Kajakk og Fritid AS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Jeg trengte hjelp til menyen på min MOMAS balanse pro. Km hadde blitt til miles (sannsynligvis fordi jeg hadde trykket i hytt&pine) Det var raskt svar fra kundeservice på lørdag ettermiddag om mot... Leggi di più

I utg punkt fornøyd med to sykler vi nettopp kjøpte, helt til det ble en reklamasjon/prod feil på ene bakhjulet. Sat igjen med veldig dårlig følelse etter kontakt med kundeservice på mail. Bor en l... Leggi di più

Klage på en pumpe til min nye Sup, hvor det var knekt en del av den delen som man setter i ventilen, måtte være 2 som pumpet og holdet den fast. La med bilde og ny slange blir sendt uten kostnad.... Leggi di più

Jeg kjøpte en Momas Jason pro trekking elsykkel i fjor samt et Hapro sykkelstativ. Begge deler skikkelige kvalitetsprodukter. Så langt har jeg syklet 170 mil stort sett på kuperte grusveier, så sykkel... Leggi di più

1. Negozio di articoli per sport all'aria aperta
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di biciclette
  4. Negozio di canoe e kayak

Kajakk og Fritid ble grunnlagt i 2005 med en visjon om å tilby høykvalitets utstyr til de som elsker å utforske naturen gjennom utendørsaktiviteter. Fra begynnelsen av har vi hatt et sterkt fokus på å tilby et bredt spekter av produkter og tjenester, samtidig som vi opprettholder høye standarder for kvalitet og kundeservice. Vi har et stort utvalg av utstyr for utendørsaktiviteter, inkludert el-sykler, sup-brett, kajakker og mye mer. Vårt produktspekter er nøye utvalgt for å passe til alle erfaringsnivåer, fra nybegynner til proff. Vi tror at ved å tilby det beste utstyret til riktig pris, kan vi hjelpe våre kunder til å ha en optimal opplevelse når de utforsker naturen og alt vårt vakre land har å tilby. Vi holder kurs i kajakk på idylliske Bygdøy sjøbad i Oslo og utenfor vår butikk i Drammen. Vi kan også tilby kurs på SUP og Packraft til grupper. Våre kurs holdes av sertifisert instruktør med høyeste utdanning og sertifisering fra Norges padleforbund og kvalifiserer til våttkort. Våre dedikerte og kunnskapsrike ansatte er lidenskapelig opptatt av utendørsaktiviteter og har en bred erfaring som gjør at vi kan hjelpe deg som kunde å finne de beste produktene for ditt behov. Vi forstår at hver kunde har forskjellige behov og preferanser, og vi strekker oss langt for å tilby personlig service og rådgivning. I mange år var butikken i Drammen den eneste fysiske butikken, men etter hvert som etterspørselen har økt, har vi også åpnet flere butikker. Du finner oss foreløpig i Drammen, Tønsberg, Kristiansand og Stavanger, men vi har planer om videre vekst. Vårt hovedlager, kundeservice og administrasjon holder til i umiddelbar nærhet av butikken i Drammen. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det perfekte utstyret for å gjøre ditt neste utendørs eventyr minneverdig og morsomt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

283 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Har kjøpt en balanse pro suv og en…

Har kjøpt en balanse pro suv og en wayfare+ , meget fornøyd, jeg besøker både Drammen og Tønsberg butikkene , hygligeog trivlige folk, super fornøyd med produkt og butikker med folket.

16 giugno 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på det :)

Bare ta kontakt om det skulle være noe - vi er her for å hjelpe.

Rask og god service

Veldig rask behandling og tilbakemelding av nettbestilling.
Og Veldig god service når jeg kom inn i butikken i Stavanger

15 giugno 2026

Så flott å høre!
Tusen takk for fin tilbakemelding - vi setter stor pris på det.

Beste hjelpen :)

Beste hjelpen :)

15 giugno 2026

Så hyggelig å høre!

Tusen takk for tilbakemeldingen :)

Jeg måtte vente 2 måneder på sykkelen

Jeg måtte vente 2 måneder på sykkelen. Sykkelen selv var så skuffende at jwg solgte den etter 3 timer på den. Tapte rund 7000. Men det vsr det vært. Skulle få med lås/m alarm siden den lange ventetiden. Det kom heller ikke med. Kundeservice sa at de til og med hadde bilde av at den var lagt med. Ikke no kwg fikk se. Styr unna. Veldig mange lokale sykkelkjeder tar ikke imot denne sykkelen for reperasjon. Masseprodusert svindel spør du meg

20 giugno 2025

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse, og vi forstår at både leveringstid og produkt ikke har stått til forventningene dine. Samtidig ønsker vi å presisere noen viktige forhold i saken.

Sykkelen ble bestilt som en forhåndsbestilling, og oppgitt leveringstid var i tråd med dette ved bestillingstidspunktet. Vi har forsøkt å holde deg oppdatert underveis og bistå så godt vi kan gjennom hele prosessen.

Når det gjelder tilbehøret, ble dette pakket og sendt sammen med sykkelen, og vi har intern dokumentasjon på dette. Vi forstår at det oppleves frustrerende dersom dette ikke har kommet frem som forventet, og vi skulle gjerne sett nærmere på dette sammen med deg dersom saken fortsatt er aktuell.

