Intereno Keukenrenovatie Recensioni 1.433

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 5 stelle su 5

Goede informatie. Duidelijke afspraken. Vlotte afhandeling. Het resultaat is verbluffend. De medewerker die alles geinstaleerd heeft, was duidelijk hoe hij het e.e.a. zou uitvoeren. Zeer vriende... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De mannen kwamen mooi op tijd werkten netjes, waren op tijd klaar, de kwaliteit is prima. Enig (klein) minpuntje was nadat ze klaar waren ik zelf nog aan moest geven dat er een paar kastjes niet helem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alles was gewoon perfect. De eerste die kwam had alle tijd en dacht heel goed mee . Daar waren we al heel blij mee. De tweede had alles zo perfekt gemeten. Dat de mannen de pefekt passende deurtjes ,o... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De installatie van het nieuwe aanrechtblad, spoelbak, apparatuur en frontjes is naar verwachting uitgevoerd. Er is nog wel wat afstelwerk dat moet worden gedaan dat aanvankelijk niet is opgemerkt.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Intereno keukenrenovatie is dé landelijke specialist in renovatie en modernisering van keukens. Wij bieden u een nieuwe kijk op uw oude keuken. Wilt u een compleet andere look voor uw keuken? Laat u dan verassen door ons uitgebreide keukenrenovatie programma.

4,1

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

Het was prima geregeld en zijn…

Het was prima geregeld en zijn superblij met de keuken ondanks dat er een verkeerd gasstel bij geleverd werd wat binnen 3 dagen ook op een goeie manier opgelost was

13 febbraio 2026

Beste meneer Pols,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen / opgelost en dat jullie tevreden zijn over de communicatie en het vakmanschap van ons team. Veel plezier met uw vernieuwde keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Keuken niet naar mijn zin , nu echt een super keuken na renovatie

We zijn net in een huis getrokken met een ok keuken . Maar wel was de oven stuk en te weinig koelkast en kast ruimte . Samen met Martin ( adviseur v Interno) een uitgebreide renovatie bedacht . Met meer kastruimte , een extra koelkast /vriezer en mooiere kastdeurtjes
Nu is het geplaatst in 2 dagen door zeer aardige installateurs . Vooral Wiebe is klasse qua kennis en service. Nu is het huis meer mijn huis . Heel erg blij met de keuken . Na een maand nog een service bezoek gehad v Wiebe .

22 gennaio 2026

Beste Nancy,

Wat een mooie woorden, dank u wel!
Fantastisch om te horen dat de keuken nu helemaal bij u past en dat u zich nog meer thuis voelt. Fijn dat het meedenken in de renovatie, de plaatsing en het servicebezoek zo goed zijn bevallen. Uw compliment aan Wiebe geven we zeker door!

Heel veel plezier met uw vernieuwde keuken!

Tevreden klant

De contacten zijn vanaf het begin goed verlopen. De verkoper dacht goed met ons mee. Is het goedkoop, nee, wel kwaliteit. Monteur heeft alles goed en netjes afgewerkt, zijn zeer tevreden. Kunnen we jaren vooruit met onze oude/nieuwe keuken

13 febbraio 2026

Beste Rudy,

Bedankt voor de prachtige review! Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal, dus dit waarderen we enorm. We wensen u heel veel plezier van uw gerenoveerde keuken!

Komen afspraken niet na

Deze mensen verdienen heel snel geld..voor hetzelfde geld kan je beter nieuwe keuken aanschaffen.
Mijn afspraak is paar x verzet, ik zou mijn geld beter in het casino kunnen uitgeven, als het te mooi is om waar te zijn dan is het dat ook lieve mensen.
Goed verdienmodel voor hen, slecht voor onze portemonnee

5 febbraio 2026

Beste mevrouw Cnossen,

Dank u voor uw review. We vinden het jammer om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren.

Wij hebben meerdere pogingen gedaan om contact met u op te nemen om uw opmerkingen te bespreken en eventuele onduidelijkheden toe te lichten, maar dit is tot op heden helaas niet gelukt.

Wij lichten onze werkwijze, prijsopbouw en planning altijd transparant toe en staan open voor een persoonlijk gesprek om uw ervaring te bespreken en waar mogelijk te verduidelijken. U kunt hiervoor uiteraard rechtstreeks contact met ons opnemen.

Namens Intereno Keukenrenovatie

Super tevreden met alles

Super tevreden met alles! Van begin tot eind verbaasd gestaan hoe klantvriendelijk deze mensen zijn!
Harde werkers, keurige mensen!
Het bestaat dus nog wel!!

