Intereno Keukenrenovatie Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne bedrijf intereno, goede informatie aan huis en heel veel keus in frontjes. Vandaag nieuwe fronten geplaatst door een goede vakman!! Ben er heel blij mee.

Valutata 4 stelle su 5

Onze keuken was alweer 25 jaar oud en had in totaal 25 frontjes/panelen. We wilden graag een frisse, moderne uitstraling zonder direct een compleet nieuwe keuken te kopen. Intereno heeft dit perfect... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via Facebook vonden we jullie bedrijf. Na schriftelijke contact gezocht te hebben was een intake gauw gepland bij ons thuis. Een medewerker met passie kwam ons de mogelijkheden vertellen en laten z... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Na weken niks gehoord te hebben werden we gebeld door een redelijk klantonvriendelijke dame. Zij wou geen informatie geven over de mogelijkheden maar werden verzocht maar een afspraak in te plannen. H... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Intereno keukenrenovatie is dé landelijke specialist in renovatie en modernisering van keukens. Wij bieden u een nieuwe kijk op uw oude keuken. Wilt u een compleet andere look voor uw keuken? Laat u dan verassen door ons uitgebreide keukenrenovatie programma.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

100 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Bestel hier nooit je keuken renovatie

Bestel hier nooit je keuken renovatie. Nog nooit ergens zoon slechte service mee gemaakt. Zitten al 2 weken met een kapot kooktoestel. En nog steeds geen leverdatum. Aanrechtblad ook al slijtage plekken na nog geen 4 weken. Denk alsjeblieft na en besteed je geld ergens anders!!!

4 febbraio 2025
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Monteur komt op tijd en werkt netjes

Monteur komt op tijd en werkt professioneel, resultaat is netjes

23 gennaio 2025

Risposta di Intereno Keukenrenovatie

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de renovatie en onze service. Geniet van uw gerenoveerde keuken! Nogmaals bedankt!

Valutata 5 stelle su 5

De monteur die kwam (Jan)...heeft het…

De monteur die kwam (Jan)...heeft het supergoed gedaan, hij nam er echt de tijd voor en heeft alles goed en netjes gemonteerd... Niets was hem teveel ..
Ben superblij met mijn "nieuwe" keuken
Ziet er heel mooi uit, een aanrader voor iedereen!!! Intereno bedankt voor de goede service 👍😃

Beste Brigitte,

Bedankt voor de prachtige review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de renovatie en onze service. Wij zullen het aan Jan doorgeven. Geniet van uw keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn heel tevreden alles klopte…

Wij zijn heel tevreden alles klopte ende man heeft keurig gewerkt. Wij vinden dat tegenwoordig alles fout gaat dus we waren heel blij dat alles in een keer goed ging.Top en bedankt.

3 febbraio 2025

Beste Coby,

Bedankt voor de mooie review. Geniet van uw mooie keuken! Nogmaals bedankt!

Zeker aan te bevelen!

Onze keuken ziet er weer uit als nieuw (en is toch echt 20 jaar oud!). Proces om tot renovatie is uitstekend verlopen. Eerst duidelijke info, daarna conform afspraak ingemeten en tot slot door een prima monteur geplaatst. Monteur die creatief bleek en kleine uitdagingen ter plekke oploste met een geweldig resultaat.
Intereno is zeker aan te bevelen!

22 gennaio 2025

Risposta di Intereno Keukenrenovatie

Bedankt voor de prachtige review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de renovatie en onze service. Geniet van uw 'nieuwe' keuken!

Valutata 4 stelle su 5

Goed advies voor de kleurkeuze

Goed advies voor de kleurkeuze, en de montage was super.

3 febbraio 2025

Beste Marianne,

Bedankt voor de mooie woorden. Wij zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met de renovatie en onze service. Geniet van uw gerenoveerde keuken! en nogmaals bedankt!

Valutata 5 stelle su 5

Alles volgens afspraak en vakkundig…

Alles volgens afspraak en vakkundig personeel zeer netjes en correct

Risposta di Intereno Keukenrenovatie

Bedankt voor de mooie feedback. Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met de renovatie en onze service. Geniet van uw gerenoveerde keuken! Nogmaals bedankt!

Waardeloos

Op 18 december hadden wij een afspraak gemaakt. Mijn man een hele vrije dag opgenomen en ikzelf een halve. je bent nml verplich beide bij de afspraak aanwezig te zijn. Minder dan een uur van te voren word ik bericht dat het ... let op... 3 uur later wordt ivm een uitgelopen afspraak (de keuken was iets groter dan gedacht, terwijl je alles van te voren moet opgeven) een smoes dus. het kost ons nu in totaal 1,5 vrije dag. Wat een belachelijk bedrijf dit. laat nooit je keuken hier renoveren!!

Non scritta su invito

Beste Robert,

Het spijt ons zeer dat uw ervaring niet naar wens was. We begrijpen dat dit voor veel ongemak heeft gezorgd en bieden onze oprechte excuses aan voor de situatie. Dit is absoluut niet de service die we beogen te leveren. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen. Nogmaals onze excuses.

Namens het team van Intereno

Vak bekwame monteur.

