Ik had een 3 hoeslakens besteld maar ik kreeg er maar een omdat dat de laaste in voorraad was. Toen ik belde met de klantenservice werd direct een excuus gemaakt en de foet hersteld door mij 3 nieuwe... Leggi di più
Ik bleek de verkeerde soort hoeslakens te hebben besteld, ze pasten niet goed om mijn matrassen. De klantenservice heeft dit snel en goed opgepakt en nadat ik ze een paar foto's had gestuurd over het... Leggi di più
Wat een top service! Op advies van mijn schoonzus bij Kayori terecht gekomen. In mijn eerste bestelling had ik ook twee hoeslakens besteld voor de bedden van mijn kinderen. Netjes uitgewassen. N... Leggi di più
Aan de duurdere kant maar de kwaliteit van het product is echt fantastisch, oprecht de moeite waard. Enige waar wij tegen aanliepen was de levertijd, deze had 1,5 maand vertraging en je moet er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek maakt Kayori duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. In 2018 zijn we begonnen met deze uitdaging, ondertussen zijn Kayori producten te koop in 9 landen in Europa bij meer dan 800 dealers én uiteraard online in Nederland, België, Duitsland en Zweden. Van bed- & badgoed tot interieurgeuren en verzorgingsproducten. Kayori heeft een breed aanbod artikelen om het huis geheel duurzaam in te richten. Producten die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam zijn geproduceerd én van hoge kwaliteit. Zacht voor de planeet & zacht voor jou: in onze producten tref je namelijk geen onnodige chemicaliën of agressieve ingrediënten. Of het nu gaat om dekbedovertrekken of verzorging. Sinds 2020 zijn we daarnaast plastic-vrij: geen plastic zakjes om producten, geen plastic verpakkingen. Alles zit verpakt in duurzame materialen zoals karton en glas. Deze materialen zijn oneindig recyclebaar. Op deze manier proberen wij van te voren na te denken over de impact van het product als het 'op' is en maken we de productcyclus rond.
Sippenbroek 4, 7207BZ, Zutphen, Paesi Bassi
- 0850062020
- info@kayori.nl
- kayori.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Mooi beddegoed
We hebben al behoorlijk wat bed textiel gekocht van kayori, het ligt heerlijk en lekker zacht.
Ook de stretch is erg fijn.
Ik begrijp alleen niet dat er in een antraciet kussensloop witte ritsen worden gezet.
Het is best wel een aankoopbedrag voor 2 kleine slopen. Beetje jammer
Schitterende producten én geweldige service!
Jeetje… naast schitterende producten, biedt Kayori ook nog eens een geweldige service! Zo blij mee!
Goede en snelle service
Ik was minder blij met een badjas die ik had besteld bij Kayori, omdat deze niet mooi viel. Ik heb daar contact over opgenomen met de servicedesk en ik ben super goed en snel door hen geholpen. Heel blij mee.
Goede afhandeling kapot product
Handlotion besteld maar ondanks goede verpakking kwam pompje kapot aan. Gemaild en kreeg zelfde dag reactie. Toen is meteen kosteloos een nieuw product opgestuurd.
Zeer goede kwaliteit en mooie…
Zeer goede kwaliteit en mooie materialen. Veel keuze, goede klantenservice. Ze antwoorden meteen en je wordt correct geïnformeerd en behandeld als klant!
Ik had een klacht over een product
Ik had een klacht over een product, het contact met Kayori verliep snel en goed en ze hebben snel een passende oplossing geboden.
2 dekbedovertrekken besteld en snel in huis.
Helaas zat er bij 1 kussensloop een gaatje bij de naad.
Dit werd heel snel opgelost en zonder probleem een nieuwe toegestuurd.
Super service.
Mooi en goed
Al 3 bestellingen geplaatst. Aan de dure kant, maar heel mooi en goede kwaliteit. Bij de laatste bestelling was een kleine beschadiging, dit is goed en snel opgelost.
Erg blij met mijn dekbedovertrek en de service van Kayori
Kayori heeft super kwaliteit aan dekbedovertrekken. De service is ook fantastisch!
erg tevreden over kayori
erg tevreden over kayori, snelle en goede service, ze denken met je mee om naar oplossingen te zoeken. fijn geholpen door Kevin.
Perfecte kwaliteit en snelle levering
Ik heb laatst een hoeslaken en
een dekbedovertrek (Ine linnen champagne) besteld bij Kayori. Snelle levering en goede communicatie!
Erg tevreden met de producten! Goede kwaliteit, katoen satijn is echt een aanrader, heel zacht om onder te liggen en de linnen bovenkant staat heel chique.
Dus een echte aanrader dit bedrijf! Ga hier zeker nog vaker wat bestellen
Wir haben mehrerer Bettwäschegarnituren…
Wir haben mehrerer Bettwäschegarnituren von Kayori - alles top Qualität und schöne Designs.
Auch der Kundenservice ist super und steht bei Fragen oder Problemen hilfreich und sehr kulant zur Seite. Vielen Dank!
Kwaliteit verzekerd! Echt een aanrader
Wat een geweldige producten! Degelijke kwaliteit, mooie prints en voor elke stijl wat wils. Zelfs de moeite om op te wachten indien latere levertermijn. I love it! Heb er intussen 3 dekbedovertrekken en ook een kimono van. De Kimono houdt echt warm en ik ben iemand die gauw last van kou heeft. Niet twijfelen, bestellen!! Het is zo betaalbaar en van biokatoen, ik zou kunnen blijven kopen! Ik kruip met zoveel plezier in mijn bed dat ik er niet uit wil 😄
Heel tevreden over dekbedovertrek Kayori!
Heel tevreden, zowel over het aanbod, prijs-kwaliteit verhouding maar nog ‘t meest over hun service en vriendelijkheid en behulpzaamheid!
Super kwaliteit
Super kwaliteit.
Mooie artikelen
Maar ook zeker een super vriendelijk klantenservice.
Nette oplossingen en ook nog extra korting voor het ongemak.
Dekbed Cover Shipping Issues - Resolved
I initially ordered a dekbed cover in November that was supposed to be delivered in December. I then found out that it wouldn't be available until March. However, they would let me order another cover set of my choice even if it was more expensive, so I did that. This new order was supposed to arrive the beginning of January, but was delayed until the end of January. The item has been delivered and as a thank you for my inconvenience, a nice present was added to the shipment. I am thrilled with the new dekbed cover and I am impressed with customber service.

