Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn på mærket med en kuglepen. Dette opdagede vi desværre før... Leggi di più
Fantastisk og ærlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling på en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjælpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op 👏 Super rådgivning ift. va... Leggi di più
Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dårlige nætter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag får vi dynen leveret og vi får de... Leggi di più
Vi har KÆMPET i snart 1,5 år med at få vores søn på 20 mdr til at sove. Putning tog som regel 1-3 timer. Vi bestilte juniordynen i weekenden (pinse), fik den onsdag morgen (hurtigt), og de sidste to a... Leggi di più
- Negozio di articoli per neonati
- Negozio di biancheria da letto
- Negozio di mobili per camere da letto
- Negozio di lenzuola
- Fornitore di ausili per la mobilità
Hush Little One – Kvalitetsudstyr og interiør i nordisk design Velkommen til vores univers af nøje udvalgt babyudstyr og interiør. Hos Hush Little One finder du alt fra bløde tekstiler til praktisk tilbehør, der gør hverdagen med en lille ny både nemmere og smukkere. Vi udvælger vores produkter med omhu og lægger vægt på tre ting: Sikkerhed, komfort og kvalitet. Når du handler hos os, kan du være sikker på at få produkter, der holder, og som er skabt med kærlighed til de mindste verdensborgere. Vi glæder os til at sende din pakke afsted!
Bornholmsvej 10, 7400, Herning, Danimarca
- +45 88 72 30 10
- kundeservice@hushlittleone.dk
- hushlittleone.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Anbefales herfra ☺️
Til trods for en lidt dyr dyne er tyngdedynen alle pengerne værd!! Vores datter falder i søvn på mega kort tid.
Bestilte dynen tirsdag aften, torsdag morgen blev den allerede leveret til vores dør ☺️👌🏻 Anbefales herfra.

Risposta di Hush Little One
Jeg oplevede en god og meget hurtig…
Jeg oplevede en god og meget hurtig service. Jeg bestilte dynen mandag aften og modtog pakken onsdag formiddag. Dynen er virkelig lækker og det virker som om, at den er ved at blive accepteret af modtageren.

Multinest er virkelig multi
Multinest er virkelig multi. Barnet er ikke født endnu, men moren bruger nestet for komfort og støtte.

Super
God, hurtig og informativ levering. Indtil videre er vi tilfredse med brug af vores tyngdedyne 👍🏻

Risposta di Hush Little One
Nem købsoplevelse og hurtig levering.

Lækre dyner
Lækre dyner i virkelig god kvalitet - har købt til vores to drenge på 6 måneder. Vi har lige modtaget, men er sikker på, at det bliver en succes.

Risposta di Hush Little One
Fede produkter og vanvittig god…
Fede produkter og vanvittig god service.
Købte dyne til vores ældste datter for kort tid siden, nu skulle mindste barnet også bruge dyne og vupti, så fiksede de søskenderabat, selvom vi ikke købte samlet. 🫶👍

Risposta di Hush Little One
Hurtig ekspedition som samtidig føltes…
Hurtig ekspedition som samtidig føltes meget personligt - selv om det er nethandel mærker man tydeligt der er mennesker med ildsjæl bag værket - tak for jer ❤️

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt. Man bliver nød til at prøve det for at tro❤️

Bør videreudvikles
Har tidligere købt tyngdedynen (baby), hvor jeg vil give topkarakteren. Den er så god.
Desværre var mit sidste køb betrækket til denne ikke det bedste køb. Den lever ikke op til mine høje forventninger. Dette skyldes bl.a. at betrækket glider af/ned dynen. Endvidere sidder der to mærker oppe ved hoved enden. Disse kunne med fordel sidde forneden. Måske Velcrobånd, indvendige knapper eller lign. til at fastgøre dyne og betræk?

Upåklagelig service
Vi bestilte tyngdedyne i desperation og den kom LYNhurtigt med posten. Upåklagelig service.

Hurtig og god behandling
Hurtig og god behandling. Produkt i mega god kvalitet!

Risposta di Hush Little One
Det har været en fornøjelse
Det har været en fornøjelse, at handle hos Hush Little One! Leveringen var hurtig, og jeg kunne følge pakken hele vejen.
Jeg købte en tyngdedyne til min toårige datter, der døjer meget med motorisk uro. Med dynen følger en masse viden og råd til, hvordan man introducerer og bruger dynen.
Allerede fra første aften, har vi kunne mærke en forskel. Vi er stadig i introduktionsfasen, hvor hun mest bruger den når vi putter i sofaen, læser eller ser fjernsyn. Men hold nu op, en forskel vi kan mærke. Det gør vores aftener noget mere rolige. Selve putningen til nat er stadig lidt kaotisk, men jeg er noget mere forhåbningsfuld. Tak, kæmpestort tak for at have skabt denne dyne! ❤️

Præcis og hurtig levering
Præcis og hurtig levering
Lækkert produkt

Risposta di Hush Little One
Super fint produkt (baby tyngdedyne) og…
Super fint produkt (baby tyngdedyne) og hurtig levering.