. Wij kozen voor fineer hout voor onze nieuwe Zweedse keuken.

29 luglio 2020

Beste Sander,

Bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier met jullie Fineer frontjes!

Valutata 5 stelle su 5

Top service voor mijn keukenfronten voor Faktum keuken

Ik was opzoek naar nieuwe fronten voor mijn Faktum keuken die bij IKEA vandaan komt, uiteindelijk bij Knoet keuken fronten terecht gekomen.
Dit was meer dan een jaar geleden, ik heb toen een sample toegestuurd gekregen van de kleur die ik wilde hebben, daar betaal je dan een klein bedrag voor maar deze krijg je terug bij het aanschaffen van fronten iets wat begrijpelijk is.
Door omstandigheden was het even op een laag pitje terecht gekomen.
Eind mei dit jaar, deze draad weer opgepakt en de fronten besteld, tijdens het bestelproces wordt er goed met je meegekeken zodat je de juiste deuren / lades krijgt in de juiste maten een dubbele check zeg maar, pas als dat allemaal gedaan is geef je een definitief akkoord op de offerte.
Bij mij werd zelfs na meer dan een jaar nog gezien dat ik het sample had gekregen en zelfs nu nog werd deze in korting verrekend in de offerte ik zeg chappeau.
Overigens heb ik ook daar een deurtje op maat kunnen bestellen wat super fijn is, als er net een iets afwijkende maat is door een andere maat oven bijv. wat bij mij het geval is.
Komt alles binnen is het echt een kwestie van ene deur / lade eruit en de andere erin want de gaten voor de scharnieren e.d. zijn al voorgeboord.
Overigens zijn hier ook deuren en lades aan te schaffen in diverse maten en kleuren van het nieuwe IKEA keuken systeem, ik zeg het is zeker het kijken waard.
Ik heb nu gekozen voor de Extreem Mat zwarte uitvoering spider black. Levering was snel en de fronten zitten goed verpakt, waarom een nieuwe keuken als je ook op deze manier een nieuwe keuken kan creëren.

27 luglio 2020

Beste Francoise,

Bedankt voor het nemen van de tijd om deze uitgebreide review te schrijven! Wat fijn om te lezen dat de fronten en onze service zo goed bevallen zijn. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe look van de keuken!

Goede communicatie, goede prijs

Ik was op zoek naar een paneel op maat voor mijn keuken. Prima geholpen, vlotte en heldere communicatie. Paneel is precies naar wens en een hele keurige prijs. Bij de keukenleverancier zou ik het dubbele kwijt geweest zijn.

27 luglio 2020

Beste Igor,

Goed om te lezen dat het paneel op maat zo bevallen is! Bedankt voor het achterlaten van een review :)

Top kwaliteit!

Vrijdagochtend geleverd goed verpakt inclusief tekening (wel zo makkelijk)
Einde van de dag een compleet nieuwe keuken!
Ik ben zelf zeer tevreden.
Silke bedankt voor het meedenken.

Met vriendelijke groeten,

K. Moumni

17 luglio 2020

Risposta di Knoet - Keukenfronten.com

Bedankt voor het achterlaten van deze review.

Veel plezier met jullie nieuwe fronten!

Valutata 5 stelle su 5

Knoet heeft prachtige deuren van goede…

Knoet heeft prachtige deuren van goede kwaliteit. Tijdens het proces is er fijn contact en wordt er meegedacht. Wij ervaarden betrokkenheid en mensen die voor hun produkt staan.

6 luglio 2020

Beste meneer Wiggers,

Valutata 5 stelle su 5

Super goed geholpen bij Knoet…

Super goed geholpen bij Knoet Keukenfronten! Van te voren samples ontvangen van de frontjes die wij in gedachten hadden. Zij denken mee met de tekening van de keuken en hebben ons steeds goed geïnformeerd. Frontjes werden apart verpakt aangeleverd met een duidelijke tekening er bij. Zo is het goed te zien welk frontje voor welk kastje is.
Service is super!

2 giugno 2020

Beste Ingrid,

Bedankt voor deze review! Wij vinden het leuk om te lezen dat de fronten en de service naar wens zijn.

Team Knoet Keukenfronten.com

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più