Vak bekwame monteur.
Mooie materialen

13 dicembre 2024

Beste Gerard,

Bedankt voor de mooie review!
Wij hopen dat u geniet van uw gerenoveerde keuken!

Vakwerk

Snel en vakkundig geïnstalleerd. 1 kastje klemt, dit hebben ze vast wel gezien maar niet gemeld. Dit wordt binnenkort verholpen. Verder erg tevreden.

18 gennaio 2025

Beste Conny,

Bedankt voor de reviewen de feedback! Hopelijk bent u helemaal tevreden met uw keuken wanneer het klemmende kastje is opgelost. Nogmaals bedankt voor de feedback!

Keuken renovatie

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen/renoveren van onze keuken.
Zoals vooraf aangegeven, werd het binnen één dag afgerond.
De renovatie is professioneel gedaan en erg mooi afgewerkt.

8 gennaio 2025

Risposta di Intereno Keukenrenovatie

Bedankt voor de prachtige review! Het is heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de renovatie en onze service. Wij hopen dat u geniet van uw gerenoveerde keuken!

Valutata 4 stelle su 5

Goed werk geleverd helaas met…

Goed werk geleverd helaas met stroomstoring maar goed gedaan.

6 gennaio 2025

Beste Frank,

Bedankt voor uw review en feedback!

Vriendelijke groet,

Valutata 4 stelle su 5

De keuken is netjes achtergelaten

De keuken is netjes achtergelaten. Alles ziet er echt weer prima uit in de keuken. Het enige waarom ik geen 5 sterren geeft, is omdat mijn drempel bij de voordeur is beschadigt. Niet een klein stukje maar over de hele drempel heen. Dit komt door de steekwagen die is gebruikt

9 gennaio 2025

Beste Annette,

Bedankt voor uw review en feedback! Fijn om te horen dat de keuken netjes is achtergelaten. Het spijt ons dat de drempel bij de voordeur beschadigd is. We nemen uw opmerking serieus en zullen ervoor zorgen dat dit in de toekomst vermeden wordt.

Nogmaals dank voor uw terugkoppeling!

Vriendelijke groet,

Zeer nette keuken geworden

Zeer nette keuken geworden. De timmerman die hem geplaatst heeft, heeft heel zorgvuldig en netjes gewerkt. Alles netjes afgedekt en opgeruimd. Zeer vriendelijk. Ook inmeten en info was fijn. Ontzettend tevreden. De reis volgens mij niet gewonnen, helaas …😭. Klein minpuntje dus 🤣.

7 gennaio 2025

Beste Anneke,

Met vriendelijke groet, Intereno Keukenrenovatie

Fantastische renovatie keuken

Mijn keuken is werkelijk fantastisch mooi geworden. Zelfs meer dan ik verwacht had. De installateur was precies op tijd en hij was werkelijk een genie. Hulde voor deze man. Zo netjes heeft hij alles gedaan. Intereno ik ben zeer tevreden.

9 dicembre 2024

Risposta di Intereno Keukenrenovatie

Bedankt voor de prachtige review. We waarderen uw feedback enorm! Het is heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de renovatie en onze service. Geniet van uw gerenoveerde keuken!

Geduldig en netjes afgeleverd

Geduldig en netjes afgeleverd

10 dicembre 2024

Risposta di Intereno Keukenrenovatie

Bedankt voor de mooie review. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met de renovatie en onze service. Geniet van uw nieuwe keuken!

Snelle service

Snelle service, alle moeite gedaan voor onze wensen. 1 plankje zat niet goed. Wilde hetzelf even verhelpen, maar nee hoor kwamen meteen met een afspraak om het in orde te maken. Alles netjes in 1 dag! En dat is geen reclame praatje! Top!

9 dicembre 2024

Beste Desiree,

Bedankt voor de prachtige review. Het is heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de renovatie en onze service. Geniet van uw keuken!

Valutata 4 stelle su 5

Keukenrenovatie van deurtjes en ladefronten

De geleverde keukendeurtjes en ladefronten zien er uitstekend uit. Het enige nadeel is de gigantisch lange levertijd. De installateurs hebben alles heel clean en opgeruimd achtergelaten. Chapeau.

23 dicembre 2024

Risposta di Intereno Keukenrenovatie

Bedankt voor de mooie review en voor uw feedback. Veel plezier van uw gerenoveerde keuken gewenst!

Een aanrader.

Wij zijn erg blij met onze keukenrenovatie. Van start tot finish is er oog voor detail en meedenken.
De planning is goed doordacht en de puntjes worden op de i gezet.
Er wordt keurig gewerkt en alles weer netjes opgeruimd.
Kortom een aanrader.

12 dicembre 2024

Beste Paula,

Bedankt voor de prachtige review. We waarderen uw feedback enorm! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de renovatie en onze service. Geniet van uw keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Goede informatie vooraf en prima uitvoering

Alles is zo verlopen zoals de afspraken gemaakt zijn.
de uitvoering verliep zonder problemen door een prima vakman. Met genoegen zijn werkzaamheden gevolgd

12 dicembre 2024

Beste Theo,

Bedankt voor de mooie review. Wij zijn heel blij om te horen dat u zo tevreden bent met de renovatie en onze service. Geniet van uw gerenoveerde keuken!

Intereno

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più