15 dicembre 2025

Beste Ellen,

Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor! Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal, dus dit waarderen we enorm. We wensen u heel veel plezier van uw prachtige keuken!

Namens, Intereno Keukenrenovatie

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over hoe Intereno onze keuken heeft gerenoveerd

Wij kunnen niets anders zeggen dat we de samenwerking met Intereno als zeer prettig hebben ervaren. Alle frontjes en zijpanelen van de keuken zijn door hun vervangen en onze keuken heeft een gigantische upgrade gehad die we van te voren niet hadden verwacht en dit in een totaal tijdsbestek van 3 maanden.
Begin september 2025 is een Intereno adviseur langs geweest voor een gesprek. Wij hebben onze wensen toegelicht en Intereno heeft aangegeven hoe zij te werk gaan en wat zij allemaal konden aanpassen aan onze keuken en wat we zelf moesten doen. Hierna een keuze gemaakt voor kleur en materiaal en aan het eind van het gesprek werd een prijs genoemd. Intereno deed meer dan wij hadden verwacht en prijs kwam overeen met ons budget, en we hebben akkoord gegeven. Een maand later werd de keuken ingemeten en werd eind december ingepland als montagedatum. Wel werden we ineens verrast met een meerprijs, die volgens ons niet correct was. Na communicatie met Intereno bleek deze meerprijs te berusten op een intern communicatie foutje.
Eind december 2025 werden alle werkzaamheden uitgevoerd en werd een compleet aangepaste keuken schoon en netjes achtergelaten. De 2 monteurs hebben zeer netjes gewerkt.
Hoewel zowel wij als de monteurs na montage alles hebben gecontroleerd, bleek na een paar dagen dat enkele frontjes rondom de combimagnetron net niet goed waren gemonteerd en dat de deur van de combimagnetron één van de frontjes raakt. Hierover mailcontact gehad met Intereno waarna een monteur langs is geweest en die heeft dit eind januari 2025 gecorrigeerd.
Al met al zijn we zeer tevreden met het gehele traject en het resultaat.

1 febbraio 2026

Risposta di Intereno Keukenrenovatie

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en positieve review!
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het traject en het eindresultaat. Dank ook voor uw begrip bij de interne communicatiefout en het melden van het punt na montage, zodat we dit netjes konden oplossen.
We geven het compliment aan onze adviseur en monteurs graag door en wensen u veel plezier van uw vernieuwde keuken!

Namens het team van Intereno

Zeer tevreden

Zeer tevreden , alles netjes geregeld.
Alles van te voren goed uitgelegd,en netjes geplaatst.
Ik raad bij andere mensen zeker dit bedrijf aan.
Goede monteurs.
Ik zou zeggen, ga zo door petje af voor jullie.

29 gennaio 2026

Beste Leo Paulus,

Wat een prachtige review, heel erg bedankt voor de mooie woorden! Veel plezier gewenst van uw gerenoveerde keuken.

Valutata 1 stelle su 5

schade en een beetje afgescheept…

schade en een beetje afgescheept konden zelf alles doen onze schade aan het blad wordt niet genoemd het past niet goed aan elkaar ons advies niet er kopen niks ont zorgend als er een probleem is zelf oplossen

15 gennaio 2026

Beste Joke,

Dank u wel voor het delen van uw feedback. Wij vinden het jammer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen om de schade en uw opmerkingen te bespreken.

Intereno keukenrenovatie

Keuken renovatie

Ik moet eerlijkheidshalve bekennen dat ik er een zwaar hoofd in had
Had de reviews gelezen alle positiefs maar toch
De inmeten was perfect dacht ook mee over bepaalde zaken
En dan de dag dat het ging gebeuren de mannen waren op tijd en begonnen aan de klus in een wordt super echte vaklui zo netjes gedaan echt top netjes afgewerkt echt super
Ik heb dit bedrijf bij verschillende mensen aangeprezen is absoluut een top bedrijf
Normaal ben ik niet zo van super super maar kwaliteit en vakmanschap top
Wij zijn echt blij met onze keuken een zeer tevreden klant

27 gennaio 2026

Beste Ries,

Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor!
We vinden het bijzonder fijn om te lezen dat uw eerste twijfels zijn omgeslagen in zo’n positieve ervaring. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal, dus dit waarderen we enorm. Dank ook voor het aanbevelen van Intereno bij anderen.

We wensen u heel veel plezier van uw prachtige keuken!

