Joylife - Eskilstuna Recensioni 53

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Kungsgatan 66A, 632 21 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

Valutata 5 stelle su 5

Kunnig personal som lyssnar på ens besvär och vill hjälpa. Har dock fått ondare efter en behandling, men är nu bättre efter lite bastu och vila en stund. Har nu även fysioterapeut och övningar. Sam... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har haft problem med rygg och höft i över 20 år, är 42 år gammal idag. Varit hos 4 naprapater, 2 kiropraktorer och 3 sjukgymnaster innan men ingen har ens kunnat få en tillstymmelse till förbättring s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jätte bra hjälp från dag 1.Berätta vad hon gör och vad ja ska göra för övningar för på skynda läkning,i Helt grym på att ge massage o hitta trigger punkter på mig . Ja …bra som fasen👍🤗

1. Aggiustaossa
  6. Clinica di fisioterapia

Informazioni su Joylife - Eskilstuna

Scritti dall'azienda

Välkommen till Joylife.

Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:

Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna

Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.

Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.

Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Vi får dig att må bättre!

Scritti dall'azienda

Vi ser till att du kan göra det du vill!
Vi vill ta hand om dig och rusta dig så du kan göra precis det du vill.

Nöjd-kund-garnti!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!
Är du inte nöjd med ditt besök så får du pengarna tillbaka.

• Kungsgatan 66A, 632 21, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Förvärrade problem

Hej! Varit hos Wilma som är fantastisk och fick bort min spänningshuvudvärk och ryggproblem. Har sedan legat i magsjukan och problemen har kommit tbx då jag legat stilla. Har vidare varit hos Mathias eftersom Wilma inte är kvar. Besvären är nu värre efter behandling och har jätteont i min axel, huvudvärk och kan knappt gå på ena benet. // Camilla

23 gennaio 2025
Non scritta su invito

Risposta di Joylife - Eskilstuna

Hej, det var tråkigt att höra att du mår sämre nu. Vi hör av oss till dig så att vi kan se vad som har hänt.

Med vänlig hälsning
Teamet på Joylife

Besökt Joylife Eskilstuna idag

Besökt Joylife Eskilstuna idag, leg. naprapat Mathias. Så trevlig, lyssnade in, frågade mycket. Själva undersökningen gick fantastisk bra och vi bestämde övningar och hjälpmedel och nya besök. Det var så enkelt att betala med swish. Jag kommer rekommendera Joylife till alla jag känner.
Sanna-Maria Bidebo.

20 novembre 2024
Non scritta su invito

Risposta di Joylife - Eskilstuna

Tusen tack för din fina recension, varmt välkommen tillbaka!
/Teamet på Joylife

Kiropraktor

Jag fick väldigt bra hjälp av en kiropraktor för min smärta i knät. Det behövdes bara ett besök

26 giugno 2024

Risposta di Joylife - Eskilstuna

Tack för din recension. Roligt att höra att du har fått bra hjälp.

/Teamet på Joylife

Valutata 5 stelle su 5

Marcus lyssnade på mig som patient

Marcus lyssnade på mig som patient, även Mia innan. Väldigt kunnig på deras saker, och jag känner att jag faktiskt blir bättre osv. Kan varmt rekommendera Joylife.

24 aprile 2024

Risposta di Joylife - Eskilstuna

Tack för ditt omdöme, vi är glada att få hjälpa dig!

Valutata 5 stelle su 5

Jätte bra hjälp från dag 1.Berätta vad…

Ja …bra som fasen👍🤗

9 aprile 2024

Risposta di Joylife - Eskilstuna

Tack för din recension, Maria gör ett grymt jobb :)

Valutata 4 stelle su 5

Bra bemötande

Bra bemötande. Lyssnar, följer upp, samarbetar mellan professionerna.
Stort plus att man kan använda friskvårdspengen via ePassi.

29 febbraio 2024

Risposta di Joylife - Eskilstuna

Stort tack för din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Wilma ger ett lugnt intryck,har goda…

Wilma ger ett lugnt intryck,har goda kunskaper och ett fint bemötande. Jag tror att hennes behandling gjorde att jag kände mig som en ”ny” människa när jag vaknade idag 🙂

5 marzo 2024

Risposta di Joylife - Eskilstuna

Vad underbart att Wilmas behandling och bemötande har fått dig att känna sig som en ny människa. Stort tack för din feedback Marita!

Valutata 1 stelle su 5

Blev sämre

Blev mycket sämre efter behandlingen och när jag rör huvudet lite snabbare så tappar jag balansen, känns som att jag ska ramla, väldigt obehagligt. Så är rädd för vad som har hänt.

31 gennaio 2024

Risposta di Joylife - Eskilstuna

Hej Camilla, jag ringer upp dig och följer upp vad det är som hänt. Vänligen PO Fagerström Verksamhetschef

Valutata 5 stelle su 5

Proffsigt bemötande från kunnig…

Proffsigt bemötande från kunnig personal. Besök hos kiropraktor Maria rekommenderas👍//Anna G

2 febbraio 2024

Risposta di Joylife - Eskilstuna

Tusen tack för din fina recension Anna!
Gabriella, team Joylife

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più