Vi tar også tilbakemeldingen din om produkt og servicepunkter på alvor, og vil bruke dette i vårt videre forbedringsarbeid.

Fikk det jeg ønsket

Fikk det jeg ønsket. Fikk også hjelp til å rette bestillingen. Finne hjelmer som dere hadde på lager

12 giugno 2026

Kajakk & Fritid Kundeservice

Vi har kjøpt flere sykler hos Kajakk og…

Vi har kjøpt flere sykler hos Kajakk og Fritid og har bare gode opplevelser på disse kjøpene. Når vi har tatt kontakt med dem for å rette (noen småfeil) har dette blitt gjort uten diskusjoner om det er garantisak.
Siste hevendelse var en lader som slutte å virke og de rydder opp omgående og sender ny ladder.
Helt topp kundeservice og service i butikk.

12 giugno 2026

Kajakk & Fritid Kundeservice

Guro svarte meg veldig raskt og…

Guro svarte meg veldig raskt og hyggelig på mine spørsmål angående en elmoped jeg hadde bestilt 😊. Veldig hjelpsom!

11 giugno 2026

Kajakk & Fritid Kundeservice

Kjøpte to sykkler fikk ikke kvittering tross purring

Kjøpte to sykkler, verdi 40000. Måtte mase 5 ganger over 18 mnd for å få kvittering.

11 giugno 2025

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi tar dette på alvor, men vi kan dessverre ikke finne igjen denne henvendelsen eller historikken du beskriver i våre systemer. Det gjør det vanskelig for oss å forstå hva som kan ha skjedd i ditt tilfelle.

For at vi skal kunne undersøke saken nærmere og hjelpe deg på en best mulig måte, ber vi deg vennligst ta direkte kontakt med oss på hjelp@kajakk-fritid.no, gjerne med mer informasjon om bestillingen og tidligere kommunikasjon.

Vi ønsker å komme til bunns i dette og finne en løsning.

Anbefales

Veldig behjelpelig og hyggelig personale!
Får raskt svar

11 giugno 2026

Kajakk & Fritid Kundeservice

Jeg ble med min kone til deres nye…

Jeg ble med min kone til deres nye butikk i Tromsø. Hun skulle ha ny sykkel. Endte med at begge kjøpte ny sykkel 😎 Hyggelig og ærlig kundeservice. Begge syklene ble satt ned i pris etter ei uke. Dette fikk vi tilbakebetalt hos Kajakk og Fritid. Anbefales!😄

9 giugno 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for strålende tilbakemelding!
Så hyggelig at dere begge endte med sykkel - vi håper og tror virkelig dere blir fornøyde.

Bare ta kontakt om det skulle være noe :)

Kajakk & Fritid

Laderen til batteriet funket plutselig…

Laderen til batteriet funket plutselig ikke. Tok kontakt med de og fikk raskt svar og hjelp. De sender en ny lader. Fantastisk!

9 giugno 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding - det setter vi stor pris på.

Ikke nøl med å ta kontakt om vi kan hjelpe med noe.

Anbefaler på det sterkeste

Anbefaler på det sterkeste

8 giugno 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for tilbakemeldingen.
Vi setter stor pris på det.

Bare ta kontakt om det skulle være noe.

Kajakk & Fritid Kundeservice

Kjøpte 2 momas jason + knall fornøyd…

Kjøpte 2 momas jason + knall fornøyd med sykler og kunderservice di svarer på det mann lurer på og er hjelpsom. 😁👍

8 giugno 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for tilbakemeldingen.
Vi setter stor pris på det.

Bare ta kontakt om det skulle være noe.

Kajakk & Fritid Kundeservice

Var en kosmetisk feil på en av varene…

Var en kosmetisk feil på en av varene jeg handlet. De ordnet opp i de med en gang.

5 giugno 2026

Hei Berit,

Takk for hyggelig tilbakemelding og så fint å høre at det ordnet seg.

Om det skulle vært noe i fremtiden, er det bare å ta kontakt.
Vi ønsker deg en fin dag!

Kajakk & Fritid - Kundeservice

Skadet ventil ble løst til slutt

Jeg har to ganger fått levert erstatning til en skadet ventil på min SUP, og begge gangene har jeg fått levert ventiler som ikke passer. Til slutt så ga de meg nytt brett.

Det som startet som en litt ugrei opplevelse med mye fram og tilbake uten at det virket som det skulle bli noen løsning, ble endelig løst på en tilfredstillende måte til slutt.

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :)

Vi er glade det løste seg til slutt.

Veldig god service

Veldig god service av Marte når vi reklamerte på display! Alt var ordna i løpet av kort tid. Gode erfaringer tidligere også med kjøp og spørsmål.

Hei,

Tusen takk for god tilbakemelding og for at du deler den med oss!
Vi setter stor pris på det😊️

Hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med i fremtiden er det bare å ta kontakt!

Rask tilbakemelding fra support.

Rask tilbakemelding fra support.

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Så fint å høre at du opplevde rask respons fra support. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Fatbike

Vi har handla mange sykler der og er veldig fornøyd med våre sykler og ikke minst servicen vi får. Kom en lader ekstra som jeg har returnert og håper å få fratrekk for👍
Meget fornøyd!!

8 maggio 2026

Risposta di Kajakk og Fritid AS

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene og servicen vår, det er vi veldig glade for. Send oss en e-post så hjelper vi deg videre med den ekstra laderen 🙂