Mooi en snelle montage

Men heeft alles goed gedaan. Er was een deur die niet goed was afgesteld maar na een mailtje werd er een afspraak gemaakt om het na te komen kijken, en nu ziet het er mooi en strak uit alsof het gewoon een hele nieuee keuken is. Dat was het geld dik en dubbel waard

17 dicembre 2025

Beste Harrij,

Hartelijk dank voor deze mooie review en het vertrouwen in Intereno. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat we het afstellen van de deur snel voor u hebben kunnen oplossen. Geweldig dat uw keuken er nu weer strak uitziet en als nieuw aanvoelt. Daar doen we het voor!

We wensen u nog jarenlang plezier van uw keuken.

Valutata 5 stelle su 5

we zijn erg blij met onze gerenoveerde…

we zijn erg blij met onze gerenoveerde keuken, netjes afgewerkt, top

17 dicembre 2025

Beste Louis,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn heel blij om te horen dat het resultaat volledig naar wens is.
Geniet van uw vernieuwde keuken!

Beloftes waar gemaakt.

Alle afspraken zijn ze keurig nagekomen.
Prettig personeel en echte vaklui.
Geweldig eindresultaat!

16 gennaio 2026

Beste Anka,

Hartelijk dank voor uw mooie review!
We zijn heel blij om te horen dat het resultaat volledig naar wens is.Geniet van uw vernieuwde keuken!

Valutata 1 stelle su 5

Begin perfect, eind een incompetent DRAMA!

Wat begon als een fijn contact en goede service, stort als een bouwvallig kaartenhuis in elkaar.

Enige jaren gelden een keuken renovatie laten doen. Inmeten, montage en oplevering perfect.

Nu, 25-10-'25 een extra deurtje met handgreep besteld, wegens kleine wijziging in keukenapparatuur.
Je zou denken, moet toch niet moeilijk zijn een deurtje van 60x48cm, een handgreepje en 2 scharnieren bestellen....

Je geloofd het niet, maar er volgt een eindeloze en zeer onplezierige mailwisseling, waarbij ik de indruk kreeg dat berichten niet gelezen werden en er constant langs elkaar heen gecommuniceerd werd. Ook de responstijd was laag, waardoor het begon te slepen....

Ook diverse, belachelijk hoge facturen ontvangen...1 deurtje opmeten (30 sec werk!) kost € 145,00
Heb ik zelf gedaan, hoe moeilijk kan het zijn.
1 deurtje + greepje en scharnieren kost dan € 664,00 (en nee, het deurtje is niet van goud!)

Weer aan de bel getrokken, en zakte het bedrag naar € 384,00
Nog te hoog, want de montage doen we ZELF (!) 4 gaatjes boren in de kast, klaar)
Weer bezwaar aangetekend via mail, en dan volgt uiteindelijk een factuur van € 234,00.
Tel uit je winst. € 430,00 bespaard :-)

Nu, na ruim 2 maanden eindeloos mailen en bellen, vandaag, 16-01-'26 dan toch...het deurtje ontvangen....van greep en scharnieren geen spoor....
Weer aan de telefoon, tja, uhh, er zit een levertijd op de greep van 7 dagen....die dus al ruim 2 maanden geleden besteld was!
Wordt nu nagezonden...hoop nog voor de kerst 2026 :-)

Wat een droevig, incompetent bedrijf met zeer slechte service....wordt vervolgd....

Update:
Kijk, vandaag 23-01 een doosje met de post, 2 scharnieren, 8 (acht) montageplaatjes (je hebt er echt maar 2 nodig) en een handgreep.
De afdekplaatjes voor de scharnieren...tja...die is men waarschijnlijk 'vergeten' mee te sturen...het blijft aanmodderen...

Wordt vervolgd....

Een antwoord op de reactie van Intereno:

Als ik een los KASTDEURTJE bestel voor mijn keukenkast (die zit aan de vóórkant), houdt dat niet vanzelfsprekend in dat ik een 'verbouwing' dien te laten plegen aan de áchterkant van mijn keukenkast, toch?
Als ik nieuwe veters koop voor mijn schoenen, verplicht de schoenmaker mij toch ook niet tot aankoop van nieuwe zolen?

Voor wat het doorgeven van (boor) maten betreft, dat klopt ook maar deels.
In de eerdere grote renovatie van de keuken zijn er 18 nieuwe deuren geplaatst, allemaal met dezelfde boormaten. Staat neem ik aan in mijn 'dossier'? Waarom zou het nieuwe deurtje daarvan afwijken?
Bovendien zijn het allemaal standaard maten bij standaard keuken kasten...
Voelt een beetje als vragen naar de bekende weg...

