Wat een top service! Op advies van mijn schoonzus bij Kayori terecht gekomen. In mijn eerste bestelling had ik ook twee hoeslakens besteld voor de bedden van mijn kinderen. Netjes uitgewassen. N... Leggi di più
Aan de duurdere kant maar de kwaliteit van het product is echt fantastisch, oprecht de moeite waard. Enige waar wij tegen aanliepen was de levertijd, deze had 1,5 maand vertraging en je moet er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek maakt Kayori duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. In 2018 zijn we begonnen met deze uitdaging, ondertussen zijn Kayori producten te koop in 9 landen in Europa bij meer dan 800 dealers én uiteraard online in Nederland, België, Duitsland en Zweden. Van bed- & badgoed tot interieurgeuren en verzorgingsproducten. Kayori heeft een breed aanbod artikelen om het huis geheel duurzaam in te richten. Producten die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam zijn geproduceerd én van hoge kwaliteit. Zacht voor de planeet & zacht voor jou: in onze producten tref je namelijk geen onnodige chemicaliën of agressieve ingrediënten. Of het nu gaat om dekbedovertrekken of verzorging. Sinds 2020 zijn we daarnaast plastic-vrij: geen plastic zakjes om producten, geen plastic verpakkingen. Alles zit verpakt in duurzame materialen zoals karton en glas. Deze materialen zijn oneindig recyclebaar. Op deze manier proberen wij van te voren na te denken over de impact van het product als het 'op' is en maken we de productcyclus rond.
Sippenbroek 4, 7207BZ, Zutphen, Paesi Bassi
- 0850062020
- info@kayori.nl
- kayori.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Wat een top service!
Wat een top service!
Op advies van mijn schoonzus bij Kayori terecht gekomen. In mijn eerste bestelling had ik ook twee hoeslakens besteld voor de bedden van mijn kinderen. Netjes uitgewassen. Na dit gedaan te hebben en de bedden op te willen maken kwam ik erachter dat ze helaas veel te groot waren.
Contact opgenomen via de mail en een foto bijgevoegd. Ook medegedeeld dat ik de hoeslakens had uitgewassen.
Dezelfde middag een vriendelijke en snelle reactie terug dat het niet had mogen gebeuren. Er werd mij direct een hele nette oplossing aangeboden voor twee nieuwe hoeslaken en of ik eventueel een andere oplossing zou willen.
Gevraagd of het mogelijk was om een dekbedhoes ipv de hoeslakens aangezien ik die ondertussen elders had gekocht. Geen probleem, ze willen het graag opgelost hebben.
Er is uitzonderlijk snel - vriendelijk - menselijk en proactief gehandeld door Mayke. Complimenten aan haar en het bedrijf kayori! Vandaag al aan meerdere collega’s het verhaal gedeeld, dat is toch de reclame die een bedrijf wil. Morgen komt mijn nieuwe dekbedhoes binnen en weet nu al zeker dat deze heerlijk ligt!
Vodafone - KPN en andere bedrijven. Zorg dat jullie je zaken op orde krijgen. Ik wens ieder bedrijf met een klantenservice een medewerker als Mayke toe.
aankoop hoeslakens
Ik had een 3 hoeslakens besteld maar ik kreeg er maar een omdat dat de laaste in voorraad was. Toen ik belde met de klantenservice werd direct een excuus gemaakt en de foet hersteld door mij 3 nieuwe hoeslakens toe testuren vaqn een betere en duurdere kwaliteit zonder dat ik bij hoefde te betalen. Dus ja ik ben erg positief over de afhandeling en het snelle contact met de klantenservice
Super service!
Ik bleek de verkeerde soort hoeslakens te hebben besteld, ze pasten niet goed om mijn matrassen. De klantenservice heeft dit snel en goed opgepakt en nadat ik ze een paar foto's had gestuurd over het euvel gaan ze me 2 van een andere soort kosteloos opsturen, die volgens hen wel geschikt zijn. Ben heel benieuwd en nu al heel tevreden over de vriendelijke meedenkende service die ze bieden.
Super goede klantenservice
Super goede klantenservice.
Na een aantal keer wassen, een rafelig naadje bij het dekbedovertrek ontdekt. Contact opgenomen met de klantenservice en er wordt kosteloos een nieuwe opgestuurd.
Het beddengoed voelt heerlijk zacht aan en slaapt heerlijk.
Hun service is top!
Hun service is top!
Mijn hoeslakens (ondanks de goede maat) veel te groot en bleven dus niet mooi liggen. Hier een melding van gemaakt en kreeg direct een antwoord. Nadat ik hen een foto had gestuurd kreeg ik de volgende dag al 2 nieuwe hoeslakens toegestuurd. Ik had zelf mogen uitzoeken welke ik wilde hebben! Heel fijn.
Klantenservice was goed en behulpzaam
Klantenservice was goed en behulpzaam. Snel en goed opgelost
Goede service, erg bereidwillig om jouw probleem op te lossen!
Service zoals je die hoopt te krijgen
Ik ben erg tevreden over de service van Kayori. Ik had een probleem met een van mijn producten en werd snel, vriendelijk en heel behulpzaam geholpen. Er werd echt met mij meegedacht en de communicatie verliep prettig. Binnen korte tijd was er een passende oplossing geregeld, wat ik enorm waardeer.
Ook eerder heb ik contact opgenomen voor advies over de verschillende stoffen. Er werd alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden, waardoor ik met vertrouwen een keuze kon maken.
Fijne producten én uitstekende klantenservice. Dat kom je tegenwoordig niet overal meer tegen. Kayori krijgt van mij een dikke tien voor klantvriendelijkheid.

