L'azienda ha risposto
Na bestelling en vlotte levering bleek na een week al een dop kapot te gaan. Contact opgenomen met de klantenservice die met een alternatief kwam. Er werden andere doppen gestuurd zonder verdere koste... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na diverse (vele) sites bezocht te hebben om de juiste voetjes voor onze stoelen te vinden kwamen we uit bij Flooq. Simpele voetjes met een elastische kraag die je als babysokjes over de stoelpoten... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
We create the best solutions to protect your floor against scratches and reduce the annoying noise of sliding chairs. Welcome to FLOOQ.
Heiveldstraat 107, 6466AJ, Kerkrade, Paesi Bassi
- support@flooq.nl
- www.flooq.nl
Temporary discount promotion 20%
Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Geweldige beschermers voor de vloer
Geweldige beschermers voor de vloer!
Snelle levering dus komen die beloftes ook na.
Wij zijn er ontzettend blij mee!
Uitstekende kwaliteit
De dopjes zijn van zeer stevige kwaliteit. Bovendien zien ze er mooi uit en wordt alles keurig verpakt, snel toegezonden. Chapeau!
Gratis levering niet van toepassing voor levering in België.
Bestelling en levering verlopen goed, maar website geeft aan dat vanaf 25 € geen leveringskost in rekening wordt gebracht. Ik bestel voor een hoger bedrag, toch leveringskost. Antwoord van klantendienst (op mijn vraag die vlug werd beantwoord) was dat dit alleen van toepassing is voor leveringen in Nederland, niet in België. Dit stond niet aangeduid op de website, dus eigenlijk niet oké.

Risposta di FLOOQ
De doppen passen niet verkeerde…
De doppen passen niet verkeerde gestuurd te klein daardoor eindeloos heen en weer mailen moet foto's op sturen gedaan nog weer vragen om foto's.
Sorry maar voor 34.95 verwacht ik service .nu ook nog terug sturen betalen 5 euro bestel ze wel bij temu...

Risposta di FLOOQ
To small it does not fit.
We ordered the 14mm - 21mm variant. Our chairlegs are 20mm diameter
The Flooq does not fit!! We expected more from a €30,- product.

Risposta di FLOOQ
Super blij met mijn stoeldopjes
Super blij met mijn stoeldopjes. Heeft even geduurd om passende te vinden, maar keer op keer goede service en snelle levering
Sterk herstel na foute start
Het begin was met een foute adressering niet goed, maar het herstel en correcte levering wel
Goede service!
Ik had in eerste instantie een negatieve review geschreven, maar deze heb ik verwijderd!
De communicatie kwam wat moeizaam op gang (dat is dus het enige kritiekpuntje), maar toen het contact er was hebben ze kosten nog moeite gespaard om mij te helpen aan het passende product.
Ik kan dit bedrijf dan ook alleen maar aanbevelen.
Dank je wel Marjolijn, voor de goede service.
Correcte afwikkeling klacht
Correcte afwikkeling klacht. Adreswijziging kan niet worden doorgevoerd. Echter de transporteur levert op het goede adres af!
Snel stuk en nadat ze eerst nieuwe…
Snel stuk en nadat ze eerst nieuwe willen sturen of een andere soort willen zoeken hoor je niks meer. Na een herhaal mail zeggen ze is vast in je spam beland en daarna hoor je wederom niks. Nooit een oplossing gekregen. Toch wel duur als je elke 2 a 3 maanden nieuwe moet bestellen

Gebreken zijn netjes opgelost
Helaas de verkeerde maat besteld waardoor ze zijn gaan scheuren. Gelukkig nu wel het juiste formaat met dank aan de klantenservice!

Risposta di FLOOQ
Heel tevreden met mijn aankoop
Heel tevreden met mijn aankoop, op zondag besteld... maandag netjes in de brievenbus. Kleefde al jaren gewoon viltjes onder mijn stoelpoten , na een paar dagen schuifdeuren die eraf , na een paar weken werden die dunner zo blij met mijn aankoop
Snelle levering, heel snel en simpel te monteren en beschermen de vloer perfect
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.