Kortom uw reactie lijkt mij toch op het afschuiven van uw verantwoording, bagatelliseren van de situatie, de 'schuld' voor een deel bij mij neerleggen en het onder het tapijt vegen van de gemaakte fouten.

Blijf dat toch wat teleurstellend vinden...meedenken is heel fijn en zeker gewenst, maar verdraai de zaken niet.

16 gennaio 2026

Beste Rob Ormeling,

Dank voor het delen van uw ervaring. Jammer om te lezen dat dit traject voor u zo frustrerend is verlopen, zeker gezien onze prettige samenwerking in het verleden.

Graag lichten we het proces kort toe. Voor het nabestellen van het deurtje met scharnieren en greep was aanpassing van de bestaande kast nodig. Hiervoor hebben wij eerst een prijsopgave gedaan. Omdat u aangaf de aanpassing en montage zelf te willen uitvoeren, is er vervolgens een aangepaste offerte gestuurd. In deze fase is helaas per abuis ook een voorstel voor montage meegestuurd, wat niet de bedoeling was en is gecorrigeerd.

Omdat de exacte scharnierboringen bij ons niet bekend waren, maar wel noodzakelijk zijn om het front correct te leveren, hebben wij deze gegevens alsnog bij u opgevraagd. Na ontvangst hiervan is het deurtje vorige week verzonden. De greep was op dat moment nog niet geleverd door onze leverancier en wordt deze week, samen met de scharnieren, nagestuurd.

We betreuren dat de communicatie niet duidelijker en sneller is verlopen en begrijpen dat dit tot irritatie heeft geleid. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze service te verbeteren.

keukenrenovatie

Na bezoek van de vertegenwoordiger en het opmeten van de te vervangen keukenfronten door Intereno, werd op 3 december de nieuwe fronten geplaatst. De monteur André is een echte vakman. De fronten zijn mooier en kwalitatief beter dan wij hadden verwacht. De vakman André heeft na montage van de fronten tevens alle kasten etc opnieuw gesteld en wij hebben een prachtige als nieuw uitziende keuken waar wij heel blij mee zijn.

3 dicembre 2025

Beste Elsman,

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de kwaliteit zelfs bovenverwachting is. Geniet van uw vernieuwde keuken!

Valutata 1 stelle su 5

Een deel van de keuken zijn ze vergeten…

Een deel van de keuken zijn ze vergeten in te meten. Gaat om een plankje van amper 10 cm breed bij 70 centimeter. De kosten voor deze vergissing komen voor rekening van de klant. Dit zou niet erg zijn als ze zelf deze fout zouden erkennen, ware het niet dat de schuld vanaf moment 1 niet bij hen zou liggen. Walgelijk slechte klantenservice!
We kunnen geen bestelling vinden onder mijn naam, hahahaha. Zelfs daarin zijn jullie incompetent!

17 settembre 2025

Beste Martijn Willemse,

Wij kunnen onder deze naam geen bestelling in ons systeem terugvinden. Wij vragen u vriendelijk om via e-mail contact met ons op te nemen, zodat wij dit kunnen uitzoeken.

info@intereno.nl

(Hetzelfde antwoord op uw Google review)

Valutata 5 stelle su 5

Goede oplossing voor bestaande keuken

Goed tijdstraject en informatie
Contact-inmeten-plaatsen
Alles op afgesproken tijd
Fijne monteurs
Dikke plus dus

31 dicembre 2025

Beste Mario,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. We zijn blij dat u tevreden bent met zowel het resultaat als onze service. Veel plezier van uw gerenoveerde keuken gewenst!

Team Intereno

Valutata 5 stelle su 5

oude keuken weer frisnieuw en solide

van afspraken maken tot installatie,
van vertegenwoordiger en inmeter tot installateurs:
alles en allemaal even vriendelijk en nauwkeurig.
en een prachtig en goedwerkend resultaat, een oude keuken weer fris nieuw en solide.

2 dicembre 2025

Beste,

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor het vertrouwen in Intereno Keukenrenovatie en veel plezier met uw vernieuwde keuken.

Het team van Intereno

Valutata 5 stelle su 5

Goed communicatie houden zich aan…

Goed communicatie houden zich aan afspraken goed wwrk

19 novembre 2025

Beste mevrouw van Eijk,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Geniet van uw nieuwe keuken!

een AANRADER!!

zeer goede afspraken die nagekomen worden; goede kennis van zaken en zeer deskundig afwerking.
Beslist een aanrader!!!!

21 novembre 2025

Beste Rita,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. We zijn blij dat u tevreden bent met zowel het resultaat als onze service. Veel kookplezier gewenst!

Team Intereno

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più