Mikael är en helt fantastisk naprapat! Fick en låsning i ryggen vilket gjorde att jag uppsökte naprapat. Efter utvärdering och lite klämmande och några knak sattes nålar på ett par ställen. Man skull... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mikael Jingblad är hos oss på vårt kontor en dag i veckan och jag har även varit på Fridhemsplan för behandling. Han är oerhört duktig. Lyssnar noga och ger mycket bra behandling och även hjälpt till... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mycket kunniga, professionella och lyhörda. Hade muskelinflammation i kombination med låsningar i rygg efter ett hårt träningspass. Micke Jingblad behandlade mig och två dagar efteråt var jag helt åte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gått hos Joylife i cirka ett år. Väldigt nöjd framförallt med resultatet som vår kontakt har gett mig och min kropp. Har haft ont i kroppen i hela mitt liv och nu är det ovanligt att jag har någon smä... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:
Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna
Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.
Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.
Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!
Scritti dall'azienda

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Sankt Eriksgatan 50, Nordic Wellnes, 112 34, Stockholm, Kungsholmen, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Kunnig fysioterapeut. Han förstod mina besvär och skapade ett personligt program som passade mig.

Risposta di Joylife - Fridhemsplan
Jimmy Kjell is so good and so attentive to the issue/injuries one has. And he wants you to recover as fast as possible with a mindful plan. 100% recommend!

Risposta di Joylife - Fridhemsplan
De var duktiga, professionella och tillmötesgående!

Risposta di Joylife - Fridhemsplan
Professionellt och trevligt bemötande och tydlig genomgång av undersökningsresultat!

Risposta di Joylife - Fridhemsplan
Fysio, naprapat och kiropraktor på samma ställe i samarbete möjliggör bästa möjliga rehab. Rekommenderar varmt Jimmy som mycket kunnig och trygg fysioterapeut.

Risposta di Joylife - Fridhemsplan
Det bara fungerade jätte bra , bra behandling och och en super trevligt kiropraktor

Risposta di Joylife - Fridhemsplan
Enkelt att få kontakt med. Jättebra personal, mycket kunniga och hjälpsamma.

Risposta di Joylife - Fridhemsplan
Kunnig info om mina besvär samt effektiva övningar. 30 min är ibland lite kort tid. Bra att de vet gränserna för vad de kan hjälpa till

Risposta di Joylife - Fridhemsplan
I really appreciate Jimmy's excellent communication and detailed explanation of the problem cause and plan to get rid of pain.

Risposta di Joylife - Fridhemsplan
Mycket trevligt bemötande och kunskap
Förvånad över hur kunnig terapeuten var och snabbt mina problem identifierades.
Behandlingsplan skapad så nu startar rehabiliteringen.

Risposta di Joylife - Fridhemsplan
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.