Risposta di Kayori
Goede service! Nadat we hadden gemeld dat één van de geleverde hoeslakens beschadigd was, kregen we binnen 24 uur een persoonlijke en klantvriendelijke reactie. Er werd direct een nieuw hoeslaken opgestuurd, waardoor we al binnen twee dagen een vervangend exemplaar in huis hadden. Erg tevreden over de snelle en nette afhandeling!

Risposta di Kayori
Goede kwaliteit en super service
goede kwaliteit
Ik heb inmiddels al 4 bedovertrekken en hoeslakens
Ik vind de 100 % katoen het fijnst
Toen 1 van mijn pakketten kwijt was heb ik contact opgenomen met klantenservice die snel reageerde
Toen hebben ze een nieuw pakket opgestuurd en toen de andere toch nog kwam mocht ik die ook houden
Super !

Risposta di Kayori
Heerlijke producten en echt een…
Heerlijke producten en echt een geweldige klantenservice! Bij Kayori gaan ze echt voor tevreden klanten!

Bijzonder mooie (duurzaam…
Bijzonder mooie (duurzaam geproduceerde) producten, super snelle verzending en buitengewoon fijne klantenservice.

Risposta di Kayori
In eerste instantie een van de producten met een gat en een losse naad. Nadat ik contact opnam, werd er snel gereageerd en de volgende dag een vervangend product gestuurd. Zelf hoefde ik verder niets te doen. Keurig en snel opgelost.
De dekbed hoezen zelf had ik van een iets betere luxere afwerking verwacht, anders waren het 5 sterren geweest

Het is fijn beddengoed
Het is fijn beddengoed, we zijn er blij mee en de klantenservice is geweldig. Dank voor de goede adviezen en de perfecte afhandeling van de vragen. Meer dan correct!

Risposta di Kayori
Snelle levering,top kwaliteit product…
Snelle levering,top kwaliteit product 2de bestellinggeplaatst en er volgen meerdere ook vanwege hun missie super!

Risposta di Kayori
Kleur verbleekt snel en te snelle slijtage
Na een keer zorgvuldig wassen volgens de aanwijzingen, was er al een verbleking van de kleur. Langdurig (en duurzaam) gebruik is niet van toepassing. Na een paar jaar met toch maar een steeds meer verbleekt dekbedovertrek vielen er gaten in.

Probleem snel opgelost
Na een probleem met 3 van de 10 dekbedhoezen die ik bij Kayori had besteld voor mijn kleine B&B, hebben ze deze zonder enige aarzeling vervangen. Daar was ik erg blij mee.
Deze lakens zijn overigens van een oerdegelijke kwaliteit. Ook na 3 jaar en veel wasbeurten zijn ze nog altijd netjes.

Klein gaatje door productiefout
Klein gaatje door productiefout in hoeslaken werd meteen opgelost en de volgende dag al een nieuw hoeslaken in huis.
Al jaren hebben wij hoeslakens van Kayori. Wij willen nooit geen andere meer. Goede service, heerlijke producten en mooi gedachtengoed.

Goede en snelle service
Nadat ik de mooie producten van Kayori in een winkel had gezien, besloot ik later deken te bestellen online. Helaas bleek de levertijd lang te zijn van de deken, daar heb ik over gemaild en ze kwamen dezelfde dat en uit zichzelf met de oplossing een andere maat deken op te sturen zonder moeilijk te doen over het verschil in prijs.

Risposta di Kayori
Ons beddengoed had een scheur door een…
Ons beddengoed had een scheur door een productiefout. Ik heb hier een melding van gemaakt en de volgende dag kreeg ik al een nieuwe geleverd. Super service! Ook fijne, zachte stof.