Valutata 5 stelle su 5

Goede hulp, heldere communicatie en prachtige custom frontjes voor je IKEA keuken. Wij lieten ook een custom set panelen maken met afgeronde plankjes om tussen een dieper en ondieper deel van onze k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Telefonisch contact was erg prettig, duidelijk en concreet. Samples toe gestuurd zodat we ook thuis konden zien hoe het staat. Goede service ook achteraf. Werken met een fijne kundige monteur met goe... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mooie frontjes en passen goed op de bestaande Faktum Ikea keuken. Vriendelijk personeel ook. Helaas zie je bij een aantal lades toch kleine bultjes aan de voorzijde zitten waar het bevestigingsmateria... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ontzettend slechte service en geen professionaliteit. Levert in verkeerde maten, levert te weinig panelen en heeft geen overzicht over de situatie. Wij willen hier dan telefonisch contact over maar da... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Knoet - keukenfronten.com is een online verkoper van luxe en unieke losse keukendeurtjes en panelen.

4,2

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Great result and service

We recently remodelled our old ikea kitchen and we’re very excited with the result! The communication was smooth and very honest. We had a small delay/a bit of a mix up with the production of the cabinets, but I was very impressed with Silke’s approach; she was very helpful and sorted things out for us and the result was even better than I had hoped at the start! I’d highly recommend Knoet for their professionalism and impeccable service!

20 aprile 2023

Super service en producten

Er is heel erg goed met me meegedacht bij het vormgeven van mijn wensen. Vooral de details zoals afwerkplinten en hoe om te gaan met de fronten voor de vaatwasser.

Ik had iets later ontdekt dat een van de kasten geen lades maar scharnierdeuren moest krijgen zodat de kokendwater installatie plek had. Knoet heeft dat voor mij kunnen aanpassen.

Kortom ik ben ontzettend blij met de service en producten van Knoet.

2 gennaio 2023
Valutata 5 stelle su 5

We zijn uitstekend geholpen door Knoet

We zijn uitstekend geholpen door Knoet. De intake was snel en Silke dacht heel goed mee met onze wensen. De fronten zijn snel geleverd, we zijn super tevreden en kunnen het iedereen aanraden om hier fronten te bestellen.

10 marzo 2023

Meer dan tevreden!

Afgelopen vrijdag de fronten opgehaald en zaterdag geplaatst. En ik moet zeggen, dat ik meer dan tevreden ben over Knoet en de fronten! Mijn bestaande faktum kasjes gepimpt met black oak fronten, maatvoering en kwaliteit is top! Zo ook de service!

19 novembre 2022

Fenix fronten i.c.m. IKEA Metod

Wij hebben voor onze nieuwe woning de keuken kasten bij IKEA aangeschaft en met Silke (Knoet) de fronten uitgezocht. Ze hebben prachtige Fenix fronten en panelen geleverd. Fijn in omgang en denken met je mee.

29 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Een oude keuken als nieuw

Van mijn oude Ikea Faktum-keuken waren de frontjes lelijk geworden en bij Ikea waren nieuwe frontjes niet meer te krijgen. Bij Knoet keukens vond ik nieuwe frontjes én professioneel advies van Silke. Alles werd snel geleverd en was tiptop in orde. Een nabestelling was ook geen probleem. Mijn oude keuken ziet er weer als nieuw uit! Dank je wel Knoet voor de service en hulp.
Annemieke - Amsterdam

4 aprile 2022

Aanrader

Duidelijke communicatie en makkelijk te bestellen door foto`s te mailen van je oude keuken. Goede respons en fijne samenwerking.
Verzending was prima en goed verpakt.
Waanzinnig mooi eindresultaat en heel erg tevreden.
Zeer zeker een aanrader om je fronten te laten maken.

4 aprile 2022
Valutata 5 stelle su 5

Meer dan uitstekend en zeer goede service

Schrijf nooit een recensie, maar voor Knoet maak ik graag een uitzondering.
Weinig bedrijven meegemaakt die een serviceverlening hebben zoals zij. Tijdens het gehele traject denken ze mee en worden eventuele fouten snel gecorrigeerd. Zelfs een fout die ik zelf had gemaakt is gecorrigeerd en het eindresultaat is zeer mooi geworden.
Dank.

16 novembre 2021

Dag meneer Pleijsier,
Bedankt voor het nemen van de tijd om deze review te schrijven! Het wordt ontzettend gewaardeerd. Het eindresultaat mag er zeker wezen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fronten!

Valutata 5 stelle su 5

Dit bedrijf is echt de moeite waard!

Wij zijn vrij spontaan bij knoet naar binnen gelopen omdat we wilden uitzoeken of het concept ikea keuken met “bijzondere” frontjes een optie is voor ons. Bij verschillende keukenboeren werden we niet enthousiast. Nou hier wel!

Wat een leuk bedrijf!! Twee jonge dames met parate kennis en oog voor detail en binnen loop je tegen een soort frontjes walhalla aan; hele veel mooie kleuren en materiaal. Vrij snel obv onze keukentekening een nette, logische offerte ontvangen.

Het contact is super (en dat is een verademing tijdens een grote verbouwing in coronatijd, waar niks verloopt zoals het hoort;)). Regelmatig iets aan moeten passen, vooruitschuiven of aanvullende vragen en dat verliep probleemloos. De dames hadden daarnaast ook echt goede tips ten aanzien van praktische en technische zaken!

De keuken is prachtig geworden en we krijgen veel complimenten. Het materiaal is ook een hele goede keuze geweest; makkelijk schoon te maken en kleine beschadigingen zijn zga onzichtbaar.

Niets dan lof!! Hartstikke bedankt voor jullie service, betrokkenheid en geduld.

13 ottobre 2021

Hi Karlijn,

Wow!! Dat een super leuke review om te lezen! Dankjewel! Dit waarderen wij heel erg. Wij zijn blij dat het resultaat naar wens is en jullie blij zijn met jullie nieuwe keuken. Heel veel plezier ervan!

Valutata 5 stelle su 5

De blikvanger in onze verbouwde benedenverdieping

Voor onze nieuwe keuken die midden in de benedenverdieping is gekomen, tussen eet- en zitgedeelte in, waren we op zoek naar mooie frontjes. Die hebben we gevonden bij Knoet! Stone grey - extreme mat met zwarte greeplijst. We zijn er heel erg blij mee. We vonden het best spannend omdat de verschillende onderdelen van diverse leveranciers kwamen maar door de professionele begeleiding van Silke en Noraly is het heel soepel verlopen. De kleine hobbels die we tegenkwamen zijn snel en vakkundig opgelost.

14 settembre 2021

Hoi Nicolette.

Het resultaat mag er ook zeker wezen! Bedankt voor de moeite van het achterlaten van deze review!

Valutata 5 stelle su 5

Van begin tot eind aan te bevelen

Van begin tot eind aan te bevelen; heel vriendelijke en correcte service, goede bereikbaarheid en snelle respons. Prachtige kwaliteit en perfecte afwerking. Eerst werden er enkele stalen opgestuurd zodat wij thuis konden kiezen en vergelijken. Ook bij de bestelling wordt een professioneel plan met offerte opgemaakt, die persoonlijk worden overlopen en dubbelgecheckt. Levering volgens afspraak, en zelfs de naverkoop met enkele aanpassingen gebeurt perfect. Het is duidelijk dat Knoet de ambitie heeft om mooie produkten te leveren en tevreden klanten te maken.

13 settembre 2021

Hi Jurgen,

Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent :)

Bedankt voor de moeite!

Uitstekende service

Fijn contact met Noraly en Silke gehad, erg fijn dat er aan de kleine dingetjes wordt gedacht en toevoegingen later in het proces geen enkel probleem!!! Samengevat, vriendelijk, meedenkend, goede service en gewoon lekker simpel 😊

7 settembre 2021

Hoi Hans,

Bedankt voor het achterlaten van deze review! Fijn dat alles naar wens is geweest.

Tevreden terugkijkend

Vorig jaar hebben wij bij Knoet onze keukenfronten gekocht. We zijn er nog iedere dag erg blij mee. We kozen voor de Metod extreem mat in de kleur zwart. Voor ons hielp het dat we even de showroom mochten bezoeken om onze bestelling door te nemen. Daarbij kregen we slimme tips bij ons ontwerp. Ook de levering zat goed in elkaar. Slim genummerde pakketten die als ware schatten bleken ingepakt. Met deze kwalitatief hoogwaardige fronten, de Ikea-onderkasten, een keramisch blad, merkapparatuur en eigen eiken aanvullingen hebben wij binnen ons budget onze droomkeuken kunnen realiseren. Tuurlijk is het wel spannend om dit zo te doen maar met enige handigheid en een goede waterpas is het haalbaar. Wij kijken er voldaan op terug en kunnen het anderen zeker aanraden.

7 settembre 2021

Hoi Christian,
Bedankt voor het achterlaten van deze gewaardeerde review! Wat fijn om te lezen dat wij hebben kunnen bijdragen aan jullie droomkeuken.
Veel plezier ervan!

Super service

Super oplossing om je ikea keuken weer mooi te maken. Deskundig advies en alles is conform afspraak opgeleverd. Wat een top bedrijf!!

8 luglio 2021

Hi Michel,

Wat een leuke review! Bedankt voor de moeite :)
Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe fronten.

Fantastisch

Fantastisch! Wat een perfecte oplossing voor de IKEA factum keuken waarvan de deurtjes lelijk werden. Knoet geeft goede informatie, denkt mee en gaat voor het beste resultaat. Zo hebben wij weer een prachtige keuken.

21 giugno 2021

Dag Janny,

Bedankt voor het achterlaten van deze review! Wij vinden het fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het eindresultaat en onze service.

Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe fronten!

Zeer goede service

Zeer goede service, altijd snel antwoord en waar voor je geld!

14 giugno 2021

Dag Nils,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service!
Bedankt voor het achterlaten van de review.

Wij wensen u veel plezier met de nieuwe keuken. Het resultaat is prachtig!

Valutata 5 stelle su 5

Wat een service en vakmanschap! bij…

Wat een service en vakmanschap bij Knoet! De kennis en persoonlijke benadering waarbij geen moeite teveel is, plus het mee- en vooruitdenken zijn aspecten die maken dat ik het echt iedereen zou aanraden om hier nieuwe keukenfrontjes te kopen. En dan heb ik het nog niet eens over het prachtige eindresultaat gehad!

6 giugno 2021

Hi Francine,

Bedankt voor het achterlaten van deze review! Fijn dat je tevreden bent met nieuwe fronten en onze service. Het resultaat mag er ook zeker wezen!

Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Hallo weer een nieuwe keuken dankzij de fronten van de firma Knoet.

Hallo. Wij hebben keuken fronten voor onze IKEA keuken gekocht bij de firma Knoet. De levering was professioneel. De fronten deurtjes en ladefrontje pasten precies op de keuken .We zijn uiterst tevreden met het resultaat. We hebben nu een nieuwe keuken in een moderne kleur. Alle lof voor de firma Knoet. Mvg Theo Urff.

26 maggio 2021

Hoi Theo,
Bedankt voor deze positieve review! Wat fijn om te lezen dat de fronten zo naar wens zijn.

Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe fronten.

Team Knoet Keukenfronten.com

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più