Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht geïsoleerd. Korrels liggen overal los. De zolder ligt vol met parels. Zijn 1x terug gekomen nadat we rechtsbijstand hadden ingeschakeld. Toen is er wat bijgesloten maar ook hier zit geen l... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Het dateert van 2013 toen we de firma Isosun onze spouwen lieten vullen met eps parels. Vanaf 2015 bleek dat de lijm de parels niet goed samenhield en we zagen de parels uit de spouw vliegen bij harde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mannen kwamen correct op tijd zoals afgesproken was. Ze werkte enorme hard en hielden ook overleg met mij over mijn wensen. Ze legde het hele proces uit en pasten zich aan waar nodig vanwege thuiswerk... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Erg tevreden over de vakman Michael[of Maikel?] die t werk uitvoerde : bekwaam, netjes, vlug en beschaafd. Is zelfs daags erna terug gekomen voor een 'vergeten' boorgat ...Bleek geen boorgat te zi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ditta specializzata in coibentazione

Scritti dall'azienda

De spouwmuurisolatie specialisten van meetbare kwaliteit! Comfortabel en energieneutraal wonen? U doet het samen met IsoSun. IsoSun kan aantonen dat het mogelijk is. Door optimaal gebruik te maken van zonlicht en warmte. Geef luchtverontreiniging...

3,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Ooit is een consultant langs geweest

Ooit is een consultant langs geweest, daarna is niets meer vernomen.

25 luglio 2022

Goedemiddag,

Ik zie dat wij netjes een offerte bij u hebben achtergelaten.
Het is aan u de keuze of u daar mee akkoord gaat of niet.

Wel heb ik dit bericht aan mijn collega doorgezet.
Hij neemt nog even contact met u op mocht u vragen hebben hier over.

Valutata 4 stelle su 5

De zonnepanelen zijn goed aangebracht

De zonnepanelen zijn goed aangebracht. De bird-blokker was er direct al af. Dat duurde wel lang voordat ze er een nieuwe op kwamen zetten. Had geen invloed op de panelen. Verder erg tevreden over de zonnepanelen.

25 luglio 2022

Goedemiddag,

Wij plaatsen geen zonnepanelen.
Ik denk dat u ons verward met een ander bedrijf.

vriendelijke groet,

Isosun BV

Net werk afgeleverd.

24 luglio 2022

Valutata 5 stelle su 5

The adviser was well informed

The adviser was well informed, confident and gave precise details. Spoke in English for us and did not complain about the many cobwebs in the attic.!

Valutata 3 stelle su 5

Prima bedrijf

Prima bedrijf al namen de uitvoerders niet de moeite om zich bij binnenkomst netjes eerst voor te stellen.
Klus netjes uitgevoerd verder.

Hartelijk dank voor uw review.
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze werkzaamheden!

Wij zullen u feedback meenemen in ons volgende overleg.

Valutata 4 stelle su 5

De twee heren hebben goed werk…

De twee heren hebben goed werk verricht. Als het ook nog in de portemonnee scheelt, is dat mooi meegenomen.

Staan zij wel veilig genoeg op de ladder?

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Nette mannen, overleggen en ruimen ook op nadat ze klaar zijn. Gelukkig is het nu binnen koel gebleven en buiten bloedheet. Dank jullie wel

20 luglio 2022

Valutata 3 stelle su 5

in het hele proces is mij een ding…

in het hele proces is mij een ding opgevallen,
bij de verkoop zou het 1 tot 1.5 dag werk zijn echter zijn ze met instaleren en opruimen 4 uur bezig geweest en bleek het ook nog zijn uitbesteed bij 2 zzpers.
(overgeens niks op aan te merken) maar wie contreleert nu of het goed is gedaan en geeft mij de garantie dat het maximalen rendement er uit komt .de prijs is in iedergeval wel maximaal.
vind het een zeer bizondere manier van werken .

18 luglio 2022

Hartelijk dank voor uw review.
Vervelend te vernemen dat het geheel niet gaat zoals u van ons mag verwachten. Wij komen hiervoor graag met u in contact. Zou u zo vriendelijk willen zijn een mail te sturen met vermelding van uw postcode en huisnummer en eventueel foto’s naar klachten@isosun.nl. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen om dit met u op te lossen.

Isosun BV

Prima werk geleverd

Prima werk geleverd. Keurige attente jongens. Troep opgeruimd en tevreden klanten achtergelaten

13 luglio 2022

Valutata 1 stelle su 5

Isolatie is een goede manier om in te…

Isolatie is een goede manier om in te steken op duurzaamheid, Vandaar dat Isosun bij ons in de straat een spouwmuurisolatie heeft uitgevoerd.
Hadden we dat maar niet gedaan......
Door niet-professioneel werk zijn tienduizenden grijze balletjes in de gehele straat terecht gekomen. De parkeerplaatsen, de voor- en achtertuinen lagen bezaaid met dit isolatiespul.
Contact met het bedrijf levert niets op: Onbehoorlijk te woord gestaan en daarna verscheidene e-mails gestuurd waar geen enkele reactie op is ontvangen.
'Handhaving' vanuit de plaatselijke gemeente heeft zich ermee bemoeid en toen beloofden ze iemand te sturen die alles zoveel mogelijk op zou komen ruimen. Helaas is is dit niet gebeurd. We zullen datgene dat we zelf niet konden opruimen tot in lengte van dagen tegenkomen.
Ik raad ten sterkste af om met dit bedrijf zaken te doen!

13 luglio 2022
Non scritta su invito

Goedemorgen,

Ontzettend vervelend om te horen dat de zaken met ons niet verlopen zijn zoals het zou moeten.
Ik heb de zaak aangekaart bij de collega die hier verantwoordelijk voor is.

Wij hopen u naar tevredenheid te kunnen helpen!

team Isosun BV.

isosun blijft in gebreke

éen ster, omdat iedereen ons altijd correct/vriendelijk te woord staat.

máár:

1. (schouw/offerte/uitvoerings-)afspraken worden verzet of niet nagekomen, waardoor álles voortdurend vertraging oploopt en de (uiteraard mondeling, stom van ons, te goed van vertrouwen) toegezegde uitvoeringstermijn nu al met 6 weken is overschreden, terwijl voor de helft van het karwei nog geen uitvoeringsafspraak is gemaakt ....
2. werk slecht/slordig uitgevoerd, niet conform goed vakmanschap, klacht ingediend en nu maar afwachten of en hoe het werk alsnog in orde gaat komen.....vandaag zou er iemand komen kijken, maar ook deze afspraak is niet nagekomen
3. kortom: prijs en geleverde niet in verhouding.

Goedemorgen,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat alles niet naar wens is verlopen!
Ik heb nogmaals een reminder gestuurd naar mijn collega's die die vloerisolatie hebben uitgevoerd en zij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Valutata 4 stelle su 5

Isosun: een zonnige isolatie afwerking. Nadat de accountmanager de offerte ter…

Nadat de accountmanager de offerte ter plaatse maakte, heb ik direct mijn akkoord gegeven en is er al snel een uitvoeringsdatum teruggekoppeld.
De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd en nadat de factuur van de vloerisolatie kwam, heb ik contact opgenomen dat de spouwisolatie niet is gefactureerd.
Later is deze wel gekomen en merkte ik op dat de spouw roosters niet zijn toepast en enkele dagen erna was de creditnota er al.
Kortom prima geregeld!

Annulering werkzaamheden Isosun

Wij zagen last minute af van de overeenkomst. Ook al gaf het contract aan 30% bij annulering is dit teveel.

We moesten dus ruim 1000 euro betalen. Dat staat niet in verhouding tot de werkelijk gemaakte kosten.

Jammer

Goedemorgen,

U heeft een offerte getekend met Isosun waar op aangegeven staat dat er 30% van de kosten in rekening word gebracht als er niet binnen het termijn van 2 weken geannuleerd word.

Wij kunnen de opdracht als nog voor u uitvoeren als u binnen 6 maanden na het annuleren nog beslist om dit wel te doen. De 30% word dan in mindering gebracht op u factuur.

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Valutata 2 stelle su 5

Ik wacht nog op antwoord

Ik wacht nog op antwoord. Zie uw emailbox

11 luglio 2022

Goedemorgen,

Ik heb zo juist een reminder gestuurd nar de collega die hier mee bezig is.
U krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord!

Goed

zeer tevreden

7 luglio 2022

Valutata 2 stelle su 5

- Afspraak plannen verliep rommelig

- Afspraak plannen verliep rommelig. Dag van tevoren bevestiging gekregen. Zelf vrij geregeld. De ochtend van isolatie is afspraak door Isosun afgezegd.
- 1 deel van spouwmuur kon niet geïsoleerd worden. Isosun zou me daarover terugbellen. Is na 3 weken nog niet gebeurd.
- Isosun heeft in de gevel geboord waar de gevel zwart geverfd is (de eerste 30cm vanaf de grond). Dat was niet de afspraak, ik heb nu zwarte en witte gevel erg moeten kopen om te herstellen.
- Isosun heeft een voor laten liggen. Dag na isolatie heb ik ze dat kenbaar gemaakt middels mail. Tot op heden geen reactie.

6 luglio 2022

Goedemorgen,

Ik heb u klacht gelijk doorgezet naar mijn collega's!
We zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.

Prima voorlichting

Prima voorlichting door de klantenbezoeker Dennis Braun.

5 luglio 2022

Isosun BV.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più