Joylife - Sala Recensioni 40

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Rådmansgatan 3, 733 30 Sala, Östra Sala, SE

Valutata 5 stelle su 5

Tusen miljoner tack för stöd och behandlingar som jag har fått och får av Dig Simon.Du gör så mycket genom att vara den Du är och dina kunskaper är ovärderliga för mig. Mvh Eva Frännfors

Valutata 5 stelle su 5

Fick ryggskott som gjorde att jag knappt kunde röra mig. Efter 3-4 behandlingar hos Joylife Sala så var jag helt återställd. Ett stort plus är att de dessutom har landstingsavtal som gör att besöket k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag går i Sala Simon har jag haft i många år så det har fungerat mycket bra. Axel kom i höst och jag upplever honom som mycket kompetent och duktig på smärtlindring, honom ska ni vara rädd om så att... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tydliga beskrivningar på vad som sker under behandling. Kunnig personal. En framtida plan för att få smärtan att avta. Akupunkturen har hjälpt mycket! Personen jag går till kan sin sak.

1. Aggiustaossa
  6. Clinica di fisioterapia

Informazioni su Joylife - Sala

Scritti dall'azienda

Välkommen till Joylife.

Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:

Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna

Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.

Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.

Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Vi får dig att må bättre!

Scritti dall'azienda

Vi ser till att du kan göra det du vill!
Vi vill ta hand om dig och rusta dig så du kan göra precis det du vill.

Nöjd-kund-garnti!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!
Är du inte nöjd med ditt besök så får du pengarna tillbaka.

• Rådmansgatan 3, 733 30, Sala, Östra Sala, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tusen miljoner tack ♡♡

Mvh Eva Frännfors

15 settembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Joylife - Sala

Stort tack Eva, härligt att höra att du fått sån fin hjälp av Simon!

/Team Joylife

Lyckad behandling

Lyckad behandling, trevlig personal.

3 settembre 2024

Risposta di Joylife - Sala

Tack för din recension, Mattias är en erfaren och trevlig terapeut.

/Teamet på Joylife

Valutata 2 stelle su 5

Sala var ingen höjdare ,visst tog…

Sala var ingen höjdare ,visst tog kanske bort det primära men som att lämna ut en halv färdig produkt,knäckte sedan tack och hej.. nja finns många bättre i Sala dessutom jäkligt mycke dyrare

11 luglio 2024
Non scritta su invito

Risposta di Joylife - Sala

Det var tråkigt att du inte känner dig nöjd. Tyvärr är det svårt att "bota" allt på ett besök. Vi fokuserar på att kunna ställa diagnos, forma en individanpassad plan till dig och kunna påbörja behandling vid första besöket. Oftast krävs det ett par besök för att kunna bli helt bra. Vi försöker att skapa långsiktiga planer för att du ska bli bättre inte bara på kort sikt, utan även på lång sikt.

Finns det något annat vi kan göra för dig så får du gärna kontakta mig direkt på karin.sunnanbo@joylife.se

mvh
Karin Sunnanbo
Kvalitetschef Joylife

Valutata 5 stelle su 5

Bra behandling av en mycket kunnig…

Bra behandling av en mycket kunnig kiropraktor där resultatet blev mycket positivt.

6 maggio 2024

Risposta di Joylife - Sala

Tack, ja Mats har lång och gedigen kunskap, hos honom är du alltid i trygga händer.

Mycket bra

Mottagandet, behandlingen, träningsråden och samtalen, allt var superbra.

4 marzo 2024

Risposta di Joylife - Sala

Tack för din fina recension!

Professionell och kunnig

Snabbt, smidigt. Jag känner mig nöjd med behandlingen och bemötandet.

30 gennaio 2024

Risposta di Joylife - Sala

Härligt att höra, Stort tack för din recension!

Rekommenderar

31 gennaio 2024

Risposta di Joylife - Sala

Det gläder oss mycket att höra, stort tack för din recension Linda!
Gabriella, Team Joylife

Kunnig personal

Kunnig personal, snabb hjälp

30 gennaio 2024

Risposta di Joylife - Sala

Stort tack för din feedback Rolf!

Bra!

Bra behandling. Bra att det finns regionavtal.

2 gennaio 2024

Risposta di Joylife - Sala

Stort tack för dina 5 stjärnor Mikaela!
Ja regionsavtalet är värdefullt.

Valutata 5 stelle su 5

Fick tid snabbt.Kunnig trevlig och…

Fick tid snabbt.Kunnig trevlig och hjälpsam personal. Fick goda råd och vilka övningarna ska göra för att bli kvitt mitt problem.

6 ottobre 2023

Risposta di Joylife - Sala

Härligt att höra, tack för din feedback.
Naprapat Axel är toppen!
/ Gabriella, admin Joylife

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più