Joylife Recensioni 1049

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Mikael är en helt fantastisk naprapat! Fick en låsning i ryggen vilket gjorde att jag uppsökte naprapat. Efter utvärdering och lite klämmande och några knak sattes nålar på ett par ställen. Man skull... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Privat, Professionell, Proaktiv är en bra summering. Ett första samtal om problem man har. Vid samma tillfälle ingående undersökning av en fysioterapeut/ sjukgymnast. Inom en vecka presenteras... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Varit stammis här i 9 år. * Notera att jag gick oftast för massage eller naprapat, så recensionen lutar ditåt! Alltid ett trevligt omhändertagande. De lyssnar och ger förslag. Är det en sk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Besökt Joylife Eskilstuna idag, leg. naprapat Mathias. Så trevlig, lyssnade in, frågade mycket. Själva undersökningen gick fantastisk bra och vi bestämde övningar och hjälpmedel och nya besök. Det va... Leggi di più

1. Aggiustaossa
  6. Clinica di fisioterapia

Informazioni su Joylife

Scritti dall'azienda

Välkommen till Joylife.

Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:

Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna

Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.

Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.

Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Vi får dig att må bättre!

Scritti dall'azienda

Vi ser till att du kan göra det du vill!
Vi vill ta hand om dig och rusta dig så du kan göra precis det du vill.

Nöjd-kund-garnti!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!
Är du inte nöjd med ditt besök så får du pengarna tillbaka.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Skicklig fysioterapeut

Skicklig fysioterapeut som snabb hittade mina ömma punkter och kunde mjuka upp dem

17 ottobre 2025

Risposta di Joylife

Tack för din recension, Gabriella är en stjärna när det kommer till massage och är duktig på att hitta alla ömma punkter.

Valutata 3 stelle su 5

bra men kort

Bra. Men ni ger knappt 30 min i behandling när andra för samma pris ger 45-50 min. Det drar ned betyget som annars hade varit en 5a

20 ottobre 2025

Risposta di Joylife

Hej, tack för ditt omdöme, kul att höra att du är nöjd med din behandling.

Det stämmer att våra bokningar med patient är 30 minuter långa, men det är inte alltid längden på besöket som avgör kvaliteten. Ibland blir besöken kortare eller längre berorende på ditt behov.

Valutata 3 stelle su 5

Själva kiropraktorn var duktig och bra

Själva kiropraktorn var duktig och bra. Priset är väldigt högt. Naprapaten gjorde ingen skillnad utan talade mest om att få till mer besök fast jag förklarade att ekonomin inte tillät det.

13 agosto 2025

Risposta di Joylife

Hej och tack för ditt omdöme.

Har du pratat med din terapeut om olika betalningslösningar? Om du går fler gånger finns möjlighet att få rabatt, alternativt om du ha en sjukvårdsförsäkring eller annan förmån via jobbet?

Tyvärr har Enköping inte regionsavtal för kiropraktik eller naprapati längre, det är en politisk fråga.

Gott att höra att du ändå är nöjd med kiropraktorn. Välkommen att höra av dig om du behöver hjälp att titta på olika betalsätt eller rabatter så hoppas vi att vi kan fortsätta att hjälpa dig med ditt besvär.

Valutata 2 stelle su 5

Disappointing

"I went to a chiropractor hoping for a full-body adjustment with those satisfying cracks, but it didn’t quite meet my expectations."

22 settembre 2025

Risposta di Joylife

Thank you for your review and feedback.

I understand that you had specific expectations for a "full-body adjustment" and those "satisfying cracks," and I regret that the experience did not meet them.

As chiropractors, we have a clear focus: to address dysfunctions and restricted mobility that can lead to pain or discomfort. Our approach is to be selective and only adjust the joints that need it, based on a thorough examination. Adjusting parts that are already moving optimally is not only unnecessary but is also not in line with evidence-based chiropractic treatment.

We offer a targeted treatment to ensure the highest possible standard of care, even if it means we don't perform adjustments on every body part solely for the sake of the 'crack'.

If you want to discuss this further, please contact me at karin.sunnanbo@joylife.se

/Karin Sunnanbo, leg Kiropraktor and Quality Manager at Joylife

Valutata 5 stelle su 5

Tack Peter och Pernille för att ni…

Tack Peter och Pernille för att ni plågar mig så jag blir bra:) Ni är suveräna!

29 settembre 2025

Risposta di Joylife

Stort tack för din recension, det glädjer mig att du hittat två duktiga terapeuter som tar hand om dig.

Rekommenderar!

Gått hos Joylife i cirka ett år. Väldigt nöjd framförallt med resultatet som vår kontakt har gett mig och min kropp. Har haft ont i kroppen i hela mitt liv och nu är det ovanligt att jag har någon smärta alls. För mig har hela mitt liv vänt, och även om det inte bara är fysioterapeuten förtjänst, så har det bidragit mycket. Har tidigare ganska dåliga erfarenheter kring att söka hjälp för problem med kroppen men har aldrig upplevt att personen jag gått till dömer mig här. Han har mött mig där jag varit och hela tiden utvärderat och pushat mig framåt. Supernöjd verkligen :)

8 settembre 2025

Risposta di Joylife

Stort tack för din recension, och det glädjer mig att höra att du har fått fin hjälp och mår bättre nu!

Mycket proffsigt

Mycket proffsigt, kompetent och med ett mycket fint bemötande! Världsklass!

4 settembre 2025

Risposta di Joylife

Stort tack för din recension, Linnéa kan sin sak!

Valutata 1 stelle su 5

Det har jag redan gjort i mail men ej…

Det har jag redan gjort i mail men ej erhållit något svar
Kommer inte att rekommendera Joylife
Har också framfört mina synpunkter till mitt försäkringsbolag

10 settembre 2025

Risposta di Joylife

Hej, det var tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt besök. Vi har nu fått kontakt med dig och hoppas att du känner att vi har lyssnat på dina synpunkter, tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse, vi arbetar på dina synpunkter!

Tusen miljoner tack ♡♡

Tusen miljoner tack för stöd och behandlingar som jag har fått och får av Dig Simon.Du gör så mycket genom att vara den Du är och dina kunskaper är ovärderliga för mig.
Mvh Eva Frännfors

15 settembre 2025

Risposta di Joylife

Stort tack Eva, härligt att höra att du fått sån fin hjälp av Simon!

/Team Joylife

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più