Zeer slecht geïsoleerd. Korrels liggen overal los. De zolder ligt vol met parels. Zijn 1x terug gekomen nadat we rechtsbijstand hadden ingeschakeld. Toen is er wat bijgesloten maar ook hier zit geen l... Leggi di più
Het dateert van 2013 toen we de firma Isosun onze spouwen lieten vullen met eps parels. Vanaf 2015 bleek dat de lijm de parels niet goed samenhield en we zagen de parels uit de spouw vliegen bij harde... Leggi di più
Mannen kwamen correct op tijd zoals afgesproken was. Ze werkte enorme hard en hielden ook overleg met mij over mijn wensen. Ze legde het hele proces uit en pasten zich aan waar nodig vanwege thuiswerk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Erg tevreden over de vakman Michael[of Maikel?] die t werk uitvoerde : bekwaam, netjes, vlug en beschaafd. Is zelfs daags erna terug gekomen voor een 'vergeten' boorgat ...Bleek geen boorgat te zi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De spouwmuurisolatie specialisten van meetbare kwaliteit! Comfortabel en energieneutraal wonen? U doet het samen met IsoSun. IsoSun kan aantonen dat het mogelijk is. Door optimaal gebruik te maken van zonlicht en warmte. Geef luchtverontreiniging...
De Dintel 9, 5684 PS, Best, Paesi Bassi
- +31(0)85 620 21 67
- info@isosun.nl
- isosun.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Snel een offerte en daarna ook snel de…
Snel een offerte en daarna ook snel de spouwmuur geïsoleerd. Dat binnen 3 weken.

Risposta di Isosun
Aardige nette jongemannen snel klaar en…
Aardige nette jongemannen snel klaar en alles netjes achtergelaten!!

Geen reactie
Er is in mei iemand van Isosun geweest voor het maken van een offerte. Deze offerte is ondertekend door ons en we zouden gebeld worden door de planning om het binnen 6 weken te laten uitvoeren. Wij hebben nooit meer iets gehoord, ook na eerdere mails te hebben gestuurd, krijgen we gewoon geen reactie op.

Oplichters
Oplichters. Maanden na het ‘vrijblijvende’ bezoek niets gehoord. Plots een mail met een datum gekregen, geen vertrouwen meer in de firma dus laten weten dat ze maanden later dan het beloofde ‘binnen de 10 werkdagen hoort u iets van ons voor verdere afspraken’ ook niet meer moeten afkomen. Plots ontvangen we een factuur voor een zogenaamde annulatiekost van +€500!?
Dat onze contactgegevens fout in hun systeem staan waardoor ze ons zogezegd niet te pakken kregen om afspraken te maken is te belachelijk voor woorden en mag een potentiële klant absoluut niet voor opdraaien.

Risposta di Isosun
Ik heb maar een negatieve opmerking en…
Ik heb maar een negatieve opmerking en dat was dat ze niet op de afgesproken tijd aanwezig waren bijna 2.5 uur later zonder tegenbericht
Verder alles perfecect afgehandeld

Opvolging vragen onvoldoende
Initieel contact en opname Tbv offerte goed en uitvoerig.
Echter, geen opvolging van verzoek mbt veiligheid-gegevens (MSDS) gebruikte middelen.
Wij zouden na oplevering nog een…
Wij zouden na oplevering nog een uitgebreide toelichting krijgen, ondanks herhaald verzoek nooit gebeurd.
De installatie was probleemloos.
Werk is netjes en volgens afspraak…
Werk is netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Enthousiasme en het trots zijn op zijn werk van de uitvoerende was zeer positief. Top mannen.

Risposta di Isosun
Kan moeilijk review schrijven als er…
Kan moeilijk review schrijven als er nog niks is uitgevoerd!
Isosun houdt zich niet aan afspraken
Prima opname van werkzaamheden goede…
Prima opname van werkzaamheden goede prijs en naar opdracht afhandeling snel. Aanrader. Een opmerking naar oplevering was alles veeg schoon echter nog weken last gehad van kleurverschillen stof in omgeving.
Spouwmuurisolatie juli 2022
Twee harde werkers. 219m2 in minder dan 5 uur. Prima werk afgeleverd. Aardige er betrokken mannen. We gaan er vanuit dat alles ook echt vol zit. Misschien toch een tip/verzoek: daar waar de slang schuurt tegen deuren, hoeken e.d., deze beschermen om schade te voorkomen. Dat heb ik nu zelf enkele malen moeten corrigeren.
Er kwamen ook nog twee inspecteurs langs die het werk van de mannen kwamen checken. Deze mensen hebben zich niet bij mij aangemeld of kenbaar gemaakt. Ook bij navraag zeiden ze niet van welke organisatie ze waren. Toch stonden ze nadien achter mijn huis in het kantoor. Toen ik ze weg wilde sturen, bleken ze zelf al te zijn vertrokken. Beide heren van die instantie krijgen van mij als inspectieuitslag een diepe onvoldoende. Bij navraag aan de werklieden betrof het hier inspecteurs van SKG.
Werk is nog niet afgerond
Werk is nog niet afgerond. Muur is maar deels geïsoleerd.
Werk 12 juli uitgevoerd, word pas 5 september afgemaakt.
Mails worden niet beantwoord.
Factuur word wel vast gestuurd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.