Risposta di Kayori
Afgelopen week 3 producten besteld…
Afgelopen week 3 producten besteld waarvan bij 1 fles pompje het niet deed en had gelekt app gestuurd en binnen 2 dagen kreeg ik een compleet nieuwe fles terwijl ik had verwacht alleen een pompje te ontvangen echt super service!!

Goede Klantenservice, Mijn Zorg Werd Gehoord
Ik had oorspronkelijk twee flessen olie besteld: één met korting en één tegen de volle prijs. Later werd ik geïnformeerd dat er een voorraadverschil was en dat het kortingsartikel niet beschikbaar was. Ik kreeg meteen mijn geld terug en ze boden me een 15% korting aan voor mijn volgende bestelling, wat ik zeer gewaardeerd heb, maar ik heb dat vriendelijk geweigerd.
Aangezien ik de bestelling oorspronkelijk plaatste met de verwachting twee flessen te ontvangen, heb ik uitgelegd dat ik toch de tweede fles nodig had. De klantenservice was erg begripvol en tot mijn verrassing stuurden ze me een vervangende fles, helemaal gratis.
Dit niveau van aandacht en klantvriendelijkheid komt niet vaak voor, en ik ben ontzettend dankbaar voor de uitstekende service.
Nogmaals, hartelijk dank voor de geweldige ondersteuning!

Risposta di Kayori
Geen geld terug na retour
Lange levertijd zonder communicatie. Zelf 2x navraag hierover moeten doen. Na ontvangst vond ik de kleur niet goed en heb ik de bestelling geretourneerd. Dit werd niet geaccepteerd en ik kreeg mijn geld niet terug.
Slordig en scheef genaaid
Ik heb een aantal Kayori hoeslakens gekocht bij een beddenwinkel in de buurt. De kleuren zijn mooi maar de kwaliteit vind ik erg matig. De boven- en onderstof zijn verschillend en krimpen verschillend waardoor na het wassen de hoezen heel scheef en bobbelig worden. Ook zijn de naden erg slordig en hobbelig genaaid. Ik zal niet nog eens hoezen van dit merk kopen.