Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giochi da tavolo
  2. Libreria

Scritti dall'azienda

Netherbook is een Nederlandse specialistische webshop voor tabletop role-playing games (TTRPG’s). We selecteren en leveren alles wat je nodig hebt om direct te spelen: core rulebooks, starters, avonturen, accessoires en dice. Ons assortiment bestaat uit populaire systemen zoals Dungeons & Dragons, Call of Cthulhu, Dragonbane, Vaesen, Mothership en Daggerheart, aangevuld met parels van kleinere uitgevers. We kiezen niet alleen op naam, maar op speelwaarde aan tafel: duidelijke regels, sterke scenario’s en goede ondersteuning voor zowel spelers als GM’s. ------------------------------------------------------- Service staat centraal. We geven eerlijk advies bij je keuze, denken mee over bundels voor je groep en communiceren helder over voorraad, levertijden en pre-orders. Bestellingen worden goed en duurzaam verpakt en snel verzonden binnen de EU, met duidelijke btw en zonder verrassingen. Betalen kan veilig met iDEAL, creditcard of PayPal. ------------------------------------------------------- Netherbook is meer dan een winkel. We inspireren je je met one-shots, startgidsen en systeemvergelijkingen. We ondersteunen de community met tips, events en specials, en brengen regelmatig limited editions en exclusieve bundles. ------------------------------------------------------- En met 'Episch van Eigen Bodem' geven we een platform aan Nederlandse TTRPG makers. ------------------------------------------------------- Kortom: bij Netherbook koop je niet alleen een boek, maar krijg je kennis, aandacht en speelklare oplossingen. Of je nu net begint of je collectie verdiept, we helpen je graag het juiste te vinden voor maximale tafelmagie bij jouw groep.

4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Perfecte ervaring

De verzending was spoedig, de verpakking uitmuntend, en het assortiment is moeilijk te evenaren. Aan te raden aan alle TTRPG liefhebbers!

1 maggio 2026

Erg blij met Netherbook

Ik heb een erg goede ervaring met Netherbooks. Ik ben vooral blij dat er in Nederland een tabletop RPG webshop is die ook verder kijkt dan alleen D&D. Ze hebben een selectieve collectie maar die is wel constant aan het verbreden met allerlei interessante systemen.

Ik heb hier inmiddels meerdere dingen besteld, onder andere boeken voor Forbidden Lands, Savage Worlds en een solo RPG. Alles werd snel verzonden en kwam netjes aan.

Wat voor mij echt het verschil maakte, was het persoonlijke contact. Ik was al een tijd op zoek naar de Savage Worlds Sci-Fi Companion, een boek dat in Europa eigenlijk bijna niet te krijgen is. Ik heb Frank hierover gecontacteerd en hij heeft het zelfs voor me kunnen regelen door het uit Amerika te laten overkomen bij een bestelling. Dat was echt topservice.

Door deze ervaring weet ik zeker dat ik in de toekomst eerst bij Netherbooks ga kijken (of Frank ga contacteren) als ik een tabletop RPG-boeken wil bestellen. Goede communicatie, snelle verzending en echt meedenken met de klant. Ik ben gewoon superblij met mijn ervaring hier.

5 marzo 2026

Alleen maar hulde

Super snelle verzending (21.59 besteld, 22.14 al een mail dat 'ie verzonden werd), een verassend scherp geprijst aanbod dat je echt niet zomaar overal tegenkomt en een handgeschreven kaartje bij een goed verpakte bestelling. In een tijd van bedrijven zoals bol en amazon is Netherbook een pareltje dat gekoesterd moet worden.

25 febbraio 2026

Zeer tevreden

Mythic Bastionland kunnen kopen zonder import en verscheping kosten. Snel geleverd en goeie service. PDF en andere digitale onderdelen krijg je er ook gelijk bij.

26 febbraio 2026

Goede en vriendelijke service

Was op zoek naar boeken voor Lord of the Rings 5E. Via Netherbook een snelle levering met een persoonlijke boodschap; heel leuk in een tijd met mega bedrijven zoals Amazon en Bol. Wil nu een nieuwe uitbreiding en dan kan je Netherbook gewoon mailen en heb je binnen 24u antwoord. Goede en vriendelijke service!

25 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Great shop run by a true RPG fan

Great shop run by a true RPG fan! Has an awesome collection with some hard to find titles for sharp prices. I have ordered 3 times and everything has been delivered fast and in good packaging. Would recommend.

Geweldige winkel gerund door een echte RPG-fan! Heeft een mooi aanbod boeken voor scherpe prijzen. Ik heb 3 keer besteld en alles is snel en in goede verpakking geleverd. Is een aanrader!

16 febbraio 2026

Ik word vaste klant!

Ik wilde heel graag Brindlewood Bay hebben, maar kon het nergens vinden, tot ik (dankzij Google) op Netherbook stuitte. Het boek zat dezelfde dag nog op de post, en werd in perfecte staat geleverd, compleet met leuke boekenlegger en gepersonaliseerd, handgeschreven kaartje. Ik ga zeker vaker bij Netherbook bestellen!

6 gennaio 2026

Positieve eerste ervaring

Ik was op zoek naar Mothership, en Netherbook was de enige in Nederland met voorraad. Had nog niet eerder bij ze gekocht, maar kom zeker terug :)! Prima prijs, snel geleverd, en enthousiasme voor de hobby.

27 settembre 2025

Fijne klantervaring!

Het spel Daggerheart was een behoorlijke tijd overal in de EU uitverkocht. Netherbook had een mail gestuurd dat ie weer op voorraad was d.m.v. een ingestelde alert. Spel is binnen, zelfs met een persoonlijk bedankje voor de bestelling. Erg fijne service! Kan niet wachten om het spel te spelen :)

17 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Scherpe prijs & goede service!

Ze hadden precies wat ik zocht voor een scherpe prijs. Ik ben heel blij met de snelle afhandeling, de goede prijs en de persoonlijke touch in de vorm van een handgeschreven berichtje.

Bedankt Frank!

11 settembre 2025
Logo di Netherbook

Risposta di Netherbook

Bedankt Niels voor de mooie review en heel veel plezier met je